Παρασκευή, 15 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Απλοποιούμε τις διαδικασίες για κάθε οικονομική δραστηριότητα - Ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα»
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/11/2024 · 15:17

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Απλοποιούμε τις διαδικασίες για κάθε οικονομική δραστηριότητα - Ενισχύουμε την επιχειρηματικότητα»

Eκδήλωση παρουσίασης του νέου πληροφοριακού συστήματος “OpenBusiness”
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου πληροφοριακού συστήματος “OpenBusiness”, το οποίο αφορά την αδειοδότηση και εποπτεία των οικονομικών δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, παρουσία της Υφυπουργού Ανάπτυξης, Άννας Μάνη - Παπαδημητρίου και της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας, Βίκυς Λοϊζου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στρατηγική που υλοποιεί η Κυβέρνηση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τονίζοντας πως για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ελληνική οικονομία, θα πρέπει να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα. Επίσης υπογράμμισε πως η δημόσια διοίκηση θα πρέπει να γίνει πιο απλή, πιο αποτελεσματική και πιο σύγχρονη προς όφελος του επιχειρείν και αυτό θα επιτευχθεί μέσω του ‘’OpenBusiness’’.

Ακολουθεί η ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης:

«Είναι ξεχωριστή χαρά για έναν Υπουργό να απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν εργαστεί για έναν πολύ σημαντικό σκοπό του Κράτους και της οικονομίας, να μοιράζεται μαζί τους μια νέα αφετηρία τα εγκαίνια μιας προσπάθειας η οποία συνδέεται με το τι έχει περάσει η χώρα μας τα τελευταία 10-15 χρόνια.

Θα ήθελα λοιπόν να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους των πολιτικών δυνάμεων σ’ όλο αυτό το χρονικό πέρασμα για τη συμβολή που είχε ο καθένας σε αυτή την προσπάθεια. Ιδιαίτερα στους προκατόχους μου στη θέση του Υπουργού Ανάπτυξης, στη θέση Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων που έχουν συμβάλλει, στα στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας σε όποια θέση και αν υπηρέτησαν και ασφαλώς στους εκπροσώπους της εταιρείας που έχει διεκπεραιώσει αυτό το έργο. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω και τον Περιφερειάρχη της Κρήτης και τη Δήμαρχο της Τήλου που βρίσκονται εδώ.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε σ’ έναν κόσμο ανταγωνιστικό και στον ανταγωνισμό κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα. Οφείλεις να επιβιώνεις και να προχωράς μπροστά. Αυτό εμείς οι Έλληνες το ζήσαμε πάρα πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια όταν χρεοκόπησε η πατρίδα μας το 2010 και όταν χρειάστηκε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να περάσει μεγάλες θυσίες. Και όταν είδαμε εκατοντάδες χιλιάδες από τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν μία καλύτερη τύχη και καλύτερες προοπτικές.,

Εδώ και πέντε χρόνια, με σταθερό τρόπο η οικονομία της χώρα προχωρά μπροστά, η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία της και είναι ένας συνομιλητής κύρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε όλο τον κόσμο. Έχουμε πετύχει τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας. Την ίδια στιγμή έχουμε σημαντικούς αναπτυξιακούς ρυθμούς οι οποίοι είναι πολύ πάνω από αυτούς που έχει η υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ανεργία έχει αποκλιμακωθεί από το 18% στο 9,3% και πρέπει να συνεχίσουμε για να μειωθεί ακόμα περισσότερο.

Ο κατώτατος μισθός έχει αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια κατά 28% και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατι δεν έχει νόημα μια κοινωνία να πηγαίνει μπροστά και να αφήνει κάποιους πίσω. Δεν είναι ο δρόμος μας χωρίς προβλήματα. Παρά τις προσπάθειες που κάνουμε, παρά την αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής, παρά την αύξηση των εξαγωγών μας, το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου παραμένει πολύ σημαντικό και ως ποσοστό του ακαθάριστού εγχώριου προϊόντος του ΑΕΠ είναι εκεί που ήταν όταν μπήκαμε στην ευρωζώνη. Περάσαμε 1/4 του αιώνα με σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό συνεχίζουμε να το έχουμε μπροστά μας.

Στις 21 Οκτωβρίου, μαζί με τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσιάσαμε την αντίληψη και την στρατηγική μας για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για το πώς μπορούμε να οδηγηθούμε σ’ ένα παραγωγικό μοντέλο με βασικά χαρακτηριστικά το ισχυρό αποτύπωμα της ελληνικής βιομηχανίας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση και ταυτόχρονα την ενίσχυση της καινοτομίας, η οποία θα συνδράμει στην οικονομική δραστηριότητα για να έχουμε καλύτερα καινοτόμα προϊόντα, πιο ανταγωνιστικά προϊόντα για να αυξήσουμε τις εξαγωγές μας. Και να μπορέσουμε να μειώσουμε αυτό το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου.

Μπορεί κάποιος να πει τι ενδιαφέρει τον κόσμο το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου.

Ενδιαφέρει γιατί αφορά υπό ποιες συνθήκες θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας τις επόμενες δεκαετίες και ποιο είναι το μέλλον ολόκληρης της Ελλάδας. Εάν μειώσουμε αυτό το έλλειμμα, η Κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να μειώσει και άλλο τους φόρους. Έτσι ενισχύεται το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών και η δυνατότητα να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και μια ασφαλή πορεία στο μέλλον.

Για να γίνει η ελληνική οικονομία πιο ανταγωνιστική, πρέπει να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα και να την διευκολύνουμε. Πρέπει να απλοποιήσουμε τη ζωή επιχειρηματικότητας και η δημόσια διοίκηση να γίνει πιο απλή, πιο αποτελεσματική και πιο σύγχρονη. Αυτή η μεταρρύθμιση έχει πολύ μεγάλη αξία γιατί απλοποιεί τα δεδομένα. Επιφέρει διαφάνεια ώστε εάν θέλει κάποιος να ξεκινήσει ή να επεκτείνει την οικονομική και επιχειρηματική του δραστηριότητα, αυτά που χρειάζεται, μπορεί να τα καταθέτει ψηφιακά και να γίνονται γνωστά στη δημόσια διοίκηση κατευθείαν μέσω της πλατφόρμας. Για τα δεδομένα της Ελλάδος το βρίσκω σχεδόν επαναστατικό. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει.

Συγχαρητήρια επίσης στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης και στην κοινωνία της πληροφορίας που έχουν διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Επομένως σήμερα η μεταρρύθμιση αυτή σχετίζεται με τη συνολική στρατηγική της κυβέρνησης. Είναι ένα θετικό παράδειγμα ένωσης δυνάμεων συνεργασίας και αποτελεσματικής δουλειάς. Ό,τι έχουμε να κάνουμε στο μέλλον, θα πρέπει να γίνει με ταχύτητα, γιατί η συνεχής αναβάθμιση αυτής της πορείας απαιτεί και αντίστοιχες νομοθετικές παρεμβάσεις ώστε να συνδυάζουμε αυτό που έχουμε νομοθετήσει με αυτό που εφαρμόζουμε στον ψηφιακό κόσμο».

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, δήλωσε:

«Το Open Business είναι κάτι παραπάνω από μια πλατφόρμα, είναι ένα παράθυρο σε μια νέα εποχή. Η ονομασία «Open Business» δεν είναι τυχαία. Είναι ένα λογότυπο που εκφράζει τη φιλοσοφία μας και την κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε. Δεν ανοίγουμε απλά μια ψηφιακή πόρτα· ανοίγουμε τον δρόμο για περισσότερες δουλειές, για μια οικονομία ανοιχτή σε ιδέες και δυνατότητες, μια Ελλάδα ανοιχτή στη δημιουργία και την πρόοδο. Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη για να εξελίξει τον τρόπο που οι επιχειρήσεις αδειοδοτούνται και αλληλεπιδρούν με το κράτος. Μέσα από ένα ενιαίο, ψηφιακό περιβάλλον, κάθε επιχείρηση θα μπορεί να διεκπεραιώνει τις διαδικασίες αδειοδότησης και μεταβολών γρήγορα και εύκολα. Η Πολιτεία δε, συλλέγοντας στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες θα σχεδιάζει πολιτικές και θα γίνεται ακόμα πιο ευχερής η διενέργεια ελέγχων. Κυρίες και κύριοι, ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις. Και σήμερα, με την πλατφόρμα Open Business, δημιουργούμε ένα μέλλον που ανοίγει νέους ορίζοντες για την επιχειρηματικότητα. Είναι στο χέρι μας να «δώσουμε» στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει στον κόσμο, με ένα κράτος που υποστηρίζει τους πολίτες του, ακούει τις ανάγκες της αγοράς και προχωράει σταθερά μπροστά, με στόχο - όπως είχε πει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης - μια χώρα με μεγαλύτερη ισχύ από το μέγεθός της, με ευημερία σε κάθε γωνιά της, στον κάθε πολίτη της».

Η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, Βασιλική (Βίκυ) Λοΐζου, δήλωσε:

«Νιώθω περήφανη για τη σημερινή ημέρα και τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, την οποία έχω τη χαρά να προΐσταμαι, αλλά και ως Πρόεδρος της ΟΔΕ καθώς σήμερα ολοκληρώνεται μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση. Μια μεταρρύθμιση που έχω παρακολουθήσει από την αρχική της σύλληψη. Έχουμε καταφέρει να συντονίσουμε και να απλοποιήσουμε πολλές οικονομικές δραστηριότητες και μέσω του ‘’OpenBusiness’’ υλοποιείται η ψηφιακή μετάβαση. Στόχος είναι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο.

Όλη η μεταρρύθμιση στη νέα ψηφιακή εποχή που ζούμε μετουσιώνεται σε μια πλατφόρμα, όπου πλέον ο κάθε επιχειρηματίας θα μπορεί να συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις ενέργειες που χρειάζεται και να συνδέεται άμεσα και εύκολα και με τις υπηρεσίες που θα κάνουν τον έλεγχο.

Αυτό το μοντέλο λοιπόν της απλοποιημένης αδειοδότησης συμβάλλει στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Και είναι ακριβώς αυτό που ο Υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε στην εκδήλωση για το νέο παραγωγικό μετασχηματισμό της Ελλάδας, με τη βιομηχανία και τη διευκόλυνση του επιχειρείν στο επίκεντρο».

  • ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
  • ·
  • OPEN BUSINESS
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

All Content

Φουρνιέ προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Χρειαζόμαστε την ένταση και το πάθος σας στο ΟΑΚΑ» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: «Πράσινο φως» στην επένδυση της Metlen για την παραγωγή γαλλίου

All Content - BusinessNews.gr

THEON: Επένδυση ύψους 3 εκατ. δολαρίων στην αμερικανική Twin Prime για εφαρμογές άμυνας

All Content

SOCIALDOO: Διεθνής διάκριση στα PR Week Global Awards στο Λονδίνο

All Content

Περιφερειακά κανάλια: Παράταση φορολογικής απαλλαγής και νέα τριετής κρατική ενίσχυση

FleetNews

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

FleetNews

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

FleetNews

ΠΣΕΟ: Πρόταση θέσπισης «Διπλώματος Κινητικότητας»

All Content

Με ανατροπή στο τέλος η Μπιλμπάο, 88-82 τη Ρεάλ Μαδρίτης

All Content

Σάκοτα: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται» (vids)

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum

All Content - BusinessNews.gr

Ιουλία Τσέτη (Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη): Η επόμενη μέρα του ελληνικού επιχειρείν: Ήθος, Ηγεσία, Άνθρωποι και Βιωσιμότητα

FleetNews

ΣΕΑΑ: Με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα στην ΕΕ

FleetNews

BMW Group: Ισχυρό ξεκίνημα το Α’ τρίμηνο του 2026

CSRΝews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

CSRΝews.gr

L’Oréal Hellas: Στρατηγική επένδυση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα με ορίζοντα το μέλλον

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κεραμέως: Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναβάθμιση δεξιοτήτων στις προτεραιότητες του Υπ. Εργασίας
Κεραμέως: Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναβάθμιση δεξιοτήτων στις προτεραιότητες του Υπ. Εργασίας 14/11/2024 - 11:53
Κ. Τασούλας: Η συμβολή της Δικαιοσύνης στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας ήταν σημαντική 14/11/2024 - 15:47
Κ. Τασούλας: Η συμβολή της Δικαιοσύνης στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας ήταν σημαντική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως το Πεκίνο θα παραγγείλει "200 μεγάλα" αεροσκάφη Boeing
    14/05/2026 - 21:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες – Τρεις συλλήψεις
    14/05/2026 - 20:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    14/05/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Στο ένα ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών στην ΑΜΚ
    14/05/2026 - 19:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μελέτη του ΙΟΒΕ για τους αποταμιευτικούς λογαριασμούς - Εκτιμώμενες επιδράσεις στην οικονομία
    14/05/2026 - 19:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στουρνάρας: Αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ αν οι πληθωριστικές πιέσεις είναι ισχυρές
    14/05/2026 - 18:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μάριο Ντράγκι: «Η Ευρώπη είναι πλέον μόνη απέναντι στις νέες απειλές»
    14/05/2026 - 18:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αστυνομικούς στα Άνω Λιόσια - Ενας τραυματίας
    14/05/2026 - 18:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,38%, στα 189,94 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    14/05/2026 - 17:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Helleniq Energy: Συγκρίσιμα EBITDA στα 293 εκατ. ευρώ - Καθαρά Κέρδη στα 140 εκατ ευρώ
    14/05/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Trastor: Στο 1 ευρώ ανά νέα μετοχή διαμορφώθηκε η τελική τιμή διάθεσης
    14/05/2026 - 09:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coca-Cola 3Ε: Ανάπτυξη πωλήσεων, «γενναίες» ανταμοιβές και ισχυρό momentum
    14/05/2026 - 10:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο ΣΕΕΑΕ απαντά για τα «γυρισμένα χιλιόμετρα» μεταχειρισμένων
    14/05/2026 - 12:24 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Η LinkedIn σχεδιάζει να περικόψει περίπου το 5% του προσωπικού της
    14/05/2026 - 07:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης
    14/05/2026 - 11:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χατζηελευθερίου: «Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό είναι η επιβράβευση της χρονιάς για τη Μύκονο Betsson»

14/05/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Ο Λεσόρ ανέβασε ομαδική φωτογραφία και έκρυψε το πρόσωπο του Χολμς (pics)

14/05/2026 - 19:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Admiral χορηγός στους Αγώνες Special Olympics 2026

14/05/2026 - 14:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media & ΟΠΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεων B/innovate

14/05/2026 - 13:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς και We4all: Ανανέωση συνεργασίας για 4η χρονιά με κοινό όραμα για το περιβάλλον και την κοινωνία

14/05/2026 - 11:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ΣΕΕ και ο ΕΦΕΧ για την υπεύθυνη επικοινωνία στην περίοδο των Πανελληνίων

14/05/2026 - 11:22
FleetNews
fleetnews.gr

Με αναβαθμισμένη γκάμα η Alfa Romeo Junior Ibrida

14/05/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Η BYD θέσπισε βραβείο για νέους δημιουργούς στο Φεστιβάλ Καννών

14/05/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo