Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονόμου: Το πρόστιμο δεν είναι αυτοσκοπός - Θέλουμε η αγορά να είναι ανοιχτή
NewsRoom NewsRoom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
07/12/2021 · 12:19

Οικονόμου: Το πρόστιμο δεν είναι αυτοσκοπός - Θέλουμε η αγορά να είναι ανοιχτή

Η κυβέρνησή μας είναι από τις πρώτες στην Ευρώπη που πήρε τα πιο γενναία, δυσάρεστα και ριζοσπαστικά μέτρα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Για την εξισορροπητική στρατηγική της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία και την επιδίωξη να μείνει η αγορά ανοιχτή τα Χριστούγεννα, για την Εκκλησία, τα τεστ και την πρόοδο των εμβολιασμών, μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

«Η κυβέρνησή μας είναι από τις πρώτες στην Ευρώπη που πήρε τα πιο γενναία, δυσάρεστα και ριζοσπαστικά μέτρα. Να θυμίσω την υποχρεωτικότητα στους 60 και πάνω. Να θυμίσω ότι πρώτοι εμείς είπαμε ότι για να ισχύει το πιστοποιητικό νόσησης, γι' αυτούς που έχουν νοσήσει και είναι 60 και πάνω, πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν την τρίτη δόση. Να θυμίσω τις δυσάρεστες αποφάσεις του πρώτου διαστήματος. Να θυμίσω και μια σειρά από άλλες πρωτοβουλίες, όπως το "πράσινο" πιστοποιητικό, στις οποίες πρωταγωνίστησε ο πρωθυπουργός», είπε ο κ. Οικονόμου.

Επεσήμανε πως επειδή ο κόσμος «γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει η οικονομία, η εκπαίδευση, η κοινωνία ανοιχτή, ανησυχεί βλέποντας τον κορονοϊό που επιμένει και την πίεση στο Σύστημα Υγείας». Και πρόσθεσε: «Έχουμε πάρει σε διάφορες φάσεις αποφάσεις σώφρονες. Ακολουθούμε μια στρατηγική εξισορροπητική με την οικονομία να είναι ανοιχτή και ταυτόχρονα να περιορίζουμε τη διασπορά του κορονοϊού, όσο μπορούμε, προφανώς με την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης και να στηρίζουμε το Ε.Σ.Υ.. Πολύ πρόσφατα ο πρωθυπουργός πήρε τη γενναία απόφαση για την υποχρεωτική επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης στους συμπολίτες μας που είναι από 60 και πάνω».

Αναφέρθηκε στη μετάλλαξη Όμικρον, «που αναγκάζει όλες τις κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη να αναπροσαρμόζουν τη στρατηγική τους. Είναι δυναμική η στρατηγική, όσο δυναμική είναι και η πανδημία. Είχαμε εξαντλήσει όλα τα εργαλεία πειθούς και διευκόλυνσης που είχαμε στα χέρια μας για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης. Είχαμε παρατηρήσει ότι αυτή η συγκεκριμένη ομάδα, των 60 και πάνω, είχε τη μικρότερη ανταπόκριση. Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η υποχρεωτικότητα μέχρι σήμερα, έχουμε δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας της ηλικίας 60 και πάνω - έχουν ξεπεράσει τους 65.000- που έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού για την πρώτη δόση και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Δηλαδή, πάνω από 10% των ανθρώπων που παρέμεναν απροστάτευτοι για 11 μήνες, έσπευσαν να κλείσουν το ραντεβού τους».

Το πρόστιμο δεν είναι αυτοσκοπός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε στη συνέχεια πως επιδίωξη είναι «να μη χρειαστεί να επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο. Το πρόστιμο δεν είναι αυτοσκοπός. Σημασία έχει να ασκήσουμε μια παραπάνω πίεση σε εκείνους που είναι πιο ευάλωτοι να αξιοποιήσουν αυτό το δώρο της επιστήμης, να εμβολιαστούν, να θωρακιστούν και οι ίδιοι απέναντι στη βαριά νόσηση και, ταυτόχρονα, να προστατεύσουν και το Σύστημα Υγείας που δέχεται πολύ μεγάλη πίεση.

Δεν έχει αξιολογηθεί ότι χρειάζεται τώρα -εδώ που είμαστε- μια επέκταση της υποχρεωτικότητας. Η υποχρεωτικότητα είναι το τελευταίο εργαλείο που έχει κανείς στα χέρια του να αυξάνει την εμβολιαστική κάλυψη.

Η Πολιτεία κάνει ό,τι είναι δυνατόν και για την πρώτη δόση και για την τρίτη δόση, που πλέον είναι εφικτή μετά από τους τρεις μήνες. Αυξάνουμε τη δυναμικότητα του συστήματος, συνεχίζουμε με τους ίδιους όρους.

Υπάρχει πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς ξεπερνά το 80-85%. Δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα σε αυτή την κατηγορία, διότι κρίθηκε ότι η ανταπόκριση στον εμβολιασμό ήταν τέτοια, που το μέτρο αυτό δεν έπρεπε να επιβληθεί. Ο αστυνομικός που κάνει τον έλεγχο είτε είναι εμβολιασμένος, είτε είναι υποχρεωμένος να προσέρχεται στην δουλειά του με τα τεστ που προϋποθέτει ο Νόμος».

Θέλουμε η αγορά να είναι ανοιχτή

«Με τα μέτρα προστασίας που έχουμε, θέλουμε η αγορά να είναι ανοιχτή. Τα Χριστούγεννα είναι μια πάρα πολύ σημαντική περίοδος και θρησκευτικά και οικονομικά και κοινωνικά για τους πολίτες. Δεν θέλουμε η χώρα να κλείσει. Δεν είναι το lockdown στο σχεδιασμό μας. Έχουμε ένα πλαίσιο προστατευτικών μέτρων. Έχουμε ισχυρές συστάσεις. Έχουμε νομοθετημένα βασικά μέτρα.

Υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα και πλαίσιο, με τα οποία λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης με τους εμβολιασμένους, με το προσωπικό που πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για να είναι εκεί. Μένουμε στο πλαίσιο λειτουργίας, όπως έχει αποφασιστεί και ισχύει τώρα», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε στην Εκκλησία, επισημαίνοντας: «Υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά στην Εκκλησία που είναι κατά των εμβολιασμών. Υπάρχει, όμως, ο αρχιεπίσκοπος, υπάρχει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, υπάρχει η συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτών. Έχω ακούσει με τα αυτιά μου τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, πάνω από δέκα-δεκαπέντε φορές -όσες φορές έχω την ευκαιρία να τον ακούσω- να επιχειρηματολογεί υπέρ του εμβολιασμού.

Υπάρχουν εστίες, δυστυχώς, οι οποίες παραπλανούν τον κόσμο, οι οποίες πάνε και κόντρα στις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και του αρχιεπισκόπου. Από την άλλη πλευρά, όμως, οργανωμένα η Εκκλησία έχει σταθεί στο πλευρό της Πολιτείας, σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό. Υπάρχει και μία συνεργασία, η οποία, μέχρι στιγμής, έχει αποδώσει τα αποτελέσματά της, χωρίς περιττές εντάσεις, στις θρησκευτικές Λειτουργίες στους Ναούς, με βάση και το θεσμικό πλαίσιο που υπάρχει από την Πολιτεία, για την υποχρεωτική είσοδο με τεστ, αλλά και τις συστάσεις της Ιεράς Συνόδου.

Είναι η ώρα τώρα, εδώ που βρισκόμαστε, να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πόσο σημαντικό είναι να κάνει το εμβόλιο, πόσο σημαντικό είναι να τηρεί τα μέτρα, ενόψει και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Να ρίξει μια ματιά σε αυτό που γίνεται στις εντατικές, σε αυτό που γίνεται στα νοσοκομεία. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που νοσούν βαριά είναι στους ανεμβολίαστους της ηλικιακής κατηγορίας των 60 και άνω».

Αναφερόμενος στα τεστ ο κ. Οικονόμου είπε πως ξεκίνησε η διαδικασία που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, προκειμένου να μπορεί να προμηθεύεται ο καθένας μας, είτε εμβολιασμένος, είτε ανεμβολίαστος, από ένα self test δωρεάν από τα φαρμακεία, για να ελέγξει την κατάστασή του, έτσι ώστε και ο ίδιος σε περίπτωση που νοσεί να πάρει τα αναγκαία μέτρα, αλλά και να μην μεταδώσει άθελά του και τον κορονοϊό στην κοινότητα. «Είναι καλό όλοι, εμβολιασμένοι και μη, να ελέγχουμε την κατάστασή μας. Έχουμε στη χώρα το πιο ισχυρό και εκτεταμένο σύστημα διαγνωστικών ελέγχων απ' όλη την Ευρώπη. Στα σχολεία ένας μαθητής μπορεί να φτάσει να ελέγχεται μέχρι και επτά μέρες την εβδομάδα, σε περίπτωση που κάποιος κοντά του νοσήσει», συμπλήρωσε.

Δεν έχουμε εκτεταμένα επεισόδια - Το θεσμικό πλαίσιο παίζει το ρόλο του

Πέραν του κορονοϊού, όσον αφορά τις πορείες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «η αυστηροποίηση του πλαισίου, αλλά και η σωστή και οργανωμένη δουλειά από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε εκτεταμένα επεισόδια. Στην Αθήνα ήταν περιορισμένα σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο γύρω από την πλατεία Εξαρχείων. Στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς, είχαμε λίγο περισσότερα, αλλά δεν θυμίζουν σε τίποτα τις εικόνες που είχαμε πριν τα χρόνια της καραντίνας. Προφανώς και το θεσμικό πλαίσιο παίζει το ρόλο του. Πλέον όποιος φέρει μαζί του βόμβα μολότοφ και είναι σε κάποια πορεία, σε κάποια διαδήλωση, διαπράττει κακούργημα».

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γαλλία-Σερβία 91-90: Τα highlights της ματσάρας (vid)

All Content

Με Μίχαϊλιουκ η Ουκρανία, 94-92 τη Λετονία πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος

All Content - BusinessNews.gr

Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Με 31 πόντους του Τουμπέλις, η Λιθουανία 96-84 το Μίσιγκαν

All Content

Η Γεωργία νίκησε με 101-90 το Ισραήλ στην Τιφλίδα

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content - BusinessNews.gr

Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πωλητήριο στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα
Πωλητήριο στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα 07/12/2021 - 09:38
Λιβανός: «Μαγιά της ελληνικής διατροφής» τα προϊόντα της Κρήτης 07/12/2021 - 13:38
Λιβανός: «Μαγιά της ελληνικής διατροφής» τα προϊόντα της Κρήτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Σαφάρι της ΑΑΔΕ στα νησιά: Beach club στην Πάρο δεν είχε κόψει 174 αποδείξεις άνω των 10.000 ευρώ
    23/08/2026 - 20:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρινάκης: Όσα ακούσετε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ θα τα δείτε να γίνονται και πράξη
    23/08/2026 - 16:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία
    23/08/2026 - 14:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γεραπετρίτης: Οποιαδήποτε απόπειρα προσβολής των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται με κάθε μέσο
    23/08/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καύσιμα: Την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για παράταση επιδότησης
    23/08/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στενά του Ορμούζ: «Αμερικανικό έδαφος» επιμένει Τραμπ, σκληρή προειδοποίηση από την Τεχεράνη
    23/08/2026 - 13:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιός του Δυτικού Νείλου: Αναδεικνύεται σε σημαντικό θέμα δημόσιας υγείας - Τι λένε οι ειδικοί
    23/08/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέα μελέτη: Μια μικρή αλλαγή στην ώρα έναρξης των σχολείων μπορεί να μειώσει το πρωινό μποτιλιάρισμα
    23/08/2026 - 12:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Προσωπικός Βοηθός»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις
    23/08/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η ατζέντα Μητσοτάκη για το φθινόπωρο: Χρέος, ενέργεια και μήνυμα χωρίς αστερίσκους στην Τουρκία
    23/08/2026 - 14:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά ομόλογα: Αντέχουν στις διεθνείς αναταράξεις και κερδίζουν έδαφος
    23/08/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πυρκαγιές και πλημμύρες: Πάνω από 500 επανέλεγχοι κτιρίων – 158 χαρακτηρίστηκαν «κόκκινα»
    23/08/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Καύσιμα: Την επόμενη εβδομάδα αποφάσεις για παράταση επιδότησης
    23/08/2026 - 13:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Πέιτζ Μπέκερς πέτυχε 18 πόντους σε ένα δεκάλεπτο! (vid)

23/08/2026 - 20:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γαλλία-Σερβία 91-90: Τα highlights της ματσάρας (vid)

23/08/2026 - 20:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo