Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΠΣΕ: Αυξημένες κατά 2,7% οι ελληνικές εξαγωγές στο 10μηνο χωρίς τα πετρελαιοειδή
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/12/2025 · 16:31

ΠΣΕ: Αυξημένες κατά 2,7% οι ελληνικές εξαγωγές στο 10μηνο χωρίς τα πετρελαιοειδή

Οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 233 εκ. ευρώ, τον Οκτώβριο του 2025 ή κατά 5.8% και ανήλθαν σε 4,25 δισ. ευρώ έναντι 4,02 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024.

Οι επτά από τους δέκα κλάδους των κορυφαίων εξαγωγικών προϊόντων της χώρας μας έχουν θετικό πρόσημο, στο δεκάμηνο του 2025 ενώ οριακά αυξητικός ήταν ο Οκτώβριος για τις ελληνικές εξαγωγές που κατέγραψαν αύξηση 0,3%, χωρίς πετρελαιοειδή, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2024.

Τα παραπάνω προκύπτουν από την ανάλυση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών (ΚΕΕΜ), επί των προσωρινών στοιχείων της ΕΛ-ΣΤΑΤ,

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 233 εκ. ευρώ, τον Οκτώβριο του 2025 ή κατά 5.8% και ανήλθαν σε 4,25 δισ. ευρώ έναντι 4,02 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα (0,3%), με αποτέλεσμα οι εξαγωγές να αγγίξουν τα 3,18 δισ. ευρώ από 3,17 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκαν μόλις κατά 11 εκατ. ευρώ.

Οι εισαγωγές, όμως, περιορίστηκαν τον Οκτώβριο του 2025 (-5% ή 363,9 εκ. Euro) και άγγιξαν τα 6,91 δισ. ευρώ έναντι 7,27 δισ. ευρώ κατά τον ίδιο μήνα του έτους 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αγαθών διαμορφώθηκαν σε 5,77 δισ. ευρώ από 5,98 δισ. ευρώ, δηλαδή μειώθηκαν κατά 211,8 εκ. ευρώ ή κατά 3,5%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω κινήσεων, το εμπορικό έλλειμμα συρρικνώθηκε τον εξεταζόμενο μήνα του 2025 κατά 596,9 εκ. ευρώ ή κατά -18,4%, στα 2,65 δισ. ευρώ από 3,25 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή το εμπορικό ισοζύγιο μειώθηκε και πάλι, αλλά κατά -7,9% ή κατά 222,8 εκ. ευρώ και άγγιξε τα 2,59 εκ. ευρώ από 2,81 εκ. ευρώ που ήταν τον περσυνό Οκτώβρη.

Όσον αφορά τις εξαγωγές συνολικά στο διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου μειώθηκαν κατά -3,7% και άγγιξαν τα 40,33 δισ. ευρώ από 41,87 δισ. ευρώ, μειώθηκαν δηλαδή κατά 1,54 δισ. ευρώ, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024.

Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές για το δεκάμηνο του 2025 διαμορφώθηκαν στα 30,75 δισ. ευρώ από 29,95 δισ. ευρώ, δηλαδή είναι αυξημένες κατά 801,3 εκ. ευρώ ή κατά 2,7%.

Οι εισαγωγές (συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών) στην περίοδο Ιανουαρίου -Οκτωβρίου 2025 μειώθηκαν, καθώς περιορίστηκαν κατά 3,26 δισ. ευρώ ή κατά -4,6%, με τη συνολική τους αξία να διαμορφώνεται στα 67,44 δισ. ευρώ έναντι 70,70 δισ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2024. Εξαιρουμένων των πετρελαιοειδών, οι εισαγωγές αυξήθηκαν και άγγιξαν τα 54,61δισ. ευρώ από 53,43 δισ. ευρώ, δηλαδή ενισχύθηκαν κατά 1,17δισ. ευρώ ή κατά 2,2%.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το εμπορικό έλλειμμα στο δεκάμηνο του 2025 μειώθηκε, κατά -6%, στα 27,10 δισ. ευρώ από 28,83 δισ. ευρώ το δεκάμηνο του 2024. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το εμπορικό έλλειμμα αυξήθηκε κατά 1,6% και άγγιξε τα 23,86 δισ. ευρώ από 23,49 δισ. ευρώ, δηλαδή αυξήθηκε κατά 371 εκ. ευρώ.

Η πορεία των εξαγωγών ανά γεωγραφική περιοχή

Όσον αφορά στην πορεία των εξαγωγών ανά γεωγραφικές περιοχές τον Οκτώβριο του 2025, παρατηρείται αύξηση των αποστολών τόσο προς τις χώρες της Ε.Ε. (4,5%) όσο και προς τις Τρίτες Χώρες (7,5%). Ακόμη και όταν, εξαιρεθούν τα πετρελαιοειδή η εικόνα παραμένει η ίδια για τις εξαγωγές προς τις Χώρες της ΕΕ (3%),αντιστρέφεται, όμως, για τις εξαγωγές προς τις Τρίτες Χώρες, όπου μειώνονται με ρυθμό (-4,5%), σε σχέση με τον αντίστοιχο περσυνό μήνα.

Αναφορικά με το ποσοστό των εξαγωγών που κατευθύνονται στις αγορές των κρατών-μελών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, αυτό μειώθηκε κατά 0,5 περίπου μονάδα και άγγιξε το 56,5% έναντι 57,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2024. Αντιστρόφως ανάλογη είναι η εικόνα που καταγράφεται για το ποσοστό των εξαγωγών προς τις Τρίτες Χώρες, που διαμορφώθηκε στο 43,5% έναντι 42,8%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, το μερίδιο των εξαγωγών προς τις χώρες της ΕΕ διαμορφώνεται στο 66,1% και των Τρίτων Χωρών στο 33,9%.

Εξετάζοντας την κατανομή των εξαγωγών για το διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου του 2025, διαπιστώνεται ότι η συνολική αξία των εξαγωγών, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών, παρέμεινε στάσιμη προς τις Χώρες της ΕΕ (-0,1%) ενώ προς τις Τρίτες Χώρες υποχώρησε κατά -8%. Χωρίς τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές αυξάνονται τόσο προς τις Χώρες της ΕΕ (3,5%) όσο και προς τις Τρίτες Χώρες (1,2%).

Η πορεία ανά κλάδο

Σχετικά με τις μεγάλες κατηγορίες προϊόντων, τον Οκτώβριο του 2025 καταγράφονται πτωτικές τάσεις σε 4 από τους 10 κυριότερους κλάδους προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, ποσοστιαία πτώση καταγράφεται στις κατηγορίες Μηχανήματα (-2,2%), Ποτά & Καπνός (-4,6%), Λάδια (-12%) και στις χαμηλές σε αξία εξαγωγές των Εμπιστευτικών Προϊόντων(-78,5%).

Αντίθετα, αυξημένες είναι οι εξαγωγές, της κατηγορίας, Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (20,3%) για δεύτερο συνεχόμενο μήναστο τρέχον έτος, των Τροφίμων (7,9%), των Βιομηχανικών (4,7%),των Χημικών (0,4%), των Διαφόρων Βιομηχανικών (8,7%) και των Πρώτων Υλών (9,6%), σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του περασμένου έτους.

Εξετάζοντας το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2025, πτώση καταγράφουν οι εξαγωγές των 3 μόνο από τις 10 μεγάλες κατηγορίες προϊόντων: Πετρελαιοειδή-Καύσιμα (-18,4%), Μηχανήματα(-3,3%) και οι χαμηλές σε αξία εξαγωγές των ΕμπιστευτικώνΠροϊόντων κατά -73,3%.

Παράλληλα, όμως, αυξημένες εμφανίζονται εκείνες των Τροφίμων(9,9%), Βιομηχανικών (3,3%), Χημικών (3,2%), Διαφόρων Βιομηχανικών (4,6%), Πρώτων Υλών (0,9%), Λαδιών (0,4%) και Ποτών & Καπνού (7,7%), σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό δεκάμηνο.

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, σχολιάζοντας τα παραπάνω ανέφερε τα εξής: «Οριακά αυξητικός ήταν ο μήνας Οκτώβριος για τις ελληνικές εξαγωγές που κατέγραψαν αύξηση 0,3%, χωρίς πετρελαιοειδή, σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2024. Πιο συγκεκριμένα: Ιανουάριος αύξηση 9,9%, Φεβρουάριος 5,8%, Μάρτιος 6,7%, Απρίλιος -2,7%, Μάιος 9,1%, Ιούνιος 3,7%, Ιούλιος 1,5%, Αύγουστος -7,1%, Σεπτέμβριος -1,5% και Οκτώβριος 0,3% σε σχέση με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα.

Πολύ σημαντική, όμως, είναι η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών κατά τον Οκτώβριο του 2025, με πετρελαιοειδή, κατά 5,8%, η οποία οφείλεται στην αύξηση, για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μέσα στο 2025, στην κυριότερή προϊοντική κατηγορία των Πετρελαιοειδών-Καυσίμων κατά 20,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2024.

Αναφερόμενος στο δεκάμηνο και το αποτέλεσμα της έστω και οριακής αύξησης των ελληνικών εξαγωγών (χωρίς πετρελαιοειδή) κατά 0,3% το μήνα Οκτώβριο του 2025, είναι η ελαφρώς μειούμενη αύξηση (2,7%), σε σχέση με την αύξηση 2,9% που είχε καταγραφεί στο εννεάμηνο του 2025. Για το ίδιο χρονικό διάστημα (δεκάμηνο),καταγράφεται αύξηση (1,6%) στο εμπορικό έλλειμμα χωρίς τα πετρελαιοειδή και μείωση (-6%) του εμπορικού ελλείμματος με τα πετρελαιοειδή, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο (δεκάμηνο) του 2024.

Οι επτά από τους δέκα κλάδους των προϊόντων έχουν θετικό πρόσημο, στο δεκάμηνο του 2025.

Η Ευρώπη παραμένει σταθερά ο κυριότερος πελάτης της Ελλάδος και για τον μήνα Οκτώβριο με το 56,5% των ελληνικών εξαγωγών, με πετρελαιοειδή, ή το 66,1% των ελληνικών εξαγωγών χωρίς τα πετρελαιοειδή, να αποστέλλονται στην Ε.Ε., το μήνα Οκτώβριο.

Σημειωτέων τα στοιχεία που αφορούν το εμπόριο της Ελλάδος με τις ΗΠΑ δείχνουν τις ελληνικές εξαγωγές να αυξάνονται κατά (2,1%) και να αγγίζουν τα 2,05 δις. δολάρια, έναντι 2,01 δις. δολάρια σε σχέση με το περυσινό δεκάμηνο. Αντίστοιχα, στο δεκάμηνο, οι εισαγωγές μας από τις ΗΠΑ έφτασαν στα 1,97 δις.δολάρια έναντι των 1,89 δις. δολάρια, την αντίστοιχη περίοδο του 2024, με αποτέλεσμα το πλεόνασμά μας να είναι 81,5 εκ. δολάρια έναντι 122,2 εκ. δολάρια, στο αντίστοιχο δεκάμηνο του 2024.

  • ΠΣΕ
  • ·
  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ
  • ·
  • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ-Τόφας 96-88: Τα highlights του αγώνα και του Μπάρτλεϊ (vids)

All Content

ΠΑΟΚ-Περιστέρι 101-77: Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Πλαφόν σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ – Έως και 5 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την αισχροκέρδεια

All Content - BusinessNews.gr

Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1

All Content

FORECOMM_s: Συγκρατημένη αισιοδοξία με έμφαση στο digital

All Content

Από την Brave το περίπτερο της Metlen στην KEY 2025

FleetNews

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

FleetNews

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

FleetNews

Νέο “σκληροπυρηνικό” πακέτο για την BMW M2

All Content

Στους "8" της ENBL ο Ηρακλής 76-63 την ΤαλTεκ (vid)

All Content

Πρέκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνά μας» - Παρκς: «Θα επιστρέψουμε»

All Content - BusinessNews.gr

Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΑΒΑΞ: Υπογραφή μνημονίου με τη ΣΤΑΝΤΑ για πύργο κατοικιών 29.800 τ.μ. στα Κεραμεία Αλλατίνη Θεσσαλονίκης

FleetNews

Ford: Νέες εκδόσεις BlueCruise για Kuga και Puma με αυτόνομη τεχνολογία

FleetNews

Alfa Romeo: Παγκόσμια ανάπτυξη άνω του 20% το 2025

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Η βιωσιμότητα επιβραβεύεται με Χρυσή Διάκριση Zero Waste HORECA 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση Πιερρακάκη - Λεσκίρ στο πλαίσιο συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας
Συνάντηση Πιερρακάκη - Λεσκίρ στο πλαίσιο συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας 08/12/2025 - 15:38
Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,17%, στα 260,03 εκατ. ευρώ ο τζίρος 08/12/2025 - 17:59
Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,17%, στα 260,03 εκατ. ευρώ ο τζίρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • IDEAL Software Solutions: Λανσάρει το DocGen,πλατφόρμα αυτοματοποίησης εγγράφων για επιχειρήσεις
    11/03/2026 - 20:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Επιστολή Πιερρακάκη στον Αντόνιο Κόστα για την κατάσταση της οικονομίας της ζώνης του ευρώ
    11/03/2026 - 20:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θ. Κοντογεώργης για τα μέτρα της κυβέρνησης: Προτεραιότητα ο έλεγχος της αγοράς και η αποτροπή της αισχροκέρδειας
    11/03/2026 - 19:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μνημόνιο Συνεργασίας για την διαχείριση καταστροφών Ελλάδος – Βρετανίας
    11/03/2026 - 19:17 ΕΛΛΑΔΑ
  • WhatsApp: Λανσάρει λογαριασμούς για προεφήβους - Διαχείριση από τους γονείς
    11/03/2026 - 19:00 MEDIA
  • "Έκλεισαν" οι αιτήσεις εργαζομένων στο νέο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ
    11/03/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γρ. Σαράντης: Στα 599,6 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Τι προβλέπει για το 2026
    11/03/2026 - 18:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γ. Μπρατάκος: Οι παρεμβάσεις στην αγορά χρειάζονται σαφή όρια και προσεκτική εφαρμογή
    11/03/2026 - 18:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η δράση του κυκλώματος για τα παράνομα τυχερά παιχνίδια - Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
    11/03/2026 - 18:10 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Φεβρουάριο
    11/03/2026 - 18:10 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Γιατί μπαίνει η Βενέτη στην Coffee Lab – Ο «αρτοποιός του μέλλοντος» και το «αμυντικού χαρακτήρα» deal
    11/03/2026 - 07:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Jysk: Ο Γιώργος Τσιρώνης νέος Country Director
    11/03/2026 - 07:24 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Με νέους κωδικούς που φέρνουν μειώσεις φόρου και χαμηλότερα τεκμήρια το Ε1
    11/03/2026 - 08:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στρατηγική συμμαχία Ομίλου AKTOR – Ομίλου ONEX για τη διεκδίκηση του Λιμένος Ελευσίνας
    11/03/2026 - 10:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Εξωδικαστικός: Ρεκόρ ρυθμίσεων 540 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο - Πώς κινούνται servicers και τράπεζες
    11/03/2026 - 08:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παρουσιάστηκε το νέο Global Media Center στο Υπ. Εξωτερικών

11/03/2026 - 16:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bluegr Hotels & Resorts: Τιμήθηκε με τη Χρυσή Zero Waste HORECA Διάκριση 2026

11/03/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά σχέδιο δράσης κατά του έμφυλου μισθολογικού και συνταξιοδοτικού χάσματος

11/03/2026 - 15:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο

11/03/2026 - 15:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

NAIL & BEAUTY AWARDS Μία εντυπωσιακη εκδήλωση και πλήθος κόσμου στο CAPSIS Hotel στην Θεσσαλονίκη

10/03/2026 - 17:12
FleetNews
fleetnews.gr

Υπογειοποίηση οδικών αρτηριών στον Δ. Ηρακλείου Αττικής με 16,7 εκατ. ευρώ

10/03/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Suzuki: Νέες εκδόσεις για τα δημοφιλή Vitara και S-Cross

09/03/2026 - 06:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo