Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΙΝΣΕΤΕ: Αυτό είναι το προφίλ των τουριστών στην Ελλάδα το 2017
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/07/2018 · 03:00

ΙΝΣΕΤΕ: Αυτό είναι το προφίλ των τουριστών στην Ελλάδα το 2017

Οι Περιφέρειες με τις μεγαλύτερες ροές εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης είναι η Κεντρική Μακεδονία, το Νότιο Αιγαίο, η Αττική, η Κρήτη και τα Ιόνια Νησιά.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι Περιφέρειες με τις μεγαλύτερες ροές εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης είναι η Κεντρική Μακεδονία, το Νότιο Αιγαίο, η Αττική, η Κρήτη και τα Ιόνια Νησιά.

Το προφίλ των επισκεπτών, ωστόσο, διαφοροποιείται ανά Περιφέρεια, με αποτέλεσμα η Κεντρική Μακεδονία να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων ενώ το Νότιο Αιγαίο και η Κρήτη να υπερτερούν σε αριθμό εισπράξεων. Στις εισπράξεις υπερτερεί και η Αττική, ενώ χαμηλότερα απότην Κεντρική Μακεδονία βρίσκονται τα Ιόνια Νησιά.

Το συμπέρασμα αυτό αναδεικνύεται στη μελέτη του INSETE, που αναλύει τον εισερχόμενο τουρισμό ανά περι΄φερεια και ανά αγορά το 2017, με τίτλο: "Ποιος πάει πού; Πόσο μένει; Πόσα ξοδεύει;".

Οι 5 προαναφερόμενες Περιφέρειες δέχονται το 84% των επισκέψεων (26,0 εκ. στο σύνολο της χώρας), το 87% των διανυκτερεύσεων (181 εκ.) και το 89% των εισπράξεων (12,6 δισ. €).

Ο κάθε επισκέπτης της Ελλάδας (που αντιστοιχεί σε μια άφιξη) κατά μέσο όρο επισκέπτεται 1 έως 1,2 Περιφέρειες, με μέσο όρο 1,14 Περιφέρειες.

Εξαίρεση αποτελούν οι επισκέπτες από ΗΠΑ (1,64 επισκέψεις ανά επισκέπτη) και οι Λοιπές Χώρες (1,24) –οι 2 αυτές αγορές είναι long haul και προφανώς προσπαθούν σε ένα ταξίδι τους στην Ελλάδα να επισκεφθούν το μέγιστο αριθμό προορισμών ενδιαφέροντος. Οριακά περισσότερες Περιφέρειες (1,21) επισκέπτονται οι Γάλλοι.

Τον μικρότερο αριθμό επισκέψεων έχουν οι επισκέπτες από τις Βαλκανικές χώρες και τη Τουρκία. Ειδικότερα: ΠΓΔΜ (1,00), Βουλγαρία (1,02), Σερβία (1,03) και Ρουμανία (1,06), Τουρκία (1,14) και Αλβανία (1,15).

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της γερμανικής αγοράς σε όλες τις Περιφέρειες (πλην Βορείου Αιγαίου) ειδικά με όρους διανυκτερεύσεων και εισπράξεων, ακολουθούμενη από τη βρετανική αγορά που εμφανίζεται στη πλειονότητα των Περιφερειών. Αξιοσημείωτο είναι, πως δεν υπάρχει ούτε μια Περιφέρεια που τουλάχιστον η μια από τις δύο χώρες να μην συγκαταλέγεται στο top-3 των αγορών της Περιφέρειας.

Αρκετά μεγάλη διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες Περιφέρειες έχει η Περιφέρεια Αττικής, όπου οι τρεις μεγαλύτερες αγορές και στους τρεις δείκτες είναι η αμερικάνικη, η βρετανική και η κυπριακή.

Στις τρεις από τις τέσσερις Περιφέρειες που συνορεύουν με τις Βαλκανικές χώρες (Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη) τουλάχιστον δύο από τις τρεις αγορές με τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών είναι Βαλκανικές χώρες (συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας)– στην Κεντρική Μακεδονία και οι τρεις.

Η εικόνα διαφοροποιείται σε όρους εισπράξεων, λόγω μειωμένης αγοραστικής δύναμης των Βαλκανικών αγορών, με την Γερμανική αγορά να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις Περιφέρειες αυτές, πλην Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται η τουρκική αγορά, ακολουθεί η βουλγάρικη και στην τρίτη θέση είναι η γερμανική.

Οι Περιφέρειες με τις υψηλότερες τιμές

Από την ανάλυση των βασικών δεικτών: δαπάνη ανά επίσκεψη, δαπάνη ανά διανυκτέρευση και μέση διάρκεια παραμονής, προκύπτει ότι οι Περιφέρειες που κατά κύριο λόγω δέχονται τουρισμό «Ήλιος και Θάλασσα», δηλαδή το Νότιο Αιγαίο, η Κρήτη και τα Ιόνια Νησιά έχουν τις υψηλότερες τιμές και στους τρεις δείκτες.

➢ Στις τρεις Περιφέρειες, ο δείκτης δαπάνης ανά επίσκεψη κυμάνθηκε υψηλότερα σε σχέση με το μέσο όρο 458 € της Ελλάδας.

➢ Η δαπάνη ανά επίσκεψη παρουσίασε αύξηση σε σχέση με το 2016 μόνο στο Νότιο Αιγαίο.

➢ Στις Περιφέρειες που συνορεύουν με τις Βαλκανικές χώρες παρατηρούνται οι χαμηλότερες ή από τις χαμηλότερες τιμές και στους τρεις δείκτες παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με το 2016.

➢ Η Περιφέρεια Αττικής ενώ έχει χαμηλή δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με το μέσο όρο, έχει υψηλή δαπάνη ανά διανυκτέρευση λόγω της μικρής διάρκειας παραμονής των επισκεπτών.

➢ H δαπάνη ανά επίσκεψη παρουσίασε αύξηση +1,9%, η δαπάνη ανά διανυκτέρευση +1,1% και η μέση διάρκεια παραμονής +0,8%

Τι δείχνει η ανάλυση 6 αγορών

Ακολουθεί η ανάλυση έξι σημαντικών διαχρονικά αγορών για την Ελλάδα. Συγκεκριμένα: η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Ιταλία και η Ρωσία.

  • Η σημασία της γερμανικής αγοράς αναδεικνύεται από το γεγονός ότι σε 10 από τις 13 Περιφέρειες βάσει του αριθμού των επισκέψεων, και σε 11 Περιφέρειες βάσει του αριθμού των διανυκτερεύσεων και των εισπράξεων βρίσκεται στο top3. Η γερμανική αγορά είναι η σημαντικότερη αγορά ως προς τις εισπράξεις σε 6 Περιφέρειες. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (624 € έναντι 458 €), αν και έχει την ίδια ημερήσια δαπάνη με το μέσο όρο (68 €), λόγω της μεγαλύτερης παραμονής, αντικατοπτρίζοντας την μεγάλη συγκέντρωση τουριστών από την Γερμανία σε προορισμούς «Ήλιος και Θάλασσα» για τις θερινές διακοπές. Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για την γερμανική αγορά, ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, είναι: η Kρήτη, η Κεντρική Μακεδονία και το Νότιο Αιγαίο.
  • Η βρετανική αγορά είναι μια από τις 3 σημαντικότερες αγορές σε 8 Περιφέρειες, βάσει του αριθμού των επισκέψεων,σε 8 Περιφέρειες βάσει των εισπράξεων και σε 8 βάσει του αριθμού των διανυκτερεύσεων. Είναι η σημαντικότερη αγορά από πλευράς εισπράξεων στην Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών, του Βορείου Αιγαίου και της Δυτικής Ελλάδας. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (637 € έναντι 458 €) καθώς και υψηλότερη ημερήσια δαπάνη (78 € έναντι 68 €). Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για την Βρετανική αγορά, ως προς τον αριθμό των Διανυκτερεύσεων, είναι: τα Ιόνια Νησιά, η Kρήτη και το Νότιο Αιγαίο.
  • Η γαλλική αγορά είναι η τρίτη σημαντικότερη από πλευράς εισπράξεων. Εμφανίζεται σε 4 Περιφέρειες top-3, βάσει του αριθμού των επισκέψεων και εισπράξεων ενώ εμφανίζεται 5 φόρες βάσει αριθμού διανυκτερεύσεων. Πρώτη θέση κατέχει μόνο στον αριθμό επισκέψεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (577 € έναντι 458 €) καθώς και υψηλότερη ημερήσια δαπάνη (81 € έναντι 68 €). Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για την Γαλλική αγορά, ως προς τον αριθμό των Διανυκτερεύσεων, είναι: η Kρήτη, το Νότιο Αιγαίο και η Aττική.
  • Η ιταλική αγορά ανήκει στο top-3 σε 2 Περιφέρειες, βάσει του αριθμού των επισκέψεων, των διανυκτερεύσεων αλλά και των εισπράξεων. Σε καμία Περιφέρεια δεν κατέχει την πρώτη θέση. Έχει χαμηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (453 € έναντι 458 €) γιατί έχει χαμηλότερη ημερήσια δαπάνη ( 63 € έναντι 68 €). Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για την ιταλική αγορά, ως προς τον αριθμό των Διανυκτερεύσεων, είναι:το Νότιο Αιγαίο, τα Ιόνια Νησιά και η Kρήτη.
  • Η αμερικανική αγορά, συμπληρώνει το top-5 των σημαντικών αγορών. Εμφανίζεται σε 4 Περιφέρειες στο top-3, βάσει του αριθμού των επισκέψεων των εισπράξεων και των διανυκτερεύσεων. Αποτελεί την αγορά με την υψηλότερη τουριστική για την Περιφέρεια Αττικής. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (573 € έναντι 458 €) καθώς και υψηλότερη ημερήσια δαπάνη (85 € έναντι 68 €). Οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ επισκέπτονται 1,64 Περιφέρειες έναντι 1,14 που είναι ο γενικός μέσος όρος του εισερχόμενου τουρισμού. Επίσης οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ επισκέπτονται 1,64 Περιφέρειες έναντι 1,14 που είναι ο γενικός μέσος όρος για τον εισερχόμενο τουρισμό. Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για την αμερικανική αγορά ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, είναι: η Aττική, το Νότιο Αιγαίο και το Βόρειο Αιγαίο.
  • Η ρωσική αγορά δεν εμφανίζεται σε καμία περιφέρεια βάσει του αριθμού των επισκέψεων, των εισπράξεων και των διανυκτερεύσεων. Έχει υψηλότερη δαπάνη ανά επίσκεψη σε σχέση με τον μέσο όρο της χώρας (605 € έναντι 458 €) καθώς και υψηλότερη ημερήσια δαπάνη (71 € έναντι 68 €). Οι 3 δημοφιλέστερες Περιφέρειες για τη ρώσικη αγορά ως προς τον αριθμό των Διανυκτερεύσεων, είναι: το Νότιο Αιγαίο, η Κρήτη και η Κεντρική Μακεδονία.

Πηγή: tornosnews.gr

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΠΡΟΦΙΛ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρώτη ήττα για την Μπασκόνια στη Liga Endesa πριν τον Παναθηναϊκό - Σαρωτικές Βαλένθια, Μπανταλόνα (vids)

All Content

Απρόσμενη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό, 77-82 από την Πετκίμ - Νίκη της Μπεσίκτας

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Αμφιβολίες για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη – Ανάγκη για μακροπρόθεσμες συμφωνίες LNG

All Content - BusinessNews.gr

Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερα χρόνια οι «ταύροι» στις αγορές- Υπεραποδίδει το ΧΑ σε σχέση με τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές

All Content

Παράταση στο spec για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

All Content

Η Beau Domaine στην ελληνική αγορά

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τις 300 νίκες στο πρωτάθλημα

All Content

Ομπράντοβιτς για Σλούκα-Ναν: «Όλοι καταλαβαίνουν πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γκοργκόλης: «Γκαζώνει» στην αγορά δικύκλου με μερίδιο 31% και ηγετική θέση για 16η συνεχή χρονιά - Ξεπέρασε τα 83 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Υδατοκαλλιέργεια: Εξαγωγές 672 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στην ευζωία των ψαριών

All Content - BusinessNews.gr

«Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες – Επανυπολογισμός οφειλών, περιορισμός πλειστηριασμών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

CSRΝews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαράσσει νέα στρατηγική για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε αίτηση της MIG κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας
Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε αίτηση της MIG κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας 27/07/2018 - 03:00
ΝΔ: «Έπρεπε να περάσουν 4 μέρες για να συνειδητοποιήσει ο Τσίπρας τις ευθύνες του» 27/07/2018 - 03:00
ΝΔ: «Έπρεπε να περάσουν 4 μέρες για να συνειδητοποιήσει ο Τσίπρας τις ευθύνες του»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    18/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρικάκος: Λύσεις στα αιτήματα των λαϊκών αγορών με επίκεντρο τον καταναλωτή
    18/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συγκίνηση στη Νίκαια για το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη
    18/10/2026 - 14:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προσβάσιμος τουρισμός: Δικαίωμα για όλους, ευκαιρία για την ελληνική οικονομία
    18/10/2026 - 13:25 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΟΟΣΑ: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη, οι θετικές επιδόσεις και οι αναφορές στις καλές πρακτικές της Ελλάδας
    18/10/2026 - 13:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
    18/10/2026 - 12:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον ισχυρή φωνή στην Ευρώπη
    18/10/2026 - 11:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026
    18/10/2026 - 11:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Η ασφάλεια των παιδιών μας στον δρόμο είναι ευθύνη όλων μας και σταθερή προτεραιότητά μας
    18/10/2026 - 11:08 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Απορροφάται το 50% της αύξησης στο πετρέλαιο θέρμανσης με τις επιδοτήσεις κράτους και διυλιστηρίων
    18/10/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρικάκος: Λύσεις στα αιτήματα των λαϊκών αγορών με επίκεντρο τον καταναλωτή
    18/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΕ: Σημαντική πρόοδος στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
    18/10/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προσβάσιμος τουρισμός: Δικαίωμα για όλους, ευκαιρία για την ελληνική οικονομία
    18/10/2026 - 13:25 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απρόσμενη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό, 77-82 από την Πετκίμ - Νίκη της Μπεσίκτας

18/10/2026 - 20:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων

18/10/2026 - 20:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

16/10/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το νέο app του ΣΠΟΡ FM TV πλέον διαθέσιμο

16/10/2026 - 14:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

16/10/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Στο Λονδίνο για τη ζωντανή εμφάνιση της Mariah Carey θα ταξιδέψει ένας τυχερός ακροατής

16/10/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo