Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κλίμα: Ρεκόρ ακραίων φαινομένων σε όλον τον πλανήτη το 2021
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
29/12/2021 · 10:19

Κλίμα: Ρεκόρ ακραίων φαινομένων σε όλον τον πλανήτη το 2021

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι έπεται συνέχεια και θα είναι χειρότερη καθώς η ατμόσφαιρα της Γης θα εξακολουθήσει να θερμαίνεται για την επόμενη δεκαετία.

Ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν σε ολόκληρο τον πλανήτη έσπασαν ρεκόρ κατά τη χρονιά που πέρασε. Εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καταιγίδες και καύσωνες, ενώ οι αγρότες αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα από την ξηρασία και σε κάποιες περιπτώσεις επλήγησαν από ακρίδες. Οι δασικές πυρκαγιές προκάλεσαν ρεκόρ εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα κατέστρεψαν τεράστιες εκτάσεις, σπίτια και σε κάποιες περιπτώσεις ολόκληρες πόλεις. Πολλά από αυτά τα γεγονότα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή.

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι έπεται συνέχεια και θα είναι χειρότερη καθώς η ατμόσφαιρα της Γης θα εξακολουθήσει να θερμαίνεται για την επόμενη δεκαετία και πέραν αυτής.

Ακολουθούν ορισμένα από τα γεγονότα που κατέγραψε το Reuters την περασμένη χρονιά:

--ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ--

Ένα δριμύ κύμα ψύχους έπληξε το συνήθως θερμό Τέξας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 125 άνθρωποι σ' αυτή την αμερικανική πολιτεία και εκατομμύρια άλλοι να μείνουν χωρίς ηλεκτρισμό σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα για το αν η κλιματική αλλαγή προκάλεσε το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο, αλλά η υπερθέρμανση της Αρκτικής προκαλεί πιο απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Η Κένυα και άλλα τμήματα της ανατολικής Αφρικής επλήγησαν από ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιδρομές από ακρίδες εδώ και δεκαετίες με τα έντομα να καταστρέφουν τις σοδειές και τους βοσκοτόπους. Οι επιστήμονες λένε ότι ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα, που επιτείνονται από την κλιματική αλλαγή, προκάλεσαν τις ιδανικές συνθήκες για την επέλαση των εντόμων.

--ΜΑΡΤΙΟΣ--

Ο ουρανός του Πεκίνου έγινε πορτοκαλί και τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν στη διάρκεια της χειρότερης αμμοθύελλας της τελευταίας δεκαετίας που έπληξε την κινεζική πρωτεύουσα

Λεωφορεία με δεκάδες εθελοντές φθάνουν κάθε χρόνο στην έρημο για να φυτέψουν δέντρα, τα οποία μπορούν να σταθεροποιήσουν το χώμα και να λειτουργήσουν ως "ανεμοθραύστες". Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι η κλιματική αλλαγή θα επιδεινώσει την ερημοποίηση, καθώς τα θερμότερα καλοκαίρια και οι πιο ξηροί χειμώνες μειώνουν τα επίπεδα της υγρασίας.

--ΙΟΥΝΙΟΣ--

Σχεδόν ολόκληρες οι δυτικές ΗΠΑ επλήγησαν από ξηρασία που εμφανίστηκε στις αρχές του 2020. Οι αγρότες εγκατέλειψαν τις σοδειές τους, οι αρχές ανακοίνωσαν έκτακτα μέτρα και η στάθμη των υδάτων στον ταμιευτήρα του Φράγματος Χούβερ έπεσε σε ιστορικά χαμηλό επίπεδο.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο η αμερικανική κυβέρνηση είχε επιβεβαιώσει ότι, στο διάστημα των 20 μηνών που προηγήθηκαν, το νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ είχε τις λιγότερες βροχοπτώσεις εδώ και πάνω από έναν αιώνα και αυτή η ξηρασία συνδέεται με την κλιματική αλλαγή.

Εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν στη διάρκεια ενός σφοδρού καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ που έπληξε τις ΗΠΑ και τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό και τμήματα του Καναδά, για τον οποίο οι επιστήμονες κατέληξαν ότι θα ήταν "σχεδόν αδύνατο" να σημειωθεί χωρίς την κλιματική αλλαγή.

Στη διάρκεια πολλών ημερών έλιωσαν καλώδια και υποχώρησαν δρόμοι. Οι πόλεις, που παλεύουν να αντεπεξέλθουν στον καύσωνα, άνοιξαν χώρους δροσιάς για να προστατευτούν οι πολίτες. Στη διάρκεια του καύσωνα στο Πόρτλαντ του Όρεγκον καταγράφηκε θερμοκρασία ρεκόρ για τα δεδομένα της περιοχής 46,7 βαθμών Κελσίου.

--ΙΟΥΛΙΟΣ--

Καταστροφικές πλημμύρες προκάλεσαν τον θάνατο περισσότερων από 300 ανθρώπων στην κεντρική κινεζική επαρχία Χενάν όταν ποσότητα βροχής που αναλογεί σε έναν χρόνο έπεσε σε μόλις τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα στην Ευρώπη, σχεδόν 200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές βροχοπτώσεις που έπληξαν την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Οι επιστήμονες κατέληξαν ότι η κλιματική αλλαγή κατέστησε 20% πιθανότερο να σημειωθούν πλημμύρες.

Καύσωνας ρεκόρ και ξηρασία στις δυτικές ΗΠΑ προσέφεραν πρόσφορο έδαφος για δύο τεράστιες δασικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την Καλιφόρνια και το Όρεγκον και καταγράφηκαν ως οι μεγαλύτερες στην ιστορία και των δύο πολιτειών.

Οι επιστήμονες λένε ότι η αυξανόμενη συχνότητα και η ένταση των δασικών πυρκαγιών οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην παρατεταμένη ξηρασία και στα συχνότερα κύματα υπερβολικής ζέστης από την κλιματική αλλαγή.

Μεγάλα τμήματα της Νότιας Αμερικής υποφέρουν από παρατεταμένη ξηρασία. Ενώ η Χιλή βιώνει την μεγαλύτερη ξηρασία της δεκαετίας, που συνδέεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, αυτή τη χρονιά η Βραζιλία βίωσε μια από τις πιο ξηρές χρονιές του αιώνα.

Στην Αργεντινή, η στάθμη των υδάτων του Παρανά--του δεύτερου μεγαλύτερου ποταμού της Νότιας Αμερικής--βρέθηκε στο χαμηλότερο επίπεδό της από το 1944.

Σε όλο τον κόσμο, οι καύσωνες γίνονται συχνότεροι και σφοδρότεροι.

-- ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ--

Στη Μεσόγειο, ένα θερμό και ξηρό καλοκαίρι προκάλεσε έντονες πυρκαγιές και οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Αλγερία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Οι φωτιές, οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο 65 ανθρώπων στην Αλγερία και δύο στην Ελλάδα, σημειώθηκαν εν μέσω ενός σφοδρού καύσωνα και σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 46 βαθμούς.

Σχεδόν όλοι οι ορεινοί παγετώνες λιώνουν εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Στις Άλπεις, οι εργαζόμενοι στους ελβετικούς χειμερινούς προορισμούς τοποθέτησαν προστατευτικά καλύμματα πάνω στους παγετώνες κατά τους θερινούς μήνες για να προστατεύσουν τους εναπομείναντες πάγους.

Η Ελβετία έχει ήδη χάσει 500 από τους παγετώνες της και πιθανόν να χάσει το 90% από τους 1.500 συνολικά που θα έχουν παραμείνει μέχρι το τέλος του αιώνα αν οι εκπομπές παγκοσμίως συνεχίσουν να αυξάνονται, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

--ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ--

Ο κυκλώνας Ίντα, που έπληξε την Λουιζιάνα ως κυκλώνας κατηγορίας 4, στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 100 ανθρώπους στις ΗΠΑ και προκάλεσε ζημιές ύψους 64 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Παρατήρησης των Ωκεανών και της Ατμόσφαιρας (NOAA).

Καθώς ο Ίντα μετακινούνταν στην ενδοχώρα, οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμύρες στο πυκνοκατοικημένο βορειοανατολικό τμήμα, αυξάνοντας σημαντικά τον απολογισμό των νεκρών.

Η κλιματική αλλαγή ενισχύει τους κυκλώνες προκαλώντας περισσότερες βροχοπτώσεις σε μια περιοχή καθώς εξελίσσονται. Μελέτες υποδηλώνουν ότι οι κυκλώνες αυτοί γίνονται συχνότεροι στον Βόρειο Ατλαντικό.

Υποδομές και σπίτια στη Ρωσία βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο καθώς το μόνιμα παγωμένο υπέδαφος λιώνει και παραμορφώνει το έδαφος κάτω από τα κτίσματα.

Το παγωμένο υπέδαφος ήταν κάποτε μια σταθερή βάση για οικοδόμηση, αλλά οι αυξανόμενες παγκόσμιες θερμοκρασίες απειλούν τα στρώματα πάγου, εδάφους, βράχων, άμμου και οργανικής ύλης.

--ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ--

Οι χειρότερες πλημμύρες των τελευταίων 60 ετών στο Νότιο Σουδάν έχουν επηρεάσει περίπου 780.000 ανθρώπους ή έναν ανά 14 κατοίκους, σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Κάθε χρόνο η χώρα περνάει μια περίοδο βροχοπτώσεων, αλλά οι πλημμύρες έχουν καταγράψει ρεκόρ τριετίας στη σειρά. Οι καταστροφές πιθανόν να αυξηθούν καθώς αυξάνονται οι θερμοκρασίες, όπως λένε οι επιστήμονες.

Μία μεγάλη καταιγίδα στην καναδική επαρχία της Βρετανικής Κολομβίας προκάλεσε μέσα σε δύο ημέρες βροχοπτώσεις με ποσότητες νερού που καταγράφονται μέσα σε ένα μήνα και είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμύρες και κατολισθήσεις που κατέστρεψαν δρόμους, σιδηροδρόμους και γέφυρες παρότι οι αρχές ακόμη εκτιμούν τις ζημιές.

Οι μετεωρολόγοι λένε ότι η βροχή προήλθε από ένα "ατμοσφαιρικό ποτάμι", δηλαδή μια περιοχή στην ατμόσφαιρα όπου συγκεντρώνεται σημαντική ποσότητα υδρατμών, που αναδύονται από τα ζεστά νερά του Ειρηνικού Ωκεανού και ταξιδεύουν σε ύψος άνω των δύο μιλίων πάνω από τη θάλασσα.

Τα "ατμοσφαιρικά ποτάμια" αναμένεται να γίνουν μεγαλύτερα--και πιθανόν πιο καταστροφικά--εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, λένε οι επιστήμονες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • ΚΛΙΜΑ
  • ·
  • ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
  • ·
  • ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα για Βεζένκοφ και Γουόκαπ

All Content - BusinessNews.gr

Superhome Center: Ανεβάζει ταχύτητες στην Ελλάδα η αλυσίδα DIY του Φιλάρετου Καλτσίδη

All Content - BusinessNews.gr

H LEGO στα βόρεια, οι Κουλουράδες οργανώνονται, o Pharos «ανάβει» και το heavy metal «τεστάρει» το ΟΑΚΑ

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,38% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Φεβρουάριο - Τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες αυξήσεις

All Content

Στην The Newtons Laboratory η Paliria

All Content

Σήμερα Τετάρτη 4/3 κυκλοφορεί το νέο τεύχος του AllStar Basket

FleetNews

Ζημιά 22,3 δισ. ευρώ για την Stellantis το 2025

FleetNews

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

FleetNews

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

All Content

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της EuroLeague είναι ελληνικό και θα κριθεί στο παρκέ του Novasports!

All Content

Αθηναϊκός: Με Βιλνέβ στη Γαλλία για την πρόκριση στους τελικούς (21:00, live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Ενδιάμεση «βόμβα» από ολλανδικό δικαστήριο στη διαμάχη Αθηναϊκής Ζυθοποιίας – ΖΜΘ - Πώς τοποθετούνται οι δύο πλευρές

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Εξελίσσεται σε Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο για την ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: «Χτύπημα» 9,7% στην ΕΥΔΑΠ - Πακέτα 103,4 εκατ. ευρώ άλλαξαν χέρια

FleetNews

Νέο, πανίσχυρο Audi RS 5 PHEV με 639 PS και τετρακίνηση νέας γενιάς

FleetNews

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford στην θρυλική πίστα του Le Mans

CSRΝews.gr

Τα «Παντοτινά Χημικά» στο Μικροσκόπιο: Επιστημονικά Δεδομένα και Λύσεις για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας

CSRΝews.gr

Στην τελική ευθεία το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

CSRΝews.gr

CSR HELLAS: Ίσες αμοιβές για όμοια εργασία – Μισθολογική διαφάνεια» εκδήλωση στο πλαίσιο της κοπής πίτας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επιστήμονας Οξφόρδης: Με την Όμικρον δεν θα δούμε γεμάτες ΜΕΘ
Επιστήμονας Οξφόρδης: Με την Όμικρον δεν θα δούμε γεμάτες ΜΕΘ 29/12/2021 - 08:42
ΠΟΫ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί 29/12/2021 - 18:45
ΠΟΫ: Η οξεία φάση της πανδημίας ίσως τελειώσει το 2022, αλλά ο ιός δεν θα εξαφανιστεί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ισραήλ: Εκδίδει εντολή εκκένωσης περιοχών στον νότιο Λίβανο
    04/03/2026 - 13:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Υπόθεση Tεμπών: Αρνητική η πρόταση της εισαγγελέως για τις εκταφές
    04/03/2026 - 13:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άμεση κινητοποίηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την υποστήριξη Ελλήνων πολιτών στη Μέση Ανατολή
    04/03/2026 - 13:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Volvo Cars: Μείωση όγκου πωλήσεων λόγων δασμών των Η.Π.Α. - Αύξηση στις πωλήσεισ ηλεκτρικών οχημάτων
    04/03/2026 - 13:19 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΕΔΟΡΕΛ: Ημερίδα για το μέλλον της ελληνικής ορυζοκαλλιέργειας
    04/03/2026 - 13:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στο 1,97% το επιτόκιο των ετήσιων εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου
    04/03/2026 - 13:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή αντίδραση 3,85%, μετά το διήμερο «ξεπούλημα»
    04/03/2026 - 13:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Η θεσμική αλλαγή της ειδικής περιφέρειας των αποδήμων συνιστά μια σημαντική τομή
    04/03/2026 - 13:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφει ο δείκτης STOXX 600, πτώση για την Ισπανία
    04/03/2026 - 12:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Adidas: Πτώση στις μετοχές - Απογοητεύουν οι προβλέψεις για τα κέρδη
    04/03/2026 - 12:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Θύμα επίθεσης ο διευθύνων σύμβουλος της Cepal, Θεόδωρος Αθανασόπουλος - Η ανακοίνωση της εταιρείας
    03/03/2026 - 18:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: «Το Ολλανδικό δικαστήριο είναι πλέον πολύ κοντά στο να επιδικάσει υπέρ μας τουλάχιστον 83 εκατ. ευρώ»
    03/03/2026 - 16:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπασταύρου: Η Ελλάδα είναι ενεργειακά ασφαλής με επάρκεια εφοδιασμού
    03/03/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ελληνικά Οινοποιεία: Εκτελεστικός Πρόεδρος ο Γρηγόρης Σκλήκας
    03/03/2026 - 17:57 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στα 109,5 εκατ. ευρω τα καθαρά κέρδη το 2025 - Διανομή μερίσματος 0,11 ευρώ/μετοχή
    03/03/2026 - 19:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Ατομικό πρόγραμμα για Βεζένκοφ και Γουόκαπ

04/03/2026 - 11:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός AKTOR: Το μεγαλύτερο ντέρμπι της EuroLeague είναι ελληνικό και θα κριθεί στο παρκέ του Novasports!

04/03/2026 - 11:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Solid Havas: Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τον «Φρεσκούλη»

04/03/2026 - 11:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

OPEN: Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχωρεί από τη Διεύθυνση Προγράμματος

04/03/2026 - 10:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τα «Παντοτινά Χημικά» στο Μικροσκόπιο: Επιστημονικά Δεδομένα και Λύσεις για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας

04/03/2026 - 09:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Στην τελική ευθεία το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό

04/03/2026 - 08:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

One Flick Wonder Mascara Definition Beyond Limits!

03/03/2026 - 19:01
FleetNews
fleetnews.gr

Ζημιά 22,3 δισ. ευρώ για την Stellantis το 2025

03/03/2026 - 11:30
FleetNews
fleetnews.gr

Στο -3,9% οι νέες ταξινομήσεις τον Ιανουάριο στην ΕΕ

03/03/2026 - 06:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo