Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα εφαρμόζει μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
08/01/2024 · 13:36

Π. Μαρινάκης: Η Ελλάδα εφαρμόζει μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική

O κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη συνάντηση του πρωθυπουργού με την ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με αναφορά στη συνάντηση που είχε το Σάββατο ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, 'Αντονι Μπλίνκεν, ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Συνομίλησαν για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με δεδομένο τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. Ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη για απρόσκοπτη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα λόγω της αυξανόμενης ανθρωπιστικής κρίσης. Συζητήθηκαν ακόμη οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει τη σταθερή και διαχρονική θέση της Ελλάδας υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών και των σχέσεων καλής γειτονίας με βάση το διεθνές δίκαιο καθώς και η κατάσταση στην Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια συνολική επισκόπηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων», είπε ο κ. Μαρινάκης και επανέλαβε τα λόγια του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών ότι «δεν θυμάται ποτέ, η σχέση, η φιλία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας να ήταν πιο ισχυρή. Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τη στενή σχέση μεταξύ των λαών μας αλλά έχει να κάνει επίσης με την ηγεσία, και ειδικότερα με τη δική σας ηγεσία. Είμαστε ευγνώμονες γι αυτό», όπως είχε χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Μπλίνκεν.

Πρόσθεσε επίσης πως επιβεβαιώθηκε ότι θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα επιπλέον θετικά βήματα στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας.

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στη συνέχεια ότι πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την ευρωπαία επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον. «Το μεταναστευτικό είναι κομβικής σημασίας ζήτημα για την Ελλάδα, ως χώρα πρώτης υποδοχής και ο πρωθυπουργός έχει τονίσει σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη αποτελεσματικότερης διαχείρισης και αύξησης των πόρων για την αντιμετώπισή του», τόνισε. «Η Ελλάδα εφαρμόζει μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική μειώνοντας τις μεταναστευτικές ροές, θωρακίζοντας τα σύνορά της, τα σύνορα της Ευρώπης, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες διεθνούς δικαίου».

Η επόμενη αναφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν στα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες δύο μέρες σε μεγάλο μέρος της χώρας. «Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες προς τους πολίτες ενώ το μήνυμα του 112 εστάλη το Σάββατο στην περιφέρεια Ηπείρου, τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών». Αναφέρθηκε και στις κινήσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ώστε να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

«Ενημερωτική εγκύκλιος για το άνοιγμα των σχολείων εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αναφορικά με τη λήψη μέτρων προστασία για τη μείωση μετάδοσης λοιμώξεων του αναπνευστικού», είπε στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναφέρθηκε στις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

«Αύριο Τρίτη, 9 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου», ανακοίνωσε κλείνοντας την εισαγωγική τοποθέτησή του ο κ. Μαρινάκης.

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η συνάντηση μεταξύ του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής 'Αντονι Μπλίνκεν.

Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Μπλίνκεν συνομίλησαν για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με δεδομένο τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η χώρα μας στην ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη για απρόσκοπτη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα λόγω της αυξανόμενης ανθρωπιστικής κρίσης. Συζητήθηκαν ακόμη οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, με τον Πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει τη σταθερή και διαχρονική θέση της Ελλάδας υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών και των σχέσεων καλής γειτονίας με βάση το Διεθνές Δίκαιο, και η κατάσταση στην Ουκρανία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια συνολική επισκόπηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

Όπως ανέφερε και ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών «δεν θυμάμαι ποτέ η σχέση, η φιλία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας να ήταν πιο ισχυρή. Φυσικά, αυτό έχει να κάνει με την στενή σχέση μεταξύ των λαών μας, αλλά έχει να κάνει επίσης με την ηγεσία, και ειδικότερα με τη δική σας ηγεσία. Είμαστε ευγνώμονες γι' αυτό». Επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, ότι θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα επιπλέον θετικά βήματα στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Ευρωπαία Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον. Το μεταναστευτικό είναι κομβικής σημασίας ζήτημα για την Ελλάδα, ως χώρα πρώτης υποδοχής και ο Πρωθυπουργός έχει τονίσει σε κάθε ευκαιρία την ανάγκη αποτελεσματικότερης διαχείρισης και αύξησης των πόρων για την αντιμετώπισή του.

Η Ελλάδα εφαρμόζει μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, μειώνοντας τις μεταναστευτικές ροές, θωρακίζοντας τα σύνορά της, τα σύνορα της Ευρώπης, πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες διεθνούς δικαίου.

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες προς τους πολίτες, ενώ μήνυμα του 112 εστάλη το Σάββατο στην περιφέρεια Ηπείρου, τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με συστάσεις για περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε τις υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία εξέδωσε ενημερωτικές οδηγίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση των φαινομένων έντονων καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων.

Σε περίπτωση εκ νέου έντασης των φαινομένων οδηγίες θα εκδοθούν από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Ενημερωτική εγκύκλιος για το άνοιγμα των σχολείων εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αναφορικά με τη λήψη μέτρων προστασίας για τη μείωση μετάδοσης λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήνεται η τήρηση συγκεκριμένων μέτρων από εκπαιδευτικούς, μαθητές και λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων. Τα μέτρα περιλαμβάνουν τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής και των φυσικών αποστάσεων, περιορισμό των επαφών των μαθητών ή παραμονή στο σπίτι σε περίπτωση που έχουν συμπτώματα λοιμώξεων του αναπνευστικού.

Αύριο, Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου».

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
  • ·
  • ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπράνκου Μπάντιο: Η πληθωρική εμφάνιση με τη Σενεγάλη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

All Content

Στους Σίξερς κι ο Ανφέρνι Σάιμονς

All Content - BusinessNews.gr

FrieslandCampina Hellas: Επιστροφή στην κερδοφορία- Στα 341,5 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ: Στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση από την Εθνική Τράπεζα

All Content - BusinessNews.gr

ΑΒΑΞ: Συνέχεια της ισχυρής ανάπτυξης το 2025 – Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή

All Content

WHY: Νέα συνεργασία με την Electrip Greece

All Content

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

FleetNews

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

FleetNews

SUZUKI: Δωρεάν καλοκαιρινός τεχνικός έλεγχος

All Content

Νέο πενταετές συμβόλαιο στους Χιούστον Ρόκετς ο Τάρι Ίσον

All Content

ΝΒΑ Summer League: Κανονισμός μιας βολής και αισθητήρας στην μπάλα στο California Classic

All Content - BusinessNews.gr

Αpollo Hills: Ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό στάδιο κατασκευής - Eπένδυση 200 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό πελατολόγιο: Σε ποιους επαγγελματικούς κλάδους επεκτείνεται άμεσα το μέτρο

All Content - BusinessNews.gr

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

FleetNews

Cyclon και Ιαπωνική ενώνουν δυνάμεις στην αγορά των λιπαντικών

FleetNews

Επίσημα στην Ελλάδα το Xpeng P7+: Αναλυτικά η γκάμα και οι τιμές του

CSRΝews.gr

INZEB: Οι προτάσεις για ασφαλέστερες κατοικίες παρουσιάστηκαν στο Μουζάκι

CSRΝews.gr

Το incharge της Motor Oil “οδηγεί” την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές

CSRΝews.gr

Mondelēz International: Λανσάρει τη συλλεκτική Toblerone Crystal Bar σε συνεργασία με τη Swarovski

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές, ζητούν Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης
Να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ευρωσοσιαλιστές, ζητούν Ζαχαριάδης, Θεοχαρόπουλος, Ραγκούσης 08/01/2024 - 09:20
Κυρ. Μητσοτάκης: Δίκαιη μεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ανύπαρκτα σύνορα, αλλά κανόνες 08/01/2024 - 13:50
Κυρ. Μητσοτάκης: Δίκαιη μεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ανύπαρκτα σύνορα, αλλά κανόνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μαρινάκης: Αν κάνει κόμμα ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει δικαιώσει τη διαγραφή του
    03/07/2026 - 09:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Παρίσταναν «λογιστές και υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» - Επτά συλλήψεις, λεία άνω των 1,6 εκατ. ευρώ
    03/07/2026 - 09:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΗΕ: Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο σε εξέλιξη θα είναι εξαιρετικά ισχυρό
    03/07/2026 - 09:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.595 νεκροί - Ανδρας βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια 8 ημέρες μετά
    03/07/2026 - 09:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    03/07/2026 - 09:00 MEDIA
  • ΗΠΑ: Ο Τραμπ βρίσκει «γελοίο» το ότι η χώρα του συνεχίζει να υποστηρίζει το NATO
    03/07/2026 - 08:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γκίλφοϊλ: «Η συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ είναι βαθιά ριζωμένη στην ιστορία»
    03/07/2026 - 08:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οριστικό τέλος στις περικοπές των συντάξεων χηρείας – Ποιοι κερδίζουν και πόσα
    03/07/2026 - 08:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Ρεαλιστικός και εφικτός ο στόχος για αυτοδυναμία, εκλογές την άνοιξη του 2027
    03/07/2026 - 08:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ψηφιακό πελατολόγιο: Σε ποιους επαγγελματικούς κλάδους επεκτείνεται άμεσα το μέτρο
    03/07/2026 - 07:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι απορροφήσεις Σκλαβενίτη και Παπαδοπούλου, n holding των 28 εκατ. της Εl Sabor και η ενδιαφέρουσα κίνηση της Γευσήνους
    02/07/2026 - 13:15 WHISPERER
  • ΕΛΤΑ: Στο επίκεντρο η οικονομική επιδείνωση και οι καταγγελίες για έλλειψη στρατηγικής
    02/07/2026 - 15:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Club Hotel Casino Loutraki: Επενδύοντας σε συνέργειες για έναν προορισμό 365 ημερών
    02/07/2026 - 11:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΒΑΞ: Συνέχεια της ισχυρής ανάπτυξης το 2025 – Στόχος EBITDA 150 εκατ. ευρώ - Μέρισμα 0,10 ευρώ ανά μετοχή
    02/07/2026 - 18:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυρανάκης για Θεσσαλονίκη: Πρόκειται για αντίποινα από την εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ
    02/07/2026 - 10:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπράνκου Μπάντιο: Η πληθωρική εμφάνιση με τη Σενεγάλη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

03/07/2026 - 06:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΝΒΑ Summer League: Κανονισμός μιας βολής και αισθητήρας στην μπάλα στο California Classic

03/07/2026 - 05:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ρυθμός 94.9: Η Έλλη Κοκκίνου στο 6ο «Κάτι Παίζει» powered by ΔΕΗ

02/07/2026 - 13:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

INZEB: Οι προτάσεις για ασφαλέστερες κατοικίες παρουσιάστηκαν στο Μουζάκι

02/07/2026 - 12:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το ChatGPT είναι πλέον διαθέσιμο στο Viber

02/07/2026 - 11:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το incharge της Motor Oil “οδηγεί” την ηλεκτροκίνηση στις βαριές μεταφορές

02/07/2026 - 10:33
FleetNews
fleetnews.gr

Σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Συγγελίδη – Citroen

02/07/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group προωθεί τη χρήση της Physical AI

02/07/2026 - 05:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“ Γιάννης Καραολής – Hair Awards 2026”

01/07/2026 - 13:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Roots Hair Salon – ‘’Hair Awards 2026’’

01/07/2026 - 13:49
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo