Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Χατζηδάκης: Να επιμείνουμε στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις στη δύσκολη αυτή συγκυρία
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29/03/2025 · 18:01

Χατζηδάκης: Να επιμείνουμε στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις στη δύσκολη αυτή συγκυρία

Περιγράφει την τρέχουσα συγκυρία στην Ελλάδα ως «ιδιαίτερα κρίσιμη» και η κυβέρνηση πρέπει «να απαντήσει πειστικά σε μια αβάσιμη σε μεγάλο μέρος κριτική που αναπτύσσεται από δυνάμεις της αντιπολίτευσης

Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης ξεκινά από το καθήκον του, όπως αναφέρει, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του τόσο «απέναντι στην παράταξη όσο και απέναντι στην πατρίδα». Αμέσως μετά, περιγράφει την τρέχουσα συγκυρία στην Ελλάδα ως «ιδιαίτερα κρίσιμη» και η κυβέρνηση πρέπει «να απαντήσει πειστικά σε μια αβάσιμη σε μεγάλο μέρος κριτική που αναπτύσσεται από δυνάμεις της αντιπολίτευσης. Αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προχωρήσει μπροστά ακούγοντας κάθε καλόπιστη παρατήρηση, με σεμνότητα και αποτελεσματικότητα».

Μετά τον ανασχηματισμό «η κυβέρνηση έκανε μία καινούργια αρχή.Ο δικός μου ρόλος είναι συντονιστικός και η προσπάθειά μου είναι για κάθε Υπουργείο που ανήκει στον δικό μου κύκλο ευθύνης να προωθηθούν δυο-τρεις βασικές πρωτοβουλίες που θα έχουν σημαντική αντανάκλαση όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη», προαναγγέλλει. Ενώ, ξεδιπλώνοντας το πλάνο του, ο Κ. Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι είναι «οπαδός του συγκεκριμένου και από τη θέση αυτή θα επιχειρήσω να προωθηθούν γρηγορότερα μια σειρά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες όπως για τις επενδύσεις και τις εξαγωγές, αλλά και να αντιμετωπιστούν σε συνεργασία φυσικά με τα αρμόδια Υπουργεία μερικές πληγές αυτού που αποκαλούμε βαθύ κράτος, όπως π.χ. ο ΟΣΕ. Η ΔΕΗ, ο ΕΦΚΑ, ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός του Δημοσίου δείχνουν τον δρόμο. Και αυτό που ζητούν από εμάς οι πολίτες περισσότερο παρά ποτέ είναι έργο και μεταρρυθμίσεις για την Ελλάδα!». Η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζει, έχει «μία ατζέντα που είναι πλούσια σε πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που ανεβάζουν την Ελλάδα πιο ψηλά και θα κάνουν κάθε πολίτη να αισθάνεται πως έχει μία κυβέρνηση, που μπορεί να ενισχύσει ακόμα πιο πολύ τη διεθνή θέση της χώρας, να αυξήσει το αίσθημα ασφάλειας και να διασφαλίσει μια πιο θετική προοπτική για τα νέα παιδιά!», επισημαίνει.

Στο ερώτημα πώς η οικονομική πρόοδος θα έχει αντίκρυσμα στο πορτοφόλι κάθε πολίτη, ο αντιπρόεδρος αρχικώς επικαλείται δύο δεδομένα: «Πρώτον, τη μεγάλη πίεση που έχει ασκήσει στα εισοδήματα το διεθνές φαινόμενο του πληθωρισμού. Και δεύτερον, τη χαμηλή βάση από την οποία ξεκίνησε η οικονομία το 2019». Και προσθέτει: «Παρά τις δυσκολίες αυτές, η ελληνική οικονομία από τότε συνεχώς ανεβαίνει: Η ανεργία έπεσε από το 18% στο 8,7%. Έχουμε μειώσει 72 φόρους. Ξεκίνησαν η αύξηση των συντάξεων το 2023 και των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων το 2024 και συνεχίζονται. Ο μέσος μισθός έχει φτάσει μεσοσταθμικά τα 1.445 ευρώ για τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Ο κατώτατος μισθός, όπως ανακοινώθηκε, θα πάει από 1ης Απριλίου στα 880 ευρώ από 650 ευρώ το 2019 -μία σωρευτική αύξηση που σε ετήσια βάση φτάνει τους πέντε επιπλέον καθαρούς κατώτατους μισθούς». Επιπροσθέτως, «φέτος, με βάση τη νέα νομοθεσία, για πρώτη φορά οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων (οι οποίοι έχουν μεσοσταθμικά λάβει 1,3 επιπλέον μισθούς από το 2022) ανεβαίνουν μαζί με τον κατώτατο μισθό».

Πάντως, «σε καμιά περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι οι δημόσιοι και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν πλουτίσει. Ούτε είμαστε ακόμα εκεί που όλοι θα θέλαμε, αλλά οι πολίτες παίρνουν μερίδιο από την οικονομική πρόοδο. Και το σημαντικότερο είναι ότι το μερίδιο αυτό ολοένα θα αυξάνεται: Πρώτον, διότι το πρόβλημα του πληθωρισμού βρίσκεται γενικά σε αποδρομή, με εξαίρεση φυσικά το ζήτημα των ενοικίων. Και δεύτερον διότι χάρη στο οικονομικό μοντέλο που συνδυάζει τη δημοσιονομική σοβαρότητα με τις φιλο-επενδυτικές πολιτικές -και εφόσον δεν υπάρξει κάποια διεθνής κρίση- η ελληνική οικονομία αναμένεται να συνεχίσει να υπεραποδίδει», εκτιμά ο Κ. Χατζηδάκης και προσθέτει ότι αυτή είναι η βάση των προαναφερθέντων θετικών μέτρων. «Η άνοδος της οικονομίας όμως είναι και η βάση των θετικών μέτρων που ακολουθούν (επέκταση του εξωδικαστικού μηχανισμού, νέες αυξήσεις για τα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, νέες μειώσεις άμεσων φόρων από τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ) αλλά και συνολικότερα της περαιτέρω ανόδου του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων που αναμένουμε τα επόμενα χρόνια!», καταλήγει.

Στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι η αύξηση του πληθωρισμού είναι μεγαλύτερη από την αύξηση του κατώτατου μισθού απαντά ότι η αύξηση των κατώτερων απολαβών φτάνει «σωρευτικά το 35,4% από το 2019, ενώ την ίδια περίοδο ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί 18,1%. Προφανώς σε ορισμένες κατηγορίες π.χ. στα τρόφιμα ο πληθωρισμός ήταν μεγαλύτερος. Σε άλλες όμως ήταν μικρότερος. Εν πάση περιπτώσει, δεν ισχυριζόμαστε ότι οι εργαζόμενοι έχουν λύσει τα προβλήματά τους. Αλίμονο! Κάτι τέτοιο θα ήταν αλαζονικό», διευκρινίζει.

Χαρακτηρίζοντας ως «πολύ σημαντικό» το γεγονός ότι «με αυτή την κυβέρνηση μέσα σε πεντέμισι χρόνια δημιουργήθηκαν πάνω από 500.000 θέσεις εργασίας», επέμεινε ότι «αν δεν είχαμε καλό νοικοκυριό και φιλοεπενδυτική πολιτική, αυτό δεν θα γινόταν». Προειδοποιεί, όμως, ότι «αν η Ελλάδα ενδώσει και πάλι στο λαϊκισμό οι μισθοί θα πάρουν την κατηφόρα και η ανεργία την ανηφόρα. Νομίζω ότι μετά από τόσα χρόνια στη πολιτική δεν έχω μόνο δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να το σημειώσω!».

Στα της υπόθεσης των Τεμπών, επισημαίνει ότι «την απάντηση για τις όποιες ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες θα τη δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη. Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση, προσπαθήσαμε τόσο να στηρίξουμε την επιτάχυνση του έργου της (π.χ. με τον νόμο για να προχωρήσει γρηγορότερα η διαδικασία), όσο και στην πράξη να διευκολύνουμε σε σχέση με ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων. Αυτό επιδιώξαμε τόσο με τη την υπερψήφιση της σύστασης προανακριτικής όσο και με τη στήριξη στην πρόταση του κ. Τριαντόπουλου, να του ασκηθεί ποινική δίωξη, ώστε να εξεταστεί η υπόθεση κατευθείαν από τους τακτικούς δικαστές και την ανώτατη Δικαιοσύνη».

'Αλλωστε, συμπληρώνει, αυτό ζητούσε «τόσο καιρό η αντιπολίτευση! Και τώρα που η κυβέρνηση προχωρεί προς αυτή την κατεύθυνση, η αντιπολίτευση ξέχασε τις θέσεις που με στεντόρεια φωνή διατύπωνε μέχρι πρόσφατα. Είναι πια ξεκάθαρο: δεν είναι πρώτη τους προτεραιότητα η απόδοση δικαιοσύνης όσο η πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσης!».

Αλλάζοντας θέμα, στα ελληνοτουρκικά, αφού αναφέρει ότι «η ένταση στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας είναι σίγουρα αρνητική και για τις δύο χώρες», διευκρινίζει ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δομούμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία έξω από τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου». Και, παράλληλα, με την επιθυμία για ειρήνη, «ενισχύουμε όχι με λόγια, αλλά με έργα την αμυντική θωράκιση της χώρας μας».

Στον τομέα της ενέργειας, ο αντιπρόεδρος δηλώνει ότι η κυβέρνηση προωθεί «μια σειρά από πρωτοβουλίες στον τομέα της ενέργειας που έχουν ιδιαίτερα θετικό πρόσημο οικονομικά και γεωπολιτικά. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για εξόρυξη υδρογονανθράκων από τη Chevron νοτίως της Κρήτης, αλλά και η πρόθεση της κυβέρνησης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ είναι μία χαρακτηριστική απόδειξη. Ο πατριωτισμός για εμάς δεν είναι εμπόριο. Είναι υποχρέωσή μας προς την πατρίδα μας και η υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελλάδας είναι καθημερινή και συνειδησιακή μας προτεραιότητα. Οι Έλληνες έχουν μάτια και βλέπουν και μπορούν και ξεχωρίζουν τους δημαγωγούς από τους σοβαρούς και υπεύθυνους πολιτικούς!», επισημαίνει κλείνοντας.

  • ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Νικς σάρωσαν με 144-114 και «σκούπισαν» τους Σίξερς σε βραδιά με ρεκόρ τριπόντων! (vids)

All Content

NBA Draft Lottery: Στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς το Νο1 (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Metallica Inc: Οικονομικές επιδόσεις πολλών… ντεσιμπέλ

All Content - BusinessNews.gr

ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες

All Content

Ποιος ελέγχει τα ελληνικά ΜΜΕ;

All Content

Stoiximan & Another Circus: Νέα 360 καμπάνια με τίτλο «Πού ήσουν;»

FleetNews

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5

FleetNews

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

FleetNews

Chery Greece: Πολλαπλή βράβευση στο Chery International Business Summit 2026

All Content

Βαλένθια-Μπασκόνια 86-88: Διαχείριση και ήττα πριν από τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό - Χτύπησε ο Κι (vids)

All Content

Μονακό-Παρί 95-123: «Βαριά» ήττα με... τέσσερις επαγγελματίες!

All Content - BusinessNews.gr

Από τη “μικρή ΔΕΗ” στη “διπλή ΔΕΗ” - Την Πέμπτη η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου 4 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Που οφείλεται το στεγαστικό ζήτημα, οι κρίσιμοι παράγοντες στην προσφορά και ζήτηση κατοικίας

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΒΟ: Συμμαχίες με Rheinmetall και Όμιλο Κοπελούζου για νέο αμυντικό και βιομηχανικό αποτύπωμα

FleetNews

Ayvens: «Mobility for All» για βιώσιμη και συμπεριληπτική κινητικότητα

FleetNews

Το BMW Group θρηνεί την απώλεια του «Alex» Zanardi

CSRΝews.gr

SISTERS: Η τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλευρό κάθε γυναίκας

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Οικονομική στήριξη σε έξι οργανισμούς μέσω του Match for Good

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κυρανάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο - Ξεκάθαρο πλαίσιο αρμοδιοτήτων, τέλος στο «μπαλάκι ευθυνών»
Κυρανάκης: Έρχεται νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο - Ξεκάθαρο πλαίσιο αρμοδιοτήτων, τέλος στο «μπαλάκι ευθυνών» 29/03/2025 - 10:50
Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Ισραήλ - Συνάντηση με Νετανιάχου - Αμυνα και διμερείς σχέσεις στο επίκεντρο 30/03/2025 - 10:49
Ο Κυρ. Μητσοτάκης στο Ισραήλ - Συνάντηση με Νετανιάχου - Αμυνα και διμερείς σχέσεις στο επίκεντρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι
    11/05/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Super League: Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της - Νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό
    10/05/2026 - 22:57 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιορτή της Μητέρας: Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
    10/05/2026 - 15:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σαντορίνη: Πλαφόν στην κρουαζιέρα, αναβάθμιση υποδομών και στοίχημα η βιωσιμότητα
    10/05/2026 - 15:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Απεργία Τετάρτη 13 Μαΐου: Ποιοι απεργούν, τι αλλάζει σε Δημόσιο, σχολεία και ΜΜΜ
    10/05/2026 - 14:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΙΝΚΑ: Επανεξέταση υποθέσεων ρευματοκλοπής από τον ΔΕΔΔΗΕ και ακυρώσεις προστίμων
    10/05/2026 - 13:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα: Τραυματίστηκε γυναίκα έξω από κατάστημα
    10/05/2026 - 13:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Saudi Aramco: Άλμα 25% στα κέρδη το πρώτο τρίμηνο λόγω πολέμου
    10/05/2026 - 13:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • «ΔΕΗ Tour Of Hellas 2026»: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ από τον Πειραιά ως το Σύνταγμα
    10/05/2026 - 12:40 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Απεργία Τετάρτη 13 Μαΐου: Ποιοι απεργούν, τι αλλάζει σε Δημόσιο, σχολεία και ΜΜΜ
    10/05/2026 - 14:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
    10/05/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα: Τραυματίστηκε γυναίκα έξω από κατάστημα
    10/05/2026 - 13:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
    10/05/2026 - 10:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χανταϊός: Στην Τενερίφη το κρουζιερόπλοιο Hondius
    10/05/2026 - 10:35 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι Νικς σάρωσαν με 144-114 και «σκούπισαν» τους Σίξερς σε βραδιά με ρεκόρ τριπόντων! (vids)

10/05/2026 - 22:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

10/05/2026 - 22:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το B2B influencer marketing ανεβαίνει στην ατζέντα των marketers

09/05/2026 - 08:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: Παρουσίαση του νέου 24ώρου προγράμματος του ERT COSMOS

08/05/2026 - 14:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

SISTERS: Η τρίτη ηλικία στην πρώτη γραμμή για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

08/05/2026 - 12:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Γιορτή της Μητέρας: Η δύναμη της CYPRIALIFE ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλευρό κάθε γυναίκας

08/05/2026 - 10:37
FleetNews
fleetnews.gr

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το νέο Mazda CX-5

08/05/2026 - 06:43
FleetNews
fleetnews.gr

Με 0% επιτόκιο για 48 μήνες η απόκτηση ενός Volvo είναι πιο εύκολη από ποτέ

07/05/2026 - 05:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo