Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στ. Κασσελάκης: Μea culpa για την προβολή των σπιτιών μου- Καλώ την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ σε κοινές προτάσεις νόμου
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12/06/2024 · 12:27

Στ. Κασσελάκης: Μea culpa για την προβολή των σπιτιών μου- Καλώ την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ σε κοινές προτάσεις νόμου

Ο Στέφανος Κασσελάκης προέβλεψε σε συνέντευξή του ότι ο Πρωθυπουργός δε θα θέσει υποψηφιότητα για 3η κυβερνητική θητεία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ικανοποιητικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προανήγγειλε οργανωτικές και καταστατικές αλλαγές στο κόμμα, κάλεσε σε κοινή δράση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπου υπάρχουν συμπτώσεις, και προέβλεψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα οδηγήσει τη ΝΔ σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά fm» ο κ. Κασσελάκης είπε «mea culpa» για «την επίδειξη των σπιτιών του» όχι όμως για το πόθεν έσχες του που παρουσίασε προεκλογικά και εξήγησε: «Μπορεί να απώθησε κάποιο κόσμο αλλά η προβολή του πόθεν έσχες φανέρωσε και την υποκρισία της ΝΔ. Ήθελαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου και δεν το πέτυχαν. Από τη πλευρά μου ήθελα να τηρήσω της υπόσχεσή μου. Τήρησα τον λόγο μου.

Η πλατφόρμα για το πόθεν έσχες ακόμη δεν είναι ανοιχτή. Εγώ παρουσίασα το δικό μου, άλλοι έχουν πλουτίσει από την πολιτική στη χώρα μας. Είμαι ένας 36χρονος που επέστρεψε στη χώρα του για να προσφέρει και έχει παρουσιάσει όλη του την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Η απάντηση στην πολιτική τους ανεπάρκεια και στο ότι δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του κόσμου είναι η δολοφονία χαρακτήρα μου. Άντεξα, ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε και προχωράμε. Θα δώσω αναλυτικά τα στοιχεία του πόθεν έσχες και θα προκαλέσω και τον πρωθυπουργό και τους άλλους υπόχρεους να κάνουν το ίδιο».

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε τις επιθέσεις για αδιαφάνεια των οικονομικών της ΝΔ. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ένα ευρώ μαύρα χρήματα, το ότι κυκλοφορούν τόσες σακούλες μαύρα για τις καμπάνιες, αυτή είναι η πολιτική στην Ελλάδα. Ας αρχίσουμε με τη ρύθμιση χρέους της ΝΔ που δεν την ξέρει ο ελληνικός λαός. Είναι δυνατόν το κόμμα που κυβερνά να έχει 500 εκατ. χρέος και να κάνει καμπάνια πιο ακριβή από ό,τι στη Γερμανία; Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να ξέρει πού είναι το χρήμα στην πολιτική».

Για την αξιολόγηση του αποτελέσματος είπε: «Έχουμε δύναμη στις λαϊκές συνοικίες που σημαίνει ότι η δυσφήμιση του προσώπου μου δεν πέτυχε. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος είναι στο πλευρό του και λέει την αλήθεια.

Δεν πετάω από τη χαρά μου, είναι αλλά ένα πολύ ικανοποιητικό και βάση των συνθηκών καλό αποτέλεσμα. Η ΝΔ έπεσε από το 41% στο 28%, αυτό δεν έγινε αυτόματα. Κάποιος έκανε αντιπολίτευση, στοχευμένα, δυνατά. Μαζί με τις πρωτοβουλίες μας για την ακρίβεια, για τα Τέμπη, βάλαμε την ατζέντα και εκθέσαμε την κυβέρνηση».

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «έχουμε σημειώσει πρόοδο» και επικαλέστηκε ότι σε αρκετές περιφέρειες όπως η Α’ Αθήνας, ο Δυτικός Τομέας, η Αχαΐα, η Β’ Πειραιά, τα Χανιά, ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε σημαντικά τη διαφορά από τη ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές του 2023. Για τις φήμες ότι ο Παύλος Πολάκης δεν στήριξε τη προεκλογική προσπάθεια είπε: «Δεν σχολιάζω μικροπολιτικά και παραπολιτικά. Ο Παύλος όμως στήριξε και του είχαμε αναθέσει συναντήσεις με νοσοκομεία και τον εκθειάζουν στα νησιά».

Για την κριτική που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματος είπε: «Όταν έχεις ένα ολόκληρο σύστημα να θέλει να δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου κάτι δεν πάει καλά. Είμαι περήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε. Μετά τη διάσπαση υπήρχαν δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 8%. Τώρα μαζί με τη Νέα Αριστερά είναι στο 17,4 %. Είμαι υπερήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το αποτέλεσμα».

Είπε ακόμη ότι δεν έκανε προεκλογικό αγώνα one man show (απαντώντας σε άρθρο του Θανάση Καρτερού) και σαν επιχείρημα έφερε ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε από την επιλογή των μελών, ενώ διαφώνησε με την εκτίμηση του Χρήστου Σπίρτζη ότι «με το αποτέλεσμα θα πρέπει να κλαίμε».

Για τις μελλοντικές σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Προσκαλώ την κοινοβουλευτική ομάδα να συνεργαστούμε για προτάσεις νόμου στις οποίες συμφωνούμε. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πώς να επικοινωνήσει με το γραφείο μου». Διευκρίνισε ότι «υπάρχουν ζητήματα που διαφωνούμε, όπως π.χ. στο σύμφωνο μετανάστευσης στην Ευρώπη. Υπάρχουν όμως και ζητήματα στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε. Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ συνολικά. Εμείς συνεχίζουμε την στρατηγική μας για την ανανέωση».

Όσον αφορά στο σενάριο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ - Νέας Αριστεράς, είπε «όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα αυτό της Νέας Αριστεράς, είναι απαράδεκτο και ανήθικο να μην έχουν επιστρέψει τις έδρες. Δεν μπόρεσαν να εκλέξουν έναν ευρωβουλευτή και λένε ότι ‘είναι γελοίο που τους ζητάμε να επιστρέψουν τις έδρες'. Ο καθένας κρίνεται από τις αποφάσεις του. Νομίζω ότι θα κριθούν πολύ άσχημα από τον λαό». Για τις προτάσεις ευρύτερης συνεργασίας που περιλαμβάνουν και τη Νέα Αριστερά -όπως π.χ. του Διονύση Τεμπονέρα-, απάντησε: «Όποιος επιθυμεί τη Νέα Αριστερά να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, αν κάποιος δεν εκφράζεται από τις αλλαγές που κάνουμε, είναι δικαίωμα του να επιλέξει άλλη πορεία, εμείς θα συνεχίσουμε να ανανεώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχω πάρει κι εγώ τα μηνύματα. Υπάρχει ένας κόσμος που λέει “σε πιστεύουμε, θέλουμε να είσαι εσύ ο αντίπαλος της Δεξιάς, αλλά πρέπει κι εσύ να φτιάξεις μία ομάδα και να δείξεις στιβαρότητα και ξεκάθαρες προτάσεις”.

Θα χτίσουμε μία ομάδα προοδευτικής αριστείας».

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό των οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αύριο θα ανακοινώσω τις σκέψεις μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θα προχωρήσουμε στην πορεία που έχουμε αποφασίσει και σε καταστατικό συνέδριο που θα εκσυγχρονίσει τη δομή του κόμματος. Στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει το καταστατικό του κόμματος και θα υπάρξει και εκλογή οργάνων. Θα υπάρξουν καταστατικές αλλαγές, όλα θα γίνουν κανονικά». Σε ερώτημα για το αν θα αλλάξει τις διαδικασίες για το πειθαρχικό και την δυνατότητα διαγραφών από τον πρόεδρο απάντησε: «Πρέπει να υπάρχει αντίβαρο στον πρόεδρο, δεν μπορεί να διαγράφει μόνος του, αλλά ο πρόεδρος πρέπει να έχει την ευελιξία να ασκεί αντιπολίτευση και να κυβερνήσει με βάση τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος».

Για τα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Επεξεργαζόμαστε όλες τις επιλογές και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για να συνεχίσουν. Στο σπίτι του Μπελογιάννη είχα συγκινηθεί όταν είδα σε μία φωτογραφία να κρατά την “Αυγή”. Έχω ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και μία εφημερίδα που έχει εμπνεύσει κόσμο. Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης μου».

Ο κ. Κασσελάκης είπε ακόμη ότι «σε βάθος χρόνου θα ξέρετε και την κυβέρνηση με την οποία θα κυβερνήσω. Η ομάδα θα είναι πραγματική προοδευτική αριστεία. Θα ξέρει ο κόσμος πώς θα κυβερνήσει και θα υπάρχουν προτάσεις νόμου για μία σειρά ζητήματα».

Αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη ΝΔ: «Προβλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κατέβει για να επανεκλεγεί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Θα ακολουθήσει την πορεία του Σημίτη. Εμείς θα αναλάβουμε μία χώρα που θα έχει φτωχοποιήσει το ένα τρίτο, το άλλο ένα τρίτο δεν θα μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του και κάποιοι λίγοι θα πλουτίζουν».

Σε ερώτημα για το αν θα ψηφίσει για Προεδρία της Δημοκρατίας την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου είπε ότι «θα απαντήσω την κατάλληλη στιγμή».

Τέλος επιβεβαίωσε ότι ισχύει παλαιότερη δήλωσή του ότι «μέχρι τα 40 θα έχουμε αποκτήσει παιδί με τον Τάιλερ» αλλά πρόσθεσε «πέραν αυτού είναι οικογενειακό ζήτημα που αφορά την προσωπική μας ζωή».

  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
  • ·
  • ΠΑΣΟΚ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Διαιτητές του 5ου τελικού Τσαρούχα, Τηγάνης και Καρπάνος (pics)

All Content

Παναθηναϊκός: Κοσμοσυρροή έξω από το ξενοδοχείο -Έφυγε νωρίτερα ο Χέις - Ντέιβις (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Οι Χολ, Νιλικίνα εκτός 12άδας Ολυμπιακού, ξανά μέσα Γουόρντ-Τζόουνς

All Content

Παναθηναϊκός: Με Όσμαν αντί Ερνανγκόμεθ η εξάδα ξένων

All Content - BusinessNews.gr

Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Η ΝΔ παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα 12/06/2024 - 09:32
Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ- Τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης του Ν. Ανδρουλάκη 12/06/2024 - 15:05
Εσωκομματικές αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ- Τίθεται ζήτημα αμφισβήτησης του Ν. Ανδρουλάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Ανθεκτικός ο τουρισμός - Στόχος η ενίσχυση της κρουαζιέρας
    13/06/2026 - 15:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βενεζουέλα: Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Tren de Aragua σκοτώθηκε σε αμερικανικό πλήγμα
    13/06/2026 - 14:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανθεκτική η τουριστική ζήτηση στα Δωδεκάνησα – Θετικά μηνύματα από Κάρπαθο, Λειψούς και Αστυπάλαια
    13/06/2026 - 13:42 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Data centers: Οι επιπτώσεις τους στο μικροκλίμα και οι προκλήσεις για τον αστικό σχεδιασμό
    13/06/2026 - 12:54 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο έρευνας από γενικούς εισαγγελείς η OpenAI και η χρήση του ChatGPT
    13/06/2026 - 12:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις
    13/06/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040
    13/06/2026 - 10:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών
    13/06/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    13/06/2026 - 09:00 MEDIA
  • Ευρωαγορές: Με ισχυρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    12/06/2026 - 20:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Fourlis: Σχέδιο αναδιάρθρωσης 10,7 εκατ. ευρώ με κλείσιμο καταστημάτων και εθελουσία έξοδο 300 εργαζομένων
    12/06/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025
    12/06/2026 - 19:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ντεμπούτο της SpaceX στη Wall Street - Ο Μασκ γίνεται ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος και υπόσχεται τον... Άρη
    12/06/2026 - 18:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fast Ferries: Ζητά την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη δομή της ακτοπλοϊκής αγοράς στις Κυκλάδες
    12/06/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,06%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    12/06/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Διαιτητές του 5ου τελικού Τσαρούχα, Τηγάνης και Καρπάνος (pics)

13/06/2026 - 12:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Κοσμοσυρροή έξω από το ξενοδοχείο -Έφυγε νωρίτερα ο Χέις - Ντέιβις (gallery)

13/06/2026 - 12:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo