Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του στο Ην. Βασίλειο προβάλλει τη δυναμική πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
27/11/2023 · 13:28

Π. Μαρινάκης: Ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του στο Ην. Βασίλειο προβάλλει τη δυναμική πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην σημερινή ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, μίλησε για το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στο Λονδίνο, αλλά και για το ότι τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με αναφορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Λονδίνο όπου όπως είπε πραγματοποιεί συναντήσεις με επενδυτές, μέλη της ομογένειας, τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ενώ σήμερα το πρωί συμμετείχε στο ελληνικό επενδυτικό συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών, ξεκίνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Με την ελληνική οικονομία να έχει μπει σε έναν νέο κύκλο η χώρα έχει μπει σε μία μακροπρόθεσμη τροχιά ανάπτυξης και οι Έλληνες θα μπορούν να σχεδιάσουν ένα καλύτερο αύριο γι αυτούς και τα παιδιά τους πίσω στην πατρίδα», όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο BBC. Υπογράμμισε στο σημείο αυτό, ότι ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο προβάλλει τη δυναμική πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας με την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, τις μεγάλες επενδύσεις και την υψηλότερη ανάπτυξη της οικονομίας σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης και λοιπές διατάξεις». Επεσήμανε ότι «το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει τη συνολική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για την επαγγελματική ασφάλιση και την εποπτεία των Ταμείων που παρέχουν συμπληρωματικές συνταξιοδοτικές παροχές με στόχο την ανάπτυξη και θωράκιση του θεσμού της συνταξιοδοτικής αποταμίευσης και την ενίσχυση του εισοδήματος των μελλοντικών συνταξιούχων».

Ανέφερε ακολούθως ορισμένες από τις βασικές διατάξεις του νέου νομοσχεδίου.

«Σε συνέχεια των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, η κυβέρνηση καταβάλει για δεύτερη φορά εντός του 2023 έκτακτη ενίσχυση στους συνταξιούχους με θετική προσωπική διαφορά», είπε ακόμη και ανέλυσε τις παραμέτρους της πρόβλεψης.

«Ρυθμίσεις για την επέκταση του προγράμματος Ηρακλής που αποσκοπούν στην περαιτέρω μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο «Δάνεια: Διαφάνεια, ανταγωνισμός, προστασία των ευάλωτων- Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/2167» που ψηφίζεται την Τετάρτη από τη Βουλή», είπε ακολούθως ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Το νομοσχέδιο εισάγει σειρά σημαντικών μέτρων με τα οποία:

1. Θεσπίζονται υποχρεώσεις διαφάνειας, ενημέρωσης και σεβασμού των δικαιωμάτων των οφειλετών για τους servicers. Μεταξύ άλλων οι servicers υποχρεώνονται να παρέχουν μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας προσωποποιημένη και αναλυτική ενημέρωση προς τους οφειλέτες, για το ύψος της οφειλής, το ιστορικό των πληρωμών, τις δόσεις, το επιτόκιο της ρύθμισης κ.λπ. Η εφαρμογή αυτή θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία το αργότερο έως τις 31 Μαρτίου 2024. Οι ποινές για τους παραβάτες περιλαμβάνουν πρόστιμα έως 500.000 ευρώ, υποχρέωση διόρθωσης της παράβασης, μέχρι και ανάκληση της άδειας λειτουργίας.

2. Εκσυγχρονίζεται ο εξωδικαστικός μηχανισμός και διευρύνεται η προστασία για τους πραγματικά ευάλωτους οφειλέτες. Η πρόταση αναδιάρθρωσης του χρέους των ευάλωτων οφειλετών όπως προκύπτει από την εφαρμογή του αλγόριθμου του εξωδικαστικού θα γίνεται αυτόματα και υποχρεωτικά αποδεκτή από το σύνολο των πιστωτών.

3. Βελτιώνεται το πλαίσιο λειτουργίας του Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων.

4. Εισάγονται ρυθμίσεις που ενισχύουν τον ανταγωνισμό, όπως η χορήγηση δανείων από μη τραπεζικούς φορείς.

5. Απλοποιούνται οι διαδικασίες του Πτωχευτικού Κώδικα

6. Επεκτείνονται οι συναλλαγές μέσω συστημάτων άμεσων πληρωμών (IRIS).

Η παρέμβαση για τις τράπεζες και τα δάνεια συνδυάζει τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης με την προστασία των πραγματικά ευάλωτων οφειλετών, με μια σειρά από δίκαιες λύσεις. Η αντιμετώπιση του ζητήματος του ληξιπρόθεσμου ιδιωτικού χρέους, με σεβασμό στα δικαιώματα των οφειλετών θα συμβάλει στην βελτίωση της ελληνικής οικονομίας η οποία έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαίτερα ανθεκτική και μπαίνει πλέον σε έναν νέο κύκλο».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πριν ολοκληρώσει την εισαγωγική τοποθέτησή του ότι «συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Λέσβου.

Μόλις το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου, έσπευσαν στο σημείο πέντε παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σώος από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας ένας 40χρονος αλλοδαπός ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος. Ακόμη, εντοπίστηκε σορός 30χρονου αλλοδαπού που μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης», είπε.

O κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι αύριο, Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 12:00, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης θα παρουσιάσει το Σχέδιο Νόμου «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας - Αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας», το οποίο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την τακτική μηνιαία συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 11:00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο».

Επίσης, ο Κ. Μαρινάκες εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, με αφορμή κριτική του για την αλλαγή στον τρόπο φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών που δρομολογεί η κυβέρνηση. «Ο κ. Κασσελάκης και μία σειρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να καταλάβουν τη διαφορά ανάμεσα στα φορολογικά έσοδα και τους φορολογικούς συντελεστές, δεν αυξάνεται κανένας φορολογικός συντελεστής, ούτε και έχει αυξηθεί από το 2019 και μετά. Αντιθέτως στον προϋπολογισμό υπάρχει μία σειρά από μειώσεις φόρων, που μονιμοποιούνται, όπως αυτοί στις μεταφορές, στα γυμναστήρια και τις σχολές χορού μεταξύ άλλων. Πρόκειται για ένα αυθαίρετο συμπέρασμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν αυξηθεί ούτε οι άμεσοι, ούτε οι έμμεσοι φόροι» σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις του Υφυπουργού Εργασίας, Πάνου Τσακλόγλου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τόνισε χαρακτηριστικά: «Το συνειδητοποίησε και ο ίδιος και ζήτησε συγγνώμη. Ο κ. Τσακλόγλου έχει δώσει διαπιστευτήρια σοβαρότητας στην πολιτική του διαδρομή, ξεκαθάρισε ότι δεν υποτιμά καμία επαγγελματική κατηγορία και προχωράμε παρακάτω».

Σε ερωτήσεις για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει με σαφήνεια για την ισότητα στο γάμο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας ότι αυτό θα γίνει πράξη εντός της δεύτερης 4ετίας. Το πώς και πότε θα γίνει αυτό θα ανακοινωθεί. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα και η κυβέρνηση σκοπεύει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της».

Αναφορικά με τις απόψεις που εξέφρασε κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο Παύλος Μαρίνακης σημείωσε ότι «πρόκειται για πάγιες θέσεις του πρώην πρωθυπουργού, η κυβέρνηση συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα της, όπως το έχει εξαγγείλει».

Σε ό,τι αφορά κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «Ο κ. Κασσελάκης δε νομίζω ότι κατάλαβε, ή μάλλον παριστάνει ότι δεν κατάλαβε. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε με μεγάλη σαφήνεια την πάγια διεκδίκηση της χώρας. Όταν θα ξανακάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή τον συμβουλεύω να μπει στο Μουσείο της Ακρόπολης να μάθει ορισμένα πράγματα, ούτως ώστε να μπορούμε να κάνουμε πιο εποικοδομητικό διάλογο».

Τέλος, αναφορικά με πιθανή εμπλοκή του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Μιχάλη Λιβανού στην υπόθεση του παράνομου νεφρολογικού κέντρου, ο Παύλος Μαρινάκης παρέπεμψε στην αναλυτική, όπως τη χαρακτήρισε, απάντηση του ιδίου του βουλευτή, που τονίζει ότι δεν έχει καμία μετοχική σχέση με το εν λόγω κέντρο.

  • ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live: Δόξα Λευκάδας-Βίκος Ιωαννίνων 49-38 (ημίχρονο)

All Content

W Rising Stars: Στο Final-4 ΠΑΟΚ, Πρωτέας Βούλας, Παναθηναϊκός και Ανόρθωση Βόλου (pics)

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε στη EuroLeague και οι «μάχες» Άρη & Πανιωνίου στο EuroCup στο παρκέ του Novasports!

All Content

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Τελετή ανταλλαγής φανέλας με ομάδα του NFL (pics)

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στ. Κασσελάκης:Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές
Στ. Κασσελάκης:Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές 27/11/2023 - 13:13
Μητσοτάκης: Θα προωθήσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ακόμα κι αν είναι "πολιτικά επώδυνες" 27/11/2023 - 17:28
Μητσοτάκης: Θα προωθήσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ακόμα κι αν είναι "πολιτικά επώδυνες"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σε εξέλιξη το πρόγραμμα ηλεκτρονικών πλειοδοτικών δημοπρασιών παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
    09/02/2026 - 18:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EE: Η φον ντερ Λάιεν ανοίγει τον φάκελο της ανταγωνιστικότητας - Επιστολή της προς τους ηγέτες των κρατών-μελών
    09/02/2026 - 18:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας
    09/02/2026 - 18:19 ESG
  • Νέα Γεωργία Νέα Γενιά: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος βασιλοτροφίας στη Στερεά Ελλάδα
    09/02/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νεανική ανεργία: Για πρώτη φορά έπεσε κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ, στο 13% τον Δεκέμβριο
    09/02/2026 - 17:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Intracom Holdings: Απέκτησε ποσοστό 7,907% στη Real Consulting
    09/02/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,43%, στα 405,07 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    09/02/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bayer Ελλάς: Παρουσίασε το νέο ψηφιακό εργαλείο AgroBayer.gr
    09/02/2026 - 17:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεσπίζει νέα μέτρα για να σταματήσει την καταστροφή των μη πωληθέντων ρούχων και υποδημάτων
    09/02/2026 - 17:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • BYD SEALION 5 DM-i: Ένα οικογενειακό SUV με πλούσιο εξοπλισμό και 1.000 χλμ αυτονομίας
    09/02/2026 - 17:23 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    08/02/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Μπαίνει δυναμικά στο εμφιαλωμένο νερό - Νέες επενδύσεις άνω των 50 εκατ.
    09/02/2026 - 06:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγικό deal στην αγορά της πληροφορικής: Η Real Consulting εξαγοράζει την OTS
    09/02/2026 - 10:00 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τι αλλάζει στους καθαρισμούς των οικοπέδων με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
    09/02/2026 - 07:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΝΦΙΑ: Διορία μέχρι 16 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για την έκπτωση έως 20% - Η διαδικασία
    09/02/2026 - 08:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Coca-Cola HBC: Ανάδοχος στα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της Πάτρας-Αχαΐας

09/02/2026 - 16:18
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bike Odyssey 2026: Περισσότερες από 100 συμμετοχές και αθλητές από όλο τον κόσμο στην Πίνδο

09/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

W Rising Stars: Στο Final-4 ΠΑΟΚ, Πρωτέας Βούλας, Παναθηναϊκός και Ανόρθωση Βόλου (pics)

09/02/2026 - 15:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Live: Δόξα Λευκάδας-Βίκος Ιωαννίνων 49-38 (ημίχρονο)

09/02/2026 - 15:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Flat Hunters»: Πρεμιέρα την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στον ΑΝΤ1

09/02/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

SKY express: Τιμήθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το Βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος»

09/02/2026 - 13:30
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα καταστήματα Nissan & KGM Χαλκιάς στη Λ. Συγγρού

09/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Kosmocar ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη

09/02/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo