Τετάρτη, 20 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θεοδωρικάκος: Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ αποκλιμακώνονται - Συνεχής μάχη με αποτελέσματα
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/07/2024 · 13:01

Θεοδωρικάκος: Οι τιμές στα σούπερ μάρκετ αποκλιμακώνονται - Συνεχής μάχη με αποτελέσματα

επανέλαβε ότι ενισχύεται με 50 νέες προσλήψεις στελεχών, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική στο έργο της, ενώ ενισχύεται περαιτέρω και η ΔΙΜΕΑ.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Με τη συνεργασία όλων, οι τιμές αποκλιμακώνονται», επισημαίνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μανιφέστο» ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τονίζει ότι έχουν ενταθεί οι έλεγχοι σε όλη την αγορά για την εφαρμογή της νομιμότητας και του υγιούς ανταγωνισμού ενώ υπογραμμίζει την σημασία της στήριξης και των περιφερειών σε αυτή τη μάχη. Επίσης, αναφέρει πως τα ανώτερα πρόστιμα έχουν πενταπλασιαστεί για όσους παραβιάζουν το νόμο και ξεκαθαρίζει πως η προσπάθεια είναι καθημερινή και συνεχής για την περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης που είναι στην αρμοδιότητα της γενικής γραμματείας Εμπορίου. Επισημαίνει επίσης ότι οδεύουμε στον τρίτο μήνα με αρνητικό πληθωρισμό τροφίμων και πως η αντιμετώπιση συνολικά του πληθωρισμού αφορά το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής.

Πιο αναλυτικά, σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που εξετάζει ο υπουργός, επιπλέον όσων υπάρχουν ήδη, για την αγορά και την μείωση του πληθωρισμού στα τρόφιμα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης για την διόρθωση χρόνιων δομικών στρεβλώσεων στην αγορά και την αποκλιμάκωση των τιμών σε βασικά είδη διαβίωσης είναι δραστικά και δείχνουν τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα. Γι' αυτό άλλωστε έχουν πάρει παράταση μέχρι το τέλος του έτους.

Έχουμε αυξήσει τα ανώτατα όρια προστίμων, από 1 εκατ. ευρώ σε 5 εκατ. ευρώ για την παράβαση των διατάξεων του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και από 2 εκατ. ευρώ σε 6 εκατ. ευρώ για παράβαση των διατάξεων περί απαγόρευσης προωθητικών ενεργειών όταν έχει προηγηθεί ανατίμηση.

Όπως αποτυπώθηκε μάλιστα στην πρόσφατη ανακοίνωση της Eurostat, ο πληθωρισμός στα τρόφιμα σταδιακά αποκλιμακώνεται (είναι στο 1%) και αυτή τη στιγμή είναι αρκετά κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Επίσης, το ΙΕΛΚΑ σε έρευνά του έδειξε ότι υπάρχει μείωση των τιμών τους τελευταίους μήνες εντός των καταστημάτων σούπερ μάρκετ που φτάνει και το 2% σε σχέση με έναν χρόνο πριν. Σε άλλη έρευνά του απέδειξε πως ένα τυπικό ελληνικό καλάθι είναι 26% πιο φθηνό σε σχέση με ένα αντίστοιχο γερμανικό, συγκρίνοντας προϊόντα από 44 κατηγορίες.

Προφανώς δεν εφησυχάζουμε και η προσπάθειά μας είναι συνεχής και ακατάπαυστη. Όμως, όλα αυτά αποτελούν μια θετική ένδειξη κάμψης των τιμών και δείχνουν ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Όσο για την αντιμετώπιση συνολικά του πληθωρισμού, αφορά το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Φυσικά, κύριο μέλημά μας είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών. Θέλουμε στο τέλος της τετραετίας ο κατώτατος μισθός να έχει φτάσει στα 950 ευρώ και ο μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ».

Ο υπουργός υπογράμμισε: «Απαιτείται η συνεργασία όλων. Της πολιτείας, των πολιτών, των καταναλωτικών οργανώσεων, των ανεξάρτητων αρχών, μαζί με τη υγιή επιχειρηματικότητα ώστε να πέσουν οι τιμές προς όφελος των καταναλωτών. Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται με έναν νόμο και ένα άρθρο. Η αγορά δεν ρυθμίζεται με κουμπιά και απαιτείται συνεχής προσπάθεια απ' όλους μας ώστε να λειτουργεί σύννομα. Όλοι μαζί, με πνεύμα ειλικρινής συνεργασίας, μπορούμε να συμβάλλουμε για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Πολυεθνικές

Σε ό,τι αφορά στην τιμολογιακή πολιτική των πολυεθνικών, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος έθεσε το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής των πολυεθνικών εταιρειών σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα συνεχίσει να το πράττει. Στην πρώτη συνάντηση που είχα κάνει ως υπουργός Ανάπτυξης με την πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, την κα Σαρπ, είχα ζητήσει να υπάρξει έλεγχος στις πολυεθνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που εμπορεύονται προϊόντα για το αν τηρούνται οι κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού και η νομιμότητα.

Ταυτόχρονα, έχω ζητήσει από αυτές τις εταιρείες να πειθαρχήσουν στους νόμους και τους κανόνες της αγοράς και γι' αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει τα 100 βασικότερα προϊόντα, αυτά που είναι είδη καθημερινής χρήσης, για τα οποία υπάρχει διαρκής έλεγχος. Ανάμεσα σε αυτά είναι και προϊόντα πολυεθνικών.

Πιστεύω ότι μέσα από αυτήν τη συνδυαστική και επίμονη πολιτική η οποία αφορά και τον καταναλωτή και τα μέτρα της Κυβέρνησης και την κοινωνική ευθύνη που πρέπει να επιδείξουν οι εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας, θα έχουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε προς όφελος όλης της κοινωνίας».

Σχετικά με τους έλεγχους, ο ίδιος σημείωσε ότι, έχουν ενταθεί, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση και αφορούν όλη την εφοδιαστική αλυσίδα. «Όλοι ελέγχονται, πρόσθεσε ο υπουργός, και κανείς δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητος αν πιαστεί να παραβιάζει τους νόμους που έχουν ψηφιστεί. Η αγορά έχει κανόνες και όλοι οφείλουν να τους σέβονται».

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι ενισχύεται με 50 νέες προσλήψεις στελεχών, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική στο έργο της, ενώ ενισχύεται περαιτέρω και η ΔΙΜΕΑ.

«Θέλουμε ακόμη πιο εντατικούς ελέγχους το επόμενο διάστημα» τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι, προ ημερών, συναντήθηκε και με τους περιφερειάρχες και ζήτησε την συνδρομή των υπηρεσιών των περιφερειών στη μάχη ενάντια στην ακρίβεια.

«Αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί και να πετύχουμε τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων» όπως είπε.

Τέλος επανέλαβε ότι η χώρα μας χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα την κάνει ελκυστική για σημαντικές επενδύσεις και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθούν νέες, ασφαλείς και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

«Η πατρίδα μας διαθέτει σημαντικές παραγωγικές ικανότητες που πρέπει να ενισχυθούν. Η επαναβιομηχάνιση της χώρας και η επένδυση στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, για βιώσιμη ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή, καλύτερη ποιότητα ζωής και ασφάλεια αποτελεί στρατηγικό στόχο για την Κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος και πρόσθεσε: «Θέλουμε μια βιομηχανία σύγχρονη, ανταγωνιστική, με αξιοποίηση της καινοτομίας και της εφαρμοσμένης έρευνας, πολλαπλασιάζοντας τις εξαγωγές μας. Μια βιομηχανία με ανάπτυξη στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Γιατί στόχος μας είναι η οικονομική ανάπτυξη να είναι όχι μόνο βιώσιμη, αλλά και ισόρροπη σε όλη τη χώρα.

Με την εφαρμογή της νέας Εθνικής Στρατηγικής για τη Βιομηχανία, στοχεύουμε στο να διπλασιαστεί η συμμετοχή της στο ΑΕΠ και την απασχόληση στα επόμενα χρόνια, με πρώτο βασικό σταθμό το 2030».

Ο υπουργός, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα την τελευταία πενταετία έχει γίνει ξανά μια χώρα ελκυστική για επενδύσεις με το ασφαλές πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον που έχει διασφαλίσει η Κυβέρνηση να συμβάλλει αποφασιστικά στο να έρθουν μεγάλες ξένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και να επενδύσουν τα χρήματά τους και σε αυτό σημαντικό ρόλο έχει παίξει η μείωση της γραφειοκρατίας. Χαρακτηριστικά, συνέχισε ο ίδιος, την περίοδο 2019- 2023, η χώρα μας προσέλκυσε 24,9 δισ. ευρώ από ξένους επενδυτές.

Τέλος σημείωσε, «η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με ρυθμό τρεις και τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τον μέσο όρο της Ευρώπης. Μάλιστα, ο Economist χαρακτήρισε την Ελλάδα χώρα της χρονιάς για το 2023, καθώς έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τη μεγαλύτερη βελτίωση του δείκτη ποιότητας δημοκρατίας.

Η Ελλάδα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή, αξιοποιώντας τη θέση της ως μέλος της Ε.Ε. και τις στρατηγικές σχέσεις της με ισχυρούς συμμάχους, όπως είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη να κάνουμε, όμως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Η χώρα μας έχει επιστρέψει για τα καλά στην κανονικότητα».

  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ
  • ·
  • ΤΙΜΕΣ
  • ·
  • ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
  • ·
  • ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη το τεύχος Μαΐου του AllStar Basket

All Content

Κουτλουάι σε Χέις-Ντέιβις: «Έχασες, απολογήσου» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Νέο logistics center 31 εκατ. ευρώ στην Αθήνα – Στα 180 εκατ. οι επενδύσεις της πενταετίας

All Content - BusinessNews.gr

Alpha Bank: Διψήφια αύξηση εσόδων στο α΄ τρίμηνο - Προσαρμοσμένα κέρδη 221 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Νέο «Ανακαινίζω»: Έως 36.000 ευρώ για κλειστά σπίτια με αντάλλαγμα πενταετείς μισθώσεις και «παγωμένα» ενοίκια

All Content

Digital Marketing: The Great Ad Burnout

All Content

Στην Butter Studios η Intermed

FleetNews

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

FleetNews

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

FleetNews

Η Lepas έρχεται στην Ελλάδα μέσω της Italian Motion

All Content

ΑΕΚ: Γενική είσοδος με 10 ευρώ για το Game 3 κόντρα στον Άρη

All Content

Οι μεταδόσεις και τα live streams της Τετάρτης

All Content - BusinessNews.gr

Louis Hotels: Αναζητά νέες ευκαιρίες στην ελληνική τουριστική αγορά - Επενδύσεις άνω των 50 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

HSBC: Τα υψηλότερα επιτόκια επαναφέρουν τις ελληνικές τράπεζες στο επενδυτικό προσκήνιο

All Content - BusinessNews.gr

Η Hilton επιλέγει την Κρήτη για τη στρατηγική επέκτασή της στην Ελλάδα - Στο επίκεντρο ο 12μηνος τουρισμός

FleetNews

Νέο Volkswagen ID. Polo με 226 «ηλεκτρικούς» ίππους

FleetNews

Ράλλυ Ακρόπολις: Έρχεται με υπερειδική στο Ελληνικό!

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ & KIDS SAVE LIVES: Μαζί για την εκπαίδευση των παιδιών στις Πρώτες Βοήθειες

CSRΝews.gr

Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα: Η ΘΕΟΝΗ στηρίζει δράση φύτευσης μελισσοκομικών φυτών στις Σπέτσες

CSRΝews.gr

GRICE 2026: Η Αθήνα στο επίκεντρο της Πράσινης Καινοτομίας και της Κυκλικής Οικονομίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ισχυρή αύξηση στις αξίες των κατοικιών σε πόλεις της Νότιας Ευρώπης - Πρωταθλητισμό κάνει η Αθήνα
Ισχυρή αύξηση στις αξίες των κατοικιών σε πόλεις της Νότιας Ευρώπης - Πρωταθλητισμό κάνει η Αθήνα 29/07/2024 - 19:04
Πανώλη αιγοπροβάτων: Απαγόρευση μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα 29/07/2024 - 14:43
Πανώλη αιγοπροβάτων: Απαγόρευση μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • M. Χρυσοχοΐδης: «Το "ελληνικό FBI" έχει εξαρθρώσει 200 εγκληματικές οργανώσεις»
    20/05/2026 - 14:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ: Εκταμίευση της πρώτης δόσης ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ του δανείου προς την Ουκρανία
    20/05/2026 - 14:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Π. Πολάκης: Να αλλάξει άμεσα η απόφαση περί απομάκρυνσής μου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
    20/05/2026 - 14:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι ΗΠΑ βοήθησαν στην έρευνα εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Θαπατέρο
    20/05/2026 - 14:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Grant Thornton και Seeders: Στρατηγική συνεργασία στον τομέα της άμυνας και ασφάλειας
    20/05/2026 - 14:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρετανία: Χαλαρώνει τις κυρώσεις που επιβάλλει στη Μόσχα λόγω ενεργειακής κρίσης
    20/05/2026 - 14:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λιθουανία: Συναγερμός για εισερχόμενο drone οδήγησε σε εθνική παράλυση
    20/05/2026 - 13:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αθ. Καββαδάς «Η Λέσβος θα κερδίσει αυτή τη μάχη – Συνεχίζουμε με αυστηρή τήρηση των μέτρων βιοασφάλειας»
    20/05/2026 - 13:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • EPSILONNET: Συμμετέχει στο «Strategic Regional Cooperation in Southeastern Europe»
    20/05/2026 - 13:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Πούτιν: "Η Ρωσία και η Κίνα είναι προσηλωμένες στην ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική τους"
    20/05/2026 - 13:46 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Aegean: Αύξηση 4% στην ταξιδιωτική κίνηση για το α΄τρίμηνο - Στα 320,7 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    19/05/2026 - 17:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο - Επιταχύνεται το σχέδιο μετασχηματισμού
    19/05/2026 - 18:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Euronext: Ισχυρή ανάπτυξη το α' τρίμηνο με ώθηση από αγορές, ETFs και Euronext Athens
    19/05/2026 - 19:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • BriQ: Αύξηση 21,3% στα καθαρά κέρδη τριμήνου - Ανήλθαν σε 3,58 εκατ. ευρώ
    19/05/2026 - 20:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μ. Μανουσάκης (ΑΔΜΗΕ): Δύσκολη αλλά απολύτως αναγκαία η ενεργειακή μετάβαση
    19/05/2026 - 16:36 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Visa μετατρέπει το 2026 EuroLeague Final Four Athens presented by Etihad σε μια εμπειρία για ολόκληρη την πόλη

20/05/2026 - 11:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε ΕΟΚ και Humanity Greece (pics)

20/05/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Omnicom: Αποχωρεί ο Global CCO, Javier Campopiano

20/05/2026 - 10:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Γενική είσοδος με 10 ευρώ για το Game 3 κόντρα στον Άρη

20/05/2026 - 09:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ & KIDS SAVE LIVES: Μαζί για την εκπαίδευση των παιδιών στις Πρώτες Βοήθειες

20/05/2026 - 09:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Βιοποικιλότητα και βιωσιμότητα: Η ΘΕΟΝΗ στηρίζει δράση φύτευσης μελισσοκομικών φυτών στις Σπέτσες

20/05/2026 - 08:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα Garnier Sorbet Cream με Βιταμίνη C

19/05/2026 - 10:01
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis και Dongfeng σε συμφωνία 1 δισ. ευρώ

19/05/2026 - 04:37
FleetNews
fleetnews.gr

Πτώση 2,8% στις ταξινομήσεις Απριλίου – Θετική η εικόνα στο Α΄ τετράμηνο

19/05/2026 - 04:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals/ All About Blonde: Ένα μοναδικό hair event στο Θέατρο Παλλάς με 650 επαγγελματίες κομμωτές

15/05/2026 - 06:42
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo