Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Απογειώθηκαν τα έσοδα του τουρισμού στο 7μηνο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/09/2019 · 14:29

Απογειώθηκαν τα έσοδα του τουρισμού στο 7μηνο

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούλιο του 2019 εμφάνισε πλεόνασμα 3.398 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 3.099 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 11,1% κατέγραψαν τον Ιούλιο του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 3.645 εκατ. ευρώ, έναντι 3.280 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018, ενώ αύξηση κατά 37,0% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Ιούλιος 2019: 248 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2018: 181 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 8,9% στα 630,9 ευρώ, καθώς και στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 2,4% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2018. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 85,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και υπεραντιστάθμισαν (169,1%) το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2019, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 7.547 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 6.793 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 1.097 εκατ. ευρώ ή 13,6% στα 9,15 δισ. ευρώ, οι οποίες μόνο εν μέρει αντισταθμίστηκαν από την αύξηση των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 343 εκατ. ευρώ ή 27,1%. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 13,1%, καθώς η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση παρουσίασε μικρή αύξηση κατά 0,6%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 55,4% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 69,9% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Τον Ιούλιο του 2019, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 11,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 15,5% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.545 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 2,7% (Ιούλιος 2019: 1.034 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2018: 1.007 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 7,1% (Ιούλιος 2019: 1.490 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2018: 1.391 εκατ. ευρώ), καθώς και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 30,0% και διαμορφώθηκαν στα 1.054 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 2,9% και διαμορφώθηκαν στα 501 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 1,3% και διαμορφώθηκαν στα 193 εκατ. ευρώ. Αύξηση κατά 63,6% παρουσίασαν και οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 566 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 7,7% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 180 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 8,7% και διαμορφώθηκαν στα 88 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2019, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 13,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018 και διαμορφώθηκαν στα 9.154 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση κατά 12,0% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 6.188 εκατ. ευρώ, και στην αύξηση κατά 17,9% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2.726 εκατ. ευρώ. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 12,3% και διαμορφώθηκαν στα 3.879 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 11,7% και διαμορφώθηκαν στα 2.309 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 1,1% και διαμορφώθηκαν στα 1.444 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 19,5% και διαμορφώθηκαν στα 551 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο διαμορφώθηκαν στα 1.318 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 25,9%. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, άνοδο κατά 12,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 569 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Ρωσία σημείωσαν μείωση κατά 7,9% και διαμορφώθηκαν στα 184 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Ιούλιο του 2019 διαμορφώθηκε στις 5.673 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 5.539 χιλ. ταξιδιωτών τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε ελαφρώς κατά 0,2%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 8,3%.

Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-28 κατά 4,3%, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 μειώθηκε κατά 1,8%.

Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 1.943 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 3,4%, ενώ αύξηση κατά 12,6% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ (Ιούλιος 2019: 2.078 χιλ., Ιούλιος 2018: 1.846 χιλ.). Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 13,0% και διαμορφώθηκε στις 589 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 4,2% και διαμορφώθηκε στις 285 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 29,6% και διαμορφώθηκε στις 644 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, μειωμένη κατά 18,7% ήταν η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ, η οποία διαμορφώθηκε στις 173 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ μείωση κατά 15,2% εμφάνισε και η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία, η οποία διαμορφώθηκε στις 106 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2019, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 0,6% και διαμορφώθηκε στις 15.080 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 14.995 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 2,6%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών μειώθηκε κατά 4,5%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 10.397 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 1,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 εμφάνισε αύξηση κατά 6,1% και διαμορφώθηκε στις 4.684 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 0,8%, ενώ αυτή από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 2,8%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 9,0% και διαμορφώθηκε στις 1.941 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 7,6% και διαμορφώθηκε στις 813 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκε κατά 12,2% και διαμορφώθηκε στις 1.745 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 6,2% και διαμορφώθηκε στις 595 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Ρωσία μειώθηκε κατά 6,6% και διαμορφώθηκε στις 259 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: «Το πρώτο βήμα έγινε, πάμε δυνατά για το 2-0» - Πρόστιμο από τη EuroLeague

All Content

Με Χολ, Χέις-Ντέιβις, Μιλουτίνοβ και Σορτς το Top-10 από τα Game 1 των playoffs (vid)

All Content - BusinessNews.gr

O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Conrad Athens The Ilisian: Ένα σύγχρονο Urban Resort στην καρδιά της Αθήνας

All Content

EΔΕΕ: Θεσμική παρέμβαση για τους διαγωνισμούς από ΟΑΣΑ και ΟΣΕΘ

All Content

Σε spec η NN Hellas

FleetNews

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

All Content

Ο Μιλουτίνοβ MVP των πρώτων αγώνων στα playoffs της EuroLeague (vid)

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Με τον "αέρα" του break στο Game 2 της Βαλένθια

All Content - BusinessNews.gr

Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Πώς κλείστηκαν τα ενεργειακά deal δισεκατομμυρίων για LNG σε Αλβανία και Βοσνία

All Content - BusinessNews.gr

Αποτελέσματα ΟΔΔΗΧ 2025: Η Ελλάδα μειώνει το χρέος της και το καθιστά βιώσιμο

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

FleetNews

VW ID. Buzz: Νέα αναβαθμισμένη έκδοση 4MOTION

CSRΝews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

CSRΝews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

CSRΝews.gr

Η Lidl Ελλάς Μεγάλος Χορηγός στο 10ο No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπ. Ανάπτυξης: Αυξήθηκαν κατά 87% οι έλεγχοι για το παραεμπόριο
Υπ. Ανάπτυξης: Αυξήθηκαν κατά 87% οι έλεγχοι για το παραεμπόριο 23/09/2019 - 14:15
Γ. Βρούτσης: Παράταση συλλογικής σύμβασης εργασίας μέχρι το τέλος του 2019 23/09/2019 - 14:44
Γ. Βρούτσης: Παράταση συλλογικής σύμβασης εργασίας μέχρι το τέλος του 2019

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αττικές εκδόσεις: Οριακή αύξηση τζίρου, ισχυρή βελτίωση καθαρών αποτελεσμάτων το 2025
    30/04/2026 - 18:37 MEDIA
  • MIG: Έσοδα 2,5 εκατ. ευρώ στο α' τρίμηνο 2026 - Κάμψη στη λειτουργική κερδοφορία
    30/04/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Πτώση 0,55%, στα 284,84 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    30/04/2026 - 18:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ίλιον: Μεγάλη φωτιά σε ισόγειο κατάστημα - Κάηκε ολοσχερώς το τριώροφο κτίριο με διαμερίσματα
    30/04/2026 - 17:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΚΤ: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια - Μήνυμα αυξημένης επιφυλακής από την Κριστίν Λαγκάρντ
    30/04/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Onyx: Ζημιές στα 4,25 εκατ. ευρώ για το 2025 - Μειώθηκε 24,6% ο τζίρος
    30/04/2026 - 17:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος Aktor: Αυξημένα κατά 137% τα EBITDA - Στα 1,39 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025
    30/04/2026 - 17:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Unibios: Κέρδη 2,22 εκατ. ευρώ για το 2025 - Στα 3,15 εκατ. ευρώ τα EBITDA
    30/04/2026 - 17:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΔΕΠΑ Εμπορίας κέρδισε τον διαγωνισμό της Bulgartransgaz για την προμήθεια LNG
    30/04/2026 - 17:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Fais Group: Αύξηση 7% των πωλήσεων το 2025, στα 226 εκατ. ευρώ
    30/04/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αποτελέσματα ΟΔΔΗΧ 2025: Η Ελλάδα μειώνει το χρέος της και το καθιστά βιώσιμο
    29/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες
    30/04/2026 - 06:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aktor: Μετά την Αλβανία, νέα συμφωνία για πώληση αμερικανικού LNG με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
    29/04/2026 - 21:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί
    29/04/2026 - 22:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πετρέλαιο: Το Brent πάνω από τα 119 δολάρια, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2022
    29/04/2026 - 21:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπουργκ: Στον... αέρα η συμμετοχή της στη EuroLeague - Τι είπε ο πρόεδρός της

30/04/2026 - 15:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Περιστέρι Betsson

30/04/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Freenow by Lyft και Sleed για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

30/04/2026 - 14:49
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το HIGGS παρουσιάζει το «Φιλανθρωπία 2.0»: Στην καρδιά του θεσμικού διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών

30/04/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα συνεχίζουν για 4η χρονιά την Ακαδημία για Γυναίκες Πρόσφυγες  

30/04/2026 - 13:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Deepfakes ονομάζουμε τη νέα κρίση εμπιστοσύνης για τα media

30/04/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η Uber επενδύει στη HysetCo για την ανάπτυξη ταξί υδρογόνου

30/04/2026 - 07:44
FleetNews
fleetnews.gr

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

30/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo