Κυριακή, 14 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η κυκλική οικονομία στο επίκεντρο της 44ης Γενική Συνέλευσης του ΣΒΣΕ
Νewsroom Νewsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/05/2026 · 17:39

Η κυκλική οικονομία στο επίκεντρο της 44ης Γενική Συνέλευσης του ΣΒΣΕ

Που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 28 Μαΐου με θέμα «Η κυκλική οικονομία και η περιβαλλοντική προστασία παράλληλα με τη βιομηχανική ανάπτυξη και την ευημερία».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας μέσα από τη βιομηχανία και ο κρίσιμος ρόλος που μπορεί να παίξει για τη χώρα συνολικά στο νέο τοπίο της κυκλικής οικονομίας, τέθηκαν επί τάπητος στην 44η γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 28 Μαΐου με θέμα «Η κυκλική οικονομία και η περιβαλλοντική προστασία παράλληλα με τη βιομηχανική ανάπτυξη και την ευημερία».

Παρουσία της Επιτρόπου για το Περιβάλλον Jessika Roswall, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρου Παπασταύρου και του Προέδρου του BUSINESSEUROPE Fredrik Persson ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ Πάνος Λώλος υπογράμμισε ότι βιώνουμε μια αλλαγή παραδείγματος, ως αποτέλεσμα της επανεμφάνισης του προστατευτισμού, της συγκέντρωσης τεχνολογικής υπεροχής και της ανάγκης για ενεργειακή αυτάρκεια.

«Καλούμαστε ως ελληνική και ευρωπαϊκή βιομηχανία να υπερασπιστούμε την ευμάρεια των τελευταίων 200 ετών» επισήμανε και τόνισε ότι ο ΣΒΣΕ φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανικής ισχύος της χώρας με εθνικούς και παγκόσμιους πρωταθλητές σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Τα μέλη του ΣΒΣΕ συνεχίζουν να υποστηρίζουν έμπρακτα ότι είναι δυνατή η εμπέδωση της κυκλικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής προστασίας παράλληλα με την βιομηχανική ανάπτυξη και την ευημερία υπογράμμισε ο κ. Λώλος. Εμβληματική ενέργεια αποτελεί και η επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πρώτη μονάδα διαλογής και επεξεργασίας επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων στη χώρα..

Ο ΣΒΣΕ, συνέχισε ο κ. Λώλος, χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της επιτρόπου Roswell για την αναθεώρηση της Πράξης για την Κυκλική Οικονομία (Circular Economy Act). Η συγκεκριμένη Πράξη, τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ, μπορεί να θέσει την κυκλικότητα ως πυλώνα της ευρωπαϊκής βιομηχανίας και ανταγωνιστικότητας, ενώ η πρόταση για τον Βιομηχανικό Επιταχυντή είναι ξεκάθαρα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου της βιομηχανίας στο 20% του ΑΕΠ μέχρι το 2035. Αναφερόμενος στις εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο σημείωσε ότι ο ΣΒΣΕ αναμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το νέο χωροταξικό πλαίσιο για τη Βιομηχανία. «Επικροτούμε την πρόσφατη ανακοίνωση για την ενεργοβόρο βιομηχανία και χαιρετίζουμε την κυβερνητική πρωτοβουλία για διαβούλευση όσον αφορά στη συμμετοχή μικρών αρθρωτών πυρηνικών αντιδραστήρων στο ενεργειακό μείγμα. Η συζήτηση πρέπει να γίνει χωρίς προκαταλήψεις», δήλωσε ο Κ. Λώλος.

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο κ. Λώλος επισήμανε ότι ο ΣΒΣΕ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια ώστε να αποδείξει ότι είναι εφικτή η κυκλικότητα στη βιομηχανία με περιβαλλοντική προστασία, βιομηχανική ανάπτυξη και ευημερία. «Θα συνεχίζουμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και διάθεση να υποστηρίζουμε το γεγονός ότι είναι εφικτή αυτή η ανάπτυξη« πρόσθεσε για να καταλήξει λέγοντας ότι «Ελλάδα και Ευρώπη πρέπει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά να χτίσουν το μέλλον τους».

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Σπύρος Θεοδωρόπουλος επισήμανε ότι το θέμα σχετικά με την κυκλική οικονομίας και την περιβαλλοντική ανάπτυξη είναι κρίσιμο και εξακολουθεί να παρερμηνεύεται, και τόνισε ότι η κυκλική οικονομία είναι πρωτίστως θέμα παραγωγής και ανταγωνιστικότητας. Η κυκλικότητα δεν αφορά μόνο το περιβάλλον αλλά επηρεάζει άμεσα και την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα και, ιδιαίτερα για μια χώρα όπως η Ελλάδα, με υψηλή εξάρτηση από εισαγωγές πρώτων υλών και ενέργειας, η κυκλική οικονομία αποτελεί στρατηγική ανάγκη. Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι κατά την τελευταία περίοδο έχουν γίνει πολλά. «Η πολυετής και υπομονετική προσπάθεια του ΣΒΣΕ έχει καταφέρει η Άτυπη Βιομηχανική Ζώνη των Οινοφύτων να γίνει πλέον το πρώτο Πάρκο Εξυγίανσης της χώρας», επισήμανε, ενώ υπογράμμισε ότι η μεγάλη επιτάχυνση στην αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων από τα δύο χρόνια στις 90 ημέρες, δημιουργεί πλέον πολύ καλύτερες συνθήκες για επενδύσεις και παραγωγικό προγραμματισμό. «Η αντιμετώπιση του προβλήματος παραγωγικότητας της ελληνικής οικονομίας περνάει και από τη βιομηχανία, για αυτό τονίζουμε την ανάγκη για πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν το τοπίο στο οποίο λειτουργεί η βιομηχανία στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Παρατήρησε ότι σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν κενά, όπως για τις προδιαγραφές δευτερογενών υλικών που είναι απαραίτητες για την εμπορευσιμότητά τους, καθυστερήσεις στην εφαρμογή εθνικών πολιτικών αλλά και ένας υπερβάλλων ζήλος που μεταφράζεται σε υπέρμετρη φιλοδοξία. Ανέφερε χαρακτηριστικά την κίνηση της χώρας να θέσει ως στόχο τον περιορισμό της ταφής των αστικών αποβλήτων στο 10% 5 χρόνια νωρίτερα από ό,τι προβλέπει ευρωπαϊκή Οδηγία. Χρειάζεται μια μετάβαση με ταχύτητα και ρεαλισμό, που θα στηρίζει και δεν θα αποδυναμώνει τη βιομηχανία, διότι η βιομηχανία είναι βασικό μέρος της λύσης, τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Πρόσθεσε ότι απλοποιημένη αδειοδότηση, διασφάλιση των υφιστάμενων επιχειρήσεων, χώροι για νέα επιχειρηματικά πάρκα και υποδομές που θα διασυνδέουν τα επιχειρηματικά πάρκα με δρόμους, σιδηρόδρομο και λιμάνια, περισσότερη κυκλικότητα και τεχνολογία είναι μερικές από τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια βιομηχανία πιο ανθεκτική, πιο ανταγωνιστική και με μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης σε μια Ευρώπη που ξαναανακαλύπτει τη σημασία της παραγωγής.

Από την πλευρά του κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός τόνισε ότι κυβέρνηση, περιφέρεια και επιχειρήσεις συνεργάζονται για την περιβαλλοντική προστασία, τη δημιουργία εισοδήματος και τη διαχείριση του εισοδηματικού οφέλους για την κοινωνία.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, η Επίτροπος Περιβάλλοντος Jessika Roswall τόνισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την προώθηση της κυκλικότητας. «Καθόμαστε πάνω σε ένα χρυσωρυχείο» υπογράμμισε αναφερόμενη στις προοπτικές της κυκλικής οικονομίας για την ευρωπαϊκή βιομηχανία και για την ανάπτυξη της Ευρώπης συνολικά «Σε αυτή την Επιτροπή δίνουμε προτεραιότητα στην κυκλικότητα», υπογράμμισε η κα Roswall, αναφερόμενη στις βασικές κατευθύνσεις της Επιτροπής για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και πώς αυτή μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των βιομηχανιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επίτροπος έκανε αναλυτική αναφορά στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία των πρωτογενών και των δευτερογενών πρώτων υλών μέσω του Critical Raw Materials Act καθώς και στα μέτρα που λαμβάνονται για την εμπέδωση της ενιαίας αγοράς. Επιπρόσθετα, παρουσίασε τις δράσεις που έχουν αναληφθεί για την επίτευξη των στόχων που τίθενται μέσα από το Circular Economy Act.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου επισήμανε ότι η οικονομική ανάπτυξη έρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και την επιχειρηματικότητα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο ιδιωτικός τομέας είναι η ατμομηχανή της ανάπτυξης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες». Η ενεργειακή ασφάλεια δεν αντίκειται στο περιβάλλον, άλλωστε το περιβάλλον είναι στο κέντρο της οικονομίας και η Ελλάδα έχει προχωρήσει με ταχύτητα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τόνισε. Υπογράμμισε επίσης τη σημασία των κρίσιμης σημασίας πρώτων υλών, καθώς αυτές βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογικής εξέλιξης. «'Όταν μιλάμε για ενεργειακή ασφάλεια και διασυνδέσεις και δεν έχουμε συζήτηση για τις κρίσιμες πρώτες ύλες κάνουμε μια κενή συζήτηση», σημείωσε και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η μονάδα γαλλίου που τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία θα παράγει 50 τόννους ετησίως όταν οι ανάγκες των ΗΠΑ είναι 25 τόννοι.

Ο Πρόεδρος του BUSINESSEUROPE Fredrik Persson τόνισε ότι ο άξονας Στοκχόλμη - Αθήνα αποτελεί, στην ουσία, τη σπονδυλική στήλη της ευρωπαϊκής οικονομίας, ενώ έδωσε ιδιαίτερη

έμφαση στην απλοποίηση του ρυθμιστικού πλαισίου. Οι βιομηχανίες στην Ευρώπη δαπανούν σήμερα για την κανονιστική συμμόρφωση όσα δαπανούν στην έρευνα και η απλοποίηση της νομοθεσίας δίνει την ευκαιρία για μεταφορά κονδυλίων από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Ιδιαίτερη σημασία έδωσε ο κ. Persson στη διαχείριση του σκραπ και επισήμανε ότι η αξιοποίησή του στην Ευρώπη ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Το BUSINESSEUROPE, πρόσθεσε ο κ. Persson, εκπροσωπεί 25 εκατ. επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και όπως τόνισε, η έρευνα που πραγματοποίησε ο φορέας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ έδειξε ότι η Ελλάδα αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα στην απλοποίηση των αδειοδοτήσεων.

  • ΣΒΣΕ
  • ·
  • ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΓΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αγγελόπουλοι: «Πώς θα γίνει ένα πρωτάθλημα αν κάποιος δε θέλει έναν διαιτητή και στέλνει 40 καλά παιδιά σπίτι του;» (vids)

All Content

Αταμάν στους παίκτες: «Ευχαριστώ για τη στήριξη που μου δώσατε» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

All Content - BusinessNews.gr

Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις

All Content

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών

All Content

Παπαστράτος: Ο «Πιο Ελκυστικός Εργοδότης» στην Ελλάδα για 6η συνεχή χρονιά

FleetNews

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

FleetNews

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

All Content

Μπαρτζώκας: «Αυτοί οι σύγχρονοι "Γκέμπελς" είναι συνεργάτες μου, αυξάνουν ακόμα περισσότερο το κίνητρό μου» (vids)

All Content

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά ο Ναν

All Content - BusinessNews.gr

Ζωγράφος: Επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων - Κύκλος εργασιών 5,09 εκατ. ευρώ το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 2,80% και επιστροφή στο… 2009 - Kέρδη 14,19% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Fraport Greece: Αυξημένη 6% η κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια - Η επίπτωση από τον πόλεμο στον Περσικό

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

CSRΝews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

CSRΝews.gr

Κάθε σταγόνα μετράει: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ τιμά τους εθελοντές αιμοδότες και ενισχύει το μήνυμα της προσφοράς ζωής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΓΣΕΒΕΕ: Να μην αποκλείονται κλάδοι της οικονομίας από τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών πόρων
ΓΣΕΒΕΕ: Να μην αποκλείονται κλάδοι της οικονομίας από τη χρηματοδότηση ευρωπαϊκών πόρων 29/05/2026 - 16:15
Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,03%, στα 1,02 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε ο τζίρος 29/05/2026 - 17:51
Χρηματιστήριο: Άνοδος 1,03%, στα 1,02 δισ. ευρώ εκτινάχθηκε ο τζίρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    13/06/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το πορθμείο του Ρίου – Αντιρρίου παραμένει ζωντανό με έξι φέριμποτ και 70 εργαζόμενους
    13/06/2026 - 18:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Ελλάδα υπέγραψε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα SAFE
    13/06/2026 - 16:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Ανθεκτικός ο τουρισμός - Στόχος η ενίσχυση της κρουαζιέρας
    13/06/2026 - 15:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Βενεζουέλα: Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Tren de Aragua σκοτώθηκε σε αμερικανικό πλήγμα
    13/06/2026 - 14:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ανθεκτική η τουριστική ζήτηση στα Δωδεκάνησα – Θετικά μηνύματα από Κάρπαθο, Λειψούς και Αστυπάλαια
    13/06/2026 - 13:42 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Data centers: Οι επιπτώσεις τους στο μικροκλίμα και οι προκλήσεις για τον αστικό σχεδιασμό
    13/06/2026 - 12:54 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο έρευνας από γενικούς εισαγγελείς η OpenAI και η χρήση του ChatGPT
    13/06/2026 - 12:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις
    13/06/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040
    13/06/2026 - 10:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ψηφιακό άλμα e-ΕΦΚΑ για ταχύτερη απονομή συντάξεων και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών
    13/06/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΝΤ: Ζοφερή πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% του ΑΕΠ το 2040
    13/06/2026 - 10:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο έρευνας από γενικούς εισαγγελείς η OpenAI και η χρήση του ChatGPT
    13/06/2026 - 12:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Data centers: Οι επιπτώσεις τους στο μικροκλίμα και οι προκλήσεις για τον αστικό σχεδιασμό
    13/06/2026 - 12:54 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η ΕΚΤ «πάτησε τη σκανδάλη» αύξησης των επιτοκίων - Tι θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις
    13/06/2026 - 11:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν στους παίκτες: «Ευχαριστώ για τη στήριξη που μου δώσατε» (vid)

13/06/2026 - 20:45
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά ο Ναν

13/06/2026 - 20:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Έπεσαν» Facebook, Messenger και Instagram

12/06/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Πρεμιέρα για το «The ROOM» με επίκεντρο τις προκλήσεις των γυναικών

12/06/2026 - 14:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

HELLENiQ ENERGY: Παράταση έως 23 Ιουνίου oι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Empowering Future Leaders»

12/06/2026 - 13:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ στο θερινό σινεμά

12/06/2026 - 12:11
FleetNews
fleetnews.gr

Η Toyota «υπέρ» Ιαπωνίας, Ην. Βασιλείου και Τουρκίας

12/06/2026 - 06:50
FleetNews
fleetnews.gr

O CEO της Citroën στον Όμιλο Συγγελίδη

12/06/2026 - 06:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo