Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έπαθλα 3,6 εκ. ευρώ μοιράστηκαν το 2022 σε 36 διαγωνισμούς καινοτομίας σε όλη την Ελλάδα
Newsroom Newsroom
STARTUPS
26/05/2023 · 21:19

Έπαθλα 3,6 εκ. ευρώ μοιράστηκαν το 2022 σε 36 διαγωνισμούς καινοτομίας σε όλη την Ελλάδα

Πρωτοποριακές επιχειρηματικές ιδέες εξελίχθηκαν και αναπτύχθηκαν σε επιτυχημένες εταιρείες με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων

Η Think Silicon χρηματοδοτήθηκε από το επενδυτικό κεφάλαιο Metavallon VC με 400.000 ευρώ. Η εταιρεία με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποίηση στον χώρο των ημιαγωγών και εξειδίκευση στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη επεξεργαστών γραφικών (GPUs) υψηλών επιδόσεων, ήδη είχε πίσω της επτά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης με αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την επένδυση πουλήθηκε στην εισηγμένη στο NASDAQ εταιρεία Applied Materials. Η εξαγορά έγινε με το σκεπτικό ότι ο αγοραστής, η αμερικανική εταιρεία, ήθελε να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα κέντρο ανάπτυξης. Η Think Silicon παραμένει στην Πάτρα έχει πλέον γραφεία και στην Αθήνα και αναπτύσσεται με πάρα πολύ καλούς ρυθμούς.

Το Άσπρο Δέντρο, κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη και θέατρο ταυτόχρονα, βασίστηκε στην καινοτόμα ιδέα ενός επαγγελματία μάγειρα και ηθοποιού που θέλησε να συνδυάσει τις δύο του επαγγελματικές ιδιότητες.

Η κουζίνα του μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή, οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό, οι μάγειρες και οι σερβιτόροι, παρουσιάζουν θεατρικά ή δημιουργούν το μενού συνοδεία μουσικής και σε χώρο του υπάρχει αίθουσα θεάτρου, στην οποία πραγματοποιούνται θεατρικά εργαστήρια και εκδηλώσεις.

Στα αρχικά στάδια υλοποίησης η ιδέα χρηματοδοτήθηκε από το The People's Trust, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από το ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις και δραστηριοποιείται και στη Βόρεια Ελλάδα.

Παραδείγματα πρωτοποριακών επιχειρηματικών ιδεών που εξελίχθηκαν και αναπτύχθηκαν σε επιτυχημένες εταιρείες με την αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, την προσέγγιση επενδυτικών κεφαλαίων και τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς στήριξης της επιχειρηματικότητας αναδείχθηκαν σε συζήτηση «Εργαλεία και διαδικασία χρηματοδότησης καινοτόμων ΜΜΕ» που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από το NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας στο πλαίσιο της έκθεσης τεχνολογίας- καινοτομίας Beyond 2023.

Στη συζήτηση πήραν μέρος εκπρόσωποι επενδυτικών κεφαλαίων, τραπεζικών φορέων και πρωτοβουλιών στήριξης της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι κατέθεσαν τις εμπειρίες τους από την ενίσχυση επιχειρηματικών εγχειρημάτων και των χρηματοδοτήσεών τους.

Ο οργανισμός The People's Trust από την ίδρυσή του το 2016 έχει χρηματοδοτήσει 600 επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 1.300 θέσεις εργασίας, ανέφερε ο Παύλος Αντωνόγλου. Εξήγησε ότι χρηματοδοτούνται ιδέες, οι οποίες πρόκειται να μετουσιωθούν σε επιχειρήσεις και υποστηρίζονται με χρηματοδοτικά και μη χρηματοδοτικά εργαλεία ακόμη και ατομικές επιχειρήσεις με οποιαδήποτε νομική μορφή εταιρική. Τα ποσά είναι μικρά, μέχρι 15.000 ευρώ είτε με τη μορφή άτοκου δανείου ή ως επιδότηση. «Στοχεύουμε στην αρχή ή σε ένα στάδιο της εξέλιξης μιας υφιστάμενης επιχείρησης ή στο ξεκίνημα μιας νεοφυούς» είπε προσθέτοντας ότι επίσης παρέχονται υπηρεσίες επιχειρησιακής υποστήριξης και ανάπτυξης.

Η Εθνική Τράπεζα ολοκληρώνει εσωτερική μελέτη για τους διαγωνισμούς καινοτομίας, σύμφωνα με την οποία το 2022 διοργανώθηκαν 36 σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μοίρασαν έπαθλα 3,6 εκ. ευρώ ανέφερε ο Σπύρος Αρσένης, επικεφαλής ανάπτυξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας.

Στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλοι διαγωνισμοί, όπως ο Envolve, ο διαγωνισμός της Εθνικής Τράπεζας, o MITEF Greece Startup Competition και 31 πιο μικροί που δίνουν σημαντικά έπαθλα, είπε ο κ. Αρσένης σημειώνοντας ότι σε αρχικό στάδιο υποβάλλει κάποιος την ιδέα σε πέντε - έξι διαγωνισμούς. Αν δεν διακριθεί σε κανέναν αυτό πρέπει να τον προβληματίσει. Αν διακριθεί έστω σε έναν θα κερδίσει χρήματα, υποστηρικτικές υπηρεσίες και προβολή» τόνισε.

Αν κάποιος έχει μία ιδέα πρέπει να τη βάλει στο χαρτί, να μπορέσει την εξελίξει να τη μοιραστεί, να φέρει κόσμο στην ομάδα του και ενδεχομένως να κάνει βήματα προσέλκυσης κεφαλαίων και να την αναπτύξει, συνέστησε ο Αλέξανδρος Νούσιας είναι διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας- Envolve Award Greece.

Αναφερόμενος στον διαγωνισμό είπε ότι μέσα σε 10 χρόνια αναδείχθηκαν 37 νικητές που δραστηριοποιούνται σε 20 διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και δημιουργήθηκαν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας. Πέρα από τα έξι εκατομμύρια που έχουν λάβει από τον διαγωνισμό ως χρηματοδότηση οι νικητές έχουν αντλήσει επιπλέον από την αγορά 280 εκατομμύρια φθάνοντας κοντά στο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Υπάρχει ένα μονοπάτι ανάπτυξης που πρέπει ακολουθήσει μία start-up, με συγκεκριμένα ζητούμενα, τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με των παραδοσιακών μοντέλων επιχειρήσεων. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσει πρόσβαση σε εκπαίδευση, σε πληροφορία και μέσω διαγωνισμών κάνει βήματα όσον αφορά τη δικτύωση και τις γνωριμίες και ενδεχομένως να εξασφαλίσει πόρους για να ενισχύσει την προσπάθειά του, είπε ο Αντώνης Ηλίας, partner του TECS Capital και συντονιστής της θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων OK!Thess.

Το OK!Thess προσπαθεί να ενισχύσει επιχειρηματικές ομάδες, να τους δώσει πρόσβαση σε πληροφορία, εκπαίδευση και δικτύωση έτσι ώστε να έχουν τα φόντα να αξιολογήσουν οι ίδιες αν θα συνεχίσουν, θα αλλάξουν ή ακόμη κι αν θα σταματήσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια. Έχει υποστηρίξει 160 επιχειρηματικές ομάδες σε 15 κύκλους επιτάχυνσης, υπογράμμισε.

Πολλές φορές όταν κάποιος έχει μία ιδέα αγχώνεται μήπως την «κλέψουν». Στην πράξη στη συνταγή της επιτυχίας όμως η αρχική ιδέα έχει μία συνεισφορά της τάξης του 5-10% και το υπόλοιπο είναι η εκτέλεση, η ομάδα, η αφοσίωση, η ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. «Βγες έξω, μίλα, πήγαινε στους διαγωνισμούς, σε διάφορες εκδηλώσεις, άκου, βρες ανθρώπους που κάνουν παρόμοια πράγματα και προσπάθησε να βελτιώσεις ή να συμπληρώσεις την ομάδα σου» προέτρεψε ο Γιώργος Καραντώνης από το επενδυτικό κεφάλαιο Metavallon VC.

Στα πρώτα στάδια είναι πολύ σημαντικά το χτίσιμο ομάδας που είναι συμπληρωματική και το κομμάτι του feedback από την αγορά, τόνισε η Δώρα Τραχανά partner του Uni.Fund, VC fund που επενδύει σε εταιρείες που είναι λίγο πριν ή λίγο μετά τα πρώτα έσοδα, δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας, τεχνοβλαστούς (spin -off) και start ups.

Μία επιχείρηση μπορεί να απευθυνθεί στην Εθνική Τράπεζα για χρηματοδότηση σε περίπτωση που θέλει να κάνει ένα επενδυτικό σχέδιο. Χρειάζεται ένα έχει ένα καλό business plan και μπορεί να βοηθηθεί από την Τράπεζα σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης, τόσο στην αρχή όταν θα χρειαστεί κεφάλαιο κίνησης, όσο και αργότερα, διευκρίνισε ο Αλέξανδρος Στρατίδης διευθυντής του Κέντρου Πιστοδοτήσεων της Εθνικής Τράπεζας, του τμήματος που εξετάζει τα χρηματοδοτικά αιτήματα των επιχειρήσεων, είτε είναι start-ups ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια.

Η Τράπεζα έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει μεταξύ της αγοράς, της αποθήκευσης του προϊόντος και της πώλησής του, τόνισε.

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συστάθηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα με σκοπό να προχωρούν ιδέες και προγράμματα που έχουν στόχο να ενισχύσουν το οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, την τριπλή έλικα σε όλους τους τομείς, τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις και τις ερευνητικές ομάδες, υπογράμμισε ο Νίκος Τζόλλας, περιφερειακός σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντεταλμένος για Θέματα Καινοτομίας.

Αναφερόμενος στις start up επιχειρήσεις που διακρίνονται σε διαγωνισμούς, είπε ότι γίνονται γνωστές και στην τοπική αυτοδιοίκηση, με αποτέλεσμα εκπρόσωποί της να έρχονται σε επαφή μαζί τους για να διαπιστώσουν αν μπορούν να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανακύκλωση και άλλους τομείς.

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  • ·
  • STARTUP
  • ·
  • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

All Content

Μπεσίκτας: «Άθλιο και προκλητικό πανό, δεν αποδεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά»

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση κερδών 30% το 2025, στα 8,04 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης ΑΕ: «Στα σκαριά» επενδυτικό πρόγραμμα 30 εκατ.ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Market IN: Δεν αποδεχόμαστε το πρόστιμο που επέβαλε η ΔΙΜΕΑ

All Content

Στην Concept PR η Στρατηγική Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

All Content

ΕΑΕΕ: Digital καμπάνια για την προσέλκυση στελεχών στον ασφαλιστικό κλάδο

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ναν ενόψει Φενέρμπαχτσε

All Content

Άρης: Πλήρης στη Ρουμανία για τον τελικό πρόκρισης με την Κλουζ

All Content - BusinessNews.gr

Η καναδική Cooke εξαγόρασε το 100% της μητρικής Avramar Seafood

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Neuralink: Η start-up του Ίλον Μασκ θα δοκιμάσει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους
Neuralink: Η start-up του Ίλον Μασκ θα δοκιμάσει εγκεφαλικά εμφυτεύματα σε ανθρώπους 26/05/2023 - 10:39
ΞΕΕ: Άρχισαν οι αιτήσεις τουριστικών startups για το CapsuleT 29/05/2023 - 19:56
ΞΕΕ: Άρχισαν οι αιτήσεις τουριστικών startups για το CapsuleT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Alphabet θα εκδώσει 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
    10/02/2026 - 21:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: Μείωση ύλης και εξεταζόμενων μαθημάτων
    10/02/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    10/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος-κατάσκοπος μετά την απολογία του - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου
    10/02/2026 - 19:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κεραμέως - Παπαθανάσης για τα προγράμματα κατάρτισης: «Ολα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
    10/02/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων
    10/02/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - Xρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
    10/02/2026 - 18:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διεθνής Διαφάνεια: Βελτίωση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς
    10/02/2026 - 18:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Περιορισμένη άσκηση δικαιώματος εξόδου – Ικανοποίηση στη διοίκηση ΟΠΑΠ και Allwyn
    10/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων
    10/02/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα brand καμπάνια «Όλα & κάτι παραπάνω»
    10/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική
    10/02/2026 - 08:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές
    10/02/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank Campus: Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και επιχειρησιακά hubs της χώρας
    10/02/2026 - 07:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025
    10/02/2026 - 15:10 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανακοίνωση της EuroLeague για το τεχνικό πρόβλημα στην προπώληση των εισιτηρίων του Final-4

10/02/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

10/02/2026 - 21:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κομισιόν: Σχέδιο δράσης κατά του κυβερνοεκφοβισμού για την προστασία των νέων στο διαδίκτυο

10/02/2026 - 15:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

EE: Νομοθεσία για το κλίμα με στόχο τη μείωση των εκπομπών κατά 90% έως το 2040

10/02/2026 - 15:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό

10/02/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Paramount: Βελτιωμένη προσφορά στην Warner Bros - 2,8 δισ. δολάρια για να σπάσει τη συμφωνία με Netflix

10/02/2026 - 15:16
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΤΕπ: Νέα ενίσχυση ύψους 3 δισ. ευρώ για την “πράσινη” μετάβαση

10/02/2026 - 08:12
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën ë-C3 VAN και Berlingo VAN στη HORECA 2026

10/02/2026 - 08:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo