Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Από αριστερά: Νίκος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αθανάσιος Γιάναρρης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.)» Από αριστερά: Νίκος Ταχιάος, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αθανάσιος Γιάναρρης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.)»
Newsroom Newsroom
ΥΓΕΙΑ
13/11/2025 · 16:31

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση υποδομών στο ογκολογικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας"

Το έργο, προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των Νοσηλευτικών Μονάδων του 3ου και 4ου ορόφου, του Γραφείου Ιατρών και την προσθήκη ανελκυστήρα στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών: "Άγιος Σάββας"
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Υπεγράφη, σήμερα, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η σύμβαση για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό υποδομών στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας", παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστου Δήμα και του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν, επίσης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος, ο Πρόεδρος της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.)" Τιμολέων Κατσίπος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αθανάσιος Γιάνναρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας" Χρήστος Φασιανός.

Το έργο, προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των Νοσηλευτικών Μονάδων του 3ου και 4ου ορόφου, του Γραφείου Ιατρών και την προσθήκη ανελκυστήρα στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών: "Άγιος Σάββας".

Κατά την τελετή υπογραφής της σύμβασης ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας δήλωσε:

"Η σύμβαση που υπογράφεται σήμερα είναι ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την αναβάθμιση των δημόσιων υποδομών υγείας στη χώρα μας, καθώς αφορά στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας". Γνωρίζουμε πώς ήταν η κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας την περασμένη δεκαετία. Έχουν γίνει εξαιρετικά σημαντικά βήματα και με τη σημερινή υπογραφή προχωράμε σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα σε ένα νοσοκομείο όπου οι ασθενείς, οι γιατροί, όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό δίνουν καθημερινά τη μεγαλύτερη μάχη. Πρόκειται για ένα έργο, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 3,2 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των Νοσηλευτικών Μονάδων του 3ου και 4ου ορόφου, το Γραφείο Ιατρών και την προσθήκη ανελκυστήρα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης φιλοδοξούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς κι ένα πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό περιβάλλον για το υγειονομικό προσωπικό. Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μέσω της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.", αναβαθμίζει το κτιριακό δυναμικό του δημοσίου, στην παιδεία, τη δικαιοσύνη, την ασφάλεια και φυσικά στην υγεία. Ειδικά, στον τομέα της υγείας, πραγματοποιούνται, σήμερα, έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε 38 νοσοκομεία σε όλη τη χώρα με τον προϋπολογισμό να φτάνει τα 145 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας".

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: "Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου "Άγιος Σάββας” αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των υποδομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Με ένα έργο προϋπολογισμού 3,2 εκατομμυρίων ευρώ, αναβαθμίζουμε ουσιαστικά τις νοσηλευτικές μονάδες και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε ασθενείς οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη μάχη με τον καρκίνο. Η φροντίδα των ογκολογικών ασθενών είναι ύψιστη προτεραιότητα για το Υπουργείο Υγείας. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε σύγχρονες, ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας για κάθε πολίτη. Θέλω να ευχαριστήσω το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την εξαιρετική συνεργασία και τη συμβολή του στην υλοποίηση ενός έργου που ενισχύει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα υγείας".

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος τόνισε:

"Θέλω κι εγώ να καλωσορίσω στο Υπουργείο μας τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι μια εταιρεία υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υλοποιεί ένα έργο ενταγμένο στο ευρύ πρόγραμμα που προχωρά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Άδωνις Γεωργιάδης τα τελευταία χρόνια. Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς αυτή την προσπάθεια και θεωρώ κρίσιμο ότι, αυτό που κυρίως οικοδομείται είναι η εμπιστοσύνη στη δημόσια υγεία, στα δημόσια νοσοκομεία, την οποία δυστυχώς κάποιοι στο πλαίσιο ενός πολιτικού παιχνιδιού, προσπαθούν να τρώσουν.

Το γεγονός ότι το Υπουργείο μας συνεισφέρει σήμερα σε αυτή την προσπάθεια, συμβάλλοντας όχι μόνο στην καθιέρωση αυτής της εμπιστοσύνης στη δημόσια υγεία, αλλά και βελτιώνοντας τους χώρους όπου δοκιμάζονται συμπολίτες μας και οι οικογένειές τους, αποτελεί ουσιαστική προσφορά και κυρίως μία πολύ μεγάλη τιμή για όλους εμάς οι οποίοι καλούμεθα να συνεισφέρουμε σε αυτή. Καλωσορίζω τον Άδωνι Γεωργιάδη και το έργο του στο Υπουργείο μας και δεσμεύομαι – γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ΚΤΥΠ – ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε το αποτέλεσμα να παραδοθεί στον συντομότερο δυνατό χρόνο και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ Α.Ε.)" Αθανάσιος Γιάνναρης είπε:

"Μέσα στις βασικές προτεραιότητες της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." είναι η ενίσχυση και των υποδομών υγείας. Η υγεία είναι ύψιστο κοινωνικό καθήκον και ανθρωπιστική υποχρέωση. Σήμερα, υπογράψαμε τη σύμβαση για την Ανακαίνιση των Νοσηλευτικών Μονάδων 3ου και 4ου ορόφου, Γραφείου Ιατρών και Προσθήκη Ανελκυστήρα στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών "Άγιος Σάββας". Ένα μοναδικό νοσοκομείο που αντιμετωπίζει μια από τις μεγαλύτερες μάστιγες στην υγεία".

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών "Άγιος Σάββας" Χρήστος Φασιανός υπογράμμισε: "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο έργο, καθώς μιλάμε για νοσοκομείο εν λειτουργία. Οι δύο όροφοι που ανακαινίζονται θα ολοκληρώσουν ένα όραμα που ξεκινήσαμε με την πρώην διοικήτρια του νοσοκομείου και νυν Διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγα Μπαλαούρα, να φιλοξενήσουν νέους και έφηβους ασθενείς με καρκίνο. Η προσθήκη του ανελκυστήρα αποτελεί επίσης σημαντικό στοιχείο. Στον "Άγιο Σάββα", αυτή τη στιγμή, συντελείται το μεγαλύτερο έργο ανακαίνισης από κατασκευής του, το οποίο περιλαμβάνει τα χειρουργεία και καινούργιες εγκαταστάσεις σε λεβητοστάσια και κλιμακοστάσια.

Με τη βοήθεια όλων, σε περίπου δύο χρόνια – ή και νωρίτερα – ο "Άγιος Σάββας" θα είναι ουσιαστικά ένα νέο νοσοκομείο και θα παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους ασθενείς του".

  • ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
  • ·
  • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

NBA2K27: Στο Νο6 των ratings ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

All Content

Λος Άντζελες Λέικερς: Μπλόκο της Τζινι Μπας στην πώληση των μετοχών της οικογένειας

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

ΓΣ Αγίας Παρασκευής: Τίμησε τη Λυδία Χατήρα σε φιλικό με το Χάρβαρντ (pics)

All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η EUROCERT πιστοποιεί τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που εξοπλίζουν τις Μονάδες Υγείας
Η EUROCERT πιστοποιεί τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα που εξοπλίζουν τις Μονάδες Υγείας 13/11/2025 - 16:18
Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας - Μια επένδυση για το μέλλον 14/11/2025 - 11:22
Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιούς Μακροζωίας - Μια επένδυση για το μέλλον

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Ηπιες απώλειες και μικτές τάσεις στην έναρξη των συναλλαγών
    18/08/2026 - 10:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Meta στο εδώλιο για εθισμό ανηλίκων στο διαδίκτυο – Αποζημίωση 193 δισ. δολαρίων ζητούν 29 πολιτείες
    18/08/2026 - 10:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στο «κόκκινο» οι επιχειρηματικές πτωχεύσεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση – Δεύτερη η Ελλάδα
    18/08/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε νέα τροχιά ανόδου οι τιμές του πετρελαίου, με τις ελπίδες για διέξοδο στον πόλεμο να εξανεμίζονται
    18/08/2026 - 09:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Ιράν απειλεί να περάσει στην «επίθεση», οι ΗΠΑ αποκλείουν παράταση της συμφωνίας εκεχειρίας
    18/08/2026 - 09:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ στο χαμηλότερο επίπεδο και των δυο θητειών του
    18/08/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο
    18/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.613,59 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,37%
    17/08/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία
    17/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA2K27: Στο Νο6 των ratings ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

18/08/2026 - 06:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΓΣ Αγίας Παρασκευής: Τίμησε τη Λυδία Χατήρα σε φιλικό με το Χάρβαρντ (pics)

18/08/2026 - 06:04
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo