Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
S&P: Αναβάθμισε Εθνική, Eurobank και Πειραιώς - Σταθερή διατήρησε την Alpha Bank
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
31/01/2025 · 20:59

S&P: Αναβάθμισε Εθνική, Eurobank και Πειραιώς - Σταθερή διατήρησε την Alpha Bank

Σύμφωνα με τον οίκο, οι κινήσεις αναβάθμισης της αξιολόγησης για τις ελληνικές τράπεζες οφείλονται κυρίως στο ισχυρότερο θεσμικό πλαίσιο και στη βελτίωση της ποιότητας κεφαλαίου τους.

Σε αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Εθνικής Τράπεζας, της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς προχώρησε ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, διατηρώντας παράλληλα σταθερή την αξιολόγηση της Alpha Bank.

Σύμφωνα με τον οίκο, οι κινήσεις αναβάθμισης της αξιολόγησης για τις ελληνικές τράπεζες οφείλονται κυρίως στο ισχυρότερο θεσμικό πλαίσιο και στη βελτίωση της ποιότητας κεφαλαίου τους.

Η ενίσχυση της ικανότητας των ρυθμιστικών αρχών να αντιμετωπίζουν προληπτικά τις προκλήσεις του ελληνικού τραπεζικού συστήματος έχει μειώσει τους κινδύνους σε ολόκληρο τον κλάδο, τονίζει η S&P.

Στη βελτίωση αυτή συνέβαλαν επίσης η εξυγίανση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και η εφαρμογή μακροπροληπτικών μέτρων.

Πλέον, σημειώνει ο αμερικανικός οίκος, αξιολογούμε το θεσμικό πλαίσιο για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο ως σύμφωνο με εκείνο των περισσότερων ομολόγων του στην ευρωζώνη.

Μαζί με τη σταθερή λειτουργική τους απόδοση, οι τέσσερις κορυφαίες ελληνικές τράπεζες στοχεύουν επίσης στην ταχεία απόσβεση των αναβαλλόμενων φορολογικών πιστώσεων (DTCs), κάτι που θα βελτιώσει την ποιότητα του κεφαλαίου τους.

Πιο αναλυτικά και ανά τραπεζικό ίδρυμα, η S&P αναφέρει:

"Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ)
Αναβαθμίσαμε τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες αξιολογήσεις μας στην τράπεζα σε "BBB-/A-3" από "BB+/B", αντικατοπτρίζοντας την άποψή μας για χαμηλότερους κινδύνους του κλάδου στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την προοπτική βελτίωσης της ποιότητας του κεφαλαίου. Σε αρμονία με τον υπόλοιπο κλάδο, η Εθνική ανακοίνωσε ότι θα επιταχύνει την απόσβεση των DTC, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι διαχειρίσιμο με βάση τις προσδοκίες μας για την κερδοφορία και την τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της Εθνικής.

Οι τρέχουσες αξιολογήσεις μας για την Εθνική αντανακλούν ένα σταθερό αλλά συγκεντρωμένο franchise εντός του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και βελτιωμένη κερδοφορία προσαρμοσμένη στον κίνδυνο χάρη στα υψηλά περιθώρια κέρδους και ένα χρηματοδοτικό πλεονέκτημα που αντισταθμίζει εν μέρει τους υψηλούς ακόμη οικονομικούς κινδύνους που βλέπουμε στην Ελλάδα.

Οι σταθερές προοπτικές αντανακλούν την άποψή μας ότι η Εθνική θα διατηρήσει ένα σταθερό πιστωτικό προφίλ τους επόμενους 12-24 μήνες, επωφελούμενη από τη θετική οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.

Αναμένουμε επίσης ότι ο δείκτης NPE θα μειωθεί περαιτέρω κάτω από 3,0% μέχρι το τέλος του 2026 από 3,3% στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, με την κάλυψη να παραμένει υψηλή και κοντά στο 86% που πέτυχε η Εθνική στο τέλος Σεπτεμβρίου 2024. Κατά συνέπεια , προβλέπουμε ότι το κόστος του κινδύνου θα μειωθεί κοντά στις 50 μονάδες βάσης (bps) -55 bps έως τέλος έτους 2026 από 95 bps στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ενώ αναμένουμε ότι το ROE θα μειωθεί σταδιακά από το 16,9% που προβλέπουμε για το 2024, θα παραμείνει σταθερό στο 14,3% περίπου το 2026.

Eurobank
Αναβαθμίσαμε τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες αξιολογήσεις μας σε "BBB-/A-3" από "BB+/B", αντικατοπτρίζοντας την άποψή μας για χαμηλότερους κινδύνους του κλάδου στο τραπεζικό σύστημα της Ελλάδας, σε συνδυασμό με την προοπτική βελτίωσης της ποιότητας του κεφαλαίου.

Η Eurobank ανακοίνωσε ότι θα επιταχύνει την απόσβεση των DTC. Αυτά αντιπροσώπευαν το 36% των κοινών μετοχικών κεφαλαίων Tier 1 (CET1) στα τέλη Σεπτεμβρίου 2024. Θα πρέπει να μειωθούν σε περίπου 20% έως το τέλος του 2027 και να εξαλειφθούν πλήρως έως το 2033.

Οι τρέχουσες αξιολογήσεις αντικατοπτρίζουν τη σταθερή θέση της Eurobank στην αγορά στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, καθώς και την υγιή κεφαλαιοποίηση και την ποιότητα του ενεργητικού της. Αυτό εξισορροπεί την πίεση στους κινδύνους κεφαλαιοποίησης και εκτέλεσης της Eurobank που περιβάλλουν τα σχέδια ανάπτυξης και τις πιθανές εξαγορές της.

Οι σταθερές προοπτικές αντανακλούν την άποψή μας ότι η Eurobank θα διατηρήσει το πιστωτικό της προφίλ τους επόμενους 12-24 μήνες. Παρά τον αρνητικό κεφαλαιακό αντίκτυπο από την εξαγορά της Ελληνικής Τράπεζας, την αύξηση των ανταμοιβών των μετόχων και το πλήγμα κεφαλαίου από την πρόσθετη απόσβεση DTC, αναμένουμε ότι ο δείκτης RAC θα βελτιωθεί στο εύρος 7,2%-7,7% το 2025-2026.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αναμένουμε ότι η δημιουργία κερδών της Eurobank θα παραμείνει σταθερή, με την προβλεπόμενη απόδοση του μέσου όρου των κοινών ιδίων κεφαλαίων στο 15% μέχρι το τέλος του 2026. Η στήριξη θα προέλθει από τη θετική οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, την εξαγορά της Ελληνικής Τράπεζας από τη Eurobank και συναφείς συνέργειες και τον περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου παρά τη δυναμική ανάπτυξη.

Alpha Bank
Παρά την άποψή μας για τους χαμηλότερους κινδύνους του κλάδου στην Ελλάδα και τη βελτίωση της ποιότητας του κεφαλαίου, επιβεβαιώσαμε τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες αξιολογήσεις "BB+/B" στην Alpha Bank λόγω της συγκριτικής μας ανάλυσης αξιολόγησης. Πιστεύουμε ότι οι μετρήσεις της κερδοφορίας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας των περιουσιακών στοιχείων της τράπεζας εξακολουθούν να υστερούν σε σχέση με αυτές των ομολόγων της με υψηλότερη βαθμολογία.

Αν και κερδίζει δυναμική, το απόθεμα NPEs της Alpha Bank παραμένει ελαφρώς υψηλότερο από εκείνο των άλλων ελληνικών τραπεζών. Τον Σεπτέμβριο του 2024, ο δείκτης NPE της Alpha Bank διαμορφώθηκε στο 4,6% και το κόστος κινδύνου στα 126 bps (συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων πωλήσεων και τιτλοποιήσεων), ενώ η κάλυψή της, στο 41,4%, ήταν επίσης χαμηλότερη από τις εγχώριες ομολόγους της. Οι ακόμη υψηλές πιστωτικές απομειώσεις επιβαρύνουν την κερδοφορία της τράπεζας, η οποία υποαποδίδει εκείνη των ομοτίμων. Το ROE της Alpha Bank, το οποίο υπολογίζουμε σε σχεδόν 10% στο τέλος του 2024, είναι σημαντικά κάτω από το μέσο όρο του 16,5% για τις υπόλοιπες τρεις συστημικές τράπεζες.

Οι τρέχουσες αξιολογήσεις μας στην Alpha Bank εξισορροπούν το σταθερό, αλλά συγκεντρωμένο εγχώριο franchise της τράπεζας, τη βελτιωμένη λειτουργική απόδοση και τα επαρκή κεφαλαιακά αποθέματα σε σχέση με την άποψή μας για τους υψηλούς οικονομικούς κινδύνους που βλέπουμε στην Ελλάδα.

Οι σταθερές προοπτικές αντικατοπτρίζουν ότι, ενώ αναμένουμε να δούμε σταδιακή ενίσχυση του χρηματοοικονομικού προφίλ της Alpha Bank τους επόμενους 12 μήνες, λόγω του ευνοϊκού οικονομικού περιβάλλοντος της Ελλάδας και του ενισχυμένου προφίλ λειτουργίας της τράπεζας, δεν βλέπουμε το χάσμα με την επενδυτική της βαθμίδα των ομολόγων της να κλείνει. Αναμένουμε ότι το ROE της Alpha Bank θα βελτιωθεί, φθάνοντας το 10,4% το 2026, με τον δείκτη κόστους προς έσοδα να σταθεροποιείται γύρω στο 39%, ενώ αναμένουμε ROE στο εύρος 14,3%-15,3% για τους ελληνικούς επενδυτικούς βαθμούς της τράπεζας .

Αναμένουμε ότι ο δείκτης NPE της Alpha Bank θα μειωθεί κοντά στο 3% και το κόστος κινδύνου θα μειωθεί κοντά στις 70 μονάδες βάσης μέχρι το τέλος του 2026, έναντι 2,8% και 58 bps για τις υπόλοιπες τράπεζες. Ο δείκτης RAC της Alpha Bank θα πρέπει να ενισχυθεί, κυμαινόμενος γύρω στο 7,3%-7,7% μέχρι το τέλος του 2026, όχι πολύ μακριά από το κατώτερο όριο του εύρους 7%-10% για μια επαρκή κεφαλαιακή αξιολόγηση. Αυτό συμβαίνει παρά τα σχέδια της τράπεζας να αυξήσει τις διανομές μερισμάτων και να επιταχύνει την απόσβεση των DTC, τα οποία η τράπεζα στοχεύει να μειώσει στο 24% του εποπτικού κεφαλαίου CET1 έως το 2027 από 51% το 2023.

Τράπεζα Πειραιώς
Αναβαθμίσαμε τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις μας για την τράπεζα σε "BB+/B" από "BB/B", αντικατοπτρίζοντας την άποψή μας για χαμηλότερους κινδύνους του κλάδου, σε συνδυασμό με την προοπτική βελτίωσης της ποιότητας του κεφαλαίου. Σε συμφωνία με τον υπόλοιπο κλάδο, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε ότι θα επιταχύνει την απόσβεση των DTC, μειώνοντας το μερίδιό τους στο CET1 από 78% το 2023 σε 30% το 2027 και αποσβένοντάς τους πλήρως έως το 2034.

Αναμένουμε ότι ο δείκτης RAC της Τράπεζας Πειραιώς θα διατηρήσει την ανοδική του τροχιά, αλλά θα παραμείνει κάτω από το όριο του 7%, φτάνοντας το 6,4%-6,6% τους επόμενους 24 μήνες, έναντι 5,1% στο τέλος του 2023. Παρά τα χαμηλότερα επιτόκια και τις υψηλότερες πληρωμές μερισμάτων, πιστεύουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς θα διατηρήσει την υγιή κερδοφορία που θα της επιτρέψει να συνεχίσει τη συγκέντρωση κεφαλαίων.

Οι τρέχουσες αξιολογήσεις της Τράπεζας Πειραιώς εξισορροπούν τη σταθερή λειτουργική απόδοση, την αποτελεσματικότητα και την ισχυρή θέση της τράπεζας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα έναντι της συγκεντρωμένης παρουσίας της στην αγορά και της ασθενέστερης κεφαλαιοποίησης.

Η σταθερή προοπτική για την Τράπεζα Πειραιώς αντικατοπτρίζει την προσδοκία μας ότι η τράπεζα θα διατηρήσει την πιστοληπτική της ικανότητα τους επόμενους 12-24 μήνες, υποστηριζόμενη από το ευνοϊκό οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας. Αναμένουμε ότι το ROE θα μειωθεί σταδιακά από το ανώτατο όριο του 2024, αλλά θα παραμείνει σταθερό στο 12,6% το 2026. Η αποδοτικότητα θα παραμείνει επίσης ισχυρή, στο 35,4%, ακόμη και αν αντιπροσωπεύει μια αποδυνάμωση από το ιστορικό χαμηλό του 29,5% τον Σεπτέμβριο του 2024.

Αναμένουμε ότι ο δείκτης NPE της τράπεζας θα πέσει κάτω από το 3% μέχρι το τέλος του 2024, ανοίγοντας το δρόμο για καλύτερες προοπτικές κόστους-ασφάλειας στο μέλλον. Η κεφαλαιοποίηση της τράπεζας θα βελτιωθεί τους επόμενους 12 μήνες, αλλά θα συνεχίσει να περιορίζει τις αξιολογήσεις".

  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ·
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αθλητικός Δικαστής: Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα στον Δήμο Στασινόπουλο

All Content

ΕΟΚ: Καταγγέλλει πρόεδρο ομάδας GBL για απειλητικά μηνύματα στον Β. Λιόλιο

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Αντλησε 500 εκατ. με ομόλογο ΑΤ1

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός: Με Βίρτους απόψε για την επιστροφή στη 2η θέση

All Content

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες

All Content - BusinessNews.gr

Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 2,4% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τον περασμένο Δεκέμβριο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Commerzbank: Ανακοίνωσε αγορά ιδίων μετοχών αξίας 400 εκατ. ευρώ
Commerzbank: Ανακοίνωσε αγορά ιδίων μετοχών αξίας 400 εκατ. ευρώ 31/01/2025 - 15:38
Eurobank: Οι λόγοι της στρατηγικής επέκτασης στην Κύπρο - Μια ανθεκτική οικονομία με γεωπολιτικά πλεονεκτήματα 03/02/2025 - 08:01
Eurobank: Οι λόγοι της στρατηγικής επέκτασης στην Κύπρο - Μια ανθεκτική οικονομία με γεωπολιτικά πλεονεκτήματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τρία χρόνια φυλακή στον καρδιοχειρουργό του Ιπποκράτειου για τα φακελάκια – Eλεύθερος με αναστολή και όρους
    06/02/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • TCL: Παρουσίαση της καμπάνιας «It’s Your Greatness» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
    06/02/2026 - 17:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,17%, στα 467,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/02/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν: Επένδυση ύψους 347 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των υποβρύχιων καλωδίων
    06/02/2026 - 17:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Προαστιακός Αθηνών: Τροποποιήσεις λόγω έργων υποδομής – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
    06/02/2026 - 17:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Toyota: Αποχωρεί ο Koji Sato από τη θέση του CEO – Νέος επικεφαλής ο Kenta Kon
    06/02/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία: Στρατηγική συνάντηση του ΥΠΕΞ Φιντάν με την Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ
    06/02/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λευκός Οίκος: Μιλά για «ψευδοαγανάκτηση» μετά τις αντιδράσεις για βίντεο που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ
    06/02/2026 - 16:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τουρκία – Αίγυπτος: Συμφωνία πώλησης όπλων αξίας 350 εκατ. δολαρίων
    06/02/2026 - 16:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ιράν- ΗΠΑ: Ολοκληρώθηκαν οι διμερείς συνομιλίες στο Ομάν
    06/02/2026 - 16:49 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κακοκαρία στη Γερμανία: Το αεροδρόμιο Βερολίνου ανέστειλε τη λειτουργία του
    05/02/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθλητικός Δικαστής: Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα στον Δήμο Στασινόπουλο

06/02/2026 - 15:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ηρακλής: Πλήρης στο Περιστέρι για τη συνέχεια στο σερί νικών

06/02/2026 - 15:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo