Σάββατο, 22 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σύλλογος ΚΕΦΙ: Διοργάνωσε την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Γυναίκα και Καρκίνος»
Newsroom Newsroom
ΥΓΕΙΑ
12/03/2024 · 19:15

Σύλλογος ΚΕΦΙ: Διοργάνωσε την Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Γυναίκα και Καρκίνος»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του Αμφιθεάτρου του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την Ημερίδα προλόγισε η κα Ζωή Γραμματόγλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι., η οποία αναφέρθηκε στη γιορτή της γυναίκας καθώς και στη σημασία της επιστήμης στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, των γυναικολογικών καρκίνων ενώ εξήγησε τη σημασία της ένταξης του καρκίνου του πνεύμονα στην Ημερίδα «Γυναίκα και Καρκίνος» καθώς είναι ολοένα και αυξανόμενα τα σχετικά περιστατικά στο γυναικείο πληθυσμό.

Η κα Φωφώ Καλύβα, Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, εκπροσωπώντας την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας, κα Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναφέρθηκε στην Ημέρα της Γυναίκας και στην ανάγκη υποστήριξης των γυναικών. Εξήρε το έργο του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. για την πολυεπίπεδη υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο, αναφέρθηκε εκτενώς στη δράση του Συλλόγου, ενώ δήλωσε συγκινημένη που συμμετέχει σε αυτό το κάλεσμα αφύπνισης με έμφαση την πρόληψη κατά του καρκίνου. Ο καρκίνος αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας και η ανάγκη εκπόνησης ενός σχεδίου για τον καρκίνο επιτακτική. Αναφέρθηκε εκτενώς στο σχέδιο δράσης του 2024 καθώς και στο ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η Δρ. Π. Ζησιμοπούλου, κατ’ ανάθεση Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ (Ε.Ι.Π.), τόνισε ότι με χαρά το Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ φιλοξενεί την Ημερίδα. Το Ε.Ι.Π. ως κοινωφελές ίδρυμα υποστηρίζει τέτοιες δράσεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Το Προεδρείο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Αλέξανδρος Αρδαβάνης, Παθολόγος - Ογκολόγος, Διευθυντής Α' Παθολογικό Τμήμα, Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας» και ο κ. Αντώνης Χαρλαύτης, Χειρούργος Μαστού Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας».

Στη συνέχεια, οι γυναίκες ασθενείς αναφέρθηκαν στις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τα προβλήματα των ασθενών. Η συντονίστρια κα Φωτεινή Φλουρή επισήμανε την ανάγκη η ιατρική να γίνει πολύ πιο ανθρωποκεντρική. Η κα Στέλλα Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στο φόβο που ένιωσε στο άκουσμα της διάγνωσης, στην ανάγκη της για βοήθεια και στη συμπαράσταση που πήρε από το Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. Η κα Ειρήνη Λιονάκη αναφέρθηκε στη νόσο, στις υποτροπές, στον τρόπο που το αντιμετώπισε καθώς και στο σύνολο των υποτροπών που είχε. Τόνισε τη σημασία της στήριξης του οικογενειακού περιβάλλοντος και των ιατρών με ενσυναίσθηση. Η κα Ελένη Μάνεση αναφέρθηκε στους καρκίνους που είχε πάθει. Ο ασθενής αφήνεται επί της ουσίας στα χέρια του Θεού και των γιατρών και τους ευχαριστεί και τους δύο. Τόνισε τη σημασία της πρόληψης και την αξία του να φροντίζει κανείς τον εαυτό του.

Ακολούθως , ο κ. Αντώνης Χαρλαύτης, Χειρούργος Μαστού Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας» αναφέρθηκε διεξοδικά στη γυναίκα και στον καρκίνο του μαστού. Επισήμανε τη σημασία του προληπτικού ελέγχου επισημαίνοντας το διαχωρισμό πληθυσμιακού και ατομικού. Ανέπτυξε τις σύγχρονες μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης καθώς και τη συμβολή της γενετικής στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Τέλος, ανέπτυξε διεξοδικά τις τελευταίες εξελίξεις της χειρουργικής αντιμετώπισης σήμερα.

Η κα Ιωάννα Τσιαούση, Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, MD, PHD, MSc, MBA, Πρόεδρος της «Women’s Health First» Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM) λόγω έκτακτων ανειλημμένων υποχρεώσεων του κ. Δημήτρη Παπαθεοδώρου, Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών, Χειρουργού Γυναικολόγου Ογκολόγου, Επιστημονικού Υπεύθυνου Γυναικολογικής Κλινικής Γ.Α.Ο.Ν.Α. «Ο Άγιος Σάββας», που δεν μπόρεσε να παραστεί, αναφέρθηκε στους γυναικολογικούς καρκίνους. Συγκεκριμένα, μίλησε για την HPV λοίμωξη και τη σημασία του εμβολίου, καθώς η HPV λοίμωξη είναι η μοναδική αιτία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Για τον καρκίνο της μήτρας ο υπέρηχος είναι ικανός να τον ανιχνεύσει και μια μικρή επέμβαση έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Για τον καρκίνο των ωοθηκών πρέπει να γίνεται συχνός έλεγχος ιδανικά ανά εξάμηνο με υπέρηχο και συνδυασμό δεικτών, καθώς μπορεί να γίνει θανατηφόρος.

Η κα Γεωργία Χαρδαβέλλα, MD, MSc, PhD, Πνευμονολόγος, Επιμελήτρια Α' στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», ανέφερε ότι η αλλαγή των επιδημιολογικών δεδομένων καρκίνου πνεύμονα είναι ανησυχητική για τις γυναίκες. Περίπου 20% των γυναικών με καρκίνο πνεύμονα δεν έχουν καπνίσει ποτέ ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών είναι 9%.Tα ποσοστά διάγνωσης καρκίνου πνεύμονα στις γυναίκες έχουν αυξηθεί κατά 84% τα τελευταία 40 χρόνια ενώ έχουν μειωθεί κατά 36% στους άνδρες. Ωστόσο οι γυναίκες φαίνεται να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ογκολογικές θεραπείες καρκίνου πνεύμονα έναντι των ανδρών χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη ερμηνεία για αυτό. Επίσης φαίνεται να ωφελούνται περισσότερο από τον προσυμπτωματικό έλεγχο καρκίνου πνεύμονα έναντι των ανδρών. Παράλληλα, βρίσκονται αντιμέτωπες με το ευαίσθητο ζήτημα διατήρησης γονιμότητας το οποίο δεν προσφέρεται πάντα σαν εναλλακτική από τα υπάρχοντα συστήματα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Η κα Μαρία Θεοχάρη, Παθολόγος - Ογκολόγος, Γ.Ν.Α. «Λαϊκό», αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην ογκολογία, επισημαίνοντας την πιο γρήγορη διάγνωση στην Αγγλία αλλά την πιο γρήγορη αντιμετώπιση στην Ελλάδα. Αναφέρθηκε στις θεραπείες, στην ανοσοθεραπεία, στις εξελίξεις που τρέχουν. Όλοι ασχολούνται με το θεραπευτικό πεδίο, υπάρχει μια άνεση θεραπευτική. Λείπει, όμως, η ενσυναίσθηση που να οδηγήσει τον ασθενή από τη διάγνωση στη θεραπεία, ιδιαίτερα για τις γυναίκες που έχουν έναν ιδιαίτερα πολύπλευρο ρόλο.

Η κα Δέσποινα Κατσώχη, Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος, Πρόεδρος ΑΚΟΣ, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου RWTH Aachen-Germany FEBU, επισήμανε ότι οι γυναίκες ανθίζουν μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους τους. Οι γυναίκες με τον προληπτικό έλεγχο διαγιγνώσκεται εγκαίρως περί το 70%. Το κάπνισμα επηρεάζει πολύ. Αναφέρθηκε στην ακτινοθεραπεία και στις θεραπείες που υπάρχουν. Είναι σημαντική η αξιολόγηση του τι μπορούν να δεχθούν ως θεραπεία. Αναφέρθηκε αναλυτικά στην ακτινοθεραπεία για τον καρκίνο του μαστού και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ενώ επισήμανε την αξία της βραχυθεραπείας ως συμπλήρωμα εκ του εγγύς, για να συμπληρώσει τα σημεία υψηλού κινδύνου με δόσεις ακτινοθεραπείας είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό με την εξωτερική ακτινοθεραπεία.

Η κα Ιωάννα Τσιαούση, Γυναικολόγος-Μαιευτήρας, MD, PHD, MSc, MBA, Πρόεδρος της «Women’s Health First» Fellow of the European Committee of Sexual Medicine (FECSM) ανέφερε ότι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι πολύ παραπάνω από την απλή ικανότητα να έχει κανείς σεξουαλική επαφή. Αποτελεί για την κάθε γυναίκα σημαντικό στοιχείο για να καλύψει τις περισσότερες από τις πιο θεμελιώσεις ανάγκες της ανθρώπινης ύπαρξης και βοηθάει να ανταποκριθεί καλύτερα στις προκλήσεις της ζωής, στην επίτευξη συναισθηματικής εγγύτητας με το σύντροφο, στην αυτό-εκτίμηση και στην αυτοπεποίθηση που οδηγεί τελικά σε καλύτερη ανταπόκριση στη θεραπεία.

Η κα Άννα Παπαγεωργίου, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ανέλυσε με κατανοητό τρόπο το εργαστήριο κυτταρικής θρέψης, τις τεχνικές ισορροπίας της φυσιολογίας. Τέθηκαν και απαντήθηκαν ερωτήματα, όπως πως ισορροπούμε μετά την θεραπεία, πως θα πετύχουμε την βέλτιστη ομοιόσταση του οργανισμού ξεκλειδώνοντας τα πολύτιμα μυστικά που το σώμα μπορεί να προσφέρει ως δώρα στις δύσκολες στιγμές.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» ευχαριστεί τους διακεκριμένους επιστήμονες ιατρούς που μοιράστηκαν μαζί μας τις νέες εξελίξεις στις θεραπείες των καρκίνων που αγγίζουν περισσότερο τις γυναίκες όπως, επίσης, και τους χορηγούς της Ημερίδας και συγκεκριμένα τις φαρμακευτικές εταιρείες MSD, Roche Diagnostics, Genesis Pharma και GSK για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ·
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  • ·
  • ΗΜΕΡΙΔΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπανούλης: «Υπάρχει μια καταστροφολογία, έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια» - Τολιόπουλος: «Έχουμε μεγάλη θέληση»

All Content

Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων

All Content - BusinessNews.gr

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία

All Content - BusinessNews.gr

Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης

All Content

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

FleetNews

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

FleetNews

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

FleetNews

Ολλανδία: Κοινωνικό leasing αντί για μειώσεις φόρων στα καύσιμα

All Content

Πρώτο δείγμα θετικό για την Εθνική, 89-81 την Πολωνία (vid)

All Content

ΠΑΟΚ: Νίκησε με 94-69 την TFT Σκοπίων στο πρώτο του φιλικό

All Content - BusinessNews.gr

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στις ΗΠΑ το α΄ εξάμηνο 2026 λόγω πετρελαιοειδών

All Content - BusinessNews.gr

Το Χρηματιστήριο «σπάει» ρεκόρ 17 ετών – Πέντε εβδομάδες ανόδου παρά την αναταραχή στις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Diesel: Παράταση της επιδότησης των 10 λεπτών εξετάζει η κυβέρνηση - Πάνω από τα 2 ευρώ η τιμή

FleetNews

H CEO της Dacia θέλει ανάπτυξη, προσιτές τιμές και ηλεκτροκίνηση σε ισορροπία

FleetNews

Η BMW εξετάζει την κατάργηση μοντέλων της

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την Πέμπτη στον «Ευαγγελισμό» το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στην Αθήνα
Την Πέμπτη στον «Ευαγγελισμό» το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στην Αθήνα 12/03/2024 - 14:49
ΠΟΕΔΗΝ: Θλιβερή ημέρα για το ΕΣΥ η έναρξη των απογευματινών χειρουργίων 13/03/2024 - 12:04
ΠΟΕΔΗΝ: Θλιβερή ημέρα για το ΕΣΥ η έναρξη των απογευματινών χειρουργίων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εξωδικαστικός μηχανισμός: Τι αλλάζει από 21 Σεπτεμβρίου - Ποιους αφορά και πώς προστατεύεται η πρώτη κατοικία
    22/08/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισχυρή η τουριστική κίνηση από την Τουρκία προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
    22/08/2026 - 15:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • «Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Υποβλήθηκαν πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις
    22/08/2026 - 14:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Euronext Athens: Στην τελική ευθεία η επιστροφή στις ανεπτυγμένες αγορές - Ποιες μετοχές εντάσσονται στον FTSE Russell
    22/08/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΕΘ: Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 3.500 αστυνομικοί επί ποδός
    22/08/2026 - 13:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ο χάρτης των πληρωμών από e- ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 24 έως 28 Αυγούστου
    22/08/2026 - 13:02 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TikTok: Πρόστιμο-μαμούθ 400 εκατ. δολαρίων για τα προσωπικά δεδομένα παιδιών στις ΗΠΑ
    22/08/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκληραίνει το εμπορικό μέτωπο ΗΠΑ–Καναδά: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις και νέοι δασμοί
    22/08/2026 - 12:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εν αναμονή των οικονομικών μέτρων των ΗΠΑ κατά του Ιράν - Σκληρές δηλώσεις εκατέρωθεν
    22/08/2026 - 11:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σπουδές στην ΕΕ: Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική στην κορυφή – 6 στις 10 απόφοιτοι γυναίκες στην Ελλάδα
    22/08/2026 - 11:21 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τέσσερις μήνες-κλειδί για την οικονομία: Οι ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, το χρέος και οι αξιολογήσεις των οίκων
    22/08/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι επενδύσεις που ξαναζωντανεύουν τα ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» - Ποια μπαίνουν σε τροχιά αξιοποίησης
    22/08/2026 - 10:59 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Σκληραίνει το εμπορικό μέτωπο ΗΠΑ–Καναδά: Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις και νέοι δασμοί
    22/08/2026 - 12:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σε τροχιά καύσωνα η Ελλάδα - Πού θα καταγραφούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες
    22/08/2026 - 10:39 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπανούλης: «Υπάρχει μια καταστροφολογία, έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια» - Τολιόπουλος: «Έχουμε μεγάλη θέληση» (vids)

22/08/2026 - 19:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας (vid)

22/08/2026 - 19:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Σέντρα και φέτος στο αθλητικό υπερθέαμα στα κανάλια Novasports και Cosmote Sport

21/08/2026 - 14:02
FleetNews
fleetnews.gr

Leapmotor: Ορόσημο 100.000 παραδόσεων σε ένα μήνα

21/08/2026 - 08:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Geely επενδύει στην ασφάλεια με το μεγαλύτερο κέντρο δοκιμών στον κόσμο

21/08/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo