Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Αύξηση κατά 989,5 εκατ. ευρώ του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο 8μηνο του 2024
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/10/2024 · 12:11

ΤτΕ: Αύξηση κατά 989,5 εκατ. ευρώ του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών στο 8μηνο του 2024

Στα 7,9 δις ευρώ το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, τον Αύγουστο του 2024, το πλεόνασμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά 39,4 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 και διαμορφώθηκε σε 651,3 εκατ. ευρώ.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών συρρικνώθηκε, λόγω της μεγαλύτερης μείωσης των εισαγωγών σε σχέση με εκείνη των εξαγωγών. Σε τρέχουσες τιμές, οι εξαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 1,7% (αύξηση 3,6% σε σταθερές τιμές), ενώ οι εισαγωγές αγαθών παρουσίασαν μείωση κατά 5,3% (4,0% σε σταθερές τιμές). Ειδικότερα, σε τρέχουσες τιμές οι εξαγωγές αγαθών χωρίς καύσιμα παρουσίασαν αύξηση κατά 7,9% (5,6% σε σταθερές τιμές), ενώ οι εισαγωγές αγαθών χωρίς καύσιμα μειώθηκαν κατά 5,9% (6,3% σε σταθερές τιμές).

Το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών κατέγραψε μικρή αύξηση, λόγω της βελτίωσης του ισοζυγίου λοιπών υπηρεσιών, ενώ το ισοζύγιο ταξιδιωτικών υπηρεσιών μειώθηκε, με το ισοζύγιο μεταφορών να παραμένει ουσιαστικά σταθερό. Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2023, οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκαν κατά 6,6%, ενώ οι σχετικές εισπράξεις μειώθηκαν κατά 1,8%.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου πρωτογενών εισοδημάτων αυξήθηκε σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, αντανακλώντας τη μείωση των καθαρών εισπράξεων από λοιπά πρωτογενή εισοδήματα και, σε μικρότερο βαθμό, την αύξηση των καθαρών πληρωμών για τόκους, μερίσματα και κέρδη. Το έλλειμμα του ισοζυγίου δευτερογενών εισοδημάτων κατέγραψε άνοδο σε σχέση με τον Αύγουστο του 2023, ως αποτέλεσμα της αύξησης των καθαρών πληρωμών στον τομέα της γενικής κυβέρνησης.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024, το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά 989,5 εκατ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 και διαμορφώθηκε σε 7,3 δισεκ. ευρώ.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών αυξήθηκε, λόγω της αύξησης των εισαγωγών και της ταυτόχρονης μείωσης των εξαγωγών. Σε τρέχουσες τιμές, οι εξαγωγές αγαθών μειώθηκαν κατά 2,4% (‑4,2% σε σταθερές τιμές) και οι εισαγωγές αγαθών αυξήθηκαν κατά 1,9% (2,9% σε σταθερές τιμές). Ειδικότερα, σε τρέχουσες τιμές οι εξαγωγές αγαθών χωρίς καύσιμα παρουσίασαν μείωση κατά 1,9%, ενώ οι αντίστοιχες εισαγωγές κατέγραψαν αύξηση κατά 3,6% (‑4,7% και 3,8% σε σταθερές τιμές αντίστοιχα).

Το πλεόνασμα του ισοζυγίου υπηρεσιών διευρύνθηκε, λόγω της βελτίωσης πρωτίστως των ισοζυγίων ταξιδιωτικών και λοιπών υπηρεσιών και, σε μικρότερο βαθμό, του ισοζυγίου μεταφορών. Σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2023, οι αφίξεις μη κατοίκων ταξιδιωτών αυξήθηκαν κατά 9,9% και οι σχετικές εισπράξεις κατά 3,2%.

Το έλλειμμα του ισοζυγίου πρωτογενών εισοδημάτων σημείωσε άνοδο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, κυρίως λόγω της μείωσης των καθαρών εισπράξεων από λοιπά πρωτογενή εισοδήματα, αλλά και της αύξησης των καθαρών πληρωμών για τόκους, μερίσματα και κέρδη. Το πλεόνασμα του ισοζυγίου δευτερογενών εισοδημάτων σχεδόν διπλασιάστηκε έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2023, λόγω της αύξησης των καθαρών εισπράξεων στους λοιπούς, εκτός της γενικής κυβέρνησης, τομείς της οικονομίας.

Ισοζύγιο Κεφαλαίων

Τον Αύγουστο του 2024, το πλεόνασμα του ισοζυγίου κεφαλαίων συρρικνώθηκε κατά 89,8 εκατ. ευρώ και διαμορφώθηκε σε 11,8 εκατ. ευρώ, αντανακλώντας κυρίως την καταγραφή μικρών καθαρών πληρωμών έναντι καθαρών εισπράξεων στον τομέα της γενικής κυβέρνησης.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024, το ισοζύγιο κεφαλαίων εμφάνισε έλλειμμα 553,0 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος την αντίστοιχη περίοδο του 2023, λόγω της μείωσης των καθαρών εισπράξεων της γενικής κυβέρνησης, καθώς και της καταγραφής καθαρών πληρωμών έναντι καθαρών εισπράξεων στους λοιπούς, εκτός της γενικής κυβέρνησης, τομείς της οικονομίας.

Συνολικό Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών και Κεφαλαίων

Τον Αύγουστο του 2024, το πλεόνασμα του συνολικού ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαίων (το οποίο αντιστοιχεί στις ανάγκες της οικονομίας για χρηματοδότηση από το εξωτερικό) μειώθηκε κατά 50,4 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 και διαμορφώθηκε σε 663,0 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024, το έλλειμμα του συνολικού ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών και κεφαλαίων διευρύνθηκε σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 και διαμορφώθηκε σε 7,9 δισεκ. ευρώ.

Ισοζύγιο Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών

Τον Αύγουστο του 2024, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού κατέγραψαν καθαρές ροές ύψους 108,6 εκατ. ευρώ και οι υποχρεώσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού καθαρές ροές ύψους 278,7 εκατ. ευρώ, χωρίς αξιοσημείωτες συναλλαγές.

Στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου, η αύξηση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού αντανακλά κυρίως την αύξηση κατά 676,0 εκατ. ευρώ των τοποθετήσεών τους σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του εξωτερικού. Η αύξηση των υποχρεώσεών τους οφείλεται κυρίως στην άνοδο κατά 101,0 εκατ. ευρώ των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ελληνικά ομόλογα και έντοκα γραμμάτια, που αντισταθμίστηκε εν μέρει από τη μείωση των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε μετοχές εγχώριων επιχειρήσεων κατά 55,0 εκατ. ευρώ.

Στην κατηγορία των λοιπών επενδύσεων καταγράφηκε αύξηση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού, λόγω της στατιστικής προσαρμογής για την έκδοση τραπεζογραμματίων (κατά 613,0 εκατ. ευρώ), η οποία αντισταθμίστηκε εν μέρει από την υποχώρηση κατά 444,0 εκατ. ευρώ των τοποθετήσεων κατοίκων σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό. Η μείωση των υποχρεώσεών τους προέρχεται από την υποχώρηση κατά 690,2 εκατ. ευρώ των δανειακών υποχρεώσεών τους προς μη κατοίκους και από τη μείωση κατά 139,0 εκατ. ευρώ των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε καταθέσεις και repos στο εσωτερικό, η οποία αντισταθμίστηκε εν μέρει από τη στατιστική προσαρμογή που συνδέεται με την έκδοση τραπεζογραμματίων (κατά 613,0 εκατ. ευρώ).

Την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2024, στην κατηγορία των άμεσων επενδύσεων, οι απαιτήσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού κατέγραψαν καθαρές ροές ύψους 1,4 δισεκ. ευρώ και οι υποχρεώσεις των κατοίκων έναντι του εξωτερικού, που αντιστοιχούν σε άμεσες επενδύσεις μη κατοίκων στην Ελλάδα, σημείωσαν καθαρές ροές ύψους 2,7 δισεκ. ευρώ.

Στις επενδύσεις χαρτοφυλακίου, η αύξηση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στην άνοδο κατά 4,0 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων κατοίκων σε ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του εξωτερικού. Η αύξηση των υποχρεώσεών τους αντανακλά κυρίως την άνοδο κατά 6,2 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε ελληνικά ομόλογα και έντοκα γραμμάτια, καθώς και την αύξηση κατά 1,8 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε μετοχές εγχώριων επιχειρήσεων.

Στην κατηγορία των λοιπών επενδύσεων, η μείωση των απαιτήσεων των κατοίκων έναντι του εξωτερικού οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση κατά 6,5 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων κατοίκων σε καταθέσεις και repos στο εξωτερικό, η οποία αντισταθμίστηκε μερικώς από τη στατιστική προσαρμογή για την έκδοση τραπεζογραμματίων (κατά 1,8 δισεκ. ευρώ) και από την αύξηση κατά 941,2 εκατ. ευρώ της χορήγησης δανείων σε μη κατοίκους. Η μείωση των υποχρεώσεών τους συνδέεται με την υποχώρηση κατά 2,2 δισεκ. ευρώ των δανειακών υποχρεώσεών τους προς μη κατοίκους και τη μείωση κατά 2,0 δισεκ. ευρώ των τοποθετήσεων μη κατοίκων σε καταθέσεις και repos στην Ελλάδα (περιλαμβάνεται και ο λογαριασμός TARGET), η οποία αντισταθμίστηκε ως ένα βαθμό από τη στατιστική προσαρμογή για την έκδοση τραπεζογραμματίων (κατά 1,8 δισεκ. ευρώ).

Στο τέλος Αυγούστου του 2024, τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας διαμορφώθηκαν σε 13,6 δισεκ. ευρώ, έναντι 12,2 δισεκ. ευρώ στο τέλος Αυγούστου του 2023.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  • ·
  • ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Μπροστά από τα αποδυτήριά μας είναι 10 αστυνομικοί που θέλουν να συλλάβουν τον Γιαννακόπουλο» (vid)

All Content

Πέδρο Μαρτίνεθ και Βαλένθια κατά Γιαννακόπουλου!

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Aktor: Αυξημένα κατά 137% τα EBITDA - Στα 1,39 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια - Μήνυμα αυξημένης επιφυλακής από την Κριστίν Λαγκάρντ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026

All Content

EΔΕΕ: Θεσμική παρέμβαση για τους διαγωνισμούς από ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ

All Content

Σε spec η NN Hellas

FleetNews

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

All Content

Βαλένθια-Παναθηναϊκός 105-107: Τα highlights της ματσάρας (vid)

All Content

Το νικητήριο buzzer-beater του Χέις-Ντέιβις που... ξέρανε τη Βαλένθια! (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Fais Group: Αύξηση 7% των πωλήσεων το 2025, στα 226 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες

All Content - BusinessNews.gr

Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

FleetNews

VW ID. Buzz: Νέα αναβαθμισμένη έκδοση 4MOTION

CSRΝews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

CSRΝews.gr

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός στο 10ο No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το ευρώ υποχωρεί 0,15%, στα 1,0849 δολάρια
Το ευρώ υποχωρεί 0,15%, στα 1,0849 δολάρια 21/10/2024 - 11:37
E-commerce: Τον 4ο ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης θα έχει η Ελλάδα έως το 2027 21/10/2024 - 12:39
E-commerce: Τον 4ο ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης θα έχει η Ελλάδα έως το 2027

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Υψηλές αποδόσεις και μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα
    30/04/2026 - 22:00 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eυρωαγορές: Με κέρδη έκλεισαν οι συναλλαγές της Πέμπτης
    30/04/2026 - 21:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Attica Group: Στα 756,9 εκατ. ευρώ,ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών το 2025
    30/04/2026 - 20:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Mermeren: Βελτιώθηκε η κερδοφορία το 2025 , μειώθηκε ο κύκλος εργασιών
    30/04/2026 - 20:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • AVE: Ισχυρή αύξηση εσόδων το 2025, Ανάκαμψη λειτουργικών επιδόσεων, πιέσεις στα καθαρά μεγέθη
    30/04/2026 - 19:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Θετικό EBITDA το 2025, αλλά ζημιογόνο τελικό αποτέλεσμα
    30/04/2026 - 19:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λάμψα: Εσοδα 126 εκατ. ευρώ το 2025 - Ποια επενδυτικά σχέδια είναι σε εξέλιξη
    30/04/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΔΕΗ διατηρεί αμετάβλητες τις τιμές ενέργειας για τον Μάιο
    30/04/2026 - 18:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Αττικές εκδόσεις: Οριακή αύξηση τζίρου, ισχυρή βελτίωση καθαρών αποτελεσμάτων το 2025
    30/04/2026 - 18:37 MEDIA
  • MIG: Έσοδα 2,5 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο 2026 - Κάμψη στη λειτουργική κερδοφορία
    30/04/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αιτήσεις για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
    30/04/2026 - 11:25 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ
    30/04/2026 - 08:47 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Εργατική Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Απεργιακό «μπλόκο» σε πλοία και λιμάνια
    30/04/2026 - 07:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026
    30/04/2026 - 10:23 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Οδυσσέας Παπαδόπουλος (EURIMAC): Η βιωσιμότητα δεν είναι απλώς στρατηγική επιλογή, είναι αναγκαιότητα
    30/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πέδρο Μαρτίνεθ και Βαλένθια κατά Γιαννακόπουλου!

30/04/2026 - 22:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Μπροστά από τα αποδυτήριά μας είναι 10 αστυνομικοί που θέλουν να συλλάβουν τον Γιαννακόπουλο» (vid)

30/04/2026 - 21:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Freenow by Lyft και Sleed για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

30/04/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

30/04/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

30/04/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deepfakes ονομάζουμε τη νέα κρίση εμπιστοσύνης για τα media

30/04/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

30/04/2026 - 07:44
FleetNews
fleetnews.gr

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

30/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo