Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βρούτσης: Τα 21 μέτρα στήριξης των εργαζομένων
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/11/2020 · 14:00

Βρούτσης: Τα 21 μέτρα στήριξης των εργαζομένων

Τα 21 μέτρα στήριξης της αγοράς εργασίας και προστασίας των εργαζομένων και ανέργων για το μήνα Νοέμβριο ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τα μέτρα είναι τα εξής:

  • Αναστολές συμβάσεων εργασίας και αποζημίωση ειδικού σκοπού με βάση υπολογισμού το ποσό των 800 ευρώ για τον μήνα Νοέμβριο 2020
  • Αναστολές συμβάσεων εργασίας υπολογιζόμενες στα 800 ευρώ αντί του 534 εφάπαξ για το μήνα Νοέμβριο 11/2020, ενόψει εορτών Χριστουγέννων. Το μέτρο καλύπτει όλους τους εργαζόμενους που έχουν προσληφθεί μέχρι και την 4.11.2020.
  • Αναφορικά με το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο είναι πληρωτέο εντός του διαστήματος 21.12.2020 με 31.12.2020, θα καταβληθεί από το κράτος στους εργοδότες η αναλογία για το χρονικό διάστημα που οι εργαζόμενοι είχαν τεθεί σε αναστολή, υπολογιζόμενη επί του ύψους των 534.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού δικαιούνται οι εξής δύο κατηγορίες εργαζομένων

  1. Εργαζόμενοι των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται υποχρεωτικά σε αναστολή και εργάζονται σε επιχειρήσεις που κλείνουν με κρατική εντολή βάσει ΚΑΔ

Συγκεκριμένα:

  • Από την 3η.11.2020 έως την 30η.11.2020 τίθενται σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας εργαζομένων σε επιχειρήσεις των οποίων η λειτουργία ανεστάλη με κρατική εντολή την 3η.11.2020 σε συγκεκριμένες Περιφερειακές Ενότητες, πριν την ανακοίνωση των γενικευμένων μέτρων για το σύνολο της επικράτειας,
  • Από την 7η.11.2020 ή οποιαδήποτε άλλη διαφορετική ημερομηνία έναρξης του μέτρου αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων με κρατική εντολή πχ κομμωτήρια έως και την 30η.11.2020 τίθενται σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων σε επιχειρήσεις των οποίων η λειτουργία ανεστάλη με κρατική εντολή μετά την ανακοίνωση των γενικευμένων μέτρων για το σύνολο της επικράτειας.

Η διαφοροποίηση ως προς τις ημερομηνίες έναρξης των αναστολών υφίσταται γιατί μέχρι την χρονική στιγμή που αναστέλλεται η λειτουργία των επιχειρήσεων με κρατική εντολή ο εργαζόμενος παρέχει την εργασία του στον εργοδότη, ο οποίος θα καταβάλλει στον εργαζόμενο τον μισθό και θα καλύψει τις ασφαλιστικές εισφορές που αναλογούν στις ημέρες του μήνα κατά τις οποίες εργάστηκε.

Αντιθέτως από την στιγμή που αναστέλλεται η λειτουργία μια επιχείρησης με κρατική εντολή ενεργοποιείται η αναστολή σύμβασης εργασίας και το κράτος πλέον αναλαμβάνει την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού και την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών στο ύψος του ονομαστικού μισθού των εργαζομένων.

2. Εργαζόμενοι των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται σε αναστολή για μέρος ή για ολόκληρο τον μήνα σε επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται ως πληττόμενες για το μήνα Νοέμβριο, ισχύει η γενικευμένη λίστα ΚΑΔ του ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.

Παραδείγματα

Εργαζόμενος σε κλειστή επιχείρηση με κρατική εντολή βάσει ΚΑΔ στη Θεσσαλονίκη τίθεται σε αναστολή από 3.11.2020 και θα λάβει 747 ευρώ (υπολογισμός στα 800 ευρώ για 28 ήμερες αναστολής)

Εργαζόμενος σε κλειστή επιχείρηση με κρατική εντολή βάσει ΚΑΔ τίθεται σε αναστολή από 7.11.2020 και θα λάβει 640 ευρώ (υπολογισμός στα 800 ευρώ για 24 ήμερες αναστολής)

Εργαζόμενος σε κομμωτήριο/κουρείο/κέντρα αισθητικής που κλείνει με κρατική εντολή την 9.11.2020 τίθεται σε αναστολή από 9.11.2020 και θα λάβει 587 ευρώ (υπολογισμός στα 800 ευρώ για 22 ήμερες αναστολής)

Εργαζόμενος σε πληττόμενη επιχείρηση βάσει ΚΑΔ που έχει τεθεί σε αναστολή από 1.11.2020 θα λάβει 800 ευρώ ή την αναλογία επί των 800 ευρώ για τις ήμερες του Νοέμβριου που είναι σε αναστολή.

Σε κάθε περίπτωση όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής το κράτος καλύπτει τις συνολικές ασφαλιστικές εισφορές υπολογιζόμενες στο ύψος του ονομαστικού τους μισθού.

Για τις περιπτώσεις επιχειρήσεων που θέτουν υποχρεωτικά ή μη τους εργαζόμενους τους σε καθεστώς αναστολής απαγορεύεται να προβούν σε απολύσεις κι αν τις πραγματοποιήσουν αυτές είναι άκυρες

Για τις πληττόμενες επιχειρήσεις που θέτουν το προσωπικό τους σε αναστολή ισχύει και η ρήτρα διατήρησης του υφιστάμενου αριθμού εργαζομένων για ένα μήνα μετά την ενεργοποίηση των αναστολών.

Μέτρο 2: υποχρεωτική τηλεργασία 50% για όσους εργαζόμενους η εργασία τους μπορεί να παρασχεθεί εξ αποστάσεως / οριζόντιο μέτρο

Όλες οι λειτουργούσες επιχειρήσεις ανά την επικράτεια, ανεξάρτητα αν είναι πληττόμενες ή όχι υποχρεούνται να θέσουν το 50% των εργαζομένων τους σε τηλεργασία εφόσον η εργασία τους μπορεί να παρασχεθεί εξ αποστάσεως

Η τηλεργασία προδηλώνεται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ με το έντυπο 4.1.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης επισύρεται κύρωση 3.000 ευρώ στην επιχείρηση.

Παράδειγμα

Σε ασφαλιστική εταιρεία απασχολούνται 50 υπάλληλοι γραφείου και 20 τεχνίτες.

Η εταιρεία υποχρεούται να θέσει σε τηλεργασία τους 25 υπαλλήλους γραφείου οι οποίοι μπορούν να παρέχουν εξ αποστάσεως την εργασία τους, όχι όμως και τους τεχνίτες. Ο υπολογισμός του 50% γίνεται επί του αριθμού των εργαζομένων οι οποίοι μπορούν να παρέχουν την εργασίας τους εξ αποστάσεως.

Οικονομική ενίσχυση ανέργων

  • Επεκτείνεται κατά 2 μήνες η καταβολή του επιδόματος ανεργίας σε όσους ανέργους η επιδότηση ανεργίας τους έληξε τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο
  • Χορηγείται νέα εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους. Αφορά περίπου 130.000 μακροχρόνια άνεργους.
  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα « Συν-εργασία» για όλες τις λειτουργούσες επιχειρήσεις πληττόμενες ή όχι.
  • Παραμένει ανοιχτό το πρόγραμμα προσλήψεων για 100.000 επιδοτούμενες νέες θέσεις εργασίας.
  • Υποβολή μονομερών δηλώσεις από τους εποχικά εργαζόμενους στον τουρισμό προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ύψους 534 ευρώ για τον μηνά Οκτώβριο.
  • Υποβολή μονομερών δηλώσεων για τους καλλιτέχνες που έχουν απογραφεί στην πλατφόρμα των καλλιτεχνών, προκειμένου να λάβουν μηνιαία αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
  • Υποβολή μονομερών δηλώσεων για τους ξεναγούς και τους τουριστικούς συνόδους προκειμένου να λάβουν μηνιαία αποζημίωση ειδικού σκοπού 534 ευρώ για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
  • Καταβάλλεται αναλόγια αποζημίωσης άδειας για εργαζόμενους που είναι σε αναστολή στα 12μηνης λειτουργιάς ξενοδοχεία, υπολογιζόμενη στα 2/25 ανά μηνά αναστολής με βάση υπολογισμού το ποσό των 534 ευρώ.
  • Για το χρονικό διάστημα από 1.9.2020 έως 31.12.2020 καταβάλλονται από τον κρατικό προϋπολογισμό οι εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές για τα 12μηνης λειτουργιάς ξενοδοχεία που είχαν κατά το χρονικό διάστημα από Ιανουάριο 2020 έως και Αύγουστο 2020 χαμηλότερα ακαθάριστα έσοδα κατά τουλάχιστον εβδομήντα τοις εκατό (70%) από το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του έτους 2019.
  • Επιδοτούνται οι επιχειρήσεις του πολιτισμού με το 40% των θέσεων θεατή αντί 10 ευρώ για τα θέατρα και 4 ευρώ για τους κινηματόγραφους με αναλόγια του αριθμό παραστάσεων, με την υποχρέωση επιστροφής του 20 % της επιδότησης με τη μορφή κοινωνικού εισιτήριου προς ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Το μέτρο ισχύει για τους μήνες Οκτώβριο έως και Δεκέμβριο.
  • Καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό το 80% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους για χρονικό διάστημα μέχρι 12 μήνες σε τουριστικές επιχειρήσεις 12μηνης λειτουργιάς με περισσότερους από 50 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης, που θα υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια ενεργειακής και κτιριακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων τους.
  • Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για χρονικό διάστημα 3 μηνών για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που βρίσκονται στις περιφέρειες που επλήγησαν από τον Ιανό. Στους δικαιούχους συμπεριλαμβάνονται και εργαζόμενοι σε αυτές τις επιχειρήσεις οι οποίοι απολύθηκαν εντός του χρονικού διαστήματος 18.08.2020 -29.09.2020.
  • Κάλυψη εργαζομένων πληττομένων επιχειρήσεων από τον σεισμό στη Σάμο με αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 για 3 μήνες.
  • Παράταση μέτρου αδειών ειδικού σκοπού για τους γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στο γυμνάσιο.
  • Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 εύρω με κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών σε εργαζόμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τίθενται σε αναστολή καθώς απέχουν από την εργασία τους ένεκα σοβαρών νοσημάτων.
  • Επιδότηση των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών στις αερομεταφορές και στις ακτοπλοϊκές μεταφορές μέχρι και την 31.12.2020.
  • Ευελιξία προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς.
  • Για τις επιχειρήσεις που αναστέλλεται η λειτουργία τους με εντολή δημόσιας αρχής, δίνεται η δυνατότητα αναστολής πληρωμής των δόσεων ρυθμισμένων ασφαλιστικών οφειλών, πληρωτέων τον μήνα Νοέμβριο. Η αποπληρωμή τους μετατίθεται σε αντίστοιχες δόσεις, στο τέλος της ισχύουσας ρύθμισης.
  • Για τους εργαζόμενους που η σύμβαση εργασίας τους τίθεται σε αναστολή, ανά την επικράτεια, δίνεται η δυνατότητα αναστολής πληρωμής των δόσεων ρυθμισμένων φορολογικών οφειλών, πληρωτέων τον μήνα Νοέμβριο και η αποπληρωμή τους μετατίθεται σε αντίστοιχες δόσεις, στο τέλος τις ισχύουσας ρύθμισης.
  • Οι εργαζόμενοι που τίθενται σε αναστολή σύμβασης εργασίας ανά την επικράτεια δικαιούνται υποχρεωτική μείωση ενοικίου κατά 40% για την κύρια κατοικία τους αλλά και για τη φοιτητική κατοικία των τέκνων τους.
  • ΒΡΟΥΤΣΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Μπήκε και ο Φαλ για τη Φενέρμπαχτσε

All Content

Έτσι νίκησε ο Πανιώνιος τον Κρόνο (video)

All Content

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεργάστηκε με την The Newtons Laboratory και η υγεία μπήκε στο επίκεντρο

All Content

Παραιτείται από την ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου - Σε νέο τηλεοπτικό οργανισμό το επόμενο βήμα

All Content

Προμηθέας: "Η ΕΕΑ δεν σέβεται τη νομιμότητα"!

All Content

Κυρίαρχος στο β' μισό ο Πανιώνιος 70-51 τον Κρόνο στο Μπραχάμι

CSRΝews.gr

WindEnergy Hamburg 2026: Ισχυρό διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αιολική ενέργεια

CSRΝews.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

CSRΝews.gr

DIMAND: Ροζ φωταγώγηση για τον καρκίνο του μαστού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης βάζει λουκέτο για να περιορίσει τη ζημιά που προκάλεσε
Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης βάζει λουκέτο για να περιορίσει τη ζημιά που προκάλεσε 06/11/2020 - 13:31
Novartis: Ο Βενιζέλος κατέθεσε στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου 06/11/2020 - 14:24
Novartis: Ο Βενιζέλος κατέθεσε στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Cosmos Sport: Aποκτά το 100% της Sport Vision - Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το deal
    06/10/2026 - 02:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες για την «πυραμίδα» επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα – Στη φυλακή οι δύο στρατιωτικοί
    05/10/2026 - 22:23 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρούμπιο πριν από την επίσκεψη στην Αθήνα: «Πολύ σημαντικός σύμμαχος των ΗΠΑ η Ελλάδα»
    05/10/2026 - 21:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τραμπ: Η Ουκρανία και οι... Δημοκρατικοί φταίνε για τις υψηλές τιμές της βενζίνης
    05/10/2026 - 21:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΕΣΦΑ: Προς υλοποίηση ο αγωγός φυσικού αερίου προς την Πάτρα
    05/10/2026 - 20:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μέσα στον Οκτώβριο η ενίσχυση ύψους 53.773.000 ευρώ για το κόστος των ζωοτροφών
    05/10/2026 - 20:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    05/10/2026 - 20:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μακρόν και Μερτς θέλουν «νέο εμπορικό όπλο» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αντιμετώπιση της Κίνας
    05/10/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 52α γενέθλια της ΝΔ: Σε ταραγμένα νερά κρατάμε γερά το σκάφος της πατρίδας
    05/10/2026 - 19:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά ομόλογα: Υποχώρηση της απόδοσης, αλλά το spread παραμένει άνω των 100 μονάδων
    05/10/2026 - 19:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Vero group: Πού ετοιμάζει νέα καταστήματα στα Βαλκάνια - Aύξηση τζίρου +5,3% στα 182,6 εκατ. ευρώ
    05/10/2026 - 07:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο Κώστας Γεράρδος μπαίνει στη διαφήμιση
    05/10/2026 - 13:23 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ethical banks: Ποια είναι η FEBEA με 30 τράπεζες και οργανισμούς, 79 δισ. ευρώ και έναν Έλληνα στην προεδρία
    05/10/2026 - 09:09 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Προσχέδιο Προϋπολογισμού 2027: Ανάπτυξη 2% φέτος και 2,3% το 2027, εν μέσω γεωπολιτικής αβεβαιότητας
    05/10/2026 - 11:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • METLEN: Νέα συμφωνία για το γάλλιο – Έως 16% της παραγωγής σε ιαπωνική εταιρεία
    05/10/2026 - 09:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρεμιέρα με νίκη και στην Αδριατική Λίγκα η Παρτιζάν

05/10/2026 - 20:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Μπήκε και ο Φαλ για τη Φενέρμπαχτσε

05/10/2026 - 19:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WindEnergy Hamburg 2026: Ισχυρό διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον για την ελληνική αιολική ενέργεια

05/10/2026 - 14:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

05/10/2026 - 13:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Choose στηρίζει το «Άλμα Ζωής» στο Greece Race for the Cure

05/10/2026 - 13:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Παπαστράτος υποδέχεται τους πρώτους ασκούμενους του FutuReady Greece

05/10/2026 - 13:19
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo