Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ισραήλ: Διεθνής κατακραυγή για το σχέδιο κατάκτησης της πόλης της Γάζας
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
09/08/2025 · 10:38

Ισραήλ: Διεθνής κατακραυγή για το σχέδιο κατάκτησης της πόλης της Γάζας

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα διεξαγάγει αύριο Κυριακή κατεπείγουσα συνεδρίαση για τη Λωρίδα της Γάζας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται, παρά τη διεθνή κατακραυγή, να αρχίσει επιχειρήσεις για να κυριεύσει την πόλη της Γάζας, τη μεγαλύτερη στον παλαιστινιακό θύλακο, με διακηρυγμένους στόχους να «νικήσει» τη Χαμάς και να εξασφαλίσει την «απελευθέρωση» όσων ομήρων απομένουν.

Έπειτα από 22 μήνες, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αντιμετωπίζει έντονη πίεση, εντός Ισραήλ και στο εξωτερικό, να βάλει τέλος στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, όπου πάνω από δυο εκατομμύρια Παλαιστίνιοι απειλούνται να υποστούν «γενικευμένο λιμό», σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Βάσει του σχεδίου που ενέκρινε ξημερώματα χθες το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ, ο στρατός της χώρας «προετοιμάζεται να καταλάβει τον έλεγχο της πόλης της Γάζας», μεγάλο μέρος της οποίας έχει μετατραπεί σε συντρίμμια, στον βορρά της μικρής παραθαλάσσιας περιοχής, και να προχωρήσει στη «διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στον άμαχο πληθυσμό εκτός των ζωνών μάχης».

Μετά την ανακοίνωση του σχεδίου αυτού, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα διεξαγάγει αύριο Κυριακή στις 10:00 (ώρα Νέας Υόρκης· στις 17:00 ώρα Ελλάδας) κατεπείγουσα συνεδρίαση για τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφεραν χθες Παρασκευή συγκλίνουσες διπλωματικές πηγές.

Πέρα από τον «αφοπλισμό» της Χαμάς και την επιστροφή «όλων των ομήρων, τόσο όσων βρίσκονται στη ζωή όσο και αυτών που έχουν αποβιώσει», το σχέδιο κάνει λόγο περί «αποστρατιωτικοποίησης» όλης της Λωρίδας της Γάζας, που θα τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο ως την εγκαθίδρυση «εναλλακτικής πολιτικής διοίκησης» που δεν θα ανήκει «ούτε στη Χαμάς ούτε στην Παλαιστινιακή Αρχή», ανέφερε ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε χθες από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Δεν θα επιβάλλουμε κατοχή στη Γάζα, θα απελευθερώσουμε τη Γάζα από τη Χαμάς», που κυβερνά τον θύλακο από το 2007, τόνισε ο κ. Νετανιάχου χθες βράδυ μέσω X.

Ο στρατός «προετοιμάζεται ήδη από σήμερα να εφαρμόσει πλήρως τις αποφάσεις» της κυβέρνησης, υπερθεμάτισε ο υπουργός Άμυνας Ισραέλ Κατς.

Από τη Γερμανία -παρότι από τους πιο πιστούς συμμάχους του Ισραήλ-, που ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις εξαγωγές όπλων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στη Λωρίδα της Γάζας, ως την Κίνα, που κατήγγειλε τις «επικίνδυνες ενέργειες» της ισραηλινής κυβέρνησης, περνώντας από την ΕΕ, καθώς και πολλές μουσουλμανικές χώρες, το σχέδιο έχει ξεσηκώσει γενική κατακραυγή. Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ αναμένεται να το συζητήσει κατεπειγόντως σήμερα και αύριο.

Αντιδρώντας στην ανακοίνωση του Βερολίνου, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου τηλεφώνησε στον καγκελάριο Μερτς για να του «εκφράσει την απογοήτευσή του» για τις κυρώσεις τις οποίες εξίσωσε με «επιβράβευση» της Χαμάς.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προειδοποίησε το Ισραήλ, με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε εκπρόσωπός του, εναντίον της επαπειλούμενης «επικίνδυνης κλιμάκωσης», η οποία «εγείρει κίνδυνο να χειροτερέψουν οι ήδη καταστροφικές συνέπειες για εκατομμύρια Παλαιστίνιους».

Η Χαμάς, που κρατά ακόμη 49 ομήρους, ανάμεσά τους 27 που έχουν κηρυχτεί νεκροί από τον ισραηλινό στρατό, έκρινε πως η απόφαση της ισραηλινής κυβέρνησης σημαίνει πως τους «θυσιάζει», για την επίτευξη «προσωπικών» επιδιώξεων του πρωθυπουργού Νετανιάχου.

Συνεχώς ανάστατοι, έτοιμοι να φύγουν από τη μια στιγμή στην άλλη, εξαιτίας των διαταγών να απομακρυνθούν εσπευσμένα που εκδίδει ο ισραηλινός στρατός, στο έλεος των ακατάπαυστων βομβαρδισμών, κάποιοι κάτοικοι της πόλης της Γάζας έλεγαν χθες πως φοβούνται πως έρχονται ακόμα χειρότερα.

Η κατοχή της πόλης «θα οδηγήσει σε μαζικούς εκτοπισμούς. Κι εμείς (...) έχουμε ήδη εκτοπιστεί δεκάδες φορές», σχολίασε ο Ραφίκ Αμπού Τζάραντ, 54χρονος εκτοπισμένος.

«Πρέπει να φύγουμε από την πόλη της Γάζας για να προστατεύσουμε τους νέους μας, η δύναμη κατοχής (σ.σ. το Ισραήλ) θα τους συλλάβει», προεξόφλησε ο Τζενίν Ραφίκ Αμπού Τζάραντ, 23 ετών. «Παιδιά κι ηλικιωμένοι θα αναγκαστούν να διανύσουν με τα πόδια χιλιόμετρα κάτω από τον ήλιο, ενώ δεν υπάρχουν τρόφιμα», πρόσθεσε.

Στο Ισραήλ, οικογένειες ομήρων εξέφραζαν επίσης έντονη ανησυχία.

Το σχέδιο «σημαίνει πως εγκαταλείπονται οι όμηροι» ενώ «αγνοούνται εντελώς οι επανειλημμένες προειδοποιήσεις της στρατιωτικής διοίκησης και η σαφής βούληση της πλειοψηφίας της ισραηλινής κοινής γνώμης», έκρινε το Φόρουμ των Οικογενειών, η κυριότερη συλλογικότητα αντιπροσώπευσης συγγενών ομήρων.

Σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, επί του παρόντος εκτιμάται πως ο ισραηλινός στρατός κατέχει ή διεξάγει χερσαίες επιχειρήσεις σε σχεδόν το 75% της Λωρίδας της Γάζας, ιδίως από μόνιμες θέσεις μέσα στον θύλακο ή κατά μήκος των συνόρων. Εξαπολύει βομβαρδισμούς όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Το Ισραήλ κατείχε τη Γάζα από το 1967 κι ήταν εγκατεστημένοι εκεί συνολικά 21 ισραηλινοί οικισμοί. Διαλύθηκαν το 2005, όταν αποφασίστηκε μονομερώς η απόσυρση του Ισραήλ, από τον τότε πρωθυπουργό Αριέλ Σαρόν.

Σύμφωνα με το ισραηλινό κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο Kan, το σχέδιο προβλέπει «να καταληφθεί η πόλη της Γάζας, οι κάτοικοι της οποίας θα απομακρυνθούν εσπευσμένα τους επόμενους δυο μήνες» προς καταυλισμούς προσφύγων. «Κατόπιν, στρατεύματα θα περικυκλώσουν την πόλη και θα επιχειρήσουν στο εσωτερικό της», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι σε συνεργασία με τις υπηρεσίες πληροφοριών διεξήγαγε χθες σειρά «στοχευμένων εξαλείψεων» στη Γάζα, που είχαν στο στόχαστρο πέντε διοικητές ή μαχητές της Χαμάς και του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ που συμμετείχαν, κατ’ αυτόν, στην έφοδο της 7ης Οκτωβρίου 2023 στο νότιο Ισραήλ.

Ο εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας Μαχμούντ Μπασάλ είπε χθες στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τουλάχιστον 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες από ισραηλινά πυρά σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Εξέφρασε εξάλλου ανησυχία για τον «μεγάλο κίνδυνο» τραυματισμών, ακόμη και θανάτων πολιτών, εξαιτίας των ρίψεων βοήθειας από αέρος.

Σύμφωνα με τον Αμτζάντ ας Σάουα, διευθυντή του δικτύου παλαιστινιακών ΜΚΟ στη Γάζα, οι διαδικασίες επιθεωρήσεων των φορτίων στα σημεία ελέγχου επιβραδύνουν τις παραδόσεις βοήθειας, που περιορίζονται όπως τόνισε σε «70 ως 80 φορτηγά την ημέρα», ενώ ο ΟΗΕ εκτιμά πως οι ανάγκες καθιστούν απαραίτητες παραδόσεις φορτίων από τουλάχιστον 600 φορτηγά ημερησίως.

Κατά εκτιμήσεις του ΠΟΥ, 99 άνθρωποι, ανάμεσά τους 29 παιδιά κάτω των πέντε ετών, πέθαναν από τον Ιανουάριο εξαιτίας του υποσιτισμού στη Λωρίδα της Γάζας· και «οι αριθμοί αυτοί είναι πιθανόν υποτιμημένοι», όπως υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής του Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους.

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανέβασε χθες τον απολογισμό των θυμάτων του λιμού στα 202, ανάμεσά τους 98 παιδιά.

Οι ισραηλινές ευρείας κλίμακας στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 61.330 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους, κατά τα πιο πρόσφατα δεδομένα του υπουργείου Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς, που χαρακτηρίζει αξιόπιστα ο ΟΗΕ.

Στην ισραηλινή πλευρά, η έφοδος της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου 2023 είχε στοιχίσει τη ζωή σε 1.219 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.

  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΓΑΖΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με clutch Κλάιμπερν η Μπαρτσελόνα λύγισε 97-89 Τενερίφη και Πάτι Μιλς (vids)

All Content

Επιβλητική στον πρώτο τελικό η Αρμάνι Μιλάνο 100-80 τη Βενέτσια

All Content - BusinessNews.gr

Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας

All Content - BusinessNews.gr

Κριστίν Λαγκάρντ: Αναγκαία η αύξηση των επιτοκίων για να μην ξεφύγει ο πληθωρισμός

All Content - BusinessNews.gr

Autohellas: Ενίσχυση κύκλου εργασιών και EBITDA στο πρώτο τρίμηνο, με πίεση στην καθαρή κερδοφορία

All Content

Grand Clio για την Ogilvy Greece με το Toyota "Escape Vehicle"

All Content

Spec 1,17 εκατ. για την προβολή της Αθήνας

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

All Content

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε Καραγιάννη και όλο το επιτελείο για τη νέα σεζόν (pics)

All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη το νέο τεύχος του AllStar Basket (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Prodea Investments: Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε φιλοξενία, logistics και κατοικίες

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα εγκαίνια στο Ελληνικό - Τα ορόσημα

All Content - BusinessNews.gr

DRS Hellas: Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης νέος Γενικός Διευθυντής

FleetNews

ILCAD 2026: Στο μικροσκόπιο η ασφάλεια των ισόπεδων διαβάσεων

FleetNews

Mazda: Eξέλιξη συστήματος δέσμευσης CO₂ εντός οχήματος

CSRΝews.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

CSRΝews.gr

Novo Nordisk & «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο BeWell Festival: Σύμμαχοι «Για μια ανάλαφρη ζωή» ενάντια στη νόσο της παχυσαρκίας

CSRΝews.gr

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. νικήτρια στα βραβεία της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τραμπ - Μελόνι: Συζήτηση για πιθανή συνάντηση με Πούτιν στη Ρώμη, «όχι» από Μόσχα
Τραμπ - Μελόνι: Συζήτηση για πιθανή συνάντηση με Πούτιν στη Ρώμη, «όχι» από Μόσχα 08/08/2025 - 18:20
Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν στις 15 Αυγούστου στην Αλάσκα 09/08/2025 - 10:59
Συνάντηση Τραμπ - Πούτιν στις 15 Αυγούστου στην Αλάσκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Εκλογές την άνοιξη του 2027, όχι νωρίτερα - Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξαντλούν τον εκλογικό τους κύκλο
    11/06/2026 - 22:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΕ: Η Κυπριακή Προεδρία κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση με περικοπή 32,8 δισ. ευρώ για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο
    11/06/2026 - 22:20 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καφούνης (ΕΣΕΕ): Εχει έρθει η ώρα να ενισχυθούν ουσιαστικότερα οι επιχειρήσεις
    11/06/2026 - 22:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών
    11/06/2026 - 21:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Στην τελική ευθεία η επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης προς την Καλαμαριά - Τέλη Ιουλίου στην κυκλοφορία
    11/06/2026 - 21:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Εχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακύρωσα τα προγραμματισμένα πλήγματα - Διαψεύδει η Τεχεράνη
    11/06/2026 - 20:56 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καραμούζης (Εθνική Τράπεζα): Κομβικός ο ρόλος των τραπεζών, απέναντι στις διαδοχικές κρίσεις
    11/06/2026 - 20:46 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Επενδυτικός πυρετός για τη SpaceX: Προσφορές άνω των 70 δισ. πριν από την εισαγωγή - Η BlackRock μπαίνει με 5 δισ.δολάρια
    11/06/2026 - 20:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Prodea: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα €1,50/μετοχή - Από Δευτέρα 22 Ιουνίου η καταβολή
    11/06/2026 - 20:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συναντήσεις Παπασταύρου με στελέχη της Chevron & ExxonMobil στο Χιούστον - Πρόσκληση της Chevron στην Αθήνα
    11/06/2026 - 19:45 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας
    11/06/2026 - 11:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Prodea Investments: Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε φιλοξενία, logistics και κατοικίες
    11/06/2026 - 08:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΑΔΕ: Νέοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι στις φορολογικές δηλώσεις – Έρχονται ειδοποιήσεις για δικαιολογητικά
    11/06/2026 - 09:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα εγκαίνια στο Ελληνικό - Τα ορόσημα
    11/06/2026 - 10:13 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • DRS Hellas: Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης νέος Γενικός Διευθυντής
    11/06/2026 - 11:19 ΠΡΟΣΩΠΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στους τελικούς με Μίτσιτς η Χάποελ Τελ Αβίβ 89-81 και 3-0 τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

11/06/2026 - 20:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιβλητική στον πρώτο τελικό η Αρμάνι Μιλάνο 100-80 τη Βενέτσια

11/06/2026 - 20:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

11/06/2026 - 14:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Τα Παιδικά Χωριά SOS παρουσίασαν το νέο Κέντρο Στήριξης Γονεϊκότητας & Οικογένειας «Σύνδεσις»

11/06/2026 - 14:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Novo Nordisk & «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» στο BeWell Festival: Σύμμαχοι «Για μια ανάλαφρη ζωή» ενάντια στη νόσο της παχυσαρκίας

11/06/2026 - 13:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην MSCOMM η επικοινωνία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΕΟΤ

11/06/2026 - 11:37
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

11/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

11/06/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo