Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
SEEWQCI: Ένας «Κβαντικός Διάδρομος Επικοινωνιών», που ενώνει τη Νοτιοανατολική και τη Δυτική Ευρώπη
Νewsroom Νewsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
05/03/2026 · 16:19

SEEWQCI: Ένας «Κβαντικός Διάδρομος Επικοινωνιών», που ενώνει τη Νοτιοανατολική και τη Δυτική Ευρώπη

Στο πλαίσιο του SEEWQCI, οι Οπτικοί Επίγειοι Σταθμοί Ελλάδας, Κύπρου και Ολλανδίας θα διασυνδεθούν με τον ευρωπαϊκό δορυφόρο EAGLE-1, ενισχύοντας τον διαστημικό πυλώνα του EuroQCI.

Το SEEWQCI σηματοδοτεί τη μετάβαση από την εθνική ανάπτυξη κβαντικών υποδομών σε πλήρη διακρατική διασύνδεση. Η Ελλάδα, μέσω του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ - GRNET) και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, αναλαμβάνει τον ρόλο του Συντονιστή του έργου, επιβεβαιώνοντας τη θεσμική της αξιοπιστία και την τεχνική της ωριμότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο πλαίσιο του SEEWQCI, οι Οπτικοί Επίγειοι Σταθμοί Ελλάδας, Κύπρου και Ολλανδίας θα διασυνδεθούν με τον ευρωπαϊκό δορυφόρο EAGLE-1, ενισχύοντας τον διαστημικό πυλώνα του EuroQCI. Με τον τρόπο αυτό, η Ελλάδα τοποθετείται ως κομβικός σύνδεσμος μεταξύ Νοτιοανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διαλειτουργικότητα, την ασφάλεια και τη στρατηγική αυτονομία του ευρωπαϊκού κβαντικού οικοσυστήματος. Η προστασία των κρίσιμων υποδομών και των ευαίσθητων δεδομένων της Ευρώπης ενισχύεται μέσω τεχνολογιών κβαντικής κρυπτογράφησης, διασφαλίζοντας ασφαλείς επικοινωνίες εντός και μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καθώς η Ευρωπαϊκή Υποδομή Κβαντικών Επικοινωνιών (EuroQCI) εισέρχεται στη δεύτερη φάση υλοποίησής της, η έμφαση μετατοπίζεται από την ανάπτυξη και λειτουργία των Εθνικών Υποδομών Κβαντικής Επικοινωνίας στη διασύνδεσή τους, στην επικύρωση της διαλειτουργικότητάς τους και στην παροχή διασυνοριακών υπηρεσιών κβαντικής επικοινωνίας.

Στη δεύτερη αυτή φάση εντάσσεται το έργο SEEWQCI (South-East Europe to Western Europe Quantum Communication Infrastructure), ένα έργο στρατηγικής σημασίας που στοχεύει στη διασυνοριακή σύνδεση των Εθνικών Υποδομών Κβαντικών Επικοινωνιών (NatQCIs) της Ελλάδας (HellasQCI), της Κύπρου (CYQCI), της Βουλγαρίας (BGQCI) και της Ολλανδίας (NL-QCI), καθώς και στη δημιουργία ενός επεκτάσιμου κβαντικού διαδρόμου για την ασφαλή μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων.

Οι εργασίες του SEEWQCI ξεκίνησαν στις 26 Φεβρουαρίου, κατά την εναρκτήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης στην Αθήνα, με τη συμμετοχή κοινοπραξίας 15 εταίρων και 7 υποστηρικτικών φορέων από Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ολλανδία. Συνολικά, στο έργο συμμετέχουν 5 Υπουργεία, 5 Εθνικές Αρχές Ασφαλείας, 4 Security Operations Centers (SOCs), 9 Οργανισμοί Έρευνας & Τεχνολογίας και 3 βιομηχανικοί εταίροι, αποτυπώνοντας την ισχυρή πολιτική στήριξη, την επιχειρησιακή διάσταση και τη διακρατική συνεργασία στο πλαίσιο του EuroQCI.

SEEWQCI-wide_111111111111111111-868x488_e6e2f.png

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, Κωνσταντίνος Καράντζαλος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Χάρης Θεοχάρης, ο Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας Γεώργιος Κωμοδρόμος, ο Ferdinand Griesdoorn του Υπουργείου Εξωτερικών της Ολλανδίας και ο Πρέσβης του Λουξεμβούργου στην Αθήνα Paul Schmit.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη διάσταση της εθνικής ασφάλειας, με παρεμβάσεις του Διευθυντή του Κέντρου Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτοµίας (ΚΕΤΥΑΚ) Ευάγγελου Ζαχαράκη, του Διευθυντή της Εθνικής Ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας Αλέξη Χατζηπροκόπη, της Μαριάν Καλλιγά από τη Digital Security Authority της Κύπρου και του Bas Dunnebier από την Υπηρεσία Πληροφοριών και Ασφάλειας της Ολλανδίας (AIVD). Το ευρωπαϊκό πλαίσιο και το στρατηγικό όραμα του EuroQCI παρουσιάστηκαν από τον Victor Roman Oliver της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG CONNECT). Τοποθετήσεις πραγματοποίησαν επίσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΥΤΕ & Ομότιμος Καθηγητής ΕΜΠ Στέφανος Κόλλιας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Κέντρου Διαστήματος Νίκος Σέργης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας Βασίλης Χαρμανδάρης και ο Αθανάσιος Μαρούσης από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Ακολούθησε θεσμικό πάνελ με τη συμμετοχή των Κωνσταντίνου Καράντζαλου, Ευάγγελου Ζαχαράκη, Δημήτρη Κατσιάνη (ΕΔΥΤΕ), Ferdinand Griesdoorn και Victor Roman Oliver, αναδεικνύοντας τις θεσμικές και επιχειρησιακές προκλήσεις της διασυνοριακής κβαντικά ασφαλούς συνδεσιμότητας. Στη συνέχεια, οι Εθνικοί Συντονιστές των συμμετεχουσών χωρών — Ηλίας Παπασταματίου (Ελλάδα και Συντονιστής του SEEWQCI και HellasQCI), Κυριάκος Κάλλη (Κύπρος), Konstantin Ivanov (Βουλγαρία) και Charlotte Postma (Ολλανδία) — παρουσίασαν τον εθνικό σχεδιασμό και τη διασύνδεση των NatQCIs.

Ξεχωριστή βαρύτητα προσέδωσε η παρουσία και οι παρεμβάσεις εκπροσώπων 13 από τα 19 έργα EuroQCI CEF που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση υλοποίησης, μεταξύ των οποίων τα TransEuroOGS, QUAPITAL, SBIQCI, BAT-QCI, PIONIER-Q-SAT, ROGS, CEQCI, BeneluxQCI, QCI-AT-CZ-PL, QCI-SK-CZ-PL, IberianQCI και QRUSOE, καταδεικνύοντας την κλίμακα, τη διαλειτουργικότητα και τη συνοχή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για την ανάπτυξη μιας ενιαίας, κβαντικά ασφαλούς υποδομής επικοινωνιών.

Το πάνελ των έργων EuroQCI CEF συγκέντρωσε τους Ηλία Παπασταματίου (SEEWQCI), Torsten Siebert (TransEuroOGS), Stefan Jumarea (SBIQCI), Martin Stierle (BAT-QCI), Felix Tiefenbacher (QUAPITAL), Michał Marks (PIONIER-Q-SAT) και Alin Bogdan (ROGS), επιβεβαιώνοντας τον διαλειτουργικό και πανευρωπαϊκό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας.

Τον συντονισμό της συνεδρίας ανέλαβε ο δημοσιογράφος Γιάννης Ριζόπουλος.

Η ισχυρή ευρωπαϊκή εκπροσώπηση στο Kick-off του SEEWQCI επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη προς την ελληνική υποδομή και τον συντονιστικό ρόλο της χώρας. Μέσω των HellasQCI και SEEWQCI, η Ελλάδα συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς, ανθεκτικού και τεχνολογικά κυρίαρχου ευρωπαϊκού οικοσυστήματος κβαντικών επικοινωνιών.

Το SEEWQCI θα υλοποιήσει περισσότερα από 29 σενάρια κβαντικά ασφαλών επικοινωνιών, σε πάνω από 35 αξιόπιστους κόμβους, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό και πλήρως διαλειτουργικό διασυνοριακό δίκτυο κβαντικών επικοινωνιών.

Την εναρκτήρια συνάντηση παρακολούθησαν περίπου 250 συμμετέχοντες από 13 χώρες (64 με φυσική παρουσία και 180 διαδικτυακά), μεταξύ των οποίων κυβερνητικοί, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι ερευνητικών φορέων και δημοσιογράφοι μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου SEEWQCI (GA 101249531) ανέρχεται σε 17,8 εκατ. ευρώ, με συγχρηματοδότηση 50% από το πρόγραμμα Connecting Europe Facility (CEF).

  • ΕΔΥΤΕ
  • ·
  • SEEWQCI
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Σίγουρα θα είμαστε στο Final-4, αύριο θα δούμε για Λεσόρ»

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοφ και Γουόκαπ στο ντέρμπι!

All Content - BusinessNews.gr

Σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική αγορά καλλυντικών - Καθοριστικός ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και METLEN συμπράττουν για την ανάπτυξη έργων αποθήκευσης έως 1.500MW σε τρεις χώρες

All Content - BusinessNews.gr

Campari Hellas: Αλμα 48,1% στα κέρδη το 2025 - Στα 46,17 εκατ. ευρώ ανήλθε ο τζίρος

All Content

Frank & Fame: Νέα 360° επικοινωνία για τη Lidl Ελλάς

All Content

Ψηφιακή διαφήµιση στην Ευρώπη: Ανάπτυξη µε νέους πρωταγωνιστές

FleetNews

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

FleetNews

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

FleetNews

Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ανθρωποειδή ρομπότ

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Χολμς εν όψει Ολυμπιακού

All Content

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση της ομάδας ο Τρινκιέρι

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Ανοδική πορεία το 2025 - Εισπράξεις άνω του 1,5 δισ. από Ελληνικό

All Content - BusinessNews.gr

Νίκος Δριβάκος (S.C. Johnson Hellas): H πραγματική ηγεσία είναι να εμπνέεις εμπιστοσύνη και να δίνεις κατεύθυνση

All Content - BusinessNews.gr

Πειραιώς: Business plan με στόχευση σε διπλασιασμό μερίσματος - Οι προτεραιότητες έως το 2030

FleetNews

Η Volvo Cars ξεκινά τη μεγαλύτερη ασύρματη ενημέρωση λογισμικού αυτοκινήτων

FleetNews

Στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων Renault

CSRΝews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

CSRΝews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Champs Academies Year 3: Campeón & Βασίλης Ξανθόπουλος συνεργάζονται για την προβολή των αξιών του αθλητισμού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έκθεση της Kaspersky: Κατά 56% αυξήθηκαν οι επιθέσεις τραπεζικών δεδομένων σε smartphones το 2025
Έκθεση της Kaspersky: Κατά 56% αυξήθηκαν οι επιθέσεις τραπεζικών δεδομένων σε smartphones το 2025 05/03/2026 - 14:52
Global Tech Agenda 2026: Η τεχνολογία στο επίκεντρο της στρατηγικής 05/03/2026 - 17:20
Global Tech Agenda 2026: Η τεχνολογία στο επίκεντρο της στρατηγικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ElvalHalcor: Υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 8 εκατ. ευρώ με την CrediaBank
    05/03/2026 - 18:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,51%, στα 381,11 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/03/2026 - 17:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • e-ΕΦΚΑ: Την Παρασκευή η καταβολή αναδρομικών σε 1.015 συνταξιούχους
    05/03/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιάννης Ανδριανός: Να δώσουμε στο ελληνικό ρύζι την προστιθέμενη αξία που του αξίζει
    05/03/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Alter Ego του Β. Μαρινάκη εξαγόρασε το 50,1% της More.gr έναντι 20,04 εκατ. ευρώ
    05/03/2026 - 17:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί το Ισραήλ πως ευθύνεται για τα ντρόουν εναντίον του Αζερμπαϊτζάν
    05/03/2026 - 17:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ΜΕΤΕΟ: Ο χειμώνας του 2025-2026 ο δεύτερος θερμότερος στην Ελλάδα από το 1960
    05/03/2026 - 17:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας
    05/03/2026 - 17:34 ESG
  • Το Κτήμα Αβαντίς στο χαρτοφυλάκιο Oenothèque της ΑΜΒΥΞ
    05/03/2026 - 17:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τ. Θεοδωρικάκος: Έχουμε προετοιμάσει σχέδιο έκτακτων μέτρων για την προστασία των καταναλωτών
    05/03/2026 - 17:25 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Lamda Development: Ανοδική πορεία το 2025 - Εισπράξεις άνω του 1,5 δισ. από Ελληνικό
    04/03/2026 - 18:15 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Cenergy Holdings: Στα 2,06 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025, αυξημένες κατά 15% - Οι προοπτικές
    04/03/2026 - 20:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare - Tι σηματοδοτεί η συμφωνία
    04/03/2026 - 19:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πώς σχολίασε η Novibet την απόσυρση της Allwyn: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο»
    04/03/2026 - 20:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς:Στηρίζει τους παραγωγούς και ενισχύει τις επενδύσεις σε αγροφωτοβολταϊκούς σταθμούς
    04/03/2026 - 19:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

05/03/2026 - 15:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

05/03/2026 - 15:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Χουάντσο: «Δεν έχει να αποδείξει τίποτα ο Λεσόρ»

05/03/2026 - 15:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Χολμς εν όψει Ολυμπιακού

05/03/2026 - 15:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

LAMDA Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα

05/03/2026 - 13:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ogilvy: Νέα καμπάνια για το SKIP στο Glass Floor του ΟΑΚΑ

05/03/2026 - 13:29
FleetNews
fleetnews.gr

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

05/03/2026 - 07:47
FleetNews
fleetnews.gr

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

05/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo