Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ: Εξαιρετικά συρρικνωμένες οι πωλήσεις της περιόδου των εκπτώσεων
Newsroom Newsroom
ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
26/02/2021 · 11:25

ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ: Εξαιρετικά συρρικνωμένες οι πωλήσεις της περιόδου των εκπτώσεων

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων συνιστά τις «Αλκυονίδες ημέρες» του λιανικού εμπορίου λειτουργώντας ως το διάστημα της ενδυνάμωσης των σχέσεων των εμπόρων και των καταναλωτών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Παράλληλα, οι χειμερινές εκπτώσεις συνήθως προετοιμάζουν την αγορά για τη μετάβαση προς την καλοκαιρινή- τουριστική περίοδο, η οποία είναι ένα διάστημα ευφορίας για την ελληνική οικονομία. Όμως η υγειονομική κρίση και ο φαύλος κύκλος των lockdowns, έχουν προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στη διάρθρωση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα δεδομένα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο κύκλος εργασιών μειώθηκε κατά -8.6% το διάστημα 2020/2019. Όμως η υποχώρηση αυτή δεν είναι οριζόντια αλλά αντανακλά τις ενδότερες κλαδικές ανισότητες του οικοσυστήματος του λιανικού εμπορίου. Παραδοσιακές «εκπτωτικές κατηγορίες» όπως τα καλλυντικά (-39,4%), η ένδυση (-36,6%) και η υπόδηση (-34,9%) καταγράφουν σημαντική πτώση.2 Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο η ένδυση απώλεσε τζίρο της τάξης του 1,7 δις ευρώ εντός του 2020.

Αναμφίβολα οι απώλειες που καταγράφονται στο λιανικό εμπόριο αντανακλούν, πέρα από τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος και τη στρεβλή λειτουργία της αγοράς. Ένα χαρακτηριστικό της στρεβλότητας αυτής είναι πως τους τελευταίους τρείς μήνες (Δεκέμβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021) η αγορά έχει λειτουργήσει κάτω από τρείς διαφορετικές ταχύτητες: α. το click-away κατά την εορταστική περίοδο, β. την ελεύθερη πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα από τις 18 Ιανουαρίου η οποία ωστόσο για ορισμένες περιφέρειες διήρκησε μόνο μέχρι και το τέλος του μήνα και γ. το συνδυασμό των μεθόδων click-away και click-in-shop μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Εύβοια.

Μάλιστα στη συνέχεια είχαμε και νέες οι γεωγραφικές διαφοροποιήσεις στη λειτουργία της αγοράς, δηλαδή η επιβολή του πλήρους lockdown στα καταστήματα και το υβριδικό μοντέλο click-away και click in-shop σε κάποιες περιοχές της χώρας, αλλά και την πλήρη ελεύθερη λειτουργία σε περιφέρειες όπως το Νότιο Αιγαίο. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι τυχαίο πως η εκπτωτική περίοδος, ειδικά για τις πολύ μικρές και μικρές εμπορικές επιχειρήσεις που παρουσιάζουν περιορισμένη ψηφιοποίηση, συνιστά μια ακόμα συνιστώσα στην προβληματική περίοδο λειτουργίας της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ πραγματοποίησε πανελλαδική έρευνα σε 460 επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου για την εκπτωτική περίοδο.

Ενδεχομένως πρόκειται για μια επιλογή η οποία ίσως, σε πρώτη ανάγνωση, φανεί παράδοξη λόγω των κλειστών καταστημάτων. Εντούτοις, η ίδια η ιδιοτυπία της περιόδου απαιτεί την αποτύπωση/ αξιολόγηση της κατάστασης όσον αφορά τόσο την μεταβολή του εκπτωτικού τζίρου και την αξιολόγηση των εναλλακτικών μεθόδων πώλησης (click away, click-in-shop και τηλεφωνικές παραγγελίες) όσο και των εκτιμήσεων και των προσδοκιών των επιχειρήσεων. Τα αποτελέσματα της έρευνας συνοψίζονται ως εξής: ∙ Συνολικά, οι πωλήσεις της περιόδου των εκπτώσεων ήταν εξαιρετικά συρρικνωμένες τόσο στις δύο πρώτες εβδομάδες, οπότε η πρόσβαση των καταναλωτών ήταν ελεύθερη, όσο ασφαλώς και στη συνέχεια όταν επιβλήθηκε το lockdown σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές (. Είναι χαρακτηριστικό πως περισσότερες από 9 στις 10 επιχειρήσεις καταγράφει χαμηλότερο εκπτωτικό κύκλο εργασιών για το 2020 σε σχέση με το 2019.

∙ Ωστόσο, οι επιδόσεις των δυο πρώτων εβδομάδων, σε σχέση με τη συνολικότερη εικόνα της εκπτωτικής περιόδου, είναι αρκετά καλύτερες. Η διαφοροποίηση αυτή έχει διττή ανάγνωση. Πρώτον, λόγω των παραδοσιακά καλύτερων επιδόσεων που καταγράφονται κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο των εκπτώσεων και δεύτερον λόγω των αρνητικών επιπτώσεων του κλεισίματος της αγοράς (lockdowns) από τα μέσα του Φεβρουαρίου στην περιφέρεια Αττικής, Αχαΐας Εύβοιας, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 65% του συνόλου των επιχειρήσεων.

∙ Ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με την αποτυχία των εναλλακτικών μεθόδων πώλησης και ιδίως του click-away. Είναι χαρακτηριστικό πως μονάχα για 1 από τις 10 επιχειρήσεις αποτέλεσε τον τρόπο (μέθοδο) που απέδωσε περισσότερο βάσει και των μέτρων που ισχύουν σε κάθε περιοχή και κλάδο. Το click

in-shop φαίνεται πως απέδωσε περισσότερο καθώς περίπου 4 στις 10 επιχειρήσεις σημειώνουν ότι αποτέλεσε την πιο αποδοτική μέθοδο εν μέσω των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Η παράδοση/ αποστολή κατ’ οίκον δεν ενθουσίασε καθώς

μόνο 2 στις 10 επιχειρήσεις τη χαρακτήρισαν πιο αποδοτική (Διάγραμμα 3). ∙ Σε κλαδικό επίπεδο, οι χειρότερες επιδόσεις καταγράφονται στον κλάδο των ειδών ένδυσης και υπόδησης όπου για το 95,6% των επιχειρήσεων οι επιδόσεις των χειμερινών εκπτώσεων για το 2021 είναι χειρότερες από τις αντίστοιχες του 2020. Το εύρημα αυτό αφενός συνδέεται με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ, σύμφωνα με τα οποία οι κλάδοι της ένδυσης και της υπόδησης είναι αυτοί που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση υγείας, και αφετέρου δείχνει τις περιορισμένες επιδόσεις της μεθόδου του “click-in-shop” το οποίο υιοθετήθηκε από τα εμπορικά καταστήματα ένδυσης υπόδησης.

∙ Ωστόσο για τις επιχειρήσεις εκείνες –επώνυμες φίρμες και μεγαλύτερες σε μέγεθος που είχαν οργανωμένο το e-shop και δίκτυο διανομής η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη από το γενικό σύνολο αφού καταγράφουν μειώσεις σε σχέση με την περσινή περίοδο της τάξης του -10% και -20%.

∙ Σε επίπεδο μεγάλης γεωγραφικής περιφέρειας, η Κεντρική Ελλάδα είναι αυτή που καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις καθώς το 10% των επιχειρήσεων είχε καλύτερες εκπτωτικές επιδόσεις σε σχέση με το 2020. Τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη καταγράφουν τις χαμηλότερες θετικές επιδόσεις (2.3%) ως αποτέλεσμα και του γεγονότος ότι για αρκετές από τις περιοχές αυτές δεν ίσχυσε η ελεύθερη πρόσβαση των καταναλωτών.

∙ Η αρνητική στάση των εμπορικών επιχειρήσεων προς τις εναλλακτικές μεθόδους πώλησης αποτυπώνεται στο γεγονός ότι περίπου 8 στις 10 επιχειρήσεις δεν προτίθενται να διατηρήσουν τις νέες μεθόδους πώλησης μετά το τέλος της πανδημίας.

∙ Για 2 στις 3 (66%) οι πωλήσεις των χειμερινών εκπτώσεων ήταν χειρότερες σε σχέση με τις προσδοκίες τους. Από την άλλη πλευρά, για μία στις τέσσερις επιχειρήσεις (26%) οι πωλήσεις στων εκπτώσεων κινήθηκαν στα αναμενόμενα επίπεδα, επίδοση ωστόσο βελτιωμένη σε σχέση με την αντίστοιχη των θερινών εκπτώσεων 2020 (12%). Το στοιχείο αυτό τεκμηριώνει την προσαρμογή των προσδοκιών των εμπορικών επιχειρήσεων στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας.

∙ Ιδιαίτερη σημασία έχει η διερεύνηση της έντασης της πτώσης του κύκλου εργασιών κατά τις χειμερινές εκπτώσεις. Ειδικότερα, σχεδόν 4 στις 10 (38,3%) επιχειρήσεις παρουσίασαν εξαιρετική μείωση του τζίρου η οποία ξεπερνάει το 40%. Επίσης, 1 στις 4 επιχειρήσεις (23,1%) προσδιόρισαν την υποχώρηση του τζίρου μεταξύ 31% και 40%. Σωρευτικά, σχεδόν 9 στις 10 επιχειρήσεις παρατήρησαν συρρίκνωση του τζίρου μεγαλύτερης του 20% κατά τη χειμερινή περίοδο.

∙ Ένα μεγάλο τμήμα των επιχειρήσεων (43,4%) διαμόρφωσαν τις εκπτώσεις τους μεταξύ 20% και 40%. Εντούτοις, το ίδιο, σωρευτικά, μερίδιο επιχειρήσεων (44,1%) προχώρησε σε ακόμα υψηλότερο ποσοστό εκπτώσεων, άνω του 40%, ως εμπορική τακτική προσέλκυσης πελατών (Διάγραμμα 7). Το εύρημα αυτό είναι ενδεικτικό των πιέσεων που ασκήθηκαν στον κλάδο εν μέσω πανδημίας αλλά και της προσπάθειας των επιχειρήσεων να τονώσουν την εμπορική κίνηση.

∙ Σχεδόν 9 στις 10 επιχειρήσεις (89,4%) χαρακτήρισαν τους καταναλωτές πιο συγκρατημένους στις αγορές τους λόγω πανδημίας, με το αποτέλεσμα αυτό να δικαιολογείται με βάση τα παραπάνω ευρήματα της έρευνας (Διάγραμμα 8). Σε παρόμοια επίπεδα είχαν κυμανθεί οι απαντήσεις και κατά τις θερινές εκπτώσεις.

∙ Εν μέσω υγειονομικής κρίσης και περιορισμών μόνο 3 στις 10 (29%) επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας με κρατική εντολή πραγματοποίησαν κυρίως πωλήσεις μέσω είτε e-shop είτε κοινωνικών δικτύων. Αντίθετα 7 στις 10 επιχειρήσεις είτε δεν πραγματοποίησαν καθόλου πωλήσεις είτε στράφηκαν στις τηλεφωνικές παραγγελίες.

∙ Η ολοκλήρωση των αγορών και κατά την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων έγινε σε μεγάλο βαθμό μέσω καρτών. Ειδικότερα, 6 στις 10 επιχειρήσεις κατέγραψαν συναλλαγές που έλαβαν χώρα μέσω κυρίως καρτών ενώ μόλις 1 στις 10 σημείωσε πωλήσεις που έγιναν κυρίως μέσω μετρητών.

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Δημοσίευσε video με τον Μπαρτζώκα - «Φαίνεται πως χαίρει μιας ιδιότυπης ασυλίας»

All Content

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε video με τον Δ. Γιαννακόπουλο: «Ο influencer σε δράση»!

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναζήτηση εξωστρέφειας η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών

All Content - BusinessNews.gr

Άνοδος του ΑΕΠ 2% το πρώτο τρίμηνο του 2026 στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος

All Content

ΕΔΙΠΤ: Η αξία της αξιόπιστης ενημέρωσης στο επίκεντρο της Ημερίδας του «Media & Magazine Days»

All Content

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

FleetNews

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

All Content

ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: Καταγγελία για Μπαρτζώκα και Λεπενιώτη (video)

All Content

Ο Ολυμπιακός ζητά διετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και πρόστιμο 100.000 ευρώ στον Δ. Γιαννακόπουλο!

All Content - BusinessNews.gr

Reuters: Η Ελλάδα σχεδιάζει να φορολογήσει με 15% τα κέρδη από τα κρυπτονομίσματα

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε στο 10,6% η ανεργία κατά το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Morgan Stanley: Το project της Μetlen για γάλλιο θα μπορούσε να συνεισφέρει περίπου €100-150 εκατ. σε EBITDA από το 2028

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

CSRΝews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

CSRΝews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

CSRΝews.gr

Η Hisense τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με δέσμευση στην ενεργειακή αποδοτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Kiosky’s Convenience Stores: Διπλασιασμός καταστημάτων με στόχο τα 100 μέσα στο 2021
Kiosky’s Convenience Stores: Διπλασιασμός καταστημάτων με στόχο τα 100 μέσα στο 2021 25/02/2021 - 16:05
ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια μείωση 12,3% στον κύκλο εργασιών του λιανικού εμπορίου τον Δεκέμβριο 26/02/2021 - 13:39
ΕΛΣΤΑΤ: Ετήσια μείωση 12,3% στον κύκλο εργασιών του λιανικού εμπορίου τον Δεκέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    06/06/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Rosneft: Οι αγορές πετρελαίου θα μπορούσαν να επιστρέψουν στις βασικές αρχές λειτουργίας τους στο δεύτερο εξάμηνο του 2027
    06/06/2026 - 15:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στα Χανιά
    06/06/2026 - 14:33 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στ. Παπασταύρου: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά όσο διαρκεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
    06/06/2026 - 14:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΗΠΑ: Εγκρίθηκε πιθανή πώληση συστημάτων άμυνας κατά drones στο Κουβέιτ
    06/06/2026 - 13:34 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 41χρονος δράστης – Παραμένουν στο νοσοκομείο τα παιδιά
    06/06/2026 - 13:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Οι διατάξεις που πυροδότησαν τα περισσότερα σχόλια, στη δημόσια διαβούλευση
    06/06/2026 - 12:33 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Air Canada αναστέλλει τις πτήσεις της προς την Κούβα
    06/06/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μέτρα - "ανάσα" για 2 εκατομμύρια οφειλέτες - Επιπλέον ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος
    06/06/2026 - 11:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αγορά ακινήτων- Το παζλ της ελληνικής κτηματαγοράς
    06/06/2026 - 11:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στο "ρωσικό Νταβός", ο Πούτιν υποβαθμίζει τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας του
    05/06/2026 - 21:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς, κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία, σε ηλικία 85 ετών
    05/06/2026 - 19:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 8 έως 12 Ιουνίου
    05/06/2026 - 21:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Prodea: Με υπερκάλυψη 112% ολοκληρώθηκε η Προαιρετική Δημόσια Πρόταση προς τους ομολογιούχους του πράσινου ομολόγου
    05/06/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Trade Estates: Από 24 Ιουνίου η καταβολή του υπόλοιπου μερίσματος 0,065 ευρώ
    05/06/2026 - 19:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε video με τον Δ. Γιαννακόπουλο: «Ο influencer σε δράση»!

06/06/2026 - 15:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Δείτε το Game 3 των τελικών στο Globalsat GOLD VIP Lounge του Telekom Center Athens

06/06/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Παύλος Μαρινάκης: Ιστορικής σημασίας το νομοσχέδιο που «βάζει τάξη» στα περιφερειακά κανάλια

05/06/2026 - 14:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου σε Α’ Τηλεοπτική προβολή από το Star

05/06/2026 - 13:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού και γυναικολογικός έλεγχος από τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες, στο πλαίσιο του SNF Nostos

05/06/2026 - 12:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2026: Όταν οι προειδοποιήσεις γίνονται πραγματικότητα

05/06/2026 - 11:02
FleetNews
fleetnews.gr

Η Fiat ξανά στη μικρομεσαία κατηγορία με τα Grizzly και Grizzly Fastback

05/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo