Τρίτη, 5 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ευρωβαρόμετρο: Ακρίβεια και κόστος διαβίωσης οι κύριες ανησυχίες των νέων στην ΕΕ
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
19/02/2025 · 08:26

Ευρωβαρόμετρο: Ακρίβεια και κόστος διαβίωσης οι κύριες ανησυχίες των νέων στην ΕΕ

Σχεδόν τρεις στους δέκα (29%) επιθυμούν η ΕΕ να δώσει προτεραιότητα στην κοινωνική προστασία, την πρόνοια και την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη.

Οι αυξανόμενες τιμές και το κόστος διαβίωσης ανησυχούν το 40% των πολιτών στην ΕΕ στις ηλικίες 16-30 που έλαβαν μέρος στην τελευταία έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τη νεολαία.

Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει ότι η ΕΕ θα πρέπει να εστιάσει στο περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή κατά την επόμενη πενταετία, ενώ 31% πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση και η δημιουργία θέσεων εργασίας θα πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα.

Σχεδόν τρεις στους δέκα (29%) επιθυμούν η ΕΕ να δώσει προτεραιότητα στην κοινωνική προστασία, την πρόνοια και την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη. Περισσότεροι από ένας στους πέντε ερωτηθέντες ανέδειξαν την εκπαίδευση και την κατάρτιση (27%), τη στέγαση (23%), καθώς και την άμυνα και την ασφάλεια (21%) ως σημαντικές προτεραιότητες για την ΕΕ. Η ευρωπαϊκή άμυνα προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τους νέους στην Τσεχία (36 %), την Πολωνία (33 %) και την Εσθονία (32 %).

Στην Κύπρο πρώτη πολιτική προτεραιότητα είναι η κοινωνική προστασία, η πρόνοια και η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη (37%), ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά η άνοδος των τιμών και το κόστος διαβίωσης (35%). Το 31% των νέων Κυπρίων δηλώνει ότι η οικονομική κατάσταση και η δημιουργία θέσεων εργασίας θα πρέπει να αποτελούν επίσης προτεραιότητα, μαζί με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή (24%).

Στην Ελλάδα οι νέοι πολίτες θέτουν αφενός την οικονομική κατάσταση και τη δημιουργία θέσεων εργασίας (43%), αφετέρου την άνοδο των τιμών και το κόστος διαβίωσης (42%) ως πρώτες πολιτικές προτεραιότητες. Ακολουθούν η κοινωνική προστασία, η πρόνοια και η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη (32%), καθώς και το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή (28%).

Η ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια βρίσκεται χαμηλότερα στις προτεραιότητες των Κυπρίων ερωτηθέντων (16%), ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται ακόμη πιο χαμηλό ποσοστό (14%).

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Roberta Metsola δήλωσε: "Είναι καίριας σημασίας για τους πολιτικούς, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και την ευρωπαϊκή δημοκρατία να δίνουμε φωνή στους νέους της Ευρώπης και τις αγωνίες τους. Οι νέοι σήμερα ανησυχούν για την αύξηση των τιμών, την κλιματική αλλαγή, την ασφάλεια και τις πιθανότητές τους να βρουν μια καλή δουλειά. Αυτές είναι αγωνίες που πρέπει να λάβουμε υπόψη σε κάθε απόφαση που λαμβάνουμε και σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία που εγκρίνουμε. Διαφορετικά, κινδυνεύουμε να υπερισχύσει η απογοήτευση και να χάσουμε μια γενιά."

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνούν την τηλεόραση ως κύρια πηγή ενημέρωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) είναι η πρώτη πηγή ενημέρωσης για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα για το 42% των ερωτηθέντων ηλικίας 16-30 ετών στην ΕΕ, με την τηλεόραση να έρχεται δεύτερη (39%). Μεταξύ των ερωτηθέντων ηλικίας 25-30 ετών είναι ιδιαίτερα αισθητή μια προτίμηση για την τηλεόραση, ενώ αυτή η ηλικιακή ομάδα είναι επίσης πιο πιθανό να χρησιμοποιήσει διαδικτυακές πλατφόρμες ειδήσεων και ραδιόφωνο από ότι τα άτομα ηλικίας 16-18 ετών. Οι νεότεροι συμμετέχοντες (16-18) για την ενημέρωσή τους βασίζονται περισσότερο στα ΜΚΔ (45%) από τα άτομα ηλικίας 25-30 ετών (39%) και εμπιστεύονται περισσότερο τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους τους (29% έναντι 23%).

"Το τοπίο της ενημέρωσης αλλάζει ραγδαία. Καθώς οι περισσότεροι νέοι ενημερώνονται κατά κύριο λόγο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, οι πολιτικοί και οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ιδιαίτερη ευθύνη να καταπολεμήσουν την αυξανόμενη παραπληροφόρηση", δήλωσε η πρόεδρος Metsola.

Η τηλεόραση παραμένει επίσης βασική πηγή πληροφόρησης για τους νέους στην Πορτογαλία (53%), την Ιταλία (52%), τη Σλοβενία (45%) και τη Γαλλία (43%). Οι ενημερωτικές διαδικτυακές πλατφόρμες και το ραδιόφωνο αποτελούν πηγές πληροφόρησης για το 26% και το 16% των συμμετεχόντων στην έρευνα αντίστοιχα. Στην έρευνα του 2021, κύριες πηγές ειδήσεων αναδείχθηκαν τα ΜΚΔ και οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι, με 41% έκαστη.

Στην Κύπρο και στην Ελλάδα, οι πλατφόρμες ΜΚΔ αποτελούν επίσης κορυφαία πηγή ενημέρωσης με ακόμη πιο υψηλά ποσοστά (44% και 48% αντίστοιχα). Ως δεύτερη πηγή ενημέρωσης στην Κύπρο αναφέρονται οι πλατφόρμες βίντεο (π.χ. YouTube) με 31%, ενώ ακολουθεί η τηλεόραση με 27%. Στην Ελλάδα, οι ηλεκτρονικές δημοσιογραφικές και/ή ειδησεογραφικές πλατφόρμες αποτελούν την δεύτερη πηγή ενημέρωσης (34%) και στην τρίτη θέση ισοβαθμούν οι πλατφόρμες βίντεο και η τηλεόραση (31%). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ραδιόφωνο αποτελεί πηγή πληροφόρησης για μόλις 7% στην Ελλάδα και 8% στην Κύπρο.

Το Instagram και το TikTok είναι τα ΜΚΔ που χρησιμοποιούνται περισσότερο για ειδήσεις

Το Instagram είναι η πρώτη σε προτίμηση πλατφόρμα για πρόσβαση σε πολιτικές και κοινωνικές ειδήσεις μεταξύ των νέων (47%), και ακολουθεί το TikTok (39%). Το X (πρώην Twitter) χρησιμοποιείται μόνο από το 21% των νέων, σύμφωνα με την έρευνα.

Στην Κύπρο, η έρευνα για τους νέους έδειξε ότι το Facebook είναι η κορυφαία πλατφόρμα ενημέρωσης (52%), με το YouTube να βρίσκεται στη δεύτερη θέση (43%) και το Instagram στην τρίτη (31%).

Στην Ελλάδα, η έρευνα ανέδειξε πρώτο το Instagram (52%), ενώ το YouTube και το TikTok ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση (41%).

Το X χρησιμοποιείται μόνο από το 20% των νέων στην Κύπρο και 18% στην Ελλάδα.

Έκθεση σε παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις: οι νέοι γνωρίζουν τον κίνδυνο

Μεγάλη πλειοψηφία (76%) των νέων στην ΕΕ πιστεύει ότι έχει εκτεθεί στο παρελθόν σε παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις. Στην Κύπρο και στην Ελλάδα αυτό το ποσοστό είναι αισθητά υψηλότερο (83%).

Σε εννέα χώρες της ΕΕ, περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες αναφέρουν ότι έχουν εκτεθεί σε παραπληροφόρηση "συχνά" ή "πολύ συχνά", με τα υψηλότερα ποσοστά να σημειώνονται στη Μάλτα (59%), την Ουγγαρία (58%), την Ελλάδα (57%), το Λουξεμβούργο (55%) και την Κύπρο (53%). Αντίθετα, το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι δεν έχουν ποτέ εκτεθεί σε παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις είναι το υψηλότερο στη Ρουμανία (19%) και ακολουθεί η Βουλγαρία (11%). Μόνο 1% των Κύπριων ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει εκτεθεί ποτέ σε παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις (5% στην Ελλάδα).

Το 70% των συμμετεχόντων στην έρευνα αισθάνονται ότι μπορούσαν να αναγνωρίσουν την παραπληροφόρηση. Οι ερωτηθέντες από τη Μάλτα και την Ιρλανδία ήταν οι πλέον σίγουροι για την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν την παραπληροφόρηση (88% και 87% αντίστοιχα), με τους Κύπριους ερωτηθέντες αρκετά κοντά στην τέταρτη θέση με 85%. Οι νέοι από την Ελλάδα βρίσκονται στον ευρωπαϊκό μέσο όρο με 70%, ενώ αυτοί από την Αυστρία, τη Γερμανία και τη Σλοβενία αισθάνονται λιγότερο σίγουροι.

Η έρευνα του Ευρωβαρομέτρου για τη νεολαία πραγματοποιήθηκε από την Ipsos μεταξύ 25 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου 2024 και στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, με συνεντεύξεις μέσω διαδικτύου (Computer-Assisted Web Interviewing). Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 25,863 συνεντεύξεις με νέους ηλικίας 16-30 ετών, 514 εκ των οποίων στην Κύπρο και 1,033 στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα σταθμίστηκαν ανάλογα με το ποσοστό αυτής της ηλικιακής ομάδας σε κάθε χώρα της ΕΕ.

  • ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟ
  • ·
  • ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
  • ·
  • ΝΕΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Break Μινεσότα 104-102 στο Σαν Αντόνιο με έκπληξη Έντουαρντς παρά τα 12 blocks Γουεμπανιάμα! (vids)

All Content

Σαρωτικοί Νιου Γιορκ Νικς 137-98 τους Φιλαδέλφια 76ερς! (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Τέλος στο δωρεάν online delivery- Τι προβλέπει η νέα τιμολογιακή πολιτική

All Content - BusinessNews.gr

Σενάρια για συνέχιση των μέτρων στήριξης - Προς παράταση επιδότησης και fuel pass

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Συμφωνία για απόκτηση του 80% των μετοχών της γαλλικής εταιρείας Merio - Οι στόχοι της κίνησης

All Content

Vodafone & The Newtons Laboratory: Vodafone All+: Η οικογενειακή σύνδεση, όπως πρέπει να είναι. Ασφαλής.

All Content

Brave & Admine: Αυτή είναι η δομή του νέου σχήματος.

FleetNews

Η Hydrovia Energy σχεδιάζει 500 σταθμούς υδρογόνου στις ΗΠΑ

FleetNews

Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ & Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

FleetNews

Volvo Trucks: Πέντε αστέρια στην αξιολόγηση ασφάλειας της Euro NCAP

All Content

Ο Ραντλ πρόλαβε τον Γουεμπανιάμα για... την κορυφή στο Top-5 (video)

All Content

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

All Content - BusinessNews.gr

McDonalds: Σταθερός τζίρος αλλά υποχώρηση κερδών, αλλαγή ρυθμού στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΧΗΤΟΣ: Επένδυση 7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας ΖΗΡΕΙΑ και νέες "πράσινες" συσκευασίες

All Content - BusinessNews.gr

Eurogroup - Πιερρακάκης: Η Ευρώπη βρίσκεται σε στασιμοπληθωρισμό

FleetNews

To εμβληματικό Citroën Saxo VTS «έκλεισε» τα 30!

FleetNews

Έως και 300% υψηλότερες οι πραγματικές εκπομπές των PHEV

CSRΝews.gr

Συνέχεια της συνεργασίας με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες έως το 2028

CSRΝews.gr

«Ανακαίνιση #giakalo»:  Τρεις ανακαινισμένες ιατρικές δομές παραδόθηκαν στη Θεσσαλία από τη LEROY MERLIN & τη Humanity Greece

CSRΝews.gr

Best Workplaces: Οι 45 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces Hellas για το 2026

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο Μακρόν καλεί σε σύνοδο δεύτερη ομάδα Ευρωπαίων ηγετών - Προσκεκλημένη και η Ελλάδα
Ο Μακρόν καλεί σε σύνοδο δεύτερη ομάδα Ευρωπαίων ηγετών - Προσκεκλημένη και η Ελλάδα 19/02/2025 - 07:35
Η ΕΕ ετοιμάζει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία 6 δισ. ευρώ (Politico) 19/02/2025 - 08:44
Η ΕΕ ετοιμάζει πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία 6 δισ. ευρώ (Politico)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στο σχήμα ΜΕΤΚΑ-Δομική Κρήτης ο τριπλός κόμβος Σκαραμαγκά, προϋπολογισμού 65 εκατ. ευρώ
    05/05/2026 - 09:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μπορεί η ευτυχία να γίνει οικονομικό μέγεθος; - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου
    05/05/2026 - 09:01 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/05/2026 - 09:00 MEDIA
  • Η γενιά των boomers οδηγεί το κύμα συνταξιοδοτήσεων – Ρεκόρ αιτήσεων αναμένεται το 2026
    05/05/2026 - 08:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΝΤ-Γκεοργκίεβα: Να περιμένουμε πολύ χειρότερα, εάν ο πόλεμος στο Ιράν διαρκέσει έως το 2027
    05/05/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ψηλά παραμένουν οι τιμές πετρελαίου – Άλμα σχεδόν 6% για το Brent
    05/05/2026 - 08:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κινδυνεύει η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν: Ενταση στα Στενά του Ορμούζ
    05/05/2026 - 08:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σενάρια για συνέχιση των μέτρων στήριξης - Προς παράταση επιδότησης και fuel pass
    05/05/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Eurogroup - Πιερρακάκης: Η Ευρώπη βρίσκεται σε στασιμοπληθωρισμό
    05/05/2026 - 07:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σκλαβενίτης: Τέλος στο δωρεάν online delivery- Τι προβλέπει η νέα τιμολογιακή πολιτική
    05/05/2026 - 07:36 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ και Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων
    04/05/2026 - 09:59 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο Γιάννης Κολοτούρας, συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione
    04/05/2026 - 09:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θανάσης Παπανικολάου (Όμιλος Vivartia): Σταθερότητα χωρίς εφησυχασμό: Το στοίχημα του κλάδου των τροφίμων
    04/05/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • Netcompany: Προχωρά στην πλήρη εξαγορά της Smarter Airports
    04/05/2026 - 11:50 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΧΗΤΟΣ: Επένδυση 7 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της μονάδας ΖΗΡΕΙΑ και νέες "πράσινες" συσκευασίες
    04/05/2026 - 14:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Ραντλ πρόλαβε τον Γουεμπανιάμα για... την κορυφή στο Top-5 (video)

05/05/2026 - 05:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σαρωτικοί Νιου Γιορκ Νικς 137-98 τους Φιλαδέλφια 76ερς! (vids)

05/05/2026 - 05:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

VALUE x SynaΨe Therapy & RTMS Greece: Ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας και ψηφιακής παρουσίας στον χώρο της ψυχικής υγείας

04/05/2026 - 14:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αττικές Εκδόσεις: Οριακή αύξηση 1,36% τζίρου, ισχυρή βελτίωση καθαρών αποτελεσμάτων το 2025

04/05/2026 - 14:08
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνέχεια της συνεργασίας με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες έως το 2028

04/05/2026 - 13:48
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Αmoa Skin x Beauty in Greece”

04/05/2026 - 13:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Ανακαίνιση #giakalo»:  Τρεις ανακαινισμένες ιατρικές δομές παραδόθηκαν στη Θεσσαλία από τη LEROY MERLIN & τη Humanity Greece

04/05/2026 - 12:38
FleetNews
fleetnews.gr

Η Hydrovia Energy σχεδιάζει 500 σταθμούς υδρογόνου στις ΗΠΑ

04/05/2026 - 08:53
FleetNews
fleetnews.gr

Τι ισχύει (εν τέλει) για ΚΤΕΟ & Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

04/05/2026 - 06:53
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo