Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονόμου: Τεράστια επιτυχία η αναβάθμιση της αμυντικής σχέσης με τις ΗΠΑ
NewsRoom NewsRoom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/10/2021 · 14:16

Οικονόμου: Τεράστια επιτυχία η αναβάθμιση της αμυντικής σχέσης με τις ΗΠΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι υπάρχουν πράγματα που για πρώτη φορά αποτυπώνονται με τόσο μεγάλη σαφήνεια και που ενισχύουν στον απόλυτο βαθμό το γεωστρατηγικό αποτύπωμα της χώρας μας, σε ό,τι αφορά το Αιγαίο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

«Πρόκειται για μία ακόμη τεράστια επιτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, μια τεράστια επιτυχία της χώρας - και της Κυβέρνησης, προφανώς - η οποία συνιστά μία ουσιαστική πρακτική και ποιοτική αναβάθμιση της αμυντικής μας σχέσης με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1 - 90,4» ο Γιάννης Οικονόμου για την ελληνοαμερικανική συμφωνία. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι υπάρχουν πράγματα που για πρώτη φορά αποτυπώνονται με τόσο μεγάλη σαφήνεια και που ενισχύουν στον απόλυτο βαθμό το γεωστρατηγικό αποτύπωμα της χώρας μας, σε ό,τι αφορά το Αιγαίο και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

«Είναι μια Συμφωνία, η οποία αναγνωρίζει την αμοιβαιότητα στη διαφύλαξη της ειρήνης, της ασφάλειας στην περιοχή, ακόμη και στην περίπτωση ένοπλης επίθεσης, που μπορεί να δεχτεί η χώρα στην Επικράτειά της. Είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο αποτυπώνεται σ' ένα κείμενο και αποτελεί την ουσιαστική απάντηση, στο casus belli, που έχει διατυπώσει απέναντι στη χώρα μας η Τουρκία. Γίνεται πολύ σαφής αναφορά στην προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, έτσι όπως ορίζονται από το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας. Αυτό, ευθέως παραπέμπει στα κυριαρχικά μας δικαιώματα, σε ό,τι αφορά την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα. Επιπλέον, αναβαθμίζεται η παρουσία των Η.Π.Α. σε καίρια για την Ελλάδα σημεία, με πιο σημαντικά την Κρήτη, τον Έβρο, την Αλεξανδρούπολη, χωρίς ν' αποκλείεται από τη Συμφωνία και η δυνατότητα επέκτασής της και σε νησιά του Αιγαίου», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Ανέφερε επίσης ότι μετά την υπογραφή της Συμφωνίας Αυστραλίας-Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Ηνωμένου Βασιλείου- υπάρχει αναπροσαρμογή των προτεραιοτήτων των ενδιαφερόντων των Η.Π.Α., από την Ευρώπη στον Ειρηνικό και την ίδια στιγμή επιλέγουν την Ελλάδα, για ν' αναβαθμίσουν τη σχέση τους με μία ευρωπαϊκή χώρα.

«Είναι μια σπουδαία, μια ακόμα ιστορική Συμφωνία σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, που θωρακίζει ακόμα περισσότερο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και αναβαθμίζει τον ρόλο μας στην ευρύτερη περιοχή», συνέχισε ενώ για την επιστολή Μπλίνκεν, σημείωσε πως αποδοκιμάζει την παραβατικότητα και την προκλητικότητα της τουρκικής πλευράς και αποτυπώνει πλήρως το πνεύμα της σχέσης Ελλάδας- ΗΠΑ έτσι όπως διαμορφώνεται μέσα από την υπογραφείσα Συμφωνία.

Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι η χώρα μας με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα όλο αυτό το διάστημα αντιδρά. «Με μια καλά σχεδιασμένη εξωτερική πολιτική, που αποδίδει τους καρπούς. Και αυτό το βλέπει με σαφήνεια ο ελληνικός λαός, μέσα από τις αναβαθμισμένες σχέσεις και συμμαχίες, με όλους τους μεγάλους παίκτες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, αλλά και με τους μεγάλους παίκτες της περιοχής μας. Καθώς και με τις Συμφωνίες οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών, όπως με την Αίγυπτο και με την Ιταλία, την Συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Αίγυπτο και την αμυντική Συμφωνία με τη Γαλλία. Η χώρα μας εδράζει την πολιτική της στο Διεθνές Δίκαιο, τους Διεθνείς Κανονισμούς, στο Δίκαιο της Θάλασσας. Έχει μια πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

«Ο εκνευρισμός της Άγκυρας για τα αποτελέσματα που αποφέρει η πολυεπίπεδη εξωτερική μας πολιτική, είναι κάτι που δεν μας αιφνιδιάζει. Ο εκνευρισμός αυτός μπορεί να εκδηλωθεί σε διάφορα πεδία και σε διάφορα επίπεδα», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως «εκείνο που μετράει είναι η καθαρή γνώση του τοπίου, η σωστή πρόβλεψη και κυρίως η ψυχραιμία και η αποφασιστικότητα να υπερασπιστείς τα κυριαρχικά σου δικαιώματα ως Ελληνισμός παντού, με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και με βάση την αποτρεπτική δυνατότητα που έχεις».

Για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια υπενθύμισε ότι από τη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την κάλυψη του 80% των ανατιμήσεων οριζόντια για όλους τους καταναλωτές σε ό,τι αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα και στη συνέχεια ανακοινώθηκε στήριξη που φτάνει το μισό δισ. για να καλυφθούν οι ενεργειακές ανάγκες και σε ηλεκτρικό ρεύμα και σε ό,τι αφορά το επίδομα θέρμανσης.

«Είμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη ενεργειακή κρίση», τόνισε ο κ. Οικονόμου δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου αυτή η ενεργειακή κρίση να έχει όσο το δυνατόν μικρότερο «αποτύπωμα». «Όποιος ρίξει μια ματιά στο πως έχουν αντιμετωπίσει την κρίση οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, θα αντιληφθεί το πόσο γρήγορα, αποτελεσματικά και στοχευμένα κινηθήκαμε. Συνεχίζουμε να κινούμαστε και σε άλλα επίπεδα, αναζητώντας και μια ευρωπαϊκή παρέμβαση, μια ευρωπαϊκή λύση στην όλη υπόθεση», πρόσθεσε.

Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα είπε ότι το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη και οι μεγαλύτερες δυσκολίες είναι στη Χαλκιδική. «Το παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή. Δείξαμε έγκαιρα και γρήγορα αντανακλαστικά. Είναι ένα φαινόμενο ιδιαίτερα μεγάλης σφοδρότητας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες εχθές έπεσαν στο Λεκανοπέδιο 30 εκατομμύρια τόνοι νερού. Από μόνος του είναι ένας πολύ εντυπωσιακός αριθμός. Επενδύσαμε από την πρώτη στιγμή στην πρόληψη», συνέχισε.

Επιπλέον ανέφερε ότι το 112 λειτούργησε, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε σε όλη την Επικράτεια πάνω από 1.500-1.600 κλήσεις και η Πολιτική Προστασία, ο κ. Στυλιανίδης με τον κ. Τουρνά, συντόνιζαν το σύνολο των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού και της Αυτοδιοίκησης, ούτως ώστε να γίνονται παρεμβάσεις, απεγκλωβισμοί, αντλήσεις υδάτων.

Για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η κυβέρνηση ασχολείται με τα μεγάλα θέματα και με την προοπτική της χώρας και όχι «με το να αναπαράγουμε συνθήκες τοξικότητας ή να παρακολουθούμε μια ρητορική που προσπαθεί να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις, μπας και κάποιοι βγουν στην επιφάνεια».

Και συνέχισε: «Από εκεί και πέρα, είμαστε πάρα πολύ ξεκάθαροι σε ζητήματα διαφάνειας και λογοδοσίας. Μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα, τίποτα δεν έχουμε να κρύψουμε και πολύ περισσότερο τίποτα δεν έχουμε να φοβηθούμε σε αντίθεση με άλλους. Σε ό,τι αφορά τη σύσταση Εξεταστικής θα βρεθεί το σωστό διαδικαστικό που να έχει και την αντίστοιχη θεσμική σοβαρότητα, έτσι ώστε στο μεγαλύτερο δυνατό χρονικό εύρος να κουβεντιάσουμε τα ζητήματα αυτά που τίθενται».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση έχει απαντήσει ήδη πέντε φορές στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και έχουν κατατεθεί δημόσια όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί σε ό,τι αφορά τα Μέσα και τη χρηματοδότηση. «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον έκτακτο χαρακτήρα της υγειονομικής κρίσης. Δεν υπήρξε πρωθυπουργός που να έχει διαχειριστεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Είναι αστείο να συζητάμε το εάν δικαιολογούνταν μία έκτακτη διαχείριση απέναντι στην πανδημία. Και σε ό,τι αφορά την ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας το πρώτο διάστημα και σε ό,τι αφορά την ενημέρωση των πολιτών για τον εμβολιασμό στη δεύτερη φάση. Όλα τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι όποιος τα επικαλείται και τα επαναφέρει κάθε τρεις και λίγο, το κάνει για να κρύψει τη δική του παταγώδη αποτυχία στα κεφαλαιώδη, στα πολύ σημαντικά, στα πολύ ουσιαστικά που αφορούν την ελληνική κοινωνία», υπογράμμισε.

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
  • ·
  • ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

"Βόμβα" της Βαρέζε του Καστρίτη στο Μιλάνο 84-74 την Αρμάνι

All Content

Περιστέρι: Δωρεάν είσοδος με τη Σαραγόσα

All Content - BusinessNews.gr

Φονική πυρκαγιά στη «Βιολάντα»: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

All Content - BusinessNews.gr

Peoplecert: Πώς ο πρώτος ελληνικός μονόκερoς χτίζει παγκόσμια υπεροχή - Τι αποκαλύπτει ο Β. Νικολαΐδης

All Content - BusinessNews.gr

Χαμηλό ενδιαφέρον για τον “κάθετο” διάδρομο φυσικού αερίου - Αισιοδοξία για τις επόμενες δημοπρασίες

All Content

Βάνιας Απέργης, Founder - Director, yellowgroove: Όταν σβήσουν τα υπόλοιπα, μένει ο ήχος

All Content

McCANN Athens: General Manager αναλαμβάνει ο Γιώργος Τριδήμας

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Στο παρκέ του Nοvasports κι αυτήν την εβδομάδα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Πανιώνιος

All Content

Το κάρφωμα του Ομάρ Πέιν στην κορυφή του Top-10 της GBL (video)

All Content - BusinessNews.gr

IRIS έως 1.000€: Έλεγχοι-εξπρές της ΑΑΔΕ πριν την αύξηση των ορίων - Τα πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Δημοσιονομική υπέρβαση το 2025 – Πρωτογενές πλεόνασμα 8,1 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

TITAN: Ξεκινά συναντήσεις με επενδυτές για ενδεχόμενη προσφορά ομολογιών 350 εκατ. ευρώ

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Σκυλακάκης: Ισχυρή ένδειξη για υψηλότερη του αναμενομένου ανάκαμψη
Σκυλακάκης: Ισχυρή ένδειξη για υψηλότερη του αναμενομένου ανάκαμψη 15/10/2021 - 13:47
Τράπεζες και κατασκευές ώθησαν υψηλότερα 0,69% το Χρηματιστήριο Αθηνών 15/10/2021 - 17:50
Τράπεζες και κατασκευές ώθησαν υψηλότερα 0,69% το Χρηματιστήριο Αθηνών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γιατροί: Θα αυξηθεί η αμοιβή για την επίσκεψη σε συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ
    26/01/2026 - 21:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurolife FFH: Αυξημένες οι επιδόσεις του 2025 - Απόδοση 3,76% στα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου
    26/01/2026 - 21:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βουτσινάς (ΚΕΕΕ): Η περιφέρεια μπορεί να παράγει, να εξάγει και να σταθεί διεθνώς ανταγωνιστικά
    26/01/2026 - 20:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Γερμανία επαναφέρει τις επιδοτήσεις για τα ηλεκτρικά οχήματα
    26/01/2026 - 20:24 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    26/01/2026 - 19:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φονική πυρκαγιά στη «Βιολάντα»: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας
    26/01/2026 - 19:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ρούτε: «Όποιος πιστεύει ότι η Ευρώπη μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της χωρίς τις ΗΠΑ, ονειρεύεται»
    26/01/2026 - 19:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Αντλεί 600 εκατ. ευρώ από πράσινο ομόλογο με υπερκάλυψη 5,8 φορές
    26/01/2026 - 19:10 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ρεκόρ συμμετοχών στην 50η «Ημέρα Καριέρας» στην Αθήνα - Σχεδόν 10.000 πολίτες επισκέφθηκαν την εκδήλωση
    26/01/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γαλλία: Η αντιπαράθεση με τον Τραμπ ενισχύει τη δημοφιλία του Μακρόν
    26/01/2026 - 18:20 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Peoplecert: Πώς ο πρώτος ελληνικός μονόκερoς χτίζει παγκόσμια υπεροχή - Τι αποκαλύπτει ο Β. Νικολαΐδης
    26/01/2026 - 07:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τρίκαλα: Μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Βιολάντα»- Τέσσερις εργαζόμενες νεκρές - H ανακοίνωση της εταιρείας
    26/01/2026 - 08:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βιολάντα: Μοναδικό μας μέλημα είναι να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσαμε
    26/01/2026 - 13:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • IRIS έως 1.000€: Έλεγχοι-εξπρές της ΑΑΔΕ πριν την αύξηση των ορίων - Τα πρόστιμα
    26/01/2026 - 08:18 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η αβεβαιότητα ωθεί σε επίπεδα ρεκόρ τον χρυσό - Ξεπέρασε τα τα 5.000 δολάρια
    26/01/2026 - 07:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Δωρεάν είσοδος με τη Σαραγόσα

26/01/2026 - 21:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Βόμβα" της Βαρέζε του Καστρίτη στο Μιλάνο 84-74 την Αρμάνι

26/01/2026 - 21:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Beauty point επωνύμων το κορυφαίο κέντρο ομορφιάς “Hollywood Clinic” στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

26/01/2026 - 16:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΛΑΜΨΗ!

26/01/2026 - 16:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κομισιόν: Επίσημη έρευνα κατά του Grok του Ίλον Μασκ

26/01/2026 - 15:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΒΗΕ: Στο επίκεντρο η εγχώρια βιομηχανία ηλιακής ενέργειας και η ενεργειακή μετάβαση

26/01/2026 - 15:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Οι ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ παίζουν στο Vodafone TV

26/01/2026 - 14:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συνεχίζει να πρασινίζει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη

26/01/2026 - 14:54
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορική στιγμή για την Audi: Πρεμιέρα της Audi Revolut F1 Team

26/01/2026 - 06:20
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Volvo EX60 σε περιπετειώδη έκδοση Cross Country

26/01/2026 - 06:18
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo