Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Celestyal: Γιόρτασε την εκκίνηση του νεότερου πλοίου της σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη
Newsroom Newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
17/10/2023 · 16:06

Celestyal: Γιόρτασε την εκκίνηση του νεότερου πλοίου της σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Το Celesteyal Journey μπορεί να ανακαλύψει τις καλύτερες εμπειρίες που προσφέρουν η Ελλάδα και η Ανατολική Μεσόγειος, εξερευνώντας πολλούς εξαιρετικούς προορισμούς.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Celestyal ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την προσθήκη του νεότερου πλοίου της, Celestyal Journey, στο στόλο της, φιλοξενώντας δύο μεγάλες εκδηλώσεις επί του πλοίου στις 14 και 15 Οκτωβρίου στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα. Στις εκδηλώσεις αυτές η εταιρεία καλωσόρισε εξέχοντες αξιωματούχους, εκλεκτούς εμπορικούς και άλλους συνεργάτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, στους οποίους παρουσίασε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του πλοίου, υπογραμμίζοντας την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία αξέχαστων ταξιδιωτικών εμπειριών. Το Celestyal Journey αποτελεί ορόσημο για τη Celestyal, ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει στους επιβάτες της ξεχωριστές εμπειρίες μέσω των οποίων εμβαθύνουν στον πολιτισμό απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πλοίου, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει σημαντικές επενδύσεις στην πατρίδα μας, καθώς 16 εκατομμύρια ευρώ από τα συνολικά 26 που επενδύθηκαν, αξιοποιήθηκαν στην Ελλάδα για την εκτέλεση των εργασιών αναβάθμισης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2

Και στις δύο εκδηλώσεις παρευρέθηκαν εκλεκτοί αξιωματούχοι είτε με φυσική παρουσία είτε μεταφέροντας το χαιρετισμό τους, όπως οι: κ. Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Δήμο Πειραιά και Θανάσης Καρλής, Αναπληρωτής Διευθυντής Marketing του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. Αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη: ο κος Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων/ Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η κα Χριστίνα Γούλα, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κος Σωκράτης Δημητριάδης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκος Εκτελεστικός Πρόεδρος και ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης και ο Πλοίαρχος Λ.Σ. Γρηγόριος Τσαγκαράκης, Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, έγινε εμφανές ότι η ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ελλάδα πρόκειται να συνεχιστεί στο μέλλον, προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες και οφέλη στην εθνική και τοπική οικονομία. Η Celestyal διαδραματίζει ζωτικό ρόλο, υποστηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ευημερία των κοινοτήτων που συνδέονται με τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα με συνολική ετήσια συνεισφορά ύψους 136 εκατομμυρίων ευρώ στην ελληνική οικονομία. Επιπλέον, με τη δραστηριοποίηση του Celestyal Journey στα ελληνικά λιμάνια, αυτά εδραιώνονται ως πλέον ανταγωνιστικά και πιο ελκυστικά στους διεθνείς ταξιδιώτες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4

Τα παραπάνω τόνισαν με τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς που απήθυναν οι αξιωματούχοι στον Πειραιά και την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανέφερε: «Ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καλωσορίζω με την σειρά μου την προσθήκη αυτού του υπέροχου πλοίου, το Celestyal Journey, στον κλάδο της κρουαζιέρας, το οποίο ως παράδειγμα καινοτομίας και τεχνολογικής προόδου προωθεί την οικονομική ανάπτυξη, την απασχόληση και τον βιώσιμο τουρισμό. […] Είμαι βέβαιος ότι το Celestyal Journey θα συμβάλλει στην ενίσχυση του ελληνικού Ναυτιλιακού τομέα, θα εξυπηρετήσει την ναυτιλιακή κοινότητα και θα δώσει την δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο […]

Θέλω να συγχαρώ το επιτελείο της Celestyal που συμβάλει στην ενίσχυση της γαλάζιας μας οικονομίας, επιμένοντας στην δέσμευση όλων μας για πράσινη ναυτιλία επενδύοντας με τολμηρό τρόπο στην τεχνολογία, την καινοτομία αλλά και την αναβάθμιση εγγενών υποδομών. Ευχές στον καπετάνιο του πλοίου, τον πιο βασικό παράγοντα, καπ. Άγγελο Βασιλάκο.»

Στη συνέχεια, η κα Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο Δήμο Πειραιά, επεσήμανε: «Η προώθηση της τουριστικής διάστασης της πόλη μας, δεν αποσκοπεί απλώς σε όφελος για την τοπική οικονομία, αλλά αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να οικοδομήσουμε ισχυρούς δεσμούς μέσα στην κοινότητά μας και να αναδείξουμε τον μοναδικό χαρακτήρα του Πειραιά. Επενδύοντας σε υποδομές, διατηρώντας την κληρονομιά μας και προβάλλοντας μια σύγχρονη ταυτότητα, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με αυτές τις σκέψεις, θα ήθελα να ευχηθώ στο Celestyal Journey να είναι καλοτάξιδο, να συνεχίζει να φιλοξενείται στον Πειραιά μας, και να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες του.»

Ενώ ο κος Θανάσης Καρλής, Αναπληρωτής Διευθυντής Marketing του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά έδωσε συγχαρητήρια στη Celestyal για την ανακαίνιση του πλοίου, εκτιμώντας ότι «το λιμάνι του Πειραιά θα υποδεχτεί φέτος περί τα 750 πλοία, από τα οποία περίπου τα 2/3 εκτελούν homeporting, που σημαίνει ότι αυτό βοηθάει στην αύξηση του οικονομικού αποτυπώματος σε όλη την ευρύτερη περιοχή και φυσικά, η Celestyal κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό σε αυτό».

Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, παρουσιάζει μια ξεχωριστή ευκαιρία για την χώρα να ενισχύσει τη θέση της στο διεθνές σκηνικό της κρουαζιέρας, στοιχείο που τόνισαν με τις ομιλίες τους οι αξιωματούχοι προσκεκλημένοι στην τοπική εκδήλωση. Ο κος Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων/ Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έστειλε μήνυμα με το οποίο χαιρέτισε την εκδήλωση, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της κρουαζιέρας στην ανάπτυξη των ελληνικών λιμένων και της εθνικής οικονομίας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η προσθήκη ενός ακόμη κρουαζιερόπλοιου, όπως το Celestyal Journey, το οποίο θα εκτελεί σε μόνιμη βάση κρουαζιέρες ξεκινώντας από διάφορα ελληνικά λιμάνια ένα εκ των οποίων αυτό της Θεσσαλονίκης, συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της σημαντικής μορφής τουρισμού στη χώρα μας. Είναι ενθαρρυντικό ότι όλες οι εργασίες αναβάθμισης του πλοίου πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα δημιουργώντας θέσεις εργασίας στην ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία, υποστηρίζοντας τη διατήρηση της τεχνογνωσίας συντήρησης και επισκευών πλοίων σε ελληνικά χέρια. Εύχομαι στον πλοίαρχο και στο πλήρωμα καλά ταξίδια και στη Celestyal καλή επιτυχία σε ότι αφορά στα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας.»

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε η κα Χριστίνα Γούλα, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και αναφέρθηκε στο επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας όλων των φορέων, που βρίσκονται στο χώρο του τουρισμού, όπως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Λιμένα Θεσσαλονίκης: «Όλα τα χρόνια έχουμε άριστες συνέργειες, κυρίως όμως, έχουμε κοινές στοχεύσεις και κοινό όραμα. Συνέργειες έχουμε και με τη Celestyal μέσα από ενέργειες marketing και μέσα από τη διοργάνωση σημαντικών ταξιδιών εξοικείωσης. Πιστεύω […] πως τα επόμενα χρόνια θα βρούμε νέους τρόπους και πρακτικές για την προβολή του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος, που έχει να συνεισφέρει πολλά και πολλαπλασιαστικά στην αγορά του τόπου μας.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5 1

Τέλος, ο κος Αθανάσιος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος και ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης καλωσόρισε την Celestyal, τον Πλοίαρχο και το πλήρωμα του πλοίου, Celestyal Journey, στο νέο πλήρως εξοπλισμένο Σταθμό Κρουαζιέρας «Μέγας Αλέξανδρος» και ευχαρίστησε θερμά που τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία επιλέγει σταθερά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως βάση για homeporting, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες της να γνωρίσουν την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι, επιστρέφοντας στις χώρες τους, μετατρέπονται σε άτυποι πρεσβευτές αυτών των μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών. Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Στην ΟΛΘ Α.Ε. όραμά μας είναι να είμαστε κάτι περισσότερο από ένα λιμάνι. Στη βάση αυτή, υλοποιούμε επενδύσεις που δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία για την ίδια την εταιρεία, καθώς και για το σύνολο των εταίρων της.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6 1

Στις εισηγήσεις του, ο οικοδεσπότης κ. Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το Celestyal Journey και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, καθώς και στο μέλλον της εταιρείας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εκκίνηση του πλοίου στις 2 Σεπτεμβρίου, αποτελεί ορόσημο στην εξέλιξη της Celestyal. Αυτή η σημαντική στιγμή είναι η έναρξη μίας συναρπαστικής περιόδου για εμάς, αντανακλώντας την ακλόνητη δέσμευσή μας προς τους επιβάτες μας και προς την Ελλάδα. Το Celestyal Journey σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου στην προσπάθειά μας να επενδύσουμε και να προσφέρουμε αναβαθμισμένες, υψηλής ποιότητας κρουαζιέρες στους επιβάτες μας. Πλέει στις θάλασσες ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της εταιρείας για την ενίσχυση της ανάπτυξης του κλάδου της κρουαζιέρας και του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1

Παρόντες στην παρουσίαση του Celestyal Journey ήταν εμπορικοί συνεργάτες και ταξιδιωτικοί πράκτορες, οι οποίοι διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία της Celestyal, καθώς και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης. Οι αξιότιμοι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια αποκλειστική περιήγηση στο Celestyal Journey, εξερευνώντας τις όμορφα σχεδιασμένες Dream Suites, τα ευρύχωρα και ηλιόλουστα καταστρώματα, τα κομψά εστιατόρια και τις τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις ευεξίας (spa). Ήταν, επίσης, ανάμεσα στους πρώτους που απόλαυσαν τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που προσφέρεται στους χώρους εστίασης του πλοίου.

  • CELESTYAL
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Εθνική Παίδων: Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό με αντίπαλο την Ισπανία (live stream)

All Content

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Τζάμπολ για την Εθνική στα Ιωάννινα κόντρα στην Ιρλανδία (live stream)

All Content - BusinessNews.gr

Β.Σ. Καρούλιας: Τζίρος 98,7 εκατ. ευρώ και αύξηση κερδών 57% - Τα νέα στοιχήματα σε low & non alcohol

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Ρεκόρ EBITDA στο α' εξάμηνο, στα 550 εκατ. ευρώ – Καθαρά κέρδη 313 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματοδότηση 8 εκατ. ευρώ σε 843 μέσα ενημέρωσης- Ξεκίνησε το πενταετές πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

All Content

Καγουάι Λέοναρντ: Αποκάλυψη για νέα παράνομη πηγή εσόδων από τους Κλίπερς (video)

All Content

EuroLeague: Οι ενθουσιώδεις πρωτοεμφανιζόμενοι

All Content - BusinessNews.gr

HELLENiQ ENERGY: Κέρδη 393 εκατ. ευρώ στο α' εξάμηνο – Στα 734 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Viohalco: Αυξημένος κατά 14% ο τζίρος στο α' εξάμηνο, στα 4,3 δισ. ευρώ – Στα 446 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΘΟΟ: Νέες επενδύσεις 1 δισ. ευρώ ως το 2028 για την Ενέργεια

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κορυφαίες διακρίσεις Ελλάδας και Κρήτης από τα βρετανικά Ice Travel Group Destination Awards
Κορυφαίες διακρίσεις Ελλάδας και Κρήτης από τα βρετανικά Ice Travel Group Destination Awards 16/10/2023 - 13:17
Όλγα Κεφαλογιάννη: Συνάντηση με τη νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Laurence Auer 17/10/2023 - 17:41
Όλγα Κεφαλογιάννη: Συνάντηση με τη νέα Πρέσβειρα της Γαλλίας κ. Laurence Auer

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρ. Δήμας: «Προχωρούν τα έργα σε όλο το μήκος του ΒΟΑΚ»
    07/08/2026 - 09:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: «Συμβάλλουμε στην εθνική ασφάλεια της πατρίδας μας με νέο αναπτυξιακό καθεστώς για την Άμυνα»
    07/08/2026 - 09:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέα στρατηγική συνεργασία της ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με το ΕΙΕ
    07/08/2026 - 09:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ταϊλάνδη: Επτά νεκροί, 15 τραυματίες από πυροβολισμούς σε σχολείο - Αυτοκτόνησε ο δράστης
    07/08/2026 - 09:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πειραιάς: Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου
    07/08/2026 - 08:54 ΕΛΛΑΔΑ
  • Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησο, Εύβοια και νησιά του Αιγαίου
    07/08/2026 - 08:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άνοδος του πετρελαίου μετά τις απειλές του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
    07/08/2026 - 08:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση κατά 0,59%, στα 320,42 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/08/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΠΕΚΑ: Αύριο η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
    06/08/2026 - 17:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κυβερνητική Επιτροπή Βιομηχανίας- Κ. Μητσοτάκης: Στρατηγική προτεραιότητα η ενίσχυση της βιομηχανίας
    06/08/2026 - 17:18 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Β.Σ. Καρούλιας: Τζίρος 98,7 εκατ. ευρώ και αύξηση κερδών 57% - Τα νέα στοιχήματα σε low & non alcohol
    06/08/2026 - 11:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • 18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good
    06/08/2026 - 14:40 ESG
  • Ρωσία: Η Μόσχα δηλώνει ότι κατέρριψε 605 ουκρανικά drones τη νύχτα - Ελαφρές ζημιές σε αποθήκη της Wildberries
    06/08/2026 - 10:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματοδότηση 8 εκατ. ευρώ σε 843 μέσα ενημέρωσης- Ξεκίνησε το πενταετές πρόγραμμα ενίσχυσης του Τύπου
    06/08/2026 - 13:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • JUMBO: Αύξηση πωλήσεων 5% το επτάμηνο του 2026
    06/08/2026 - 12:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ευρωπαϊκό Κορασίδων: Τζάμπολ για την Εθνική στα Ιωάννινα κόντρα στην Ιρλανδία (live stream)

07/08/2026 - 06:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εθνική Παίδων: Πρεμιέρα στο Ευρωπαϊκό με αντίπαλο την Ισπανία (live stream)

07/08/2026 - 05:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα συνεργασία Heaven of Brands × Fussion

06/08/2026 - 11:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

05/08/2026 - 10:12
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Audi A2 e-tron με στόχο την κορυφή της αποδοτικότητας

05/08/2026 - 05:39
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo