Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΣΕΒΓΑΠ: Πρέπει να προστατευθεί το ελληνικό γιαούρτι και η φέτα από τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν παντού
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/10/2016 · 03:00

ΣΕΒΓΑΠ: Πρέπει να προστατευθεί το ελληνικό γιαούρτι και η φέτα από τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν παντού

Ο ΣΕΒΓΑΠ απορεί με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ σχετικά με τη δήλωση του Επιτρόπου Υγείας κ. Andriukaitis, για την "ελληνικότητα" του γιαουρτιού, αναφέροντας πως τα προϊόντα αυτά βάλλονται από παντού χωρίς την παραμικρή προστασία καθώς το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στην Τσεχία αλλά σε όλο τον κόσμο που κυκλοφορούν απομιμήσεις ελληνικών προϊόντων φέτας και γιαουρτιού.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο ΣΕΒΓΑΠ απορεί με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ σχετικά με τη δήλωση του Επιτρόπου Υγείας κ. Andriukaitis, για την "ελληνικότητα" του γιαουρτιού, αναφέροντας πως τα προϊόντα αυτά βάλλονται από παντού χωρίς την παραμικρή προστασία καθώς το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στην Τσεχία αλλά σε όλο τον κόσμο που κυκλοφορούν απομιμήσεις ελληνικών προϊόντων φέτας και γιαουρτιού.

Η ανακοίνωση του ΣΕΒΓΑΠ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) αισθάνεται πάντοτε την υποχρέωση της αποκατάστασης της αλήθειας για οποιαδήποτε πληροφορία δημοσιοποιείται σχετικά με το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα δίδοντάς της την πραγματική της διάσταση χωρίς εφησυχασμούς, αποπροσανατολισμούς και συγκαλύψεις των πραγματικών προβλημάτων από την κοινή γνώμη.
Αφορμή υπήρξε το πρόσφατο σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), το οποίο εξέπεμψε ευφορία για την απάντηση/δήλωση του Επιτρόπου Υγείας κ. Andriukaitis σε επιστολή/ένσταση του Υπουργείου για την πρωτοβουλία θέσπισης «ελληνικού γιαουρτιού» από την Τσεχία.
Το ακριβές και συνολικό κείμενο της δήλωσης του επιτρόπου δεν έχει δημοσιοποιηθεί και ως εκ τούτου ο σχολιασμός μας αφορά τις αναπαραχθείσες από το ΥΠΑΑΤ δηλώσεις του.
Η απάντηση του κ. Andriukaitis είναι ελάχιστα θετική σε σχέση με το συνολικό πρόβλημα του «ελληνικού γιαουρτιού». Άλλωστε στο ίδιο το Δελτίο Τύπου αφήνεται σοβαρή πιθανότητα η επίσημη θέση της Επιτροπής να είναι διαφορετική.
Μας ανησυχεί και μας εκπλήσσει όμως το γεγονός ότι το Υπουργείο θεώρει ότι το πρόβλημα είναι μόνον η Τσεχία, η οποία με τον πιο θρασύ τρόπο προσπάθησε να νομοθετήσει το ελληνικό γιαούρτι ως μια νέα κατηγορία των γιαουρτιών της. Δηλαδή, αν λύσουμε αυτό το πρόβλημα (να γίνει δέκτη η ένσταση μας) τότε το Υπουργείο δείχνει να μην βλέπει άλλο πρόβλημα στο ελληνικό γιαούρτι. Απορούμε πώς παραβλέπονται τα τόσα προϊόντα στην ΕΕ (άλλα και όχι μόνο) που φέρουν φαρδιά πλατιά την ονομασία «ελληνικό γιαούρτι» και με εικαστικά Παρθενώνες, ελληνικά νησιά και τσολιάδες!

Μας λυπεί και μας απογοητεύει ιδιαίτερα το γεγονός ότι το όραμα (και επομένως το εύρος της διεκδίκησης) του Υπουργείου σταματά μόνο στον όρο «ελληνικό γιαούρτι» αλλά και εκεί πάλι εξαντλείται μόνο στο θέμα της Τσεχίας. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ο Επίτροπος να έχει δηλώσει ότι: «Όσον αφορά άλλες ονομασίες όπως «γιαούρτι ελληνικού τύπου» ή «γιαούρτι ελληνικού τρόπου-στιλ» ή «γιαούρτι ελληνικής συνταγής», η Επιτροπή εκτιμά ότι αυτές οι ονομασίες μπορεί να γίνουν αποδεκτές» και το επίσημο κράτος να μην έχει τουλάχιστον επαναστατήσει. Δυστυχώς, δεν έχει γίνει κατανοητό ούτε καν από το ίδιο το Υπουργείο ότι δεν υπάρχει προϊόν «ελληνικό γιαούρτι»! Το ελληνικό γιαούρτι δηλώνει καταγωγή, δεν είναι προϊόν, δεν είναι ένας τύπος, ούτε μια συνταγή, ούτε ένα στυλ όπως ισχυρίζεται εντελώς λανθασμένα ο Επίτροπος. Υπάρχουν πολλοί τύποι ελληνικού γιαουρτιού (π.χ. αγελάδος, παραδοσιακό, στραγγιστό κτλ.), πολλά στυλ (π.χ. set, stirred, κτλ.) και βέβαια δεν υπάρχει μια μόνο συνταγή. Δεν μπορεί λοιπόν να νομιμοποιείται από τον κ. Andriukaitis οποιοσδήποτε παρασκευαστής του εξωτερικού ονομάζει το γιαούρτι του «Ελληνικού στυλ» (Greek style) η «Ελληνικού τύπου» (Greek type). Σε ποιο στυλ και σε ποιο τύπο αναφέρεται;! Γι’αυτό η μοναδική μας διεκδίκηση και το απόλυτο δικαίωμα μας είναι ότι δεν μπορεί να γίνεται χρήση με κανένα τρόπο του όρου «ελληνικό» σε γιαούρτια που δεν παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σημαντικό αυτό για τον κλάδο και την οικονομία της χώρας μας, που στην κυριολεξία εγκληματούν όσοι δεν διεκδικούν ακριβώς αυτό.
Ο τζίρος του παράνομα βαπτισμένου «Ελληνικού γιαουρτιού» έχει φθασει τα 6 δις στην παγκόσμια αγορά! Είναι πραγματικά ένα δυσθεώρητο μέγεθος και είναι μόνον αποτέλεσμα καπηλείας της καταγωγής και φήμης των προϊόντων μας. Προς τα εκεί πρέπει να προσανατολιστούν όλες οι προσπάθειές μας για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο δικαίωμά μας!
Όσον αφορά τη «θετική εξέλιξη» όπως ονόμασε το Υπουργείο την πορεία σχετικά με το θέμα της προστασίας της φέτας στην συμφωνία ΕΕ με τον Καναδά, θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον εμπαιγμός από πλευράς ΕΕ και λυπούμαστε που το Υπουργείο δέχθηκε με ικανοποίηση αυτή την καραμέλα περί δήθεν 5ετους μεταβατικής περιόδου και πιθανής αναθεώρησης. Η θέση μας είναι ότι, αν υπάρχει η παραμικρή σοβαρότητα στις προθέσεις της ΕΕ, οφείλει να τις συμπεριλάβει στους όρους της συμφωνίας και να μην προσπαθεί να καλύψει την τεράστια αδικία εις βάρος της χώρας μας με λόγια του αέρα!".

"Ελληνικό" γιαούρτι από την...Τσεχία!

Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα της "ελληνοποίησης" προίόντων γιαουρτιού και φέτας, αποτελεί σημαντικό και φλέγον πρόβλημα που αφορά όχι μόνο την Τσεχία αλλά πολλές χώρες του πλανήτη που έχουν οικειοποιηθεί τα προϊόντα αυτά. Στην Τσεχία, υποβλήθηκε στην ΕΕ για διαβούλευση & έγκριση μια εθνική νομοθεσία που ούτε λίγο ούτε πολύ δημιουργεί κατηγορία ελληνικού γιαουρτιού (μάλιστα δημιούργησε 2 κατηγορίες το «κανονικό» ελληνικό γιαούρτι και το τύπου ή στυλ ελληνικό γιαούρτι όπως τα ονομάζει).Αμέσως με την δημοσιοποίηση αυτής της εθνικής νομοθεσίας της Τσεχίας ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τον ΣΕΒΓΑΠ, συνέταξε μια τεκμηριωμένη ένσταση κατά της ύπουλης αυτής πρωτοβουλίας της Τσεχίας, η οποία υποβλήθηκε από το ΥΠΑΑΤ στην ΕΕ. Στην απάντησή της η ΕΕ εμφανίζεται να αποδέχεται αυτήν την απίστευτη Τσεχική νομοθεσία κάνοντας μόνο μια μικρή προσθήκη. Σε αντίδραση αυτού αλλά κυρίως λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε, το Υπ. Γεωργίας εξήγγελλε ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση.

Συνέχεια, στο "θρίλερ" δόθηκε με επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου που απέστειλε ο Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων Vytenis Andriukaitis, απαντώντας σε αντίστοιχη επιστολή του κ. Αποστόλου με την οποία ο Έλληνας υπουργός εξέφραζε τη ρητή διαφωνία της χώρας μας στη χρήση του όρου «ελληνικό γιαούρτι» από την Τσεχία.

Στην απαντητική του επιστολή ο κ. Andriukaitis υιοθετεί την ουσία των επιχειρημάτων που διατυπώνει η Ελληνική πλευρά και δηλώνει ρητά ότι «Η ονομασία «ελληνικό γιαούρτι» είναι αποδεκτή από την Επιτροπή ως ένδειξη προέλευσης (δηλαδή γιαούρτι που προέρχεται από την Ελλάδα) και ότι η χρήση του όρου «Ελληνικό γιαούρτι», για τα προϊόντα που παράγονται εκτός Ελλάδος, θα αποτελούσε εξαπάτηση των καταναλωτών.

Ειδικότερα, στην επιστολή του Επιτρόπου αναφέρονται τα εξής:
«1. H ονομασία «ελληνικό γιαούρτι» είναι αποδεκτή από την Επιτροπή ως ένδειξη προέλευσης (δηλαδή γιαούρτι που προέρχεται από την Ελλάδα). Ιδιαίτερα, η χρήση του όρου «Ελληνικό γιαούρτι», για τα προϊόντα που παράγονται εκτός Ελλάδος, θα εξαπατούσε τους καταναλωτές και θα δημιουργούσε άδικο ανταγωνισμό στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επιπλέον, το να ονομάζεται γιαούρτι που δεν προέρχεται από την Ελλάδα ως «ελληνικό γιαούρτι» και να αναφέρει το αληθινό μέρος της παρασκευής του στην επισήμανση (π.χ. παράγεται στην Χ χώρα που είναι διαφορετική από την Ελλάδα), δεν είναι αρκετό για να αποφύγει ή να επανορθώσει τον παραπλανητικό χαρακτήρα του ονόματος «ελληνικό γιαούρτι» σχετικά με την χώρα προέλευσης.
2. Όσον αφορά άλλες ονομασίες όπως «γιαούρτι ελληνικού τύπου» ή «γιαούρτι ελληνικού τρόπου-στιλ» ή «γιαούρτι ελληνικής συνταγής», η Επιτροπή εκτιμά ότι αυτές οι ονομασίες μπορεί να γίνουν αποδεκτές ώστε να υποδείξουν ότι τα γιαούρτια έχουν παχύ και κρεμώδη υφή λόγω των ιδιαίτερων μεθόδων παραγωγής. Η προοπτική να παραπλανήσουν τους καταναλωτές πρέπει να εκτιμηθεί για κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά έχοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, όπως επίσης και την παρουσίαση (π.χ. με εικόνες) και άλλες επιπλέον πληροφορίες που δίνονται με την επισήμανση των τροφίμων.
3. Πρόθεση της Επιτροπής είναι να συνεισφέρει σε μια λύση σχετικά με την ονομασία «Ελληνικό γιαούρτι», όπως περιλαμβάνεται στην πρόταση Νομοθεσίας που κοινοποιήθηκε από τις Τσεχικές Αρχές».

Ωστόσο, ο ΣΕΒΓΑΠ, αμφισβητεί ευθέως, την ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ σχετικά με τη δήλωση του Επιτρόπου Υγείας κ. Andriukaitis, για την "ελληνικότητα" του γιαουρτιού, ζητώντας αυστηρότερα μέτρα, εντατικούς ελέγχους και προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους παρανομούν.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πέμπτο σερί χρυσό σε Παγκόσμιο οι ΗΠΑ 97-79 τη Γαλλία με απίθανο δεύτερο ημίχρονο

All Content

Μπαρτζώκας: "Φανταστικός ο Εντιάι βοήθησε ο Τζόσεφ" (video)

All Content - BusinessNews.gr

Ομόλογα: Η Ελλάδα σε καλύτερη θέση μέσα στη διεθνή αναταραχή - «Ασπίδα» η μείωση του χρέους

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης: Η στήριξη των ακριτικών νησιών δεν μπορεί να περιορίζεται σε συμβολισμούς

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Επενδυτικό πλάνο 83 εκατ. ευρώ για νέες αγορές και υπεραξίες στα ακίνητα

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

All Content

Σπανούλης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την εποχή»

All Content

ΑΕΚ-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα: Τα highlights της... ισοπαλίας στη Ρόδο (video)

All Content - BusinessNews.gr

Παπασταύρου: Σχέδιο για μόνιμη μείωση του ενεργειακού κόστους -Παρεμβάσεις στήριξης εφόσον χρειαστεί

All Content - BusinessNews.gr

Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα

All Content - BusinessNews.gr

Θεοδωρόπουλος: Η συμφωνία μείωσης τιμών ισχύει μέχρι Οκτώβριο - Δεν έχουμε δεσμευτεί για μετά

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

FleetNews

To Geely EX5 κατακτά το ελληνικό κοινό

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κατρούγκαλος: Παρουσιάζει το πόρισμα των Σοφών για τα εργασιακά
Κατρούγκαλος: Παρουσιάζει το πόρισμα των Σοφών για τα εργασιακά 30/09/2016 - 03:00
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Καταιγιστικές εξελίξεις έως το τέλος του 2016 02/10/2016 - 03:00
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Καταιγιστικές εξελίξεις έως το τέλος του 2016

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Όχι στη ΝΔ, αποστάσεις από τον Τσίπρα -Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα σφραγίδα και one man show»
    13/09/2026 - 20:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    13/09/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρόπουλος: Η συμφωνία μείωσης τιμών ισχύει μέχρι Οκτώβριο - Δεν έχουμε δεσμευτεί για μετά
    13/09/2026 - 16:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καφές: Μεγάλες παραδόσεις από τη Βραζιλία απειλούν να «ξεφουσκώσουν» τις τιμές
    13/09/2026 - 15:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OpenAI - Σαμ Αλτμαν: Εκτός σχεδίων η είσοδος στο χρηματιστήριο το 2026 - Στο επίκεντρο η ασφάλεια της AI
    13/09/2026 - 14:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εκλογές στη Σουηδία: Η Ακροδεξιά διεκδικεί για πρώτη φορά θέση στην κυβέρνηση
    13/09/2026 - 14:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Η AfD διευρύνει το προβάδισμά της έναντι των συντηρητικών του Μερτς σε πανεθνική δημοσκόπηση
    13/09/2026 - 13:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χωρίς εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια το επίδομα στους συνταξιούχους τον Νοέμβριο
    13/09/2026 - 13:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Καναδάς στρέφεται προς την Ευρώπη, καθώς οι εμπορικές εντάσεις με τις ΗΠΑ κλιμακώνονται
    13/09/2026 - 12:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Φθηνότερη ενέργεια, κοινωνική κατοικία και σταδιακή επαναφορά 13ου μισθού και σύνταξης
    13/09/2026 - 12:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ομόλογα: Η Ελλάδα σε καλύτερη θέση μέσα στη διεθνή αναταραχή - «Ασπίδα» η μείωση του χρέους
    13/09/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η στήριξη των ακριτικών νησιών δεν μπορεί να περιορίζεται σε συμβολισμούς
    13/09/2026 - 10:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    13/09/2026 - 09:26 MEDIA
  • Χωρίς εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια το επίδομα στους συνταξιούχους τον Νοέμβριο
    13/09/2026 - 13:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Φθηνότερη ενέργεια, κοινωνική κατοικία και σταδιακή επαναφορά 13ου μισθού και σύνταξης
    13/09/2026 - 12:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δείτε πώς οι ΗΠΑ νίκησαν 97-79 τη Γαλλία και κατέκτησαν το 5ο σερί χρυσό μετάλλιο (video)

13/09/2026 - 20:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Nίκες για Πανιώνιο και Δόξα Λευκάδας στο Αγρίνιο

13/09/2026 - 20:30
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

13/09/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

13/09/2026 - 05:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo