Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Natura &Co: Παρουσιάζει το πρόγραμμα «Δέσμευση στη Ζωή» έως το 2030
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
13/07/2020 · 14:19

Natura &Co: Παρουσιάζει το πρόγραμμα «Δέσμευση στη Ζωή» έως το 2030

Η Natura &Co ( Ο όμιλoς Natura αποτελείται από τις εταιρίες Avon, Natura, The Body Shop και Aesop) παρουσίασε το πρόγραμμα «Δέσμευση στη Ζωή», ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αειφορίας, που στοχεύει στην εντατικοποίηση των δράσεων της για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα πιο κρίσιμα ζητήματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας του Αμαζονίου, της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διασφάλισης της ισότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης σε ολόκληρο το δίκτυό της, υιοθετώντας παράλληλα τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και στοχεύοντας στην αειφορία με ορίζοντα έως το 2030.

Μέσα από τρεις πυλώνες, το πρόγραμμα «Δέσμευση στη Ζωή» της Natura &Co στοχεύει:

Στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του Αμαζονίου μέσω:

  • Της επίτευξης μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως το 2030 για τις τέσσερις θυγατρικές της, 20 χρόνια πριν από την ημερομηνία που ορίζει η Δέσμευση των Ηνωμένων Εθνών. Η μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα θα επιτευχθεί βάσει συγκεκριμένων επιστημονικών στόχων, μέσα από την παρακολούθηση των εκπομπών σε ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής της εταιρείας και σε αυτή των προμηθευτών της, από την εξαγωγή πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση συσκευασιών.
  • Της δημιουργίας ενός προγράμματος που ακολουθεί πιστά τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιοποικιλότητα, επεκτείνοντας την πρακτική αυτή με την επιβολή του Πρωτοκόλλου της Ναγκόγια και των συστημάτων ABS (πρόσβαση και κατανομή ωφελημάτων), για την πρόληψη της απώλειας της βιοποικιλότητας. Ο όμιλος θα συμμαχήσει με την πρωτοβουλία Science Based Alliance για να δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο για την προστασία της φύσης.
  • Της ενίσχυσης των δράσεων της για την προστασία του Αμαζονίου, με βάση την εικοσαετή εμπειρία της Natura στην περιοχή. Επί του παρόντος, η Natura διαφυλάσσει 1,8 εκατομμύρια εκτάρια γης, που ισοδυναμούν με το ½ της έκτασης των Κάτω Χωρών. Ο Όμιλος θα επιδιώξει να συμβάλει στη διαφύλαξη 3 εκατομμυρίων εκταρίων έως το 2030. Η Natura &Co θα ενθαρρύνει συλλογικές προσπάθειες για τη διασφάλιση μηδενικής αποψίλωσης του Αμαζονίου έως το 2025.
  • Στην υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την υιοθέτηση ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα:
    • Δημιουργώντας καλύτερες και ευγενείς συνθήκες, χωρίς διακρίσεις, σε όλα τα δίκτυά της, για να ευδοκιμήσουν. Αυτό περιλαμβάνει αύξηση της πολυμορφικότητας κατά 30%, λαμβάνοντας υπόψη τη φυλετική ή εθνική ποικιλομορφία, τη σεξουαλική διαφορετικότητα και την ταυτότητα φύλου, τις κοινωνικοοικονομικές ανισότητες, και τις φυσικές και διανοητικές αναπηρίες.
    • Ξεπερνώντας το Στόχο του 30% των γυναικών να κατέχουν ηγετικές θέσεις που έχει τεθεί από τα Ηνωμένα Έθνη, η Natura &Co αυξάνει τον στόχο αυτό στο 50% έως το 2023 και υπόσχεται φυλετική ισότητα και ίσες αμοιβές, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρο το εργατικό δυναμικό της.
    • Διασφαλίζοντας ότι όλοι οι εργαζόμενοί της θα λαμβάνουν ή θα ξεπερνούν έναν ικανοποιητικό μισθό διαβίωσης έως το 2023. Επίσης, δεσμεύεται να εκτιμήσει και να αυξήσει το επίπεδο κέρδους, υγείας και εκπαίδευσης για περισσότερα από έξι εκατομμύρια συνεργάτες και μέλη της αυτή την περίοδο, προωθώντας ένα αξιόπιστο επιχειρησιακό μοντέλο, αλλά και για πάνω από 35.000 μέλη οικογενειών από τις οποίες προέρχονται απευθείας πρώτες ύλες και υλικά.
    • Ενισχύοντας τη δέσμευσή της για την αύξηση των επενδύσεών της που αφορούν στη στήριξη κοινωνικών σκοπών (όπως η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, η καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας και η προώθηση της εκπαίδευσης) και στις τέσσερις θυγατρικές της κατά 20%, που αντιστοιχεί σε 600 εκατομμύρια δολάρια.
    • Καταδικάζοντας την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες αρχές του ΟΗΕ έως το 2023, σε ολόκληρο το δίκτυό της, ιδίως για την αλυσίδα εφοδιασμού της. Επίσης, όσον αφορά τις αλυσίδες εφοδιασμού, η Natura &Co θα επιβάλει πλήρη ιχνηλάτηση ή/και πιστοποίηση έως το 2025. Τέλος, θα προωθήσει προγράμματα για κρίσιμα συστατικά μέσα στα επόμενα χρόνια, ειδικά για το φοινικέλαιο, τη μίκα, το αλκοόλ, το βαμβάκι, το χαρτί και τη σόγια.
  • Στην υιοθέτηση μιας κυκλικής οικονομίας και την αειφορία:
    • Προχωρώντας πέρα από ένα απλό κυκλικό οικονομικό μοντέλο, διασφαλίζοντας την κυκλική προσέγγιση των συσκευασιών έως το 2030 και διασφαλίζοντας ότι το 100% των υλικών συσκευασίας θα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, ανακυκλώσιμα ή συνθετικά.
    • Αυξάνοντας τη χρήση του ανακυκλωμένου πλαστικού στο 50% και αντισταθμίζοντας την αντίστοιχη ποσότητα συσκευασίας, όπου δεν υπάρχει υποδομή ανακύκλωσης, για την επίτευξη 100% υπεύθυνης απόρριψης πλαστικών. Ο όμιλος επίσης θα στηρίξει έμπρακτα την κυκλική οικονομία με τη χρήση 95% ανανεώσιμων συστατικών και 95% βιοδιασπώμενων έως το 2030 και στις τέσσερις θυγατρικές.
    • Τέλος, μέσω ενός σημαντικού επενδυτικού προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξη λύσεων αειφορίας που περιλαμβάνουν κοινότητες δίκαιου εμπορίου, συστήματα εξόρυξης και λύσεις ανακύκλωσης των πλαστικών αποβλήτων έως το 2030.

Ο Roberto Marques, Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Natura &Co, σημειώνει σχετικά: «Αντιλαμβανόμαστε ότι διανύουμε κρίσιμες περιόδους που απαιτούν ενεργή δράση και δέσμευση των εταιρειών για την επίτευξη μίας καλύτερης και βιωσιμότερης κοινωνίας χωρίς διακρίσεις. Χρειάζονται όμως ακόμη περισσότερες ενέργειες προς την κατεύθυνση αυτή για να είμαστε η γενιά που αποκαθιστά τον πλανήτη μας και προστατεύει τους ανθρώπους του. Ευθυγραμμισμένη με τις κατευθυντήριες αρχές μας, η Natura &Co ελπίζει να είναι μέρος του διαλόγου και της λύσης. Ανήκουμε στη γενιά που έχει τη γνώση και την τεχνολογία για να σταματήσει την άνοδο της θερμοκρασίας στη Γη, να θέσει τέρμα στο παγκόσμιο ζήτημα των αποβλήτων και να δημιουργήσει ισότητα για όσους το χρειάζονται περισσότερο. Αλλά τώρα πρέπει να κινηθούμε γρηγορότερα… πρέπει να δράσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη.»

Ενώ, η Silvia Lagnado, Υπεύθυνη Αειφόρου Ανάπτυξης της Natura &Co's, αναφέρει: «Και οι τέσσερις εταιρείες είμαστε ενωμένες στην απόφαση μας να είμαστε ένας Όμιλος με μηδενικές εκπομπές ρύπων εντός 10 ετών, να αναπτύξουμε αειφόρους λύσεις, επιδιώκοντας την πλήρη κυκλική οικονομία και να αναλάβουμε τολμηρή δράση για περισσότερη ισότητα και εξάλειψη των διακρίσεων στο δίκτυό μας. Επικεντρωνόμαστε στον στόχο μας και γνωρίζουμε ότι αυτό απαιτεί καινοτόμες δράσεις, αλλά και συνεργασία.»

Για να επιτευχθεί αυτός ο φιλόδοξος στόχος και να προχωρήσουν οι απαιτούμενες αλλαγές, η Natura &Co εμπλέκει στην προσπάθεια αυτή την κοινωνία των πολιτών και:

  1. Καλεί τους συνεργάτες της, τους ανταγωνιστές της, άλλες εταιρείες, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις ΜΚΟ να συνεργαστούν για να κάνουν μαζί την αλλαγή.
  2. Αμφισβητεί το status quo - πιστεύοντας ότι κανείς δεν έχει όλες τις απαντήσεις και ότι τα βήματα που έχουν γίνει μπορούν να βελτιωθούν με συλλογική δράση.
  3. Συνεργάζεται συλλογικά για τη διαμόρφωση ενός νέου κόσμου για τον οποίο θα μπορούμε όλοι να είμαστε υπερήφανοι.

Η αλλαγή απαιτεί ηγεσία, δέσμευση, συνεργασία και καινοτομία. Όλοι πρέπει να παίξουν τον ρόλο τους. Πέρα από αυτά που κάνει ήδη, η Natura &Co καλεί επίσης τις βιομηχανίες, τους καταναλωτές, τις εταιρείες και τις κυβερνήσεις να συνταχθούν για να αλλάξουν ριζικά το σύστημα και να εφαρμόσουν ένα όραμα αειφορίας και αναγέννησης που θα αποφέρει έναν πιο δίκαιο και πιο πράσινο κόσμο.

  • AVON
  • ·
  • NATURA COSMÉTICOS AVON
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Tα play-in Παναθηναϊκός AKTOR-Mονακό, Μπαρτσελόνα-Ερυθρός Αστέρας στο παρκέ του Novasports!

All Content

Γιαννακόπουλος: «Προτιμώ τον Ολυμπιακό για αντίπαλο στα playoffs»

All Content - BusinessNews.gr

ΣΕΒΕ: Πώς επηρεάζει την εξαγωγική δραστηριότητα των επιχειρήσεων η κρίση στη Μέση Ανατολή

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αυξημένα κατά 70,7% τα έσοδα απο τον τουρισμό στο δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2026

All Content - BusinessNews.gr

Interlife: Καθαρά κέρδη €27,77 εκατ. το 2025 - Πρόταση για μέρισμα €0,25 /μετοχή

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

25 χρόνια Palladian: The Reputation Company

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

FleetNews

BMW Group: Ισχυρή ζήτηση BEV οχημάτων – «Με το δεξί» η Neue Klasse

All Content

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στη regular season - Τελικός με Μονακό»

All Content

Μαρκοϊσβίλι: «Είμαστε το αουτσάιντερ» - Στραζέλ: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»

All Content - BusinessNews.gr

Η Bally’s Intralot εξετάζει την εξαγορά της βρετανικής evoke - Ορόσημο η 18η Μαΐου

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο τοπίο στα FMCGs: Ανάπτυξη, ψηφιακό κανάλι και ιδιωτική ετικέτα - Η εικόνα το α’ τρίμηνο

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Μπακόπουλος (Italian Motion SMSA): Απαιτείται να διαμορφωθεί ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς

FleetNews

Η Opel σε ισχυρή ανάπτυξη το α’ τρίμηνο στην Ευρώπη

FleetNews

Χρηματοδότηση εταιρικών στόλων παγκοσμίως: Μια αγορά… αντιθέσεων

CSRΝews.gr

KPMG: AdvantAge Ημέρα Καριέρας για έμπειρους επαγγελματίες 50+

CSRΝews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Βραβεύτηκε ως «Most Sustainable Company 2025»

CSRΝews.gr

Όμιλος ΤΙΤΑΝ: Συνεργασία με την CURA για τη δοκιμή τεχνολογίας τσιμέντου μειωμένου άνθρακα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΛΕΠΑΠ Χανίων: Πρότυπη παιδική χαρά με την υποστήριξη της bwin
ΕΛΕΠΑΠ Χανίων: Πρότυπη παιδική χαρά με την υποστήριξη της bwin 13/07/2020 - 14:10
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη συγκέντρωση κορονοϊού στα αστικά λύματα 13/07/2020 - 14:47
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη συγκέντρωση κορονοϊού στα αστικά λύματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fauchon Café Pâtisserie: Παρουσία στην Ελλάδα με το άνοιγμα του 1ου café pâtisserie στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa
    20/04/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • THEON: Μέρισμα 0,31 ευρώ, νέες επενδύσεις και ενίσχυση παρουσίας στις διεθνείς αγορές
    20/04/2026 - 22:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Προειδοποίηση Λαγκάρντ: Γεωπολιτική κρίση και ενέργεια θολώνουν τη νομισματική πολιτική
    20/04/2026 - 22:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια»
    20/04/2026 - 21:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    20/04/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Στο 29,36% μειώθηκε το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    20/04/2026 - 20:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για τη θωράκιση των ΜμΕ απέναντι στην κλιματική κρίση - Τι προτείνει
    20/04/2026 - 20:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελιζέ: Η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα θα αναδείξει τους ιστορικούς δεσμούς ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα
    20/04/2026 - 19:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τον Γιώργο Φλωρίδη θα επισκεφθεί η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας Λάουρα Κοβέσι
    20/04/2026 - 19:36 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΗΕ-ΕΕ: Περισσότερα από 71 δισ. δολάρια χρειάζονται για την ανοικοδόμηση της Γάζας έως το 2036
    20/04/2026 - 19:35 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το νέο τοπίο στα FMCGs: Ανάπτυξη, ψηφιακό κανάλι και ιδιωτική ετικέτα - Η εικόνα το α’ τρίμηνο
    20/04/2026 - 08:20 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Σαράντης ΑΒΕΕ: Καθαρές πωλήσεις στα 147,1 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Το μήνυμα της διοίκησης
    20/04/2026 - 08:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Bally’s Intralot: Άλμα εσόδων 34,8% το 2025 €518 εκατ - Το αποτύπωμα της εξαγοράς στα μεγέθη του ομίλου
    20/04/2026 - 08:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιαπωνία: Μεγάλος σεισμός 7,5 ρίχτερ - Προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους έως και 3 μέτρων
    20/04/2026 - 11:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πώς οι αγορές προεξοφλούν τον πόλεμο - Τι συμβαίνει στο Χρηματιστήριο Αθηνών
    20/04/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κρόνος Αγίου Δημητρίου: Η απονομή και η φιέστα για την άνοδο στην Α1 Γυναικών (pics)

20/04/2026 - 20:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρκοϊσβίλι: «Είμαστε το αουτσάιντερ» - Στραζέλ: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»

20/04/2026 - 19:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

20/04/2026 - 18:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Αθήνα στο προσκήνιο της διεθνούς τουριστικής αγοράς με το This is Athens - Agora 2026

20/04/2026 - 14:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

KPMG: AdvantAge Ημέρα Καριέρας για έμπειρους επαγγελματίες 50+

20/04/2026 - 12:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ–EURIMAC: Βραβεύτηκε ως «Most Sustainable Company 2025»

20/04/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

20/04/2026 - 07:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

20/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Wella Professionals βραβεύεται στα Beauty Stars 2026 by Madame Figaro με το Ultimate Repair Miracle Hair Rescue

16/04/2026 - 09:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo