Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Deloitte 2026 Human Capital Trends Event: Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως πολλαπλασιαστής του ανθρώπινου πλεονεκτήματος
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/05/2026 · 11:02

Deloitte 2026 Human Capital Trends Event: Η Τεχνητή Νοημοσύνη ως πολλαπλασιαστής του ανθρώπινου πλεονεκτήματος

Το μέλλον δεν είναι το ΑΙ που αντικαθιστά τους ανθρώπους, αλλά άνθρωποι ενδυναμωμένοι από την ΤΝ για να κάνουν αυτό που μόνο αυτοί μπορούν: να φαντάζονται, να κρίνουν, να δημιουργούν και να ηγούνται.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Πώς αλλάζει η εργασία σε έναν κόσμο που καθοδηγείται ολοένα και περισσότερο από το AI; Και ποιες επιλογές καλούνται να κάνουν σήμερα οι ηγέτες, ώστε οι οργανισμοί τους να παραμείνουν παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί; Αυτή τη συζήτηση γύρω από το μέλλον της εργασίας «άνοιξε» η Deloitte Ελλάδας μέσα από το 2026 Human Capital Trends Event, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Πινακοθήκη, φέρνοντας σε διάλογο εκπροσώπους της Πολιτείας, CEOs, CHROs, CTOs και ανώτατα στελέχη της αγοράς. Η εκδήλωση βασίστηκε στα ευρήματα της έκθεσης της Deloitte Human Capital Trends 2026 και ανέδειξε την επείγουσα ανάγκη οι οργανισμοί να γεφυρώσουν το «επενδυτικό κενό» μεταξύ τεχνολογικής υποδομής και ανθρώπινης ανάπτυξης. Η συζήτηση εστίασε στον ριζικό επανασχεδιασμό της εργασίας που απαιτεί η νέα φάση του Agentic AI, προκειμένου οι επιχειρήσεις να μετακινηθούν από την απλή εξοικονόμηση κόστους στην ουσιαστική δημιουργία αξίας. Παράλληλα, αναλύθηκαν οι κρίσιμες ηγετικές επιλογές που απαιτούνται για την ευθυγράμμιση της στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού με την τεχνολογία αιχμής, θέτοντας ως προτεραιότητα την ψυχολογική ασφάλεια, τη δια βίου μάθηση και την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης στην εργασία.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, η οποία συμμετείχε στην εκδήλωση, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει ήδη τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, παράγουμε και οργανώνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες. Για εμάς, το ζητούμενο δεν είναι να αντιμετωπίσουμε αυτή την αλλαγή με φόβο, αλλά με σχέδιο, ταχύτητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των ανθρώπων, επενδύοντας ουσιαστικά στις δεξιότητες, στη διά βίου μάθηση και στη σωστή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να γίνει εργαλείο ενδυνάμωσης των εργαζομένων, ενίσχυσης της παραγωγικότητας και δημιουργίας νέων, ποιοτικότερων θέσεων εργασίας. Στην Ελλάδα κάνουμε ήδη βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία που βελτιώνουν την πρόσβαση στην εργασία και επιταχύνουν κρίσιμες υπηρεσίες κοινωνικής ασφάλισης. Το μέλλον της εργασίας δεν θα διαμορφωθεί μόνο από την τεχνολογία, αλλά κυρίως από τις πολιτικές επιλογές που κάνουμε σήμερα για την ενίσχυση του πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού μας προκειμένου η πρόοδος να μεταφραστεί σε περισσότερες ευκαιρίες, μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ουσιαστική κοινωνική συνοχή».

Ο Γιώργος Φράγκος, Deloitte Partner και Human Capital Leader, σχολίασε σχετικά με τα θέματα που συζητήθηκαν: «Το AI αλλάζει πέρα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι οργανισμοί και τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζεται η εργασία, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τελικά τη δημιουργία αξίας. Για τις επιχειρήσεις, το ζητούμενο δεν είναι απλώς η τεχνολογική υιοθέτηση, αλλά οι σωστές ηγετικές επιλογές: επανασχεδιασμός ρόλων και διαδικασιών, επένδυση στις δεξιότητες και οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Εκεί θα κριθεί η παραγωγικότητα, η προσαρμοστικότητα και η ανταγωνιστικότητα των οργανισμών τα επόμενα χρόνια.

Τα κυριότερα συμπεράσματα της συζήτησης

Το «Επενδυτικό Κενό 93%-7%» και το Ανθρώπινο Πλεονέκτημα στην Εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

Μία κρίσιμη στρατηγική αντίφαση χαρακτηρίζει σήμερα τις περισσότερες επιχειρήσεις: ενώ οι οργανισμοί διαθέτουν το 93% των επενδύσεών τους στο ΑΙ για τεχνολογικές υποδομές, μόλις το 7% κατευθύνεται στην ανάπτυξη των ανθρώπων τους. Η ανισορροπία αυτή αναδεικνύει έναν κρίσιμο στρατηγικό κίνδυνο: οι οργανισμοί να επενδύουν στην τεχνολογική δυνατότητα χωρίς να αναπτύσσουν παράλληλα τις ανθρώπινες δεξιότητες, τα νέα μοντέλα εργασίας και την κουλτούρα εμπιστοσύνης που απαιτούνται για να δημιουργηθεί πραγματική αξία. Η τεχνολογία από μόνη της δεν δημιουργεί διαρκές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα - αυτό προκύπτει από τους ανθρώπους που φαντάζονται νέες δυνατότητες, συνδυάζουν δημιουργικά λύσεις και ωθούν συνεχώς την τεχνολογία σε νέα σενάρια. Οι οργανισμοί που υιοθετούν ανθρωποκεντρικές στρατηγικές ΑΙ έχουν είναι σχεδόν 2,5 φορές πιθανότερο να αναφέρουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Το κεντρικό συμπέρασμα είναι σαφές: η τεχνολογία είναι ο πολλαπλασιαστής, αλλά το ανθρώπινο πλεονέκτημα παραμένει ο πυρήνας της επιτυχίας.

Η εποχή του Generative AI έχει δώσει πλέον τη θέση της σε μία νέα, ποιοτικά διαφορετική φάση: τo Agentic AI. Σε αντίθεση με τα απλά chatbots, οι AI Agents κατανοούν το πλαίσιο, την πρόθεση και τις εξατομικευμένες ανάγκες, για να αποδώσουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αυτή η εξέλιξη απαιτεί από τους οργανισμούς να αναθεωρήσουν εκ βάθρων τον τρόπο που σχεδιάζουν την εργασία – και όχι να εφαρμόσουν την τεχνολογία πάνω σε παλιές διαδικασίες. Σήμερα μόλις το 20% των εταιρειών βλέπει άμεση αύξηση εσόδων από την ΤΝ, ενώ το 84% των οργανισμών αποτυγχάνει να επανασχεδιάσει ουσιαστικά την εργασία τους.

Τα οφέλη του ανθρωποκεντρικού μετασχηματισμού είναι ήδη μετρήσιμα. Σε πεδία όπως η εύρεση και επιλογή ταλέντου, το Agentic AI μπορεί να αυτοματοποιήσει διαδικαστικές εργασίες, να επιταχύνει την αντιστοίχιση υποψηφίων με ρόλους και να απελευθερώσει χρόνο για πιο ουσιαστικές ανθρώπινες παρεμβάσεις, όπως η αξιολόγηση κινήτρων, δυνατοτήτων, πολιτισμικής συμβατότητας και εμπειρίας υποψηφίου. Ωστόσο, χωρίς επένδυση στην επανακατάρτιση, τα οφέλη κινδυνεύουν να περιοριστούν σε λίγους. Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, τόνισε ότι το AI μπορεί να καλύψει το κενό παραγωγικότητας στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση της μαζικής επανεκπαίδευσης (reskilling). Με τη διάρκεια ζωής των δεξιοτήτων να έχει μειωθεί περισσότερο από το μισό και το 39% των βασικών ικανοτήτων να αναμένεται να αλλάξει ριζικά μέχρι το 2030, η συνεχής εκπαίδευση, η δια βίου μάθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ένας εργαζόμενος σχετικός με την αγορά εργασίας.

Παράλληλα με τη διά βίου μάθηση, για να δημιουργήσουμε οργανισμούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον, οφείλουμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη γίνεται αντιληπτή ως ένας καταλύτης που ενισχύει και συμπληρώνει την ανθρώπινη ικανότητα, αντί να την αντικαθιστά. Ο στόχος είναι το AI να διαχειρίζεται το επαναλαμβανόμενο έργο, απελευθερώνοντας τον άνθρωπο για κρίσιμα σημεία όπως η εμπιστοσύνη, η κρίση και οι σύνθετες αποφάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, η επιτυχία δεν κρίνεται πλέον μόνο με τους παραδοσιακούς οικονομικούς όρους. Υιοθετούμε νέους δείκτες μέτρησης που θέτουν στο επίκεντρο την ψυχολογική ασφάλεια των εργαζομένων, την ταχύτητα επανεκπαίδευσής τους και την εσωτερική κινητικότητα μέσα στον οργανισμό. Αυτό το οικοσύστημα ανάπτυξης θωρακίζεται από μια υπεύθυνη διακυβέρνηση, η οποία διασφαλίζει την ακεραιότητα των συστημάτων μέσω της αρχής «Safety by Design» και του συνεχούς ελέγχου των εργαλείων AI που χρησιμοποιούμε.

Το μέλλον δεν είναι το ΑΙ που αντικαθιστά τους ανθρώπους, αλλά άνθρωποι ενδυναμωμένοι από την ΤΝ για να κάνουν αυτό που μόνο αυτοί μπορούν: να φαντάζονται, να κρίνουν, να δημιουργούν και να ηγούνται. Οι οργανισμοί που θα επιλέξουν να επενδύσουν στο ανθρώπινο κεφάλαιο, χτίζοντας ψυχολογική ασφάλεια, ευελιξία και κουλτούρα συνεχούς μάθησης θα είναι εκείνοι που θα αποκομίσουν την πραγματική αξία το ΑΙ. Η ισορροπία μεταξύ τεχνολογίας και ανθρώπου δεν είναι απλώς ηθική επιλογή· είναι στρατηγική αναγκαιότητα.

Μέσα από το 2026 Human Capital Trends Event, η Deloitte Ελλάδας επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως στρατηγικός σύμβουλος των επιχειρήσεων και των οργανισμών στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν και να διαμορφώσουν τη νέα εποχή της εργασίας. Σε ένα περιβάλλον όπου το AI, οι δεξιότητες, η εμπιστοσύνη και η προσαρμοστικότητα επανακαθορίζουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η συζήτηση για το ανθρώπινο κεφάλαιο έχει μετακινηθεί πλέον στον πυρήνα της επιχειρηματικής στρατηγικής.

  • DELOITTE 2026 HUMAN CAPITAL TRENDS EVENT
  • ·
  • ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

National League 2: Τα αποτελέσματα και τα φύλλα αγώνα στους πέντε ομίλους (pics)

All Content

«Διπλό» της Ζαλγκίρις στη Νεβέζις με τρομερό Γκριγκόνις

All Content - BusinessNews.gr

Ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα σε υψηλά 16 ετών: Ισχυρή άνοδος, με άνισο αποτύπωμα

All Content - BusinessNews.gr

Αλλάζει ο χάρτης του εξωτερικού εμπορίου: Άνοδος εξαγωγών, φρένο στις εισαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Οι «άμυνες» των ελληνικών ομολόγων και μετοχών στη διεθνή αναταραχή - Οι ασπίδες προστασίας

All Content

McCann Greece: Στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη Experience Agency των Cannes Lions 2026

All Content

Retail Business Awards 2026: Το Retail είναι παντού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

WBL1: Ο ΠΑΟΚ 70-68 τον Άρη, εκτός έδρας νίκες για τον σαρωτικό Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (galleries)

All Content

WBL2: Ημέρα φιλοξενούμενων με επτά «διπλά» σε οκτώ αγώνες! (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικός Χρυσός: Από τη Χαλκιδική το 12,5% της ευρωπαϊκής παραγωγής χρυσού

All Content - BusinessNews.gr

Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους από τις 12 Οκτωβρίου

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΝ: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για μείωση χρεώσεων ΥΚΩ, προστασία καταναλωτών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

CSRΝews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

CSRΝews.gr

Αίθουσα «Στέφανος Μάνος» η κεντρική αίθουσα του ΥΠΕΝ- Δηλώσεις Κυρ. Μητσοτάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,09%, στα 1,1597 δολάρια
Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί 0,09%, στα 1,1597 δολάρια 20/05/2026 - 10:45
Χρηματιστήριο: Στις 2.205,92 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,24% 20/05/2026 - 11:11
Χρηματιστήριο: Στις 2.205,92 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,24%

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έχασε την ζωή του και ο δεύτερος τραυματίας του δυστυχήματος στην Μότορ Όιλ
    11/10/2026 - 20:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    11/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο Βίσση και Καρβέλας – Στο επίκεντρο συναυλίες, περιοδείες και οικονομικές εκκρεμότητες
    11/10/2026 - 18:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στοά Αρσακείου: Ανοιχτά και τις Κυριακές τα καταστήματα – Σε πλήρη λειτουργία η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ
    11/10/2026 - 17:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Άγγελος Κορωνιός, πρώην μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής εντάσσεται στην ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα
    11/10/2026 - 16:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τι προβλέπει η ελληνική πρόταση για έκτακτο μηχανισμό διαχείρισης μεταναστευτικών κρίσεων
    11/10/2026 - 15:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΑΙΔΑΛΟΣ: Τι δυνατότητες προσφέρει ο νέος υπερυπολογιστής - Εγκαίνια στις 19 Οκτωβρίου
    11/10/2026 - 15:11 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΠΕΝ: Σε διαβούλευση το σχέδιο νόμου για μείωση χρεώσεων ΥΚΩ, προστασία καταναλωτών
    11/10/2026 - 14:36 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Διεθνές ενδιαφέρον για σεισμικές έρευνες σε Δυτική και Νότια Ελλάδα - Οι στόχοι
    11/10/2026 - 14:06 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • «Σπίτι μου 3»: Όλα όσα αλλάζουν για ηλικίες, εισοδήματα και όρια χρηματοδότησης
    11/10/2026 - 13:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ρεκόρ επενδύσεων στην Ελλάδα σε υψηλά 16 ετών: Ισχυρή άνοδος, με άνισο αποτύπωμα
    11/10/2026 - 10:00 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εδραιώνεται ως πυλώνας σταθερότητας - Ενισχύει τον ρόλο της ως ενεργειακός κόμβος
    11/10/2026 - 10:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικός Χρυσός: Από τη Χαλκιδική το 12,5% της ευρωπαϊκής παραγωγής χρυσού
    11/10/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι «άμυνες» των ελληνικών ομολόγων και μετοχών στη διεθνή αναταραχή - Οι ασπίδες προστασίας
    11/10/2026 - 11:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους από τις 12 Οκτωβρίου
    11/10/2026 - 12:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Διπλό» της Ζαλγκίρις στη Νεβέζις με τρομερό Γκριγκόνις

11/10/2026 - 18:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 2: Αποτελέσματα-πρόγραμμα της σεζόν 2026-27

11/10/2026 - 18:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου

09/10/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ELABET Ονομαστικός Χορηγός της ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν

09/10/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

09/10/2026 - 13:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

09/10/2026 - 13:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo