Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παρατηρητήριο COVID-19: Ποιες είναι οι νέες συνήθειες των Ελλήνων
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
28/05/2020 · 12:24

Παρατηρητήριο COVID-19: Ποιες είναι οι νέες συνήθειες των Ελλήνων

Σημαντική μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων ανά ημέρα, διολίσθηση του μέσου όρου του αριθμού των θανόντων και παγίωση του αριθμού των τεστ περί τις 3.000 ως μέσο όρο επτά ημερών καταγράφει η δεύτερη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου Covid-19, η οποία αφορά το διάστημα 20-27 Μαΐου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ακόμη, σύμφωνα με την έκθεση, παρατηρείται ενίσχυση της κινητικότητας του πληθυσμού με τη μεγαλύτερη αύξηση να αφορά τη μετάβαση σε πάρκα. Σε ό,τι αφορά την προσέλευση των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μειώθηκε σε σχέση με την πρώτη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου. Η Αττική, Δυτική Ελλάδα και Θεσσαλία έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά απόντων, σε αντίθεση με τα νησιά Βορείου Αιγαίου και της Κρήτης όπου σημειώνονται οι λιγότεροι απόντες.

Στον άξονα της υγείας και της πολιτικής προστασίας εδραιώνεται περαιτέρω η καλή επιδημιολογική πορεία της χώρας, παρά την άρση των μέτρων και την αυξημένη πληθυσμιακή κινητικότητα που αυτή επέφερε. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των ημερήσιων κρουσμάτων μειώθηκε στα 6 κρούσματα ανά ημέρα, μια σημαντική μείωση σε σχέση με την πρώτη έκθεση αναφοράς. Ο μέσος όρος του αριθμού των ασθενών σε ΜΕΘ κυμάνθηκε στο 19 και ο μέσος όρος του αριθμού των θανάτων διολίσθησε στο 1. Υπό αυτό το πρίσμα, ο ρυθμός διπλασιασμού τόσο των κρουσμάτων όσο και των θανάτων ανήλθε στις 56 και 48 μέρες αντίστοιχα, σημειώνοντας πρόσθετη επιβράδυνση σε σχέση με μια εβδομάδα νωρίτερα.

Παράλληλα, παγιώνεται ο υψηλός αριθμός ημερησίων τεστ περί τις 3,000 ως κυλιόμενος μέσος όρος 7 ημερών. Το πλήθος των τεστ ανά χίλιους κατοίκους αυξήθηκε σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, από 13,04 σε 14,87. Δεδομένης της τρέχουσας εξάπλωσης του ιού στη χώρα με Rt μικρότερο του 0,5, το πλήθος των διενεργούμενων τεστ είναι αρκετά υψηλό. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα διενεργούνται 530,73 τεστ ανά θετικό κρούσμα (στοιχεία 25.05), όταν π.χ. στην Αυστρία το αντίστοιχο νούμερο είναι 138,48, με τη διασπορά να ισοδυναμεί με 0,6 κρούσματα και 4,52 θετικά κρούσματα ανά ημέρα και ανά εκατομμύριο κατοίκους αντίστοιχα.

Η κινητικότητα του πληθυσμού ενισχύθηκε περαιτέρω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα σε όλο το φάσμα της κοινωνικής δραστηριότητας σε σχέση με τον Απρίλιο, εκτός από την παραμονή στην κατοικία που είδε την μείωση να αγγίζει το 9%. Μεγαλύτερη αύξηση σημείωσε η μετάβαση σε πάρκα με 74%. Ακολούθησαν η μετάβαση σε καταστήματα με 25% και για είδη α’ ανάγκης όπως τα τρόφιμα και τα φάρμακα με 14%. Η χρήση με τα ΜΜΜ παρέμεινε σταθερή στο συν 24%. Παρότι, ένα σημαντικό κομμάτι της τηλε-εργασίας παρέμεινε σε ισχύ, το άνοιγμα συγκεκριμένων καταστημάτων ενίσχυσε τη μετάβαση σε χώρους εργασίας κατά 20%. Συνολικά η πληθυσμιακή κινητικότητα σε σχέση με τον Απρίλιο ενισχύθηκε κατά 25%, με μόνο την τελευταία εβδομάδα να σημειώνεται μια περαιτέρω αύξηση κατά 2%. Η κινητικότητα του πληθυσμού αποτυπώνεται και στα στοιχεία του ΟΑΣΑ όπου σε σχέση με την προηγούμενη έκθεση προόδου σημειώνεται μια πρόσθετη αύξηση κατά 23% στις επικυρώσεις με συνέπεια στις 25.05 να καταγράφεται μείωση σε σχέση με πέρυσι κατά 48%, έναντι 71% μια εβδομάδα νωρίτερα.

Η προσέλευση των μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μειώθηκε σε σχέση με την πρώτη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου. Η Αττική, Δυτική Ελλάδα και Θεσσαλία έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά απόντων, σε αντίθεση με τα νησιά Βορείου Αιγαίου και της Κρήτης όπου σημειώνονται οι λιγότεροι απόντες. Επιπρόσθετα, στους εκπαιδευτικούς παρατηρείται αυξητική τάση χορήγησης ειδικών αδειών που σχετίζονται με COVID-19.

Σε ό,τι αφορά πρόδρομους δείκτες οικονομικής δραστηριότητας, συντηρείται μια σημαντική πτώση σε κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που πλέον παγιώνεται περί το 8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο από την αρχή του έτους μέχρι την τρέχουσα ημερομηνία. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως ήδη από τα μέσα Μαΐου η μείωση κατανάλωσης έχει περιοριστεί σε μονοψήφια νούμερα με διαρκώς καθοδική τάση, με συνέπεια πλέον η ζήτηση να προσεγγίζει την περσινή ως εβδομαδιαία μεταβολή.

Ο όγκος των ηλεκτρονικών συναλλαγών για το τρίμηνο Μαρτίου-Απριλίου-Μαΐου έχει εμφανίσει αύξηση 9% σε σχέση με πέρυσι, ενώ μόνο για το Μάιο μέχρι στιγμής η αύξηση διαμορφώνεται στο 16%. Τα ποσοστά αυτά επιβεβαιώνουν τα ευρήματα της πρώτης έκθεσης προόδου του Παρατηρητηρίου, όπου γινόταν λόγος για μια διαφαινόμενη και σημαντική επαύξηση του όγκου των ηλεκτρονικών συναλλαγών και μια γενικότερη μεταστροφή των πολιτών προς τα ηλεκτρονικά κανάλια από τα μετρητά. Η τάση αυτή δείχνει να παγιώνεται.

Η αύξηση στον όγκο των ηλεκτρονικών συναλλαγών συνοδεύτηκε με περαιτέρω μείωση στην αξία τους. Συγκεκριμένα, η αξία μειώθηκε κατά -1,5% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα Μαρτίου-Απριλίου-Μάιου. Το ποσοστό αυτό βρισκόταν οριακά στο 0% στην προηγούμενη έκθεση προόδου, γεγονός που ισοδυναμεί με αξιοσημείωτη συρρίκνωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών εντός του Μαΐου. Ειδικότερα εξ όσων φαίνεται κατά το Μάιο η αξία των συναλλαγών έχει μειωθεί κατά 9% σε σχέση με πέρυσι. Ενδεχομένως, το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς να έχει επιφέρει έναν αντίκτυπο στην αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών που προς το παρόν δεν έχει αποτυπωθεί και θα απαιτηθούν πρόσθετα δεδομένα για να διαπιστωθεί κατά πόσο η μειωτική αυτή τάση αναστρέφεται ή διατηρείται.

Η μεταστροφή των καταναλωτικών δαπανών αποτυπώνεται και στα στοιχεία για ηλεκτρονικές συναλλαγές από τις συστημικές τράπεζες. Συγκεκριμένα για την περίοδο μεταξύ 23 Μαρτίου, οπόταν επιβλήθηκαν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού, ως 21 Μαΐου 2020 και σε σύγκριση πάντα με την αντίστοιχη περσινή, διαπιστώνεται μείωση 17% στο ύψος της διατραπεζικής δαπάνης μέσω mobile, internet banking καθώς και κάρτες. Συνεπώς, διαπιστώνεται μια περεταίρω επιδείνωση αυτής της μείωσης κατά 3%, με το ποσοστό του Μαΐου να διαμορφώνεται μέχρι στιγμής στο -7,5% σε σχέση με τον περσινό.

Συγκεκριμένα τα έσοδα της ΑΑΔΕ στο τρίμηνο Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος βαίνουν μειούμενα κατά 14%, ενώ, του ΕΦΚΑ κατά 18% και των τελωνείων κατά 18,5%. Τα νούμερα αυτά είναι βελτιωμένα σε σχέση με την πρώτη έκθεση προόδου κατά 1%, 2% και 3% αντίστοιχα, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να είναι ένας ενθαρρυντικός πρόδρομος δείκτης για την πορεία των δημοσίων εσόδων. Σε ιδιωτικούς οργανισμούς και ΔΕΚΟ, με εξαίρεση της τηλεπικοινωνίες και τις ασφάλειες που συνεχίζουν να παρουσιάζουν αύξηση και μέσα στον Μάιο σε σχέση με πέρυσι, οι λοιπές δαπάνες φθίνουν. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως οι δαπάνες για ενέργεια αρχίζουν να γυρνούν σε θετικό πρόσημο.

Το πλήθος διασαφήσεων για εισαγωγές εμπορευματοκιβωτίων ως ένας πρόδρομος δείκτης ζήτησης σημείωσε μια ελαφρά αύξηση της τάξης του 1%, σε σχέση με την πρώτη έκθεση προόδου. Συγκεκριμένα η πτώση από 36% σε σχέση με τον περσινό Μάϊο, περιορίστηκε στο 35%. Ομοίως για τις εξαγωγές, που σε σχέση με την πρώτη έκθεση προόδου ενισχύθηκαν κατά 1,5%. Η χρονοσειρά στη ροή των εμπορευματοκιβωτίων ενδεχόμενα να χαρακτηρίζεται από εποχικότητα, συνεπώς, απαιτούνται περισσότερα δεδομένα για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Εν κατακλείδι, η δεύτερη έκθεση προόδου του Παρατηρητηρίου έρχεται να υπερθεματίσει τα ευρήματα της πρώτης, ιδίως σε ότι αφορά το υγειονομικό σκέλος το οποίο όχι απλώς παρέμεινε σταθερό, αλλά, φάνηκε να βελτιώνεται περαιτέρω κρίνοντας από τη μείωση στους θανάτους, τα κρούσματα και τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ. Το οικονομικό σκέλος δεν έχει μεταβληθεί σημαντικά, με συνέπεια να αποτυπώνεται και να σταθεροποιείται μια έκδηλη επιδείνωση των πρόδρομων δεικτών για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, αξίας ηλεκτρονικών συναλλαγών και καταναλωτικής συμπεριφοράς σε σχέση με πέρυσι, πλήρως συμβατή με έναρξη περιόδου ύφεσης. Στον αντίποδα, οι πληρωμές προς ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ εμφανίζουν ελαφρά βελτίωση όπως επίσης και οι πληρωμές για ενέργεια και τηλεπικοινωνίες.

  • ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί την Τετάρτη (1/7) το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

All Content

Στους Χιούστον Ρόκετς ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Πίνδος: Το μήνυμα μετά το deal Νιτσιάκος - MHP, η πρόσκληση στην Άρτα, η ενίσχυση των μεγεθών και οι επενδύσεις

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Υπερκαλύφθηκε η αύξηση κεφαλαίου – Αντλησε 660 εκατ. ευρώ, προσφορές 3 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Νέα εποχή χωρίς δανεισμό – Στρέφει το βλέμμα σε real estate, τουρισμό και φιλοξενία

All Content

Protergia, η ενέργεια που σου ταιριάζει

All Content

Η ΕΔΕΕ ζητά την ανάκληση της πρόσκλησης για το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας 2027

FleetNews

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

FleetNews

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

FleetNews

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Chery Park

All Content

Μαϊάμι Χιτ: Πήραν τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Jr. (pic)

All Content

Τέλος ο ΛεΜπρόν από τους Λος Άντζελες Λέικερς

All Content - BusinessNews.gr

Qualco: Ποντάρει σε AI, εξαγορές και διεθνή επέκταση για την επόμενη φάση ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Αντίστροφη μέτρηση για τις δηλώσεις: Η «ακτινογραφία» των εκκαθαριστικών, έως 15 Ιουλίου η υποβολή

All Content - BusinessNews.gr

Ενίσχυση 150 ευρώ: Ποιοι πληρώθηκαν, ποιοι μένουν σε επόμενη καταβολή – Διευκρινίσεις ΑΑΔΕ

FleetNews

OMODA & JAECOO: Υψηλή απόδοση, οικονομία και βιωσιμότητα

FleetNews

Xiaomi YU7 GT: Ρεκόρ στο Nurburgring χωρίς οδηγό!

CSRΝews.gr

ΔΕΣΦΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Ενεργειακά Συστήματα και Αειφορία» του ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο της ΕΒΗΕ «Κώστας Τραβασάρος» στο Μουσείο της Ακρόπολης

CSRΝews.gr

Nέα διοίκηση για το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ένταση και χημικά στο υπ. Εργασίας στην διαδήλωση των εργαζομένων στον τουρισμό
Ένταση και χημικά στο υπ. Εργασίας στην διαδήλωση των εργαζομένων στον τουρισμό 28/05/2020 - 11:51
Σακελλαροπούλου από Ξάνθη: Οι προκαταλήψεις δεν βοήθησαν ποτέ ούτε μπορούν να βοηθήσουν 28/05/2020 - 12:35
Σακελλαροπούλου από Ξάνθη: Οι προκαταλήψεις δεν βοήθησαν ποτέ ούτε μπορούν να βοηθήσουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Vodafone: Η υψηλότερη βελτίωση δικτύου κινητής από το 2023 στην Ελλάδα
    01/07/2026 - 11:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.451,92 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,32%
    01/07/2026 - 11:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CRIF Talks: Η νέα παγκόσμια πλατφόρμα γνώσης των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
    01/07/2026 - 10:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,21%, στα 1,1398 δολάρια
    01/07/2026 - 10:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurobank και Mastercard επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους
    01/07/2026 - 10:51 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Meituan: Κυκλοφόρησε το Longcat, το πρώτο AI μοντέλο 1 τρισ. παραμέτρων σε κινεζικά τσιπ
    01/07/2026 - 10:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ηλεκτρικής διασύνδεσης νοτίων Κυκλάδων
    01/07/2026 - 10:42 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Η Digimark στηρίζει τη Halkias Racing Team και τη Halkias Group
    01/07/2026 - 10:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δύο Έλληνες founders πίσω από εταιρείες - μονόκερους στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor
    01/07/2026 - 10:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Πάνω από 1.000 θάνατοι αποδίδονται στη ζέστη τον Ιούνιο
    01/07/2026 - 10:25 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,31% - Άνοδος 3,67% τον Ιούνιο και κέρδη 15,99% στα α΄6μηνο
    30/06/2026 - 17:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην αγορά για 500 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση νέων μετοχών – Τα κεφάλαια θα κατευθυνθούν σε νέες επενδύσεις
    30/06/2026 - 18:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ν. Δένδιας από την Ποντγκόριτσα: Η Ελλάδα υποστηρίζει την προοπτική ένταξης του Μαυροβουνίου στην ΕΕ
    30/06/2026 - 16:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη η φωτιά στο Δερβένι – Εντοπίστηκε σορός
    30/06/2026 - 17:31 ΕΛΛΑΔΑ
  • Nέο διοικητικό συμβούλιο στον ΣΕΒΕ - Εν αναμονή εκλογής προέδρου
    30/06/2026 - 18:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τουρκ Τέλεκομ: Ανακοίνωσε τον Σακίλ ΜακΚίσικ (vid)

01/07/2026 - 07:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κυκλοφορεί το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου του AllStar Basket

01/07/2026 - 07:07
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis επενδύει στο οικοσύστημα aftersales

01/07/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

Το Geely Starray EM-i διπλά 5άστερο σε δοκιμές ασφάλειας

01/07/2026 - 06:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λίμπερτι-Έισις 93-85: Στη Νέα Υόρκη και το Κύπελλο του WNBA!

01/07/2026 - 06:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ΚΥΑΝΑ” – “ΗΑΙR AWARDS 2026”

01/07/2026 - 06:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Brainfood Cloud: Τιμήθηκε με το Global Impact Award στο World Startup Fest

30/06/2026 - 15:06
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΣΦΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το μεταπτυχιακό «Ενεργειακά Συστήματα και Αειφορία» του ΕΜΠ

30/06/2026 - 14:31
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Συνέδριο της ΕΒΗΕ «Κώστας Τραβασάρος» στο Μουσείο της Ακρόπολης

30/06/2026 - 14:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων κερδίζουν 3 βραβεία Ίρις 2026”

29/06/2026 - 16:31
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo