Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κ. Καραμανλής: "Η ιστορία έγραψε ποιος είπε Όχι στο Βουκουρέστι και ποιος είπε Ναι, σε όλα, στις Πρέσπες"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
04/07/2019 · 03:00

Κ. Καραμανλής: "Η ιστορία έγραψε ποιος είπε Όχι στο Βουκουρέστι και ποιος είπε Ναι, σε όλα, στις Πρέσπες"

Τι τονίζει σε συνέντευξή του ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ και υποψήφιος στο νομό Σερρών

«Η ιστορία έγραψε ποιος είπε Όχι στο Βουκουρέστι και ποιος είπε Ναι σε όλα στις Πρέσπες. Και όταν η ιστορία γράφει, δεν ξεγράφει» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ και υποψήφιος στο νομό Σερρών, Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας επίσης ότι η αγάπη των πολιτών στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή δείχνει «πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλοι -εκτός παράταξης- που τον κατηγορούν σήμερα».

Ο κ. Καραμανλής αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου σημειώνει ότι «ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι εφικτός» ωστόσο «η αυτοδυναμία είναι επιθυμητή αλλά όχι αυτοσκοπός» και διευκρινίζει πως «το μοντέλο των κυβερνήσεων συνεργασίας το είδαμε κατά κόρον στην Ελλάδα της κρίσης, είδαμε όμως και τα προβλήματα που συχνά παρουσιάζει, τα οποία ξεκινούν από τα μικροπολιτικά συμφέροντα».

Τέλος, ο Κώστας Καραμανλής στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογραμμίζει, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ότι «για πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση, μπορούμε να πούμε ότι ο ελληνικός λαός έριξε την κυβέρνηση, αφού με την ψήφο του ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να πει το ίδιο βράδυ ότι πάμε σε εκλογές».

Ακολουθεί η συνέντευξη του τομεάρχη Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, υποψήφιου στο νομό Σερρών, Κώστα Καραμανλή στην Ευτυχία Αδηλίνη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ερ. Κύριε Καραμανλή, καθώς απομένουν λίγες μέρες για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα ήθελα την πρόβλεψή σας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θωρείτε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ;

Απ. Ας μην προδικάσουμε την ψήφο των Ελλήνων, κυρία Αδηλίνη. Τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, όμως, δείχνουν ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας ασφαλώς και είναι εφικτός. Και αναφέρομαι πρωτίστως στο θριαμβευτικό για τη ΝΔ αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου. Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση, μπορούμε να πούμε ότι ο ελληνικός λαός έριξε την κυβέρνηση, αφού με την ψήφο του ανάγκασε τον κ.Τσίπρα να πει το ίδιο βράδυ ότι πάμε σε εκλογές. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Αυτή η μεγάλη νίκη, λοιπόν, αλλά και η γενικότερη αίσθηση που αποκομίζουμε όλοι όσοι συνομιλούμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας, δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να πετύχει την αυτοδυναμία. Γιατί αυτό θέλουν οι πολίτες. Να σας πω και κάτι ακόμα όμως; Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που δίνει ο λαός σε μια νέα κυβέρνηση, τόσο πολλαπλασιάζονται οι ευθύνες της και μεγαλώνουν οι απαιτήσεις από αυτήν.

Ερ. Ωστόσο, και καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας θα έχουμε ξανά εκλογές τον Αύγουστο θα ήθελα να σας ρωτήσω, η αυτοδυναμία είναι αυτοσκοπός;

Απ. Η αυτοδυναμία είναι επιθυμητή, αλλά όχι αυτοσκοπός. Μας ενδιαφέρει να την επιτύχουμε για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας για να πάει η Ελλάδα μπροστά. Το μοντέλο των κυβερνήσεων συνεργασίας το είδαμε κατά κόρον στην Ελλάδα της κρίσης, είδαμε όμως και τα προβλήματα που συχνά παρουσιάζει, τα οποία ξεκινούν από τα μικροπολιτικά συμφέροντα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση, τότε θα ξαναέχουμε εκλογές τον Αύγουστο. Τον γρίφο θα τον λύσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την Κυριακή.

Ερ. Το ΚΙΝΑΛ δεν θα μπορούσε να είναι, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ένας φυσικός εταίρος;

Απ. Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε στο ίδιο το ΚΙΝΑΛ και την κ. Γεννηματά, που δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να πατήσει σε δύο βάρκες και μοιάζει σαν να αλλάζει στρατηγική ανά εβδομάδα. Όταν μιλάει για «παλινόρθωση της Δεξιάς», θυμίζει ηχείο που παίζει συνθήματα περασμένων δεκαετιών. Και όταν αναφέρεται σε ενίσχυση των λεγόμενων «προοδευτικών δυνάμεων», αναρωτιέμαι, συγκαταλέγει και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές; Τη μία λέει αυτά, λοιπόν, και την άλλη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας κυβερνητικής συνεργασίας. Δεν είναι δουλειά μου να συμβουλεύσω το ΚΙΝΑΛ, προφανώς, αλλά νομίζω ότι έστω και τώρα στις τελευταίες μέρες θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Αυτό είναι και το συμφέρον του. Γιατί όσο στέλνει μπερδεμένα μηνύματα, τόσο στέλνει και προς τη ΝΔ ψηφοφόρους που θέλουν να νιώσουν βέβαιοι πως την επομένη των εκλογών η χώρα θα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση.

Ερ. Κύριε Καραμανλή θεωρείτε ότι η είναι χαμένη η ψήφος στα μικρά κόμματα;

Απ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει ό,τι θέλει. Η αλήθεια, όμως, όπως τη ζήσαμε στην Ελλάδα της κρίσης, είναι ότι ο πολυκερματισμός της ψήφου ευνόησε τελικά από οπορτουνιστές της πολιτικής έως και γραφικές περιπτώσεις... Δύσκολα στην Ελλάδα δημιουργείται και ακόμα πιο δύσκολα αντέχει ένα μικρό σοβαρό κόμμα, σαν αυτά που βλέπουμε σε αρκετές άλλες χώρες της Ευρώπης. Η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα. Χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση που δεν θα αναλώνεται σε παζάρια για καρέκλες, αλλά σε τομές για να πάει μπροστά ο τόπος.

Ερ. Ξέρετε ότι συνηθίζουμε, σε κάθε νέα κυβέρνηση, να μιλούμε για τις 100 πρώτες μέρες. Συνεπώς θα ήθελα να μου πείτε, τι θα κάνει η ΝΔ ως κυβέρνηση τους πρώτους μήνες;

Απ. Οι πρώτοι 6 μήνες είναι οι πιο κρίσιμοι για μία κυβέρνηση, κυρία Αδηλίνη. Και αυτό θα ισχύσει και για τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Το μεγάλο στοίχημα θα είναι να κάνουμε εμπροσθοβαρείς μεταρρυθμίσεις και να δώσουμε γρήγορα δείγματα γραφής. Όπως έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχουμε έτοιμα νομοσχέδια σε κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία, είμαστε έτοιμοι να ξεμπλοκάρουμε εμβληματικές επενδύσεις.

Ερ. Στο τομέα σας, των υποδομών, τι σχεδιάζει η ΝΔ;

Απ. Πρόγραμμά μας και στόχος μας, είναι να κάνουμε όλα αυτά που δεν έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα χρόνια. Γιατί ποιος είναι ο «απολογισμός» της; Πρώτον, δεν κατάφερε να ξεκινήσει ούτε ένα μεγάλο έργο. Δεύτερον κι ακόμα χειρότερο, δεν αφήνει πίσω της ούτε μία ώριμη μελέτη. Και τρίτον, έχει να επιδείξει μια σειρά από παταγωδώς αποτυχημένους χειρισμούς, με πιο εμβληματική περίπτωση το Πάτρα-Πύργος.

Τι κυρίως θέλουμε να κάνουμε, λοιπόν, εμείς; Πρώτον, να καταρτίσουμε έναν προσεκτικά μελετημένο στρατηγικό σχεδιασμό για τα μεγάλα έργα της επόμενης 10ετίας. Δεύτερον, ρεαλιστικές καινοτόμες ιδέες και έξυπνους, δοκιμασμένους στο εξωτερικό, τρόπους για τη χρηματοδότηση, την επίσπευση και την υλοποίηση των έργων. Τρίτον, μελέτες σκοπιμότητας όλων των έργων, όπως και αξιολόγηση της υλοποίησής τους, από έγκυρους ανεξάρτητους φορείς. Τέταρτον, φυσικά, ξεμπλοκάρισμα εμβληματικών επενδύσεων όπως το Ελληνικό. Και πέμπτον, ένα εφαρμόσιμο πρόγραμμα έργων που μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα. Εμείς, κυρία Αδηλίνη, δεν βλέπουμε τα έργα ως εργαλεία υφαρπαγής ψήφων, αλλά ως εργαλεία ανάπτυξης.

Ερ. Προ ημερών, η Αττική οδός ανακοίνωσε αύξηση των διοδίων, κίνηση η οποία προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης. Εσείς πώς βλέπετε το εν λόγω θέμα;

Απ. Πρώτα απ΄ όλα, εδώ έχουμε άλλο ένα, αποχαιρετιστήριο, δείγμα της σταθερότητας, αλλά και της περίφημης διαπραγματευτικής ικανότητας αυτής της κυβέρνησης. Ξεκίνησαν από το «Δεν Πληρώνω» και το «παραμύθι» με τα ηλεκτρονικά διόδια, στη συνέχεια διαβεβαίωναν ότι διαπραγματεύονται τη μείωση της τιμής των διοδίων και τελικά φτάσαμε στις παράλογες αυξήσεις τους- τις οποίες απλώς εύχονται να μετακυλήσουν στον επόμενο. Πέρα από αυτό, όμως, ως Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίσαμε αμέσως το εξής: Θεωρούμε αυτές τις αυξήσεις εκτός λογικής και εκτός πραγματικότητας. Μονομερείς ενέργειες και «εκβιασμούς» δεν πρόκειται να δεχτούμε. Κι αυτό πρέπει να είναι σαφές προς όλους.

Ερ. Αναφορικά με τον ΟΑΣΘ, ποιο είναι το σχόλιό σας;

Απ. Δυστυχώς ο ΟΑΣΘ αυτή τη στιγμή καταρρέει. Στους δρόμους κυκλοφορούν πάνω κάτω 220 οχήματα, δηλαδή ελάχιστα για να καλύψουν τις ανάγκες της πόλης. Κι αυτά σε προβληματική κατάσταση, για παράδειγμα μπήκαμε στον Ιούλιο κι αμφιβάλλω αν κυκλοφορεί όχημα του ΟΑΣΘ στο οποίο να λειτουργεί ο κλιματισμός. Και εισιτήριο, βέβαια, δεν πληρώνει σχεδόν κανείς. Ε, αυτός ο φαύλος κύκλος, αυτό το χάλι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Και θα σταματήσει. Αυτή την πορεία παρακμής του ΟΑΣΘ θα την αντιστρέψουμε εμείς.

Ερ. Θα ήθελα να μου σχολιάσετε την κίνηση του πρώην προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μιλήσει, δημόσια σε κομματικό ακροατήριο, μετά από 10 χρόνια.

Απ. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει κατακτήσει το δικαίωμα να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις όποτε και όπως ο ίδιος κρίνει. Οι παρεμβάσεις του είναι πάντα στοχευμένες και ηχηρές- το ίδιο έκανε και τώρα. Τις τελευταίες ημέρες, έζησα από κοντά δυο φορές την πραγματικά εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στο πρόσωπό του. Πρώτα στην ομιλία που έκανε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στη δική μου εκδήλωση στις Σέρρες, όπου μου έκανε την τιμή να παραστεί. Η αγάπη των πολιτών δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι όλοι αυτοί -εκτός παράταξης βέβαια- που τον κατηγορούν σήμερα.

Ερ. Πώς σχολιάζετε τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη στάση της ΝΔ στο Μακεδονικό το 2008;

Απ. Η ιστορία έγραψε ποιος είπε Όχι στο Βουκουρέστι και ποιος είπε Ναι σε όλα στις Πρέσπες. Και όταν η ιστορία γράφει, δεν ξεγράφει.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Πανιώνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ 67-68 (39'50'')

All Content

Επιστροφή στις νίκες το Περιστέρι, 82-69 την Καρδίτσα (gallery & vids)

All Content - BusinessNews.gr

Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ηρωικό «διπλό» του Άρη στην Πάτρα, 103-97 τον Προμηθέα (vids & gallery)

All Content

Σπουδαία νίκη η Μύκονος, 83-80 τον Ηρακλή (gallery & vids)

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βούλα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία
Βούλα: Ένοπλη ληστεία σε σπίτι επιχειρηματία 04/07/2019 - 03:00
Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Κορδάλης, ο πιο αγαπητός Έλληνας στη Γερμανία 04/07/2019 - 03:00
Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Κορδάλης, ο πιο αγαπητός Έλληνας στη Γερμανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πρωθυπουργός Δανίας: "Αφόρητο" να αμφισβητείται ο ρόλος των συμμάχων στο Αφγανιστάν
    24/01/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • UBS, Eurobank Equities και Pantelakis Securities: Εκτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες
    24/01/2026 - 19:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Σύγκρουση δημάρχου Γλυφάδας - ΔΕΔΔΗΕ για τα αίτια της καταστροφής στην Άνω Γλυφάδα
    24/01/2026 - 18:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΤΑ: Μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια εργαζομένων
    24/01/2026 - 17:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • TotalEnergies & ConocoPhilips: Υπογραφή 25ετούς συμβολαίου με τη Λιβύη για πετρελαϊκές επενδύσεις
    24/01/2026 - 17:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη λεωφόρο Κηφισού από 26 έως και 29 Ιανουαρίου
    24/01/2026 - 16:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σπ. Πρωτοψάλτης: Στήριξη στους μικρούς οινοποιούς και έμφαση στην εξωστρέφεια του ελληνικού κρασιού
    24/01/2026 - 15:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μυτιλήνη: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στηρίζει τις νέες οικογένειες
    24/01/2026 - 15:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βριλήσσια: Τσακώθηκε με υπάλληλο των ΕΛΤΑ και την παρέσυρε με το αυτοκίνητο
    24/01/2026 - 14:50 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος - Eκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
    23/01/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Ιανουαρίου
    23/01/2026 - 20:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις
    24/01/2026 - 10:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Αλ. Εξάρχου – Μιχ. Κράτσιου
    24/01/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αγορά ακινήτων 2025: Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών με ετήσιο ρυθμό 10%
    24/01/2026 - 13:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιστροφή στις νίκες το Περιστέρι, 82-69 την Καρδίτσα (gallery & vids)

24/01/2026 - 18:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 1 - 2ος Όμιλος: Πρόγραμμα-αποτελέσματα 2025/26

24/01/2026 - 18:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eπίσκεψη των Κινητών Ομάδων Υγείας στο Χαϊδάρι

24/01/2026 - 09:10
FleetNews
fleetnews.gr

Opel Grandland: Και ηλεκτρικό και AWD από 52.900€

23/01/2026 - 16:39
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Ισχυρές επιδόσεις για τα επαγγελματικά της το 2025

23/01/2026 - 16:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo