Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο Πρόεδρος της ΕΑΤΕ κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΑΤΕ κα. Αντιγόνη Λυμπεροπούλου Ο Πρόεδρος της ΕΑΤΕ κ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΑΤΕ κα. Αντιγόνη Λυμπεροπούλου
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
10/03/2025 · 13:46

Deloitte: Στα 3,8 δισ. ευρώ η συνεισφορά της ΕΑΤΕ στην ελληνική οικονομία

Σύμφωνα με τη μελέτη εκτίμησης του οικονομικού και κοινωνικού αντικτύπου του οικοσυστήματος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων, την περίοδο 2020-24, που εκπόνησε η Deloitte.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το ιδιαίτερα σημαντικό αποτύπωμα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΑΤΕ, πρώην ΤΑΝΕΟ) στην εθνική οικονομία και την κοινωνία κατά την περίοδο 2020 – 2024 κατέγραψε μελέτη που εκπόνησε η Deloitte Ελλάδος για λογαριασμό της ΕΑΤΕ.

Η μελέτη, παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση. Είχε ως στόχο την ποσοτική και ποιοτική αξιολόγηση του επενδυτικού οικοσυστήματος κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών που υποστηρίζει η ΕΑΤΕ, αναδεικνύοντας τη συμβολή της στην επίτευξη μακροπρόθεσμης εθνικής οικονομικής ανάπτυξης μέσω στρατηγικά κατανεμημένων επενδύσεων σε ποικίλους τομείς της οικονομίας. Στη μελέτη αποτυπώνεται ο οικονομικός και κοινωνικός αντίκτυπος των επενδύσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του χαρτοφυλακίου των κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital – VC και Private Equity – PE), στα οποία συμμετέχει η ΕΑΤΕ και έγινε πρωτογενής έρευνα.

Αποτελέσματα μελέτης αντικτύπου

Στο τέλος του 2024, τα υπό διαχείριση κεφάλαια της ΕΑΤΕ ανέρχονταν σε €2,1 δισ., τα οποία κατανέμονται σε 10 χρηματοδοτικά προγράμματα. Οι «ανοιχτές προσκλήσεις» της ΕΑΤΕ συνέβαλαν στη δημιουργία ενός δυναμικού επενδυτικού οικοσυστήματος με την καταλυτική συμμετοχή της. Έτσι, το χαρτοφυλάκιο των funds της ΕΑΤΕ αριθμούσε 30 VCs/PEs με υπό διαχείριση κεφάλαια άνω των €1,7 δισ., τα οποία είχαν πραγματοποιήσει επενδύσεις άνω των €360 εκατ. σε περισσότερες από 110 εταιρείες. Επίσης, είναι σημαντικό ότι περίπου το 1/3 των συνολικών κεφαλαίων αναφέρεται σε προγράμματα με εστίαση στην ψηφιακή και πράσινη μετάβαση.

Η σημαντική επίδραση της ΕΑΤΕ στο ευρύτερο επενδυτικό, οικονομικό και κοινωνικό οικοσύστημα καθίσταται έκδηλη μέσω του πολλαπλασιαστικού οφέλους της συμβολής της. Ειδικότερα:

  • Για κάθε €1 που επενδύεται αρχικά στα VC/PE funds από την ΕΑΤΕ, έχουν κινητοποιηθεί επιπλέον €1,23 από ιδιώτες ή άλλους θεσμικούς επενδυτές, ενώ οι εταιρείες χαρτοφυλακίου στις οποίες επενδύουν τα funds μοχλεύουν συνολικά €6,65.
  • Επιπροσθέτως, κάθε €1 που επενδύεται αρχικά από την ΕΑΤΕ, συμβάλλει σε συνολική οικονομική δραστηριότητα ύψους €23,21.
  • Σε απόλυτους όρους, καταγράφεται ότι, κατά την περίοδο 2020-2024, το οικοσύστημα της ΕΑΤΕ συνέβαλε σε συνολική οικονομική δραστηριότητα ύψους €3,8 δισ.
  • Σε όρους απασχόλησης, μετρήθηκε ότι το 2024 συντηρούνται άμεσα και έμμεσα στην αλυσίδα αξίας του οικοσυστήματος ~000 θέσεις εργασίας (ισοδύναμα πλήρους απασχόλησης).

Αναφορικά με τη μελέτη, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σε μήνυμά του ανέφερε: «Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ, τ. ΤΑΝΕΟ) διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη χρηματοδότηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας ενεργά στη μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Με περισσότερα από 2 δισ. ευρώ διαθέσιμα επενδυτικά κεφάλαια και ισχυρές διεθνείς συνεργασίες, η ΕΑΤΕ αποτελεί έναν ισχυρό μηχανισμό μόχλευσης κεφαλαίων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Τα αποτελέσματα της μελέτης που έκανε η Deloitte αναδεικνύουν τη στρατηγική σημασία της ΕΑΤΕ και των κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών. Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ενός φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ΕΑΤΕ και του ευρύτερου οικοσυστήματος Venture Capital και Private Equity, προκειμένου να επιτύχουμε ισχυρή, ανθεκτική και διατηρήσιμη οικονομική ανάπτυξη. Η επιτυχής πορεία της ΕΑΤΕ αντανακλά τη δυναμική και τα σημαντικά επιτεύγματα της Ελληνικής οικονομίας.»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης, κατά την ομιλία του τόνισε: «Η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί προτεραιότητα των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έμπρακτη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι το σύνολο των κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2021-2027, μεγάλο μέρος αυτών που εξασφαλίσαμε μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης, αλλά και πόροι από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων -ύψους 15,2 δις. ευρώ μόνο για το 2025- έχουν ως παραλήπτες ΜμΕ στο σύνολο της Επικράτειας. Αυτή η στρατηγική επιλογή υλοποιείται μέσα από τα χρηματοδοτικά και επενδυτικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, ανάμεσά τους και αυτά που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων. Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το οικοσύστημα των Venture Capital & Private Equity fund της ΕΑΤΕ δεν παρέχει απλώς επενδυτικά κεφάλαια, αλλά δημιουργεί ευκαιρίες δικτύωσης, στρατηγικής καθοδήγησης και τεχνογνωσίας, επιτρέποντας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο. Η μελέτη ανάλυσης του οικονομικού και κοινωνικού αντικτύπου αυτού του οικοσυστήματος, τεκμηριώνει τον σημαντικό ρόλο της ΕΑΤΕ στο επενδυτικό οικοσύστημα, καθώς διασφαλίζει τη βέλτιστη μόχλευση των κεφαλαίων που επενδύονται με ισχυρούς πολλαπλασιαστές σε τομείς-κλειδιά, ενισχύοντας τη μετάβαση προς μια πιο καινοτόμο οικονομία. Με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα επιταχύνουμε τις δράσεις που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην επιχειρηματικότητα, ενισχύουν τη δυναμική της βιώσιμης ανάπτυξης, δημιουργούν νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για όλους τους συμπολίτες μας.»

Ο Πρόεδρος της ΕΑΤΕ κ. Χάρης Λαμπρόπουλος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα. Αντιγόνη Λυμπεροπούλου, ανέφεραν από την πλευρά τους: «Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (πρώην ΤΑΝΕΟ) γιορτάζει φέτος 25 χρόνια παρουσίας και στρατηγικών παρεμβάσεων στην ελληνική επενδυτική αγορά. Τα στοιχεία της μελέτης τεκμηριώνουν το αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται, με αποτέλεσμα η ΕΑΤΕ να συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση ενός ισχυρού και εξωστρεφούς οικοσυστήματος, στηρίζοντας την ανάπτυξη και την καινοτομία, λειτουργώντας ως ο αξιόπιστος θεσμικός συνεπενδυτής και καταλύτης που ενισχύει την εμπιστοσύνη και προσελκύει διεθνή κεφάλαια. Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους stakeholders του οικοσυστήματος – τα επενδυτικά ταμεία (VC/PE), τις νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους διεθνείς, θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές – καθώς και προς το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την αμέριστη υποστήριξή τους. Η εμπιστοσύνη τους είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την ανάπτυξη της ΕΑΤΕ και την εδραίωσή της ως βασικού επενδυτικού πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Η νέα γενιά επιχειρηματιών είναι έτοιμη να καινοτομήσει, το ελληνικό ταλέντο αναγνωρίζεται διεθνώς και η χώρα προσελκύει επενδυτές που βλέπουν τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς. Η ΕΑΤΕ, με νέες διεθνείς συνεργασίες, διεύρυνση των επενδυτικών της σχημάτων και τη στόχευση σε τομείς υψηλής προστιθέμενης αξίας, θα συνεχίσει να ενισχύει περαιτέρω το αποτύπωμά της, επενδύοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον για την εθνική οικονομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.»

Τέλος, εκ μέρους της Deloitte, ο κ. Σωτήρης Μπατζιάς, Partner, Strategy & Transactions, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που συνεργαστήκαμε με την ΕΑΤΕ - έναν τόσο σημαντικό φορέα του ελληνικού επενδυτικού οικοσυστήματος - για την εκπόνηση της εν λόγω μελέτης αντικτύπου. Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν ότι η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη και ανθεκτικότητα της ελληνικής οικονομίας μέσω στοχευμένων επενδύσεων σε καινοτόμους και στρατηγικούς τομείς, αλλά και της συνεχούς ενίσχυσης του οικοσυστήματος κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (VC και PE). Παράλληλα, διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση ενός ευνοϊκού επενδυτικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων (FDI). Ως Deloitte, είμαστε αισιόδοξοι ότι το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ελλάδας θα συνεχίσει να ενισχύεται με τη συμβολή και της ΕΑΤΕ, με σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.»

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
  • ·
  • DELOITTE
  • ·
  • ΕΡΕΥΝΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αστραφτερή πρεμιέρα απόψε με τρεις αγώνες στο ΝΒΑ

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Προτεραιότητα για Ολυμπιακό δίνουν τα εισιτήρια με Μπασκόνια και Αρμάνι

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 17,8% στον τζίρο της βιομηχανίας

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Η IREON INVESTMENTS αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο της ENACT

All Content - BusinessNews.gr

Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων

All Content

FORECOMM_s: Αυξάνονται τα marketing budgets, υποχωρεί η αισιοδοξία των agencies

All Content

Interamerican: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Άρης: Στο Ροστόκ για το αήττητο στο EuroCup

All Content

Ολυμπιακός: Όλη η ομάδα σήμερα στα εγκαίνια του House of Legend

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακό μπλακ άουτ μετά από βλάβη στο Google Cloud - Ανακοίνωση από την Google

All Content - BusinessNews.gr

A.X.F.: Τζίρος 56,35 εκατ. ευρώ, πέντε νέα καταστήματα αλλά αίτηση στον εξωδικαστικό – Τι επισημαίνουν οι ορκωτοί

All Content - BusinessNews.gr

Η ελληνική γη ως διεθνές brand και η συμβολή της AI - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Τριπλή διεθνής αναγνώριση για τη VesselBot από Gartner, IDC και FreightWaves

CSRΝews.gr

Ευρωκοινοβούλιο: «Πράσινο φως» στη μείωση της γραφειοκρατίας για τις μικρές επιχειρήσεις στη νομοθεσία περί αποβλήτων

CSRΝews.gr

ΖΩΓΡΑΦΟΣ: Δυναμική παρουσία στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Νέο Mνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Enterprise Greece και Eurobank
Νέο Mνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Enterprise Greece και Eurobank 10/03/2025 - 11:46
Attica Bank: Επαναλαμβανόμενα κέρδη προ προβλέψεων 43,9 εκατ. ευρώ το 2024 - Το μήνυμα της Βρεττού 11/03/2025 - 08:01
Attica Bank: Επαναλαμβανόμενα κέρδη προ προβλέψεων 43,9 εκατ. ευρώ το 2024 - Το μήνυμα της Βρεττού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του
    20/10/2026 - 15:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Reuters: Εγκρίθηκε από τη Βουλή της Λιβύης η συμφωνία με την Τουρκία για τις θαλάσσιες ζώνες
    20/10/2026 - 15:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τριπλή διεθνής αναγνώριση για τη VesselBot από Gartner, IDC και FreightWaves
    20/10/2026 - 15:10 ESG
  • Νέα ώθηση στις σχέσεις ελληνικών και κινεζικών πανεπιστημίων
    20/10/2026 - 15:07 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αύξηση 4,8% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το 9μηνο του 2026
    20/10/2026 - 15:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν: Σιδηρόδρομοι υψηλής ταχύτητας για περισσότερη συνοχή και ανταγωνιστικότητα
    20/10/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΤΑΔ: Πιλοτικό πρόγραμμα εκμίσθωσης αγροτικών ακινήτων σε 11 Περιφερειακές Ενότητες
    20/10/2026 - 15:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • KPMG: Οι οικογενειακές επιχειρήσεις παραμένουν αισιόδοξες για το μέλλον τους - Η επόμενη δεκαετία απαιτεί ισχυρότερη διακυβέρνηση
    20/10/2026 - 14:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία κατέθεσε αγωγή κατά του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
    20/10/2026 - 14:48 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Ειδικό φορολογικό καθεστώς για την θέρμανση ζητούν 5 Εργατικά Κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας
    20/10/2026 - 14:42 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • NielsenIQ – Σούπερ μάρκετ: Αύξηση τζίρου 6,4% στο εννεάμηνο – Ώθηση από τρόφιμα και ποτά
    19/10/2026 - 16:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Daily Mail: Πωλείται η νησίδα Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα έναντι 4,5 εκατ. ευρώ
    19/10/2026 - 17:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ιταλία: Φόβοι για νέα επεισόδια στο Μιλάνο, μπλόκα φορτηγών στον Νότο
    19/10/2026 - 21:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Philip Morris International: Συνεισφορά 343 δισ. ευρώ στην οικονομία της ΕΕ την περίοδο 2021-2025
    19/10/2026 - 16:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alpha Bank: H χρηματοδοτική της παρουσία πίσω από δύο εμβληματικές επενδύσεις στην ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση της χώρας
    19/10/2026 - 19:41 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τριπλή διεθνής αναγνώριση για τη VesselBot από Gartner, IDC και FreightWaves

20/10/2026 - 12:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωκοινοβούλιο: «Πράσινο φως» στη μείωση της γραφειοκρατίας για τις μικρές επιχειρήσεις στη νομοθεσία περί αποβλήτων

20/10/2026 - 12:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WBL1: Με δύο MVP και Γρηγοροπούλου Next Gen η 3η αγωνιστική (pics)

20/10/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπουένο: Θα είναι καταστροφή αν μπει το ΝΒΑ

20/10/2026 - 11:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ΕΡΤ θυμάται τον Διονύση Σαββόπουλο με μια συναυλία και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα

20/10/2026 - 10:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Spec 74,4 χιλ. ευρώ για την προβολή του «Ψηφιακού Συμπαραστάτη»

20/10/2026 - 10:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo