Παρασκευή, 8 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
24/02/2015 · 02:00

Η Fiat στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Η Fiat επέλεξε τη Γενεύη για να προβάλλει στον διεθνή τύπο τις τελευταίες εκδόσεις των 500X, 500, Panda και Doblò.

Η Fiat επέλεξε τη Γενεύη για να προβάλλει στον διεθνή τύπο τις τελευταίες εκδόσεις των 500X, 500, Panda και Doblò, που παρουσιάζονται δίπλα στα 500L, αντιπροσωπεύοντας μαζί μια από τις ευρύτερες και πιο διαφοροποιημένες γκάμες στην αυτοκινητική σκηνή.

Fiat 500X

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο αστέρι της έκθεσης είναι το Fiat 500X, το νέο crossover της Fiat που προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση του 500. Το στιλ, η ουσία και ο ιταλικός χαρακτήρας καθορίζουν αυτό το άνετο, υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο που είναι πάντοτε συνδεδεμένο με την παγκόσμια κοινότητα: αυτή είναι η X οπτική πλευρά της ομορφιάς, αυτή είναι η ψυχή του νέου Fiat 500X.

Το κοινό μπορεί να θαυμάσει δυο εκδόσεις Lounge του μοντέλου, της πιο αστικής εκδοχής του crossover της Fiat. Τα φώτα της δημοσιότητας επίσης θα τραβήξει η νέα έκδοση που εξοπλίζεται το καινοτόμο αυτόματο και σειριακό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων, που εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία μεταξύ της οδηγικής άνεσης και της σπορ αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα εγγυάται γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και υψηλή απόδοση. Η καινοτόμα αυτή μετάδοση, που συνδυάζεται με τον κινητήρα 1.4 MultiAir II 140 HP και μπροστινή κίνηση, εξασφαλίζει συνεχή παροχή ροπής, χωρίς να χάνεται καθόλου ισχύς κατά τη διάρκεια των αλλαγών ταχυτήτων. Ο στόχος της νέας αυτής έκδοσης δεν είναι μόνο να ικανοποιήσει τις ανάγκες για άνεση και ευκολία στην οδήγηση όπως ένα κλασικό σύστημα αυτόματης μετάδοσης, αλλά σε συνδυασμό και με τα εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, σκοπεύει να γίνει το σημείο της διαφοράς στην κατηγορία του για τις επιδόσεις του και την οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει.

Το δεύτερο Fiat 500X Lounge είναι εφοδιασμένο με τον κινητήρα 1.6 Multijet II 120 HP και μερικά αξεσουάρ από τη Mopar, τη φίρμα αναφοράς για γνήσια αξεσουάρ, εξυπηρέτηση πελατών και υπηρεσίες για τις μάρκες της FCA.

Στο περίπτερο όμως θα υπάρχει χώρος και για εκδόσεις του 500X που απευθύνονται περισσότερο στον ελεύθερο χρόνο: εκεί θα βρίσκονται δύο κορυφαίες εκδόσεις Cross Plus, εφοδιασμένες με τον κινητήρα 2.0 Multijet II 140 HP σε συνδυασμό με το καινοτόμο αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων και συστήματα τετρακίνησης.

Fiat 500

Το Fiat 500 "VINTAGE ’57" που τιμά το σύμβολο Made in Italy του 1957 ξεκινάει την καριέρα του στη Γενεύη με μια σύγχρονη ερμηνεία των στιλιστικών επιλογών που το έκαναν σύμβολο τις δεκαετίες του '60 και του '70. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το pastel blue χρώμα του αμαξώματος και από το λευκό της οροφής, των spoiler, της κεραίας, των καλυμμάτων των καθρεφτών, όπως και τις λευκές παραδοσιακές ζάντες αλουμινίου 16” που θυμίζουν τις ζάντες του ιστορικού 500.

Η retro εμφάνιση του Fiat 500 "VINTAGE ’57" υπάρχει επίσης και στο εσωτερικό με το λευκό ταμπλό και κομψή ταπετσαρία από δέρμα tobacco Frau με «ενθέσεις» σε σχήμα μισοφέγγαρου (στιλιστικό χαρακτηριστικό του μοντέλου) από δέρμα ivory με κεντητά σήματα "500" σε χρωματισμό tobacco. Η παραδοσιακή εμφάνιση επίσης τονίζεται και από τα ιστορικά λογότυπα της Fiat, τόσο στο εξωτερικό μέρος όσο και στο τιμόνι.

Το αυτοκίνητο διαθέτει μια ευρεία γκάμα στάνταρ εξοπλιστικών στοιχείων, που περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού, σύστημα Blue&Me, ραδιο-CD με MP3, ABS με EBD, 7 αερόσακους, σύστημα Start&Stop, ESP με ASR/MSR, HBA και Hill Holder. Θα είναι διαθέσιμο με τους βενζινοκινητήρες 1.2 69 HP, 0.9 Twin Air 65 HP, 0.9 Twin Air 85 HP και 0.9 Twin Air 105 HP και τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 Multijet 95 HP.

Επιπλέον αυτής της παραδοσιακής έκδοσης, θα υπάρχει επίσης και το μοντέλο 500C "S" με ειδικό εξωτερικό χρώμα Blu Italia, ζάντες αλουμινίου 16" και στοιχεία εξοπλιστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα καλαίσθητο, τόσο στο εξωτερικό όπως και στο εσωτερικό, όπου αυτή η «επιθετική» εμφάνιση τονίζεται με σπορτίφ καθίσματα και πλούσιο εξοπλισμό. Το μοντέλο εξοπλίζεται με τον επαναστατικό δικύλινδρο κινητήρα 0.9 Twin Air 105 HP, συνδυασμένο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Fiat 500L

Η έκθεση της οικογένειας 500 ολοκληρώνεται με το μοντέλο που συνδυάζει το φυσικό στιλ του 500 με την λειτουργικότητα του ντιζάιν Made in Fiat. Όμορφο εξωτερικά και ευρύχωρο εσωτερικά, το 500L έχει χώρο για κάθε μικρή ευχαρίστηση και κάθε συναίσθημα που ομορφαίνει τη ζωή: παιδιά, φίλοι, ταξίδια, μουσική και επικοινωνία.

Fiat Panda K-Way

Οι επισκέπτες της Γενεύης μπορούν να δουν από κοντά το ειδικό Panda K-Way που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία της Fiat και της φημισμένης μάρκας της μόδας. Με όπλο του την ελευθερία της εξατομίκευσης στο μάξιμουμ, το Panda K-Way® προσφέρει 20 πιθανούς συνδυασμούς στο εξωτερικό μέρος ανάμεσα στα χρώματα του αμαξώματος και στοιχεία του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου (όπως τα καλύμματα των καθρεφτών για παράδειγμα). Χαρακτηρίζεται δε από το συνδυασμό των χρωμάτων της K-Way (κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε) και λεπτομέρειες με κομψό χρωματισμό τιτανίου, όπως τα εμπρός και πλευρικά λογότυπα και σημεία στους καθρέφτες και στα πλαϊνά.

Στο εσωτερικό, αμέσως αναγνωρίζεις τα δίτονα μπλε/γκρι καθίσματα με οικολογικό δέρμα με το λογότυπο της K-Way, όπως και το μπλε ταμπλό και τον ασημένιο πίνακα οργάνων. Τα λογότυπα K-way εμφανίζονται επίσης στις ζώνες ασφαλείας και στα μπλε «πατάκια». Επίσης, τα μπροστινά καθίσματα έχουν δυο τσέπες στις πλάτες τους εφοδιασμένες με "VISIBAG", τα ειδικά γιλέκα ασφαλείας που σχεδιάστηκαν για τη Fiat από την K-Way.

Fiat Doblò Trekking

Η Trekking έκδοση του νέου Doblò θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στη Γενεύη με στάνταρ το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης "Traction+", που διευκολύνει την οδήγηση σε δύσκολες επιφάνειες με χαμηλή πρόσφυση, εξασφαλίζοντας απροβλημάτιστο ξεκίνημα και βέλτιστη απόδοση σε εκτός δρόμου συνθήκες μικρής δυσκολίας.

Η έκδοση Trekking προσφέρει περισσότερες επιλογές για το "Active Family Space" τις Fiat και μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας μοντέρνας και δυναμικής οικογένειας που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο κάθε μέρα της εβδομάδας, και τις μέρες που χρειάζεται στη δουλειά αλλά και τα Σαββατοκύριακα, χωρίς κανένα όριο σε ζητήματα χώρων ή χρησιμότητας.

Το περίπτερο της Fiat

Εμπνευσμένο από το "X" του νέου crossover της Fiat, το περίπτερο της Fiat στη Γενεύη καλωσορίζει το κοινό με κομψή και ιταλική γεύση. Στο κέντρο του θα φιλοξενούνται μερικές εκδόσεις του 500X, πλαισιωμένες από άλλα οχήματα -500, Panda, Doblò, 500L και Freemont- σε μια συμβολική κίνηση καλωσορίσματος στο νεότερο μοντέλο της οικογένειας της Fiat.

Υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος όπου μπορεί να θαυμάσει το κοινό κάποια προϊόντα της K-way μαζί με τη νέα συλλογή που δημιουργήθηκε από τη Mopar για το νέο Fiat 500X.

  • FIAT 500X
  • ·
  • FIAT DOBLÒ TREKKING
  • ·
  • FIAT 500L
  • ·
  • FIAT 500
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σάκοτα: «Θα είναι δυνατός ο τελικός με τη Ρίτας Βίλνιους» - Τι είπαν Γκρέι και Μπράουν

All Content

Οι τελικοί των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 331 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο - Αύξηση των χορηγήσεων

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Πλεόνασμα 20,28 δισ. ευρώ στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: 'Eσοδα πάνω από 2 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο

All Content

ΕΕ: Πράσινο φως για νέο πακέτο στήριξης 16,8 εκατ. ευρώ στα ελληνικά ΜΜΕ έως το 2030

All Content

Mindhaus: Στρατηγική συνεργασία με το TOR Hotel Group

FleetNews

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

FleetNews

Chery Greece: Πολλαπλή βράβευση στο Chery International Business Summit 2026

FleetNews

Ayvens: «Mobility for All» για βιώσιμη και συμπεριληπτική κινητικότητα

All Content

Θέλεις εισιτήρια Final Four; Τελευταία ευκαιρία με τις κάρτες Visa της Πειραιώς

All Content

ΑΕΚ-Μάλαγα 78-65: Έτσι προκρίθηκε στον τελικό του BCL η «Βασίλισσα» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Tάσος Καζίνος, Trastor: Θέλουμε να γίνουμε η καλύτερη ΑΕΕΑΠ

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Δυναμικό ξεκίνημα της χρονιάς με οργανική αύξηση εσόδων κατά 11,6%

All Content - BusinessNews.gr

Fais Group: Με «όπλο» το luxury και την Kiko χτίζει την επόμενη μέρα

FleetNews

Το BMW Group θρηνεί την απώλεια του «Alex» Zanardi

FleetNews

Toyota: Τεχνητή νοημοσύνη για μια ιδανική πόλη

CSRΝews.gr

Έρευνα ESG Pulse 2026: Η αξία του ESG στις ελληνικές επιχειρήσεις αναγνωρίζεται, αλλά το χάσμα εφαρμογής παραμένει

CSRΝews.gr

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Τιμώντας το παρελθόν για ένα βιώσιμο μέλλον

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χορηγεί πάνω από 1 δισ. ευρώ σε ευρωπαϊκά έργα υδρογόνου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Volvo test drive στο Golden Hall
Volvo test drive στο Golden Hall 24/02/2015 - 02:00
Νέος CEO στη Honda 24/02/2015 - 02:00
Νέος CEO στη Honda

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έρευνα IWG: Gen Z και ΤΝ αλλάζουν την αγορά εργασίας – Στελέχη κάτω των 30 σε ηγετικές θέσεις
    07/05/2026 - 22:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δένδιας από Πορτογαλία: Εξετάζεται η απόκτηση στρατιωτικών αεροσκαφών C-390
    07/05/2026 - 21:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Δημοσκόπηση Pulse: Στο 29,5% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου - Τι λένε οι πολίτες για Τσίπρα και Καρυστιανού
    07/05/2026 - 20:58 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕΘ: Πλήγμα για τον τουρισμό ενδεχόμενη αποχώρηση της Ryanair από το "Μακεδονία"
    07/05/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    07/05/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην ΚΟ: «Θέλουμε αυτοδυναμία και μάχες χωρίς εσωστρέφεια»
    07/05/2026 - 19:36 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΕΙΡΟΣ: Βραβείο σταθερής ποιότητας από τη Γερμανική Γεωργική Εταιρεία
    07/05/2026 - 18:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σχεδόν 1.500 πλοία παραμένουν «εγκλωβισμένα» στον Κόλπο, σύμφωνα με τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό
    07/05/2026 - 18:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurobank: Καθαρά κέρδη 331 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο - Αύξηση των χορηγήσεων
    07/05/2026 - 17:57 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,26%, στα 327,43 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    07/05/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Metlen: 'Eσοδα πάνω από 2 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο
    07/05/2026 - 09:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tάσος Καζίνος, Trastor: Θέλουμε να γίνουμε η καλύτερη ΑΕΕΑΠ
    07/05/2026 - 07:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fais Group: Με «όπλο» το luxury και την Kiko χτίζει την επόμενη μέρα
    07/05/2026 - 08:23 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Νέο αυστηρό πλαίσιο για ανυπότακτους και λιποτάκτες - Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ μέσω Εφορίας
    07/05/2026 - 08:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • CLIA: Διοργάνωση συνάντηση εργασίας στην Ελλάδα για την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας
    07/05/2026 - 11:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Θα είναι δυνατός ο τελικός με τη Ρίτας Βίλνιους» - Τι είπαν Γκρέι και Μπράουν

07/05/2026 - 21:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι τελικοί των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

07/05/2026 - 21:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Έρευνα ESG Pulse 2026: Η αξία του ESG στις ελληνικές επιχειρήσεις αναγνωρίζεται, αλλά το χάσμα εφαρμογής παραμένει

07/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Έρευνα ESG Pulse 2026: Η αξία του ESG στις ελληνικές επιχειρήσεις αναγνωρίζεται, αλλά το χάσμα εφαρμογής παραμένει

07/05/2026 - 14:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Μητέρα και Οικογένεια»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX για την Ημέρα της Μητέρας

07/05/2026 - 14:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.: Τιμώντας το παρελθόν για ένα βιώσιμο μέλλον

07/05/2026 - 14:18
FleetNews
fleetnews.gr

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

07/05/2026 - 05:15
FleetNews
fleetnews.gr

Chery Greece: Πολλαπλή βράβευση στο Chery International Business Summit 2026

07/05/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

05/05/2026 - 18:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Αmoa Skin x Beauty in Greece”

04/05/2026 - 13:10
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo