Παρασκευή, 22 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γ. Γεραπετρίτης: «Προσβλέπουμε στην επανενεργοποίηση του «3+1» και τη συμμετοχή των ΗΠΑ»
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13/03/2025 · 16:04

Γ. Γεραπετρίτης: «Προσβλέπουμε στην επανενεργοποίηση του «3+1» και τη συμμετοχή των ΗΠΑ»

Στο πλαίσιο τριμερούς συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στην Αθήνα
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Η προώθηση της περιφερειακής συνεργασίας μέσω της διασυνδεσιμότητας καθιστά την περιοχή μας πιο ασφαλή και ανθεκτική σε ένα περιβάλλον γενικότερης αστάθειας», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στην Αθήνα με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κόμπου και του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ Γκίντεον Σαάρ.

Υπογράμμισε πως οι τρεις χώρες προσβλέπουν στη διεύρυνση του σχήματος με την επανενεργοποίηση του «3+1» και τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και τόνισε πως το θέμα έθεσε ο ίδιος στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάρκο Ρούμπιο, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στην Ουάσιγκτον, από τον οποίο μάλιστα είχε «καταρχήν θετική ανταπόκριση».

Όπως υπογράμμισε, στηρίζουμε «την ενεργοποίηση της Μόνιμης Γραμματείας του Τριμερούς Σχήματος Συνεργασίας με έδρα τη Λευκωσία για τον καλύτερο συντονισμό μας».

«Προωθούμε την ενίσχυση της συνεργασίας και των κοινών μας δράσεων στον τομέα του εμπορίου, της οικονομίας, της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, της πολιτικής προστασίας και της κυβερνοασφάλειας», επισήμανε και προσέθεσε: «Ιδιαίτερη σημασία αποδίδουμε στη μεταξύ μας ενεργειακή συνεργασία και διασυνδεσιμότητα, η οποία αναγνωρίζεται και ενθαρρύνεται από το Διεθνές Δίκαιο».

Σημείωσε δε πως η παρουσία των δύο υπουργών στην Αθήνα επισφραγίζει τη βούληση «να εργαστούμε από κοινού για την εδραίωση τόσο της ίδιας της συνεργασίας μας, όσο και της σταθερότητας και της ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής».

«Η γεωγραφία είναι η μόνη σταθερά σε μια γεωπολιτική εξίσωση», επισήμανε. «Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο που συνδέει Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή».

«Κορυφαία προτεραιότητα της εξωτερικής μας πολιτικής το Κυπριακό»

Χαρακτήρισε κορυφαία προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής το Κυπριακό και σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση, σε σύμπνοια με την Κυπριακή Δημοκρατία, εξήντλησε όλους τους διπλωματικούς διαύλους, έτσι ώστε το Κυπριακό να καταστεί μείζον θέμα στην Ατζέντα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

Στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη πραγματοποιείται η διευρυμένη συνάντηση που καλεί ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ.

«Θα στηρίζουμε πάντα τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, όπως αυτή καθορίζεται στα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για μία Διζωνική, Δικοινοτική Ομοσπονδία».

«Σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις η διαίρεση δεν μπορεί να είναι λύση. Λύση είναι μόνο η σύνθεση», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε πως η επανεκκίνηση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα της Κύπρου, το οποίο αποτελεί στην πραγματικότητα ένα πολύ ισχυρό πλήγμα για τη διεθνή νομιμότητα, ένα πεδίο διαίρεσης σε κρίσιμες εποχές.

«Η στάση της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει χαρακτήρα δημιουργικό, ωφέλιμο, επιχειρεί να συνθέσει υπό τη σκέπη του ΟΗΕ και των ψηφισμάτων του τις αντιθέσεις οι οποίες υφίστανται».

Τόνισε δε πως «υπάρχει διάθεση εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας να προσέλθει με αυτόν τον δημιουργικό τόνο. Η ελληνική κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός. Η Κύπρος θα πρέπει και πάλι να ενωθεί. Είναι απαίτηση των καιρών και οφειλόμενο στην ιστορία του».

Ερωτηθείς σχετική με την ηλεκτρική διασύνδεση με Κύπρο και Ισραήλ, τόνισε χαρακτηριστικά: «To GSI θα γίνει και θα ολοκληρωθεί. Μεριμνούμε ώστε να μην υπάρξει η οποιαδήποτε εμπλοκή στο έργο αυτό».

«Αντιλαμβανόμαστε ότι τα έργα διασυνδεσιμότητας είναι πολύ υψηλής σημασίας και για την ενεργειακή σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής μας και για την Ευρώπη ολόκληρη και τον κόσμο. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με βάση τον προγραμματισμό, ο οποίος θα οριστικοποιηθεί».

«Η Ελλάδα τήρησε από την πρώτη μέρα στάση αρχής»

Όπως ανέφερε ο κ. Γεραπετρίτης, η «7η Οκτωβρίου 2023 συντάραξε όχι μόνο την περιοχή μας, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο» και σημείωσε πως ο ίδιος έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή για να αποκτήσει μία καλή εικόνα, επικοινωνώντας με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

«Η Ελλάδα τήρησε από την πρώτη μέρα στάση αρχής. Καταδικάσαμε την επίθεση της Χαμάς και ζητήσαμε την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση όλων των ομήρων», σημείωσε. «Υπογραμμίσαμε την ανάγκη να παραμείνει προτεραιότητα η απρόσκοπτη και συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας σε όλα τα μέρη της Γάζας».

Χαρακτήρισε τις πρόσφατες εξελίξεις «ενθαρρυντικές» και σημείωσε ότι «οι συμφωνίες που έγιναν οφείλουν να τηρηθούν».

«Ειδικά ως προς την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, η εκεχειρία δίνει τα αναγκαία κίνητρα για την αναζωογόνηση της πολιτικής διαδικασίας για την επίλυση στη βάση των δύο κρατών σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, με αναγνώριση του δικαιώματος του Ισραήλ για ειρήνη και ασφάλεια».

«Η κατάσταση στη Συρία είναι εξαιρετικά προβληματική», επισήμανε. «Η Ελλάδα καταδίκασε τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν εις βάρος αθώων αμάχων, κατεξοχήν Χριστιανών και Αλαουιτών. Η σταθερότητα και η ευημερία της Συρίας είναι προς το συμφέρον της περιοχής. Γι' αυτό και χαιρετίσαμε τα βήματα προς την εθνική συμφιλίωση».

«Παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία πολιτικής μετάβασης στη Συρία, η οποία, όπως είχα την ευκαιρία να μεταφέρω ο ίδιος στον προσωρινό Πρόεδρο στη Δαμασκό, είναι κρίσιμο να είναι συμπεριληπτική, να διασφαλίζει τη συμμετοχή όλων των εθνικοτήτων και όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων, με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, απαλλαγμένη από οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή».

Για τους λόγους αυτούς, προσέθεσε «από κοινού με την Κυπριακή Δημοκρατία, ζητήσαμε από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς η άρση των κυρώσεων της Συρίας να γίνει με τρόπο σταδιακό, να είναι υπό προϋποθέσεις και σε κάθε περίπτωση αναστρέψιμη».

«Ως εκ των παλαιότερων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, η Ελλάδα εργάζεται με γνώμονα την εμπέδωση της ειρήνης και ασφάλειας σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε.

«Πυξίδα μας παραμένει το Διεθνές Δίκαιο, που σε καιρούς ασύμμετρους είναι το μόνο όχημα βιώσιμης ειρήνης και ευημερίας. Η Ελλάδα, καθολικά αξιόπιστος συνομιλητής σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, αποσκοπεί να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Βορρά-Νότου, Ανατολής και Δύσης», ανέφερε.

Επισήμανε πως η Ελλάδα υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες «ώστε η ανθρωπιστική βοήθεια να εισέλθει στην περιοχή της Γάζας και να φτάσει σε εκείνους που αποτελούν τα θύματα και έχουν την ανάγκη να λάβουν τη βοήθεια αυτή χωρίς άλλες διαμεσολαβήσεις».

Ιδιαιτέρως επαίνεσε την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο Αμάλθεια και προσπάθειες άλλων χωρών όπως η Ιορδανία, αλλά και το Ισραήλ που άνοιξε τα περάσματα ώστε να περάσει μεγαλύτερος αριθμός φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια.

«Η Ελλάδα είχε την πρωτοβουλία ώστε τα κράτη της ΕΕ να λάβουν την υποχρέωση να περιθάλψουν τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα και ασθενείς. Στο πλαίσιο αυτό υποδεχθήκαμε δέκα παιδιά με τις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ελληνικά νοσοκομεία και λαμβάνουν περίθαλψη». «Κατέστη δυνατό μέσα από τη βοήθεια των ισραηλινών και αιγυπτιακών αρχών. Θα πρέπει να υπάρξει η ειρήνη που θα εγγυάται την ασφάλεια. Ειρήνη και ασφάλεια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να απαιτούμε από τις χώρες και τη διεθνή κοινότητα», κατέληξε.

  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και στον τελικό»

All Content

Έτσι απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και πέρασε στον τελικό ο Ολυμπιακός (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,11%, κέρδη 7,12% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς

All Content

Διεθνής διάκριση για την Global Link στο ετήσιο συνέδριο του MSPA

All Content

Νέες διεθνείς διακρίσεις για τη McCann Greece

FleetNews

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

FleetNews

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

FleetNews

Σε νέα εποχή η Skoda: Έρχεται το Epiq με έως 440 χλμ. αυτονομίας

All Content

Μιλουτίνοβ: «Οι πρόεδροι το θέλουν περισσότερο από ποτέ»

All Content

Πίτερς: «Πρέπει να ηρεμήσουμε ενόψει Κυριακής»

All Content - BusinessNews.gr

Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ

All Content - BusinessNews.gr

Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις

FleetNews

Η Ελληνικός Χρυσός εισάγει πρώτη την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές μεταλλευμάτων

FleetNews

Mercedes-Benz Vans ERGON Edition: Νέες εκδόσεις, νέες τιμές

CSRΝews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

CSRΝews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

CSRΝews.gr

Qualco Foundation: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στη 61η Biennale της Βενετίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κ. Τασούλας
Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κ. Τασούλας 13/03/2025 - 13:08
Στις 11:00 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός - Φαβορί για το υπουργείο Οικονομικών ο Πιερρακάκης 14/03/2025 - 08:48
Στις 11:00 ανακοινώνεται ο ανασχηματισμός - Φαβορί για το υπουργείο Οικονομικών ο Πιερρακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο «χάρτης» των πληρωμών ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ από 25 έως 29 Μαΐου
    22/05/2026 - 21:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fed: Ο Κέβιν Γουόρς ορκίστηκε νέος πρόεδρος και υπόσχεται «μεταρρυθμίσεις»
    22/05/2026 - 21:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της εβδομάδας
    22/05/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ολυμπιακός στον τελικό του Final Four - Νίκησε τη Φενέρμπαχτσε 79-61
    22/05/2026 - 20:25 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες - Οι δικαιούχοι
    22/05/2026 - 20:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μπισκότα Παπαδοπούλου: Στρατηγική επένδυση στον Βόλο ύψους 59,6 εκατ. ευρώ - Σε δημόσια διαβούλευση
    22/05/2026 - 20:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση επένδυση 15,7 εκατ. ευρώ για νέα μονάδα παραγωγής τροφών για ζώα συντροφιάς, στα Ιωάννινα
    22/05/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε εφαρμογή ο Προσωπικός Αριθμός στον e-ΕΦΚΑ - Επίσκεψη των υπουργών Εργασίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
    22/05/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ELTON: Ρωσικό πυραυλικό «χτύπημα» στα γραφεία της στο Κίεβο - Τι αναφέρει η εισηγμένη
    22/05/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΕΘΟΟ: Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας «γκρεμίζει» το αφήγημα του ΠΑΣΟΚ
    22/05/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • CrediaBank: Στα 7,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου - Καθαρή πιστωτική επέκταση €459 εκατ
    21/05/2026 - 22:13 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Μυτιληναίος: Η METLEN στην επόμενη φάση, από θέση ισχύος - Το σχέδιο για επιστροφή στην κερδοφορία
    22/05/2026 - 08:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανοιχτή έως τέλη Δεκεμβρίου η νέα ρύθμιση των 72 δόσεων, για χρέη σε εφορία και ΕΦΚΑ - Oι προϋποθέσεις
    22/05/2026 - 07:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Tetra Pak αλλάζει στρατηγική: Ποντάρει στα functional foods και στη χάρτινη «κονσέρβα» νέας γενιάς
    22/05/2026 - 08:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Quest: Τα 650 εκατ. ανεκτέλεστο στην πληροφορική και η δυναμική των ταχυμεταφορών
    22/05/2026 - 08:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: H photo gallery του δεύτερου ημιτελικού

22/05/2026 - 18:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πίτερς: «Πρέπει να ηρεμήσουμε ενόψει Κυριακής»

22/05/2026 - 17:56
FleetNews
fleetnews.gr

Η JLR και η Πέτρος Πετρόπουλος επανασυστήνονται

22/05/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕ: Στοχεύει στο 25% της βιολογικής γεωργίας έως το 2030

22/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος νέος Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

22/05/2026 - 14:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Neptune Luxury Resort: Συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ηπιόνη» στηρίζοντας τον αθλητισμό της Κω

22/05/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Athletiko app πλέον διαθέσιμο σε App Store και Google Play

22/05/2026 - 13:05
FleetNews
fleetnews.gr

Η Peugeot σε ισχυρή πορεία με το 2008 στην κορυφή

22/05/2026 - 06:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo