Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καταιγίδες και χιόνια - Πού θα εκδηλωθούν
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Νομοτεχνικές μεταβολές ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας - Aπόσυρση του νομοσχεδίου ζητά η αντιπολίτευση
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/01/2026 · 14:49

Βουλή: Νομοτεχνικές μεταβολές ανακοίνωσε ο Ν. Δένδιας - Aπόσυρση του νομοσχεδίου ζητά η αντιπολίτευση

Η αντιπολίτευση θεωρεί πως το νομοσχέδιο πάσχει συνταγματικά, ανατρέπει βίαια το καθεστώς σταδιοδρομίας και τις ζωές χιλιάδων στρατιωτικών και πρέπει να αποσυρθεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συμπολίτευση να το θεωρεί ως αναγκαία μεταρρύθμιση για τη μετάβαση των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή. Στον αντίποδα, η αντιπολίτευση θεωρεί πως το νομοσχέδιο πάσχει συνταγματικά, ανατρέπει βίαια το καθεστώς σταδιοδρομίας και τις ζωές χιλιάδων στρατιωτικών και πρέπει να αποσυρθεί. Επίσης προειδοποιεί ότι θα είναι σοβαρές οι επιπτώσεις στο μισθολογικό και συνταξιοδοτικό καθεστώς μεγάλου αριθμού στρατιωτικών.

«Οι προαγωγές γίνονταν ανεξέλεγκτα, αδιακρίτως, ανεξαρτήτως των κενών οργανικών θέσεων, και η διαδικασία αξιολόγησης ήταν απολύτως προσχηματική, τους αξιολογούσε όλους με άριστα», ανέφερε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου και επισήμανε ότι το 97,83% όσων αξιολογήθηκαν πήρε 100%, το 2,03% πήρε βαθμολογία από 95% μέχρι 99% και το 0,14% μικρότερο από 95%. «Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κατάσταση αυτή πάσχει και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου επιδιώκεται ο επαναπροσδιορισμός της ιεραρχικής πυραμίδας με σαφή διαχωρισμό υπαξιωματικών και αξιωματικών και τη μετατροπή της σχέσης 1 προς 3, μέχρι το 2045, με αντιστοίχηση του βαθμολογίου με το καθηκοντολόγιο», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και κάλεσε όλους να αναρωτηθούν αν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

«Είναι λογικό και κυρίως λειτουργικό, να έχουμε στις ΕΔ πολλαπλάσιους συνταγματάρχες και ταγματάρχες από λοχίες και επιλοχίες; Που οι οργανικές θέσεις είναι στην ουσία κουτάκια χωρίς περιεχόμενο αντί για θέσεις καθηκόντων περήφανων και καταξιωμένων στην πράξη στελεχών; Και ενώ γνωρίζουμε ότι οι προκλήσεις είναι άμεσες να καθυστερούμε τις αλλαγές για χρόνο παραπάνω από το εφικτό προκειμένου να μετριάσουμε τις δικαιολογημένες, θα πω εγώ, αντιδράσεις; Έχει νόημα μια αξιολόγηση που τους βαθμολογεί όλους ανεξαιρέτως με άριστα; Μπορεί να υπηρετήσει την πατρίδα με αποτελεσματικότητα αλλά και να προστατεύσει τον εαυτό του ένας οπλίτης που κατά τη διάρκεια της βασικής του εκπαίδευσης, ρίχνει από μηδέν έως δύο βολές;», είπε ο εισηγητής της ΝΔ.

«Επιφέρετε ανατροπή της ζωής των στρατιωτικών», είπε ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης και αναφερόμενος ιδίως στους υπαξιωματικούς, δήλωσε: «Τους τελειώνετε, κ. Δένδια, με ένα νόμο και δύο τρία κεφάλαια άρθρα. Και όχι μόνο τους τελειώνετε αλλά τους χλευάζετε κιόλας, ευχόμενος, ειρωνικά, ‘καλή τύχη στην προσφυγή τους στο ΣτΕ’. Αναρωτιέμαι αν θα έχετε την ίδια αλαζονεία, αν οι επιλογές σας οδηγήσουν σε παραιτήσεις και σε κύμα παραιτήσεων, κυρίως στους υπαξιωματικούς». Οι κανόνες που γνώριζαν οι υπαξιωματικοί, όταν μπήκαν στις ΕΔ και όταν συνήψαν συμβόλαιο τιμής με το κράτος, με το στράτευμα, οι κανόνες πάνω στους οποίους δημιούργησαν οικογένεια, πήραν αποφάσεις, έβαλαν στόχους, απλά ανατρέπονται χωρίς καμία μεταβατική προστασία και χωρίς δυνατότητα εξέλιξης για όσους ήδη υπηρετούν, είπε ο Μιχάλης Κατρίνης.

Δηκτικά σχολίασε ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης την επιμονή της κυβέρνησης στην ψήφιση του νομοσχεδίου. «Κάνετε μια βόλτα στις σημερινές κινητοποιήσεις ανθρώπων που είναι “σάρκα από τη σάρκα σας”. Τους κάνετε ό,τι κάνετε και στους αγρότες. Θεωρείτε ότι όσοι κινητοποιούνται σε αυτή τη χώρα, δεν κινητοποιούνται επειδή εσείς είστε κακή κυβέρνηση αλλά κινητοποιούνται επειδή κάποιος κομματάρχης, κάποιος συνδικαλιστής ή κάποια πασιονάρια της αντιπολίτευσης, τους έχει οδηγήσει, τους έχει παραπλανήσει και τους έχει βγάλει στους δρόμους. Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια του Αισώπου», σχολίασε ο κ. Γιαννούλης και υπογράμμισε ότι οι στρατιωτικοί δεν βρίσκονται στους δρόμους επειδή πολιτικά αντιμάχονται την κυβέρνηση αλλά επειδή μάχονται για την επιβίωσή τους απέναντι σε μια πολιτική που δημιουργεί τις χειρότερες συνθήκες για το μέλλον τους.

«Με το νομοσχέδιο μεταβάλλεται ο τρόπος εξέλιξης όλων των κατηγοριών στρατιωτικών, και δεν αφορά μόνο όσους θα ενταχθούν στις ΕΔ στο μέλλον», είπε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης. «Η νέα δομή της ιεραρχίας και των βαθμών δημιουργεί συνθήκες παρατεταμένης παραμονής σε χαμηλότερες βαθμίδες, περιορίζει τη δυνατότητα προαγωγής και μεταθέτει χρονικά κάθε επόμενο βήμα στη σταδιοδρομική πορεία τους. Αυτή η παρατεταμένη στασιμότητα σε συγκεκριμένους βαθμούς έχει άμεσες βαριές μισθολογικές συνέπειες καθώς η εξέλιξη συνδέεται ευθέως με τις αποδοχές αλλά και το εφάπαξ και τη σύνταξη», είπε ο κ. Παπαναστάσης και προειδοποίησε ότι ιδίως το χαμηλόβαθμο προσωπικό οδηγείται στην καταστροφή.

Η κυβέρνηση επιμένει στο νομοσχέδιο παρά το γεγονός ότι όλα τα κόμματα, με σοβαρή επιχειρηματολογία αλλά και ένα μεγάλο μέρος των Ενώσεων των στρατιωτικών ζητούν την απόσυρσή του, σχολίασε ο ειδικός αγορητής της Νέας Αριστεράς, Θοδωρής Δρίτσας και παρατήρησε πως η κυβέρνηση αποφεύγει να προσδιορίσει με σαφήνεια και ακρίβεια πότε θα ολοκληρωθεί η «μετάβαση» των ΕΔ και ποια θα είναι η «νέα εποχή» για τις ΕΔ και σε τι ακριβώς θέλει να προσαρμόσει τις επιλογές της γι’ αυτή την μετάβαση.

«Δεν είναι σοβαρό επιχείρημα ένας ανθυπολοχαγός ΑΣΣΥ με 20 χρόνια προϋπηρεσίας στα 40 του χρόνια και με δύο παιδιά ότι παίρνει περισσότερα χρήματα από έναν ανθυπολοχαγό 23 ή 24 ετών, ο οποίος μόλις βγήκε από τη σχολή. Σας διαφεύγει ότι στις ΕΔ, ο αρχαιότητα είναι βαθμός», είπε ο ειδικός αγορητής Ελληνικής Λύσης, Στέλιος Φωτόπουλος και σχολίασε ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: να βγάλει χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο και αυτό είναι δικό της «αποκλειστικό παράσημο».

Ο ειδικός αγορητής της «Νίκης», Τάσος Οικονομόπουλος είπε ότι πρέπει οι αλλαγές να μελετηθούν διεξοδικά, με άλλα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή, και σε κάθε περίπτωση, οι όποιες αλλαγές να ισχύσουν για όσους καταταγούν, μετά την έναρξη ισχύος του νόμου, ώστε να διασφαλιστεί η θεσμική συνέχεια του κράτους, να προστατευθεί η εμπιστοσύνη των εν ενεργεία στελεχών, να αποτραπεί η άδικη ανατροπή επαγγελματικών δεδομένων και να κλείσει η πόρτα σε μαζικές προσφυγές και παραιτήσεις. Το σημαντικότερο πρόβλημα του νομοσχεδίου, είπε ο βουλευτής της «Νίκης», είναι ότι δεν απαντά στο θεμελιώδες ερώτημα τι στρατό θέλουμε, για ποια απειλή, με ποιο δόγμα.

Η ειδική αγορήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, Ελένη Καραγεωργοπούλου είπε ότι δεν υπάρχει νομοθετική τεκμηρίωση ούτε και τα δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι οι ανατροπές που επιφέρει το σχέδιο νόμου είναι αναγκαίες. Η βουλευτής ζήτησε αναλογιστικές μελέτες, σενάρια εφαρμογής, στοιχεία στάθμισης, ως προϋπόθεση σοβαρής νομοθέτησης, και χαρακτήρισε εξαιρετικά προβληματική, σε θεσμικό επίπεδο, τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για «καλή τύχη στα δικαστήρια» για όσους προσφύγουν κατά του νομοσχεδίου. Μια δήλωση που αποτυπώνει τη βεβαιότητα ότι το νομοσχέδιο είναι συμβατό με το Σύνταγμα, δήλωση που μάλιστα έγινε, όπως τόνισε η ειδική αγορήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, ενώ η έκθεση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής θέτει ρητά προβληματισμούς για τις τιθέμενες διατάξεις.

  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
  • ·
  • ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
  • ·
  • ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
  • ·
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

«Εφτάψυχη» η «μισή» Φενέρμπαχτσε, 85-80 τη Βίρτους στην Μπολόνια

All Content

Στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ, 87-67 την Πριέβιντζα στη Σλοβακία

All Content - BusinessNews.gr

Τραμπ στο Νταβός: «Η Ευρώπη κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση»

All Content - BusinessNews.gr

PeopleCert: Διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές στον πυρήνα της στρατηγικής της

All Content - BusinessNews.gr

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τον Φεβρουάριο η ψήφιση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών στον τομέα της Βιομηχανίας»

All Content

Softweb: Ετοιμάζεται να μπει στις διαφημιστικές υπηρεσίες

All Content

Στην ΕΡΤ το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με σούπερ Λεκαβίτσιους και 35-14 στο 4o δεκάλεπτο, η ΑΕΚ 88-73 την Καρδίτσα

All Content

Πάρτι πρόκρισης με 8.000 φιλάθλους για τις Γυναίκες του Παναθηναϊκού παρά το 93-94 από τη Ζαγκλέμπιε (vids & pics)

All Content - BusinessNews.gr

Η Eldorado Gold ποντάρει στην Ελλάδα: Τα σχέδια για Σκουριές, Ολυμπιάδα και Πέραμα

All Content - BusinessNews.gr

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «παγώνει» την επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ – ΗΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Train: Από το β´ τρίμηνο του 2027, η σταδιακή άφιξη νέων τρένων - Διπλασιασμός της επιβατικής κίνησης

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σ. Ζαχαράκη: Περιμένουμε πάνω από πέντε αιτήσεις για αδειοδότηση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων
Σ. Ζαχαράκη: Περιμένουμε πάνω από πέντε αιτήσεις για αδειοδότηση Μη Κρατικών Πανεπιστημίων 08/01/2026 - 14:44
Ένοπλες Δυνάμεις: Απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας 08/01/2026 - 16:22
Ένοπλες Δυνάμεις: Απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Μάκρη λόγω καθίζησης οδοστρώματος
    21/01/2026 - 20:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ για Μακρόν με γυαλιά ηλίου: «Παρίστανε τον σκληρό τύπο»
    21/01/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γαλλία: Η εταιρεία Lactalis ανακάλεσε έξι παρτίδες βρεφικού γάλακτος
    21/01/2026 - 19:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κ. Χατζηδάκης: Τρεις προτεραιότητες για το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας
    21/01/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,53%, στα 351,13 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    21/01/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΙΣ: Παραίτηση Αθ. Εξαδάκτυλου - Νέος πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος
    21/01/2026 - 17:51 ΥΓΕΙΑ
  • ΗΠΑ: Πτώση 9,3% στις επικείμενες πωλήσεις κατοικιών τον Δεκέμβριο
    21/01/2026 - 17:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καθυστερήσεις στις πτήσεις: «Όχι» σε περικοπές στα δικαιώματα των επιβατών, λέει το Ευρωκοινοβούλιο
    21/01/2026 - 17:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνάντηση Θεοχάρη - Μποζάι: Πρόοδος στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας Ελλάδας - Τουρκίας
    21/01/2026 - 17:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ξεπέρασε το 1,5 GW στην Ρουμανία
    21/01/2026 - 17:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • PeopleCert: Διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές στον πυρήνα της στρατηγικής της
    21/01/2026 - 08:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Hellenic Train: Από το β´ τρίμηνο του 2027, η σταδιακή άφιξη νέων τρένων - Διπλασιασμός της επιβατικής κίνησης
    21/01/2026 - 08:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Eldorado Gold ποντάρει στην Ελλάδα: Τα σχέδια για Σκουριές, Ολυμπιάδα και Πέραμα
    21/01/2026 - 09:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιαπωνική κρίση ταρακούνησε την αγορά ομολόγων - Αντεξαν Ελλάδα και Ευρώπη
    21/01/2026 - 08:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλός ΕΝΦΙΑ σε τράπεζες και servicers για χιλιάδες κλειστά ακίνητα - Ο στόχος
    21/01/2026 - 08:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

21/01/2026 - 22:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Basketball Champions League 2025/26: Πρόγραμμα-αποτελέσματα-βαθμολογίες

21/01/2026 - 21:47
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα διοίκηση στο ΑΠΕ: Πρόεδρος η Άρια Αγάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος η Χριστίνα Συναρέλλη

21/01/2026 - 15:39
FleetNews
fleetnews.gr

Στην… πρίζα οι νέες BMW M

21/01/2026 - 14:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

24ΜΕDIA: Η Νικολέττα Τσιλιβαράκου αναλαμβάνει καθήκοντα Director of Ad Operations

21/01/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

EuroNCAP: Αυτά είναι τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα του 2025

21/01/2026 - 11:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GEP: Ασημένια διάκριση από τoν EcoVadis για τις επιδόσεις της στη βιωσιμότητα

21/01/2026 - 11:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

SKAG: Θέτει σε εφαρμογή πρόγραμμα ανακύκλωσης αποτσίγαρων

21/01/2026 - 11:17
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo