Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μεσανατολικό: Η μεθοριακή διάβαση της Ράφα θα ανοίξει για ανθρωπιστική βοήθεια
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
20/10/2023 · 07:20

Μεσανατολικό: Η μεθοριακή διάβαση της Ράφα θα ανοίξει για ανθρωπιστική βοήθεια

Το πέρασμα της Ράφα, μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και της Αιγύπτου, είναι η μοναδική δίοδος για να εισέλθει βοήθεια στη Γάζα απευθείας από περιοχές εκτός του Ισραήλ.

Η μεθοριακή διάβαση της Ράφα, η μοναδική που δεν ελέγχεται από το Ισραήλ, θα ανοίξει σήμερα Παρασκευή για να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στον παλαιστινιακό θύλακα που σφυροκοπείται από τον ισραηλινό στρατό εδώ και 13 ημέρες, ανέφερε ένα τηλεοπτικό κανάλι που πρόσκειται στις αιγυπτιακές υπηρεσίες πληφοροριών.

Επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες «πηγές», το κανάλι AlQahera News μετέδωσε ότι «η Ράφα θα ανοίξει την Παρασκευή». Δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες για το πόση και τι είδους βοήθεια θα επιτραπεί να περάσει στη Γάζα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε δηλώσει ότι συμφώνησε με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι να αφήσουν οι αιγυπτιακές αρχές να περάσουν «έως και 20 φορτηγά». Ο αριθμός αυτός ωστόσο κρίθηκε «παντελώς ανεπαρκής» από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Το πέρασμα της Ράφα, μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και της Αιγύπτου, είναι η μοναδική δίοδος για να εισέλθει βοήθεια στη Γάζα απευθείας από περιοχές εκτός του Ισραήλ και η μοναδική έξοδος που δεν οδηγεί σε ισραηλινό έδαφος.

Αποτελεί επίκεντρο της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς καθώς η ανθρωπιστική κρίση εξελίσσεται και εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι κατευθύνονται προς τη νότια Γάζα από το βόρειο τμήμα του θύλακα για να γλιτώσουν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Πάνω από 100 φορτηγά περιμένουν κοντά στο πέρασμα της Ράφα στην αιγυπτιακή πλευρά σήμερα, αν και δεν αναμένεται η βοήθεια να εισέλθει στον θύλακα νωρίτερα από αύριο, Παρασκευή, δήλωσαν πηγές από τις αιγυπτιακές υπηρεσίες ασφαλείας.

Περισσότερη βοήθεια βρίσκεται στην αιγυπτιακή πόλη Αλ Άρις, σε απόσταση περίπου 45 χιλιομέτρων από τη Ράφα. Η Αίγυπτος έχει δηλώσει ότι δεν θα κλείσει το πέρασμα αλλά ισραηλινά βομβαρδιστικά το κατέστησαν μη λειτουργικό.

Μετά τις χθεσινές συνομιλίες του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ αλ-Σίσι, οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι η Αίγυπτος συμφώνησε να επιτρέψει η βοήθεια να φθάσει στους Παλαιστίνιους μέσω του περάσματος αυτού.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ;

Το πέρασμα είναι στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, μιας στενής λωρίδας γης που κατοικούν 2,3 εκατ. άνθρωποι και βρίσκεται μεταξύ του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Μεσογείου. Ελέγχεται από την Αίγυπτο.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;

Ο Μπάιντεν δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι περίπου 20 φορτηγά που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια θα επιτραπεί να εισέλθουν στον θύλακα. Δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα αλλά Αμερικανός εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα γίνει τις επόμενες ημέρες ύστερα από αποκατάσταση των ζημιών στον δρόμο.

Ο Σίσι δήλωσε επίσης: «Αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γάζα είναι μια προσπάθεια να αναγκαστούν οι άμαχοι κάτοικοι να γίνουν πρόσφυγες και να μεταναστεύσουν στην Αίγυπτο, κάτι που δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό».

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΗ;

Ως απάντηση στη διείσδυση των μαχητών της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου που στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 1.400 Ισραηλινούς, το Ισραήλ επέβαλε πλήρη αποκλεισμό στη Γάζα, διακόπτοντας την ηλεκτροδότηση και σταματώντας όλες τις προμήθειες τροφίμων και καυσίμων. Περίπου 3.500 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Γάζας.

Ο αποκλεισμός σημαίνει ότι η μοναδική πιθανή δίοδος για την είσοδο βοήθειας στη Γάζα είναι μέσω της Ράφα από την αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά. Είναι επίσης το μοναδικό σημείο εξόδου για τους κατοίκους της Γάζας που θέλουν να φύγουν.

Οι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών, έχουν προσεγγίσει το σημείο με την ελπίδα να τους επιτραπεί να διέλθουν στο πλαίσιο κάποιας συμφωνίας, αν και το Κάιρο έχει δηλώσει ότι πρώτα πρέπει να παραδοθεί η βοήθεια. Το Ισραήλ έχει ζητήσει από τους κατοίκους της Γάζα να κινηθούν προς τα νότια, πιο κοντά στη Ράφα, για να προστατευτούν από τους βομβαρδισμούς, αν και οι κάτοικοι λένε ότι δεν μπορούν να βρουν προστασία πουθενά στο πυκνοκατοικημένο θύλακα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΑ;

Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα κάθε ζήτημα που αφορά την ασφάλεια κοντά στα σύνορα με τη Γάζα στο βορειοανατολικό Σινά, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δράση ισλαμιστών μαχητών, η οποία κορυφώθηκε το 2013 και τώρα έχει σε μεγάλο βαθμό περιοριστεί.

Από τότε που η Χάμας ανέλαβε τον έλεγχο στη Γάζα το 2007, η Αίγυπτος βοήθησε να επιβληθεί αποκλεισμός του θύλακα και περιόρισε πάρα πολύ την κίνηση ανθρώπων και αγαθών. Όπως στα βασικά περάσματα με το Ισραήλ, οι περιορισμοί κάποιες φορές χαλάρωσαν αλλά δεν ήρθησαν, και οι ταξιδιώτες χρειάζονται άδεια ασφαλείας και χρονοβόρους ελέγχους για να περάσουν. Το 2008, δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι εισήλθαν στο Σινά αφού η Χαμάς άνοιξε τρύπες στη οχύρωση των συνόρων, αναγκάζοντας την Αίγυπτο να χτίσει τείχος από πέτρες και τσιμέντο.

Η Αίγυπτος έχει λειτουργήσει ως μεσολαβητής μεταξύ ισραηλινών και παλαιστινιακών φατριών σε συγκρούσεις και περιόδους αναταραχής του παρελθόντος. Αλλά σε εκείνες τις καταστάσεις είχε κλείσει επίσης τα σύνορα, επιτρέποντας να εισέλθει βοήθεια και να εξέλθουν άμαχοι για λόγους υγείας αλλά αποτρέποντας κάθε μεγάλη μετακίνηση ανθρώπων.

Ακόμα και ενώ το Ισραήλ συνεχίζει με τον σφοδρότερο βομβαρδισμό στη Γάζα που έχει κάνει ποτέ ως απάντηση στην επίθεση της Χαμάς, η Αίγυπτος δεν έχει επιδείξει καμία ένδειξη έως τώρα ότι θα αλλάξει η προσέγγισή της.

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ;

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν καλέσει το Ισραήλ να αποτρέψει μια «ανθρωπιστική καταστροφή» στη Γάζα, προειδοποιώντας ότι εξαντλούνται με επικίνδυνο ρυθμό τα τρόφιμα, τα καύσιμα και το νερό.

Τα νοσοκομεία λένε ότι πασχίζουν να φροντίσουν τους τραυματίες καθώς εξαντλούνται τα καύσιμα στις εφεδρικές γεννήτριες.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε την Τρίτη ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ συμφώνησαν να αναπτύξουν ένα σχέδιο για τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε αμάχους στη Γάζα, χωρίς να επωφελείται η Χαμάς.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΘΥΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ;

Οι αραβικές χώρες φοβούνται ότι ο τελευταίος πόλεμος του Ισραήλ με τη Χαμάς στη Γάζα θα μπορούσε να προκαλέσει νέο κύμα μόνιμων εκτοπισμών από τη γη όπου οι Παλαιστίνιοι ελπίζουν να χτίσουν κράτος.

Η Αίγυπτος, το μοναδικό αραβικό κράτος που μοιράζεται σύνορα με τη Γάζα, και η Ιορδανία, που συνορεύει με τη Δυτική Όχθη, έχουν απευθύνει προειδοποιήσεις κατά της εξώθησης των Παλαιστινίων να εγκαταλείψουν τη γη τους.

Ο πρόεδρος Σίσι έχει δηλώσει ότι είναι σημαντικό οι Παλαιστίνιοι «να παραμείνουν σταθεροί και παρόντες στη γη τους», ενώ ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα προειδοποίησε κατά της όποιας απόπειρας «να εκτοπιστούν διά της βίας οι Παλαιστίνιοι από όλα τα παλαιστινιακά εδάφη ή να προκληθεί ο εσωτερικός εκτοπισμός τους».

Για τους Άραβες και τους Παλαιστινίους, η ιδέα του να φύγουν ή να εκδιωχθούν από το έδαφος όπου θέλουν να εγκαθιδρύσουν κράτος θυμίζει τη "Nakba", ή την «καταστροφή, όπου πολλοί Παλαιστίνιοι εγκατέλειψαν ή εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους κατά τον πόλεμο του 1948, που συνόδεψε την ίδρυση του ισραηλινού κράτους.

Το Ισραήλ αμφισβητεί τον ισχυρισμό ότι εκδίωξε τους Παλαιστινίους, λέγοντας ότι έχει δεχθεί επίθεση από πέντε αραβικά κράτη μετά τη δημιουργία του.

Περίπου 700.000 Παλαιστίνιοι, ο μισός αραβικός πληθυσμούς αυτού που ήταν η υπό βρετανική εντολή Παλαιστίνη, έχασαν τα υπάρχοντά τους και εκτοπίστηκαν, πολλοί καταφεύγοντας σε γειτονικά αραβικά κράτη όπου παραμένουν οι ίδιοι και οι απόγονοί τους. Πολλοί ζουν ακόμα σε καταυλισμούς προσφύγων.

Ως εκ τούτου, πολλοί Παλαιστίνιοι λένε ότι δεν θέλουν να φύγουν από τη Γάζα -από όπου αποχώρησε το Ισραήλ το 2005 ύστερα από κατοχή 38 ετών-- παρά την κλιμάκωση της πρόσφατης σύγκρουσης.

  • ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ
  • ·
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
  • ·
  • ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: «Ζητήσαμε την αναβολή του αυριανού αγώνα με τον Άρη»

All Content

ANGT Μπολόνια: Εκκίνηση με ήττα από την Μπασκόνια οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Αταμάν: Ήταν το παιχνίδι του Ματίας (video)

All Content

Αθηναϊκός: Στη Γλυφάδα ο τελικός με τη Μερσίν για το EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Σαράντης: Για το 2026, η διοίκηση αναμένει καθαρές πωλήσεις στα 620 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

Τροποποιητικές δηλώσεις για αναδρομικά: Τι αλλάζει και ποιες είναι οι προθεσμίες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΕ: Ενεργοποίηση μηχανισμού πολιτικής αντιμετώπισης κρίσεων, λόγω εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
ΕΕ: Ενεργοποίηση μηχανισμού πολιτικής αντιμετώπισης κρίσεων, λόγω εξελίξεων στη Μέση Ανατολή 19/10/2023 - 17:50
Ισραήλ: "Σύντομα θα δείτε τη Γάζα από μέσα" είπε ο υπουργός Άμυνας σε στρατιώτες 19/10/2023 - 19:34
Ισραήλ: "Σύντομα θα δείτε τη Γάζα από μέσα" είπε ο υπουργός Άμυνας σε στρατιώτες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Παρατάσεις για «Αλλάζω Θερμοσίφωνα» και ΑΠΕ σε στέγες και χωράφια -Οι νέες προθεσμίες
    13/03/2026 - 18:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Καλαμαριά: Παραδόθηκε ο 23χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου - Τι ισχυρίζεται
    13/03/2026 - 17:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,10%, στα 267,45 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/03/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Stellantis: Ζητά από τους Ευρωπαίους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα γραφεία
    13/03/2026 - 17:46 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Κ. Χατζηδάκης: Εξετάζονται παρεμβάσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
    13/03/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφέρειας Αττικής: Διευκρυνίσεις για τις βλάβες στον υποθαλάσσιο αγωγό υδροδότησης της Αίγινας
    13/03/2026 - 17:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026
    13/03/2026 - 17:21 MEDIA
  • Δημήτρης Παπαστεργιου: Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
    13/03/2026 - 17:19 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Διατηρητέα κτίρια: Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Διατηρώ» – Στα 75 εκατ. οι επιδοτήσεις
    13/03/2026 - 17:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΘ-HELEXPO - Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΔΕΘ-HELEXPO
    13/03/2026 - 17:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Βασιλάκης - Aegean: Ποια είναι η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027
    12/03/2026 - 19:01 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια
    13/03/2026 - 01:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΙΕΑ: Η αγορά πετρελαίου μπροστά στη μεγαλύτερη διαταραχή προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ
    12/03/2026 - 19:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε από την ΚΟ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
    12/03/2026 - 21:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια
    13/03/2026 - 07:26 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026

13/03/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπόλντγουιν: «Γι' αυτό έχω κόντρα με τον Παναθηναϊκό, θα είναι στο Final-4 οι πράσινοι»

13/03/2026 - 15:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μουράτος: «Τελικός το παιχνίδι στο Μαρούσι»

13/03/2026 - 14:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo