Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Καύσωνας: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Δημοσκόπηση: Στο 17,4% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/03/2021 · 13:44

Δημοσκόπηση: Στο 17,4% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν αποτυπώνονται ιδιαίτερες μεταβολές στην δημοσκοπική εικόνα της κυβερνησης παρά την πολιτική θύελλα των πολλαπλών μετώπων που έφερε ο Φεβρουάριος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στις σημαντικές πηγές αναβρασμού ήταν μεταξύ άλλων το νέο lockdown, οι Νόμοι που ψηφίστηκαν και τροφοδότησαν έντονη αντιπαράθεση ( π.χ Νόμος για Πανεπιστήμια) , το πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που δημιούργησε πολλά προβλήματα και φυσικά ο κύκλος των σοκαριστικών δημοσίων καταγγελιών για φαινόμενα κακοποίησης και παρενοχλήσεων με κορυφαία την «υπόθεση Λιγνάδη» και τις κομματικές αντεγκλήσεις με την αντιπολίτευση να ζητά την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού.

Η διαφορά ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ εντοπίζεται στις 17,4 μονάδες, με το 53% να δηλώνει ικανοποιημένο από τον κυβερνητικό τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ καταγράφεται κυριαρχία της κυβέρνησης στα περισσότερα θέματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά, αυξάνεται η αισιοδοξία των πολιτών για την αντιμετώπιση του κοροναϊού, κυρίως, λόγω του εμβολιασμού, ενώ, αντιστρόφως, ανεβαίνει η αγωνία για την πορεία της οικονομίας, την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών.

Σύμφωνα με την OPINION POLL ( 22-2 έως 26-2), η εικόνα στην πρόθεση ψήφου εμφανίζεται αναλλοίωτη με διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα στο 17%. Η διαφορά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ είναι 17.4% , με την Ν.Δ στο 37.8% και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 20.4% . Τα άλλα κόμματα έχουν πρόθεση ψήφου ΚΙΝΑΛ 6.8%, Κ.Κ.Ε 5.4%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.2% και ΜΕΡΑ 25 2.9% . Μία βδομάδα πριν, στο Βαρόμετρο της OPINION POLL οι επιδόσεις ήταν : Ν.Δ 37.3%, ΣΥΡΙΖΑ 20.2%, ΚΙΝΑΛ 7.1%, Κ.Κ.Ε 5.4%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 4.2% , ΜΕΡΑ 25 2.9% με την διαφορά Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ στο 17.1%.Τον Ιανουάριο στην έρευνα για την POLITICAL η πρόθεση ψήφου ήταν : Ν.Δ 38.6%, ΣΥΡΙΖΑ 21.4%. , ΚΙΝΑΛ 6.5%, Κ.Κ.Ε 5.1%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 3.2%, ΜΕΡΑ 25 2.% , με την διαφορά Ν.Δ- ΣΥΡΙΖΑ στο 17.3%.

Η σύγκριση των δύο των μετρήσεων των δύο ερευνών για την POLITICAL δείχνει πως Ν.Δ – ΣΥΡΙΖΑ υφίστανται απώλειες της τάξης του ο.8% και 1% αντίστοιχα, ενώ τα άλλα κόμματα να εμφανίζουν τις εξής αυξήσεις στα ποσοστά τους: ΚΙΝΑΛ + 0.3%, Κ.Κ.Ε + 0.3%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ + 1% ΚΑΙ ΜΕΡΑ 25 + 0.2%.

Κυριάκος Μητσοτάκης – Αλέξης Τσίπρας

Στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με προτίμηση από το 47.4% προηγείται 30.1% του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει το 17. 3% των προτιμήσεων, ενώ σταθερά δεύτερος στις επιλογές είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ με 29.1%. Τον Ιανουάριο οι επιδόσεις του Κυαριάκου Μητσοτάκη ήταν 51.2% – Αλέξη Τσίπρα 19.8% και η μεταξύ τους διαφορά 31.4%. Η επιλογή Κ.Μητσοτάκη ή Α. Τσίπρα για Πρωθυπουργό στα κόμματα εκφράζεται ως εξής: Ν.Δ 82.8%- 4.1%, ΣΥΡΙΖΑ 21% – 49.2%, ΚΙΝΑΛ 62.3% – 7.8%, Κ.Κ.Ε 23.%- 16.7%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 25% – 7.1%, ΜΕΡΑ 25 10.7% – 35.7%. Στο χώρο του Κέντρου οι προτιμήσεις είναι 59% έναντι 15.3%. Η αποδοχή του Κ. Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού βρίσκεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, σημαντικά υψηλότερη από την αποδοχή του Κυβερνητικού έργου της τάξης του 57% με μικρή κάμψη σε σχέση με τον Ιανουάριο. Τα μεγαλύτερα ποσοστά συναντιούνται ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Ν.Δ με 86.4%, του ΚΙΝΑΛ με 78.2% και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με 58.6%. Ωστόσο και περίπου ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του Κ.Κ.Ε έχουν θετική άποψη για τον Κ. Μητσοτάκη, ενώ πιο αρνητικοί εμφανίζονται οι ψηφοφόροι του ΜΕΡΑ 25 με 18.5%.

Στο ερώτημα αν ο Α. Τσίπρας ανταποκρίνεται στον αντιπολιτευτικό του ρόλο αυτή την δύσκολη συγκυρία, οι θετικές απόψεις φτάνουν το 27% σημαντικά περισσότερες από τον βαθμό αποδοχής της αντιπολιτευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ . Ωστόσο και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι θετικές απόψεις βρίσκονται στο 53.6% λίγο περισσότερες από τις μισές, ενώ ανάμεσα στους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης οι θετικές απαντήσεις στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι: ΚΙΝΑΛ 20.2%, Κ.Κ.Ε 19.1% , ΜΕΡΑ 25 29.6%. Από την αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ ικανοποιημένο δηλώνει το 12%. Ακόμα και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το ποσοστό αυτό είναι πολύ χαμηλό, της τάξης του 29.4%. Στον χώρο του Κέντρου η ικανοποίηση είναι μόλις 7.5%, της Κεντροαριστεράς 18.6% και της Αριστεράς 29.8%.

Η αξιολόγηση των Υπουργών και της κυβέρνησης

Όσον αφορά στους τομείς κυβερνητικής δραστηριότητας οι καλύτερες επιδόσεις εμφανίζονται στην ψηφιοποίηση του Κράτους με 61.4% και την αντιμετώπιση της πανδημίας με 53.2%. Ακολουθούν οι χειρισμοί στα Ελληνοτουρκικά με 45.8%, η Ασφάλεια και Προστασία των Πολιτών με 45.7%, , η αντιμετώπιση της Οικονομίας με 41.7% και η Παιδεία με 38.6%. Υπό αυτό το πρίσμα δικαιολογείται ως ένα βαθμό και η αξιολόγηση των Υπουργών. Σ΄αυτή εμφανίζονται στην πρώτη τριάδα οι Ν. Δένδιας, Β. Κικίλιας και Κ. Πιερρακάκης. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Μ.Χρυσοχοΐδης, Α. Γεωργιάδης, , Κ. Χατζηδάκης, Κ. Καραμανλής, Ν. Παναγιωτόπουλος, Χ. Σταϊκούρας, και Μ. Βορίδης.

Το συνολικό Κυβερνητικό έργο αξιολογείται θετικά από το 47%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά συναντιούνται ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Ν.Δ με 81.5% και του ΚΙΝΑΛ με 50.9%. Τα ποσοστά στα άλλα κόμματα είναι: ΣΥΡΙΖΑ 22.9%, Κ.Κ.Ε 19%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΎΣΗ 41.4%, ΜΕΡΑ 25 11.1%. Στον χώρο του Κέντρου η θετική αξιολόγηση φτάνει το 55.7%. Όπως σημειώνει η έρευνα του Βαρόμετρου της OPINION POLL τις μέρες 15-19/2 η εκτίμηση του Κυβερνητικού έργου είχε παρουσιάσει μία κάμψη κατά 5% και στις μέρες αυτές δίνεται η εικόνα μιας ανάκαμψης στις προηγούμενες επιδόσεις.

Κυριαρχία της κυβέρνησης στα περισσότερα θέματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη αυτή την περίοδο

Σύμφωνα με την έρευνα καταγράφεται σημαντικός βαθμός ικανοποίησης της κοινής γνώμης από την τρόπο που έχει χειριστεί η Κυβέρνηση την πανδημία και την Οικονομική κρίση λόγω αυτής. Υπήρχαν ωστόσο σειρά θεμάτων που απασχόλησαν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη:

  • Η έρευνα ξεκινά με το κεντρικό ζητούμενο από την Αντιπολίτευση αυτή την περίοδο στο οποίο συμπυκνωνόταν η πολιτική αντιπαράθεση για την « υπόθεση Λιγνάδη » και ήταν να παραιτηθεί η Υπουργός Πολιτισμού. Την άποψη αυτή ( ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί) φαίνεται να υιοθετεί το 46% έναντι ενός 44% που υιοθετεί διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με την Opinion Poll, αξίζει να σημειωθεί, ότι προχωρώντας η έρευνα παρατηρήθηκε να ξεκινάει με ένα κατά πολύ σημαντικότερο βαθμό και μάλιστα καθαρά πλειοψηφικό αρκετά πάνω από 50% η άποψη ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί η κ. Λίνα Μενδώνη. Στην πορεία αυτό μειωνόταν σταθερά , με πιο εμφανές το φαινόμενο αυτό από Τετάρτη και μετά. Φαίνεται ότι η στήριξη του Πρωθυπουργού και η συζήτηση στην Βουλή να εξισορρόπησε τις απόψεις.

  • Το 59% θεωρεί ότι καλώς θεσπίστηκε Πανεπιστημιακή Αστυνομία και κάρτα εισόδου στα Α.Ε.Ι. Τα μεγαλύτερα ποσοστά αποδοχής τα συναντάμε στην Ν.Δ με 83.1%, στο ΚΙΝΑΛ με 75% και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με 60.%. Ωστόσο, αν και με χαμηλότερα ποσοστά, την ίδια άποψη έχει ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και περίπου ο ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους του Κ.Κ.Ε και του ΜΕΡΑ 25.

  • Το 67% τάσσεται υπέρ της θέσπισης ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα Α.Ε.Ι και μέτρων διαγραφής των λεγόμενων αιώνιων φοιτητών. Τα μεγαλύτερα ποσοστά αποδοχής υπάρχουν ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Ν.Δ με 81.2%, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με 92.8% και του ΚΙΝΑΛ με 67.7%. Ωστόσο υπέρ τάσσονται και οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, το 38.1% του Κ.Κ.Ε, όπως και το 39.8% του ΜΕΡΑ 25.

  • Το 53% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση και τον Κρατικό Μηχανισμό του κύματος κακοκαιρίας « ΜΗΔΕΙΑ». Στην Αττική το ποσοστό αυτό είναι κατά 5% πιο ανεβασμένο.

Αυξάνεται η αισιοδοξία για την αντιμετώπιση του κοροναϊού , ανεβαίνει η αγωνία για την πορεία της Οικονομίας, την οικονομική κατάσταση των Επιχειρήσεων και των νοικοκυριών

  • Το 57% θεωρεί ότι μέχρι το Καλοκαίρι θα υπάρχει πια ανοσία σε ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού και αυτό θα επιτρέψει να βρεθούμε σε μια πιο ομαλή κατάσταση για τις ζωές μας. Η πηγή αυτής της ελπίδας και της αισιοδοξίας δεν είναι άλλη από τον εμβολιασμό που προχωράει.
  • Αυτή η ελπίδα διαμορφώνεται από το γεγονός ότι ένα υψηλό ποσοστό της τάξης του 56% δηλώνει ικανοποιημένο και από τους ρυθμούς εμβολιασμού, τον προγραμματισμό και τον συνολικό τρόπο οργάνωσής του.
  • Την ίδια στιγμή το 32% πιστεύει ότι το 2021 θα υπάρχει βελτίωση της κατάστασης στην Οικονομία, στην οικονομική κατάσταση των Επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, με το 65% να έχει αντίθετη άποψη.
  • Το 45% – ποσοστό αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που είδαμε πριν- θεωρεί ότι το Σχέδιο Ανάκαμψης της Ε.Ε θα επιτρέψει να ανακάμψει η Οικονομία ταχύτερα από τις αρνητικές επιδράσεις της πανδημίας στην Οικονομία.
  • Tο 53% δηλώνει ικανοποιημένο από τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση την πανδημία στον ένα περίπου χρόνου που αντιμετωπίζουμε αυτή την κατάσταση. Αυτή την ικανοποίηση συμμερίζεται το 84.3% των ψηφοφόρων της Ν.Δ και το 60.9% του ΚΙΝΑΛ, αλλά και ο ένας στους τρεις ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, του Κ.Κ.Ε και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ. Το πιο χαμηλό ποσοστό ικανοποίησης εμφανίζεται στους ψηφοφόρους του ΜΕΡΑ 25 με 11.1% Oι ψηφοφόροι του ΜΕΡΑ 25% εμφανίζονται πιο αρνητικοί σε σχέση με τους ψηφοφόρους όλων των άλλων κομμάτων σε όλα τα θέματα που άπτονται κυβερνητικών πολιτικών. Στον χώρο του Κέντρου η ικανοποίηση φτάνει το 48.6%.
  • Το ποσοστό ικανοποίησης πέφτει στο 41% όταν ζητείται ο βαθμός ικανοποίησης από την προσπάθεια της Κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την Οικονομική κρίση λόγω πανδημίας. Στις προηγούμενες μετρήσεις της Opinion Poll εντοπιζόταν στο 43%-44% Υπάρχει δηλαδή μια μικρή μείωση, φαινόμενο λογικό, αν λάβουμε υπόψη την κατάσταση στην αγορά. Στον χώρο του Κέντρου το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 48.6%, ενώ στα κομματικά ακροατήρια επιμερίζεται με τα εξής ποσοστά: Ν.Δ 72.6%, ΣΥΡΙΖΑ 23.6%, ΚΙΝΑΛ 50.8%, Κ.Κ.Ε 19%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 7.1%, ΜΕΡΑ 25 7.1%.
  • Στο ερώτημα αν θεωρούν πως αν είχαμε μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπιζόταν καλύτερα η πανδημία τόσο από τις υγειονομικές πλευρές, όσον και τις οικονομικές παρενέργειες που έχει επιφέρει, ΝΑΙ απάντησε το 24%. Σημειώνουμε ότι ακόμα και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, το 56.8% ( κάτι παραπάνω από τους μισούς) δηλώνει ΝΑΙ, ενώ στον χώρο του Κέντρου το ποσοστό αυτό είναι 20.9%.
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Θρίλερ με Χεζόνια: «Δεν έχει πληρωθεί η ρήτρα του – Ντουμπάι και Ολυμπιακός παρακολουθούν τις εξελίξεις»

All Content

Απόλλων Πατρών: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΕΟΚ

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αύξηση κατά 20,9% των τουριστών και κατά 25,8% των εισπράξεων στο πεντάμηνο Ιανουαρίου-Μαΐου 2026

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρή αύξηση των τιμών του πετρελαίου - Ξεπέρασε τα 95 δολάρια το Brent

All Content

Η Έλενα Τσακιρίδου στην Avant Tales

All Content

Στην Pollen η Audi

FleetNews

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

FleetNews

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

All Content

Ρεάλ Μαδρίτης: Κι επίσημα δικός της ο Γιάντουνεν (pic)

All Content

Ζαλγκίρις: Ο Δήμος του Κάουνας αυξάνει την ετήσια χρηματοδότηση της ομάδας κατά ένα εκατομμύριο

All Content - BusinessNews.gr

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ εξελέγη ο Θέμης Σαρασίδης

All Content - BusinessNews.gr

Η Zakcret στην Κύπρο, οι νέες κινήσεις της Mere, η έμπειρη GM και ο έλεγχος της 4all

All Content - BusinessNews.gr

Η Netcompany ενισχύει τον ρόλο της στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κομισιόν

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

CSRΝews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

CSRΝews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

CSRΝews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γεωργιάδης: Η ταύτιση Τσίπρα-Κουφοντίνα δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του περιθωρίου
Γεωργιάδης: Η ταύτιση Τσίπρα-Κουφοντίνα δείχνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του περιθωρίου 02/03/2021 - 12:45
ΝΔ: Οι δηλώσεις Δρίτσα για Κουφοντίνα και 17Ν προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων 02/03/2021 - 14:44
ΝΔ: Οι δηλώσεις Δρίτσα για Κουφοντίνα και 17Ν προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη των 23 ανθρώπων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τραμπ: Θα βομβαρδίσουμε υποδομές στο Ιραν αν δέχονται επίθεση πλοία στο Ορμούζ
    22/07/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nike: Νέα στρατηγική στην Κίνα με λιγότερους online διανομείς
    22/07/2026 - 20:36 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • OpenAI: Επένδυση άνω των 30 δισ. δολ. για κατασκευή data center στις ΗΠΑ
    22/07/2026 - 20:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • OpenAI: Επένδυση άνω των 30 δισ. δολ. για κατασκευή data center στις ΗΠΑ
    22/07/2026 - 20:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βασίλης Ψάλτης: Ενεργός ο ρόλος της Alpha Bank στην ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας
    22/07/2026 - 20:00 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή του Τριαντόπουλου σε Ειδικό Δικαστήριο
    22/07/2026 - 19:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάδα και Κύπρος ενισχύουν τη συνεργασία για ασφαλή και επαρκή φάρμακα
    22/07/2026 - 19:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σχεδόν 5.500 οι νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2026-27
    22/07/2026 - 18:53 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Στα 170 εκατ. ευρώ η οικονομική επίδραση από συνέδρια το 2025
    22/07/2026 - 18:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Κρούσμα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου
    22/07/2026 - 18:05 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη
    22/07/2026 - 07:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Bluegr Hotels & Resorts γιορτάζει την Κρήτη ως «Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026»
    21/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ενδέκατη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ στο Ιράν
    22/07/2026 - 08:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νεκρός από άγριο ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
    22/07/2026 - 10:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάδα και Ουζμπεκιστάν ανοίγουν νέο κεφάλαιο πολιτιστικής συνεργασίας
    22/07/2026 - 12:52 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Θρίλερ με Χεζόνια: «Δεν έχει πληρωθεί η ρήτρα του – Ντουμπάι και Ολυμπιακός παρακολουθούν τις εξελίξεις»

22/07/2026 - 17:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

22/07/2026 - 16:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl Ελλάς: Διάκριση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

22/07/2026 - 14:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Celestyal: Πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο ασκουμένων με τη συμμετοχή φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

22/07/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Έκπτωση 50% για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειές τους

22/07/2026 - 13:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Mastercard Economic Institute: Η Ευρώπη παραμένει κορυφαίος προορισμός για ταξίδια

22/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Ισχυρή άνοδος αποστολών το β’ τρίμηνο 2026

22/07/2026 - 08:34
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo σε κερδοφορία το β’ τρίμηνο του 2026

22/07/2026 - 08:30
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo