Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Συνάντηση του CEO του Ομίλου Telekom, Tim Höttges, με τον Κ. Μητσοτάκη - Επίδειξη των συστημάτων 112 και ENGAGE
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/01/2025 · 12:07

Συνάντηση του CEO του Ομίλου Telekom, Tim Höttges, με τον Κ. Μητσοτάκη - Επίδειξη των συστημάτων 112 και ENGAGE

Επίσκεψή του στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια - Σε πλήρη εξέλιξη το επενδυτικό πλάνο ύψους 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, κυρίως για FTTH

Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, πραγματοποίησε ο CEO του Ομίλου Telekom, κ. Tim Höttges. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Υπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και Επικρατείας, κ. Άκης Σκέρτσος, και οι Υφυπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης και παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Γιώργος Μυλωνάκης, καθώς και η επικεφαλής της Telekom για την Ευρώπη, κα Dominique Leroy, ο Senior Vice President for Group Public and Regulatory Affairs της Telekom, κ. Wolfgang Kopf, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Κώστας Νεμπής, και η Νομική Σύμβουλος, Chief Officer Νομικών & Ρυθμιστικών Θεμάτων, Public Affairs & Εταιρικής Διακυβέρνησης Ομίλου ΟΤΕ, κα Ειρήνη Νικολαΐδη.

Ο κ. Höttges επιβεβαίωσε τη σταθερή δέσμευση της Telekom στην ελληνική αγορά και την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του στρατηγικού επενδυτικού πλάνου του Ομίλου, ύψους 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, κυρίως για την επέκταση των δικτυών οπτικών ινών και 5G, ενώ συζητήθηκε η περαιτέρω συμβολή της εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, με στόχο την καθιέρωσή της ως πρωτοπόρου στην Ευρώπη στην ψηφιακοποίηση.

Στην έναρξη της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου χαρά που σας καλωσορίζω και πάλι. Χαίρομαι που η Telekom, μέσω του ΟΤΕ, συμμετέχει στην επιτυχημένη πορεία της χώρας όσον αφορά στην ψηφιοποίηση και τη συνδεσιμότητα (…). Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τη νέα σας διοικητική ομάδα και με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα θέματα συνδεσιμότητας, ιδιαίτερα το πρόγραμμα “Fiber to the Home”, μέσω του οποίου ελπίζω ότι θα ανέλθουμε σε 2,5 χρόνια στην πρώτη κατηγορία των ευρωπαϊκών χωρών σε ό,τι αφορά τη συνδεσιμότητα».

Ο κ. Höttges, από την πλευρά του, δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Με την σημερινή ευκαιρία, να σημειώσω ότι είμαι ένας από τους “πρεσβευτές” σας στο εξωτερικό, οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι. Λέω κοιτάξτε την Ελλάδα. Όχι μόνο πώς έχουν αλλάξει τη χώρα τους, αλλά και την πρόοδο που έχουν επιτύχει στην ψηφιοποίηση. Κοιτάξτε πόσο γρήγορα κατάφερε αυτή η χώρα να ψηφιοποιηθεί. Στην Ελλάδα είστε πλέον πιο μπροστά από τη Γερμανία στην ψηφιοποίηση. Και η ψηφιοποίηση είναι προϋπόθεση για την ευημερία της επόμενης γενιάς.»

Συνάντηση με PM 3 Κώστας Νεμπής

Επίδειξη των συστημάτων 112 και ENGAGE

Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βρέθηκε, στη συνέχεια, ο κ. Höttges. Παρουσία του Υπουργού, κ. Βασίλη Κικίλια, καθώς και της κα Leroy και του κ. Νεμπή, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του 112 και του πληροφοριακού συστήματος ENGAGE, έργα που έχει υλοποιήσει ο Όμιλος ΟΤΕ, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και την αναβάθμισή τους.

Το 112 αποτελεί βασικό εργαλείο της Πολιτικής Προστασίας, έχοντας διαχειριστεί πάνω από 5 εκατ. κλήσεις πολιτών το χρόνο, και έχοντας αποδειχθεί καθοριστικό για εκατοντάδες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Το νέας γενιάς 112 θα παρέχει αναβαθμισμένο σύστημα γεωεντοπισμού, δυνατότητα βιντεοκλήσης, σιωπηλή αναγγελία περιστατικού (silent button) σε έκτακτες καταστάσεις (πχ. ομηρεία), υπηρεσίες προσβασιμότητας σε ΑΜΕΑ, επικοινωνία σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής αλλά μόνο ασύρματο δίκτυο, και οδηγίες προστασίας ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός δικτύου. Αντίστοιχα, το έργο για το πληροφοριακό σύστημα ENGAGE έρχεται να προσδώσει αυξημένες επιχειρησιακές δυνατότητες στο Πυροσβεστικό Σώμα και στις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας, με αναβάθμιση των υπηρεσιών και την προσθήκη νέων για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις μετεωρολογικές συνθήκες, τη γεωμορφολογία, τα σημεία που βρίσκονται τα οχήματα και ποια εναέρια μέσα επιχειρούν και πού. Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξη πυρκαγιών μέσω εφαρμογής (application).

Στο πλαίσιο της επίδειξης των δύο μεγάλων αυτών έργων, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε: «Τα δύο μεγαλύτερα παραδείγματα της συνεργασίας μας είναι το 112 και το ENGAGE, τα κορυφαία συστήματα τα οποία χρησιμοποιούμε, γεωεντοπισμού αλλά και έγκαιρης ενημέρωσης για τις επικίνδυνες καταστάσεις (φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς κ.ο.κ.). Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και να πω ότι η τεχνολογία είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς. (…) να μπορέσουμε να προστατέψουμε και τις περιουσίες των ανθρώπων και τα δάση και την οικολογία και όλα, αλλά κυρίως και πρώτα απ' όλα, την ανθρώπινη ζωή, που είναι η κορυφαία για εμάς.»

«Όταν ήμουν παιδί, ήθελα να γίνω πυροσβέστης, και τώρα έχω το προνόμιο να υποστηρίζω πυροσβέστες σε όλο τον κόσμο (…) Στις ΗΠΑ υποστηρίζουμε συστήματα της αστυνομίας, ενώ προσφέρουμε αντίστοιχες υπηρεσίες στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως και η Ελλάδα, με τις δραστηριότητές μας μέσω της COSMOTE. (…) Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε την υπηρεσία σας ακόμη πιο δυναμική και πιο καινοτόμα στο μέλλον. Αυτό είναι το καθήκον μας. Αυτός είναι ο σκοπός της εταιρείας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που καθημερινά φροντίζουν να ζούμε με εμπιστοσύνη και ασφάλεια.», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Höttges.

«Η επένδυσή μας στην Ελλάδα αντανακλά την πίστη μας στις τεράστιες δυνατότητες της ελληνικής αγοράς. Μέσω των επενδύσεών μας σε δίκτυα FTTH και 5G, αλλά και υλοποιώντας εμβληματικά έργα πληροφορικής και τεχνολογίας, αξιοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας προς όφελος του κράτους, των επιχειρήσεων και των πολιτών», δήλωσε η κα Dominique Leroy.

«Όπως μοιραστήκαμε τόσο με τον Πρωθυπουργό, όσο και με τους κ.κ. Υπουργούς, όραμά μας είναι να οδηγήσουμε την Ελλάδα στις κορυφαίες θέσεις ψηφιακοποίησης στην Ευρώπη. Χάρη στην τεχνολογική μας υπεροχή, την τεχνογνωσία μας στην υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων, όπως το 112 και το ENGAGE, αλλά και με τη δύναμη που μας δίνει ο Όμιλος Telekom, θα καταφέρουμε να κερδίσουμε το μεγάλο αυτό στοίχημα», δήλωσε ο κ. Κώστας Νεμπής.

Επίσκεψη Υπουργείο 2 Tim Höttges

Telekom, ένας παγκόσμιος όμιλος τηλεπικοινωνιών

Η Telekom είναι ένας από τους κορυφαίους ομίλους τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, με περισσότερους από 252 εκατομμύρια πελάτες κινητής τηλεφωνίας, 25 εκατομμύρια συνδέσεις σταθερής και 22 εκατομμύρια ευρυζωνικές συνδέσεις. Παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σταθερού ευρυζωνικού δικτύου, κινητών επικοινωνιών, Internet και τηλεόρασης για ιδιώτες, καθώς και λύσεις τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT) για επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες. Ως παγκόσμια εταιρεία, έχει περίπου 200.000 εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο και παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες. Ιδιαίτερα ισχυρή είναι η παρουσία της στις ΗΠΑ, με την T-Mobile USA να συνεισφέρει περίπου το 65% των εσόδων του Ομίλου, ενώ καταγράφει δυναμικές επιδόσεις στις χώρες της Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.

Το brand «Telekom», αποτελεί το πολυτιμότερο brand τηλεπικοινωνιών στον κόσμο και το κορυφαίο brand στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη μελέτη “Brand Finance Global 500”, που δημοσιεύτηκε από το βρετανικό ινστιτούτο έρευνας αγοράς Brand Finance. Η «Telekom» βρίσκεται στην ενδέκατη θέση ανάμεσα στα πολυτιμότερα brands στον κόσμο, αποτελώντας τη μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία στο top 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

  • ΟΜΙΛΟΣ TELEKOM
  • ·
  • TIM HÖTTGES
  • ·
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βαλένθια: Κάταγμα στη μύτη ο Μπράξτον Κι

All Content

Ερωτηματικά γύρω από το μέλλον του Τζοέλ Εμπίντ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Η Blackstone αποκτά τη Skroutz - Στα €635 εκατ. η αποτίμηση - Παραμένει CEO ο Γ. Χατζηγεωργίου

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι

All Content - BusinessNews.gr

Premia: Αύξηση εσόδων 35% το πρώτο τρίμηνο - Οι προοπτικές για το 2026 το επενδυτικό πρόγραμμα

All Content

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

All Content

Στην Sheepfish η Martini Professional

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

NBA Top-5: Ο Τζέιλεν Μπράνσον πέτυχε 5 πόντους σε 6 δευτερόλεπτα! (vid)

All Content

ΕΣΚΑ: Σήμερα οι ημιτελικοί Παίδων, Πλάτων-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Περιστέρι (live streams)

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη 121 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Νέα δάνεια 829 εκατ. ευρώ από την τράπεζα

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε κάθε ΑΦΜ - Στο μικροσκόπιο καταθέσεις, ακίνητα και ηλεκτρονικές συναλλαγές

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Ο κάθετος διάδρομος είναι εθνική προσπάθεια - Η μάχη για το LNG και η ανάγκη της Ευρώπης για ισορροπία

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

Bluegr Hotels & Resort: Διπλή διάκριση στα Best Workplaces 2026

CSRΝews.gr

PressiousArvanitidis: Πραγματοποίηση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία

CSRΝews.gr

SKAG: Συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα “EU-CoWork” σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Options Cinemas: Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης την Παρασκευή 24/1, με εισιτήριο στα 4 ευρώ
Options Cinemas: Παγκόσμια Ημέρα Εκπαίδευσης την Παρασκευή 24/1, με εισιτήριο στα 4 ευρώ 23/01/2025 - 11:33
Συνάντηση ΕΒΕΠ με CLIA με επίκεντρο την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο φορέων 23/01/2025 - 12:25
Συνάντηση ΕΒΕΠ με CLIA με επίκεντρο την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο φορέων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • NextGen Innovators 2026: Οι μαθητικές ομάδες που διακρίθηκαν στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό
    11/05/2026 - 14:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ACTA: Ανάδειξη των νικητών των διαγωνισμών Microsoft Office Specialist και Adobe Certified Professional 2026
    11/05/2026 - 14:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • EPSILONNET: Παρουσία στην 1η Συνδιάσκεψη Λογιστών – Φοροτεχνικών – Οικονομολόγων
    11/05/2026 - 14:18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • InterMed: Παρουσίαση νέων στοματικών διαλυμάτων UNIDENT PHARMA Care
    11/05/2026 - 13:56 ΥΓΕΙΑ
  • Χωροταξικό Τουρισμού: Νέος κύκλος «διαβούλευσης» έως 25 Μαΐου
    11/05/2026 - 13:48 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Μαρινάκης: Η Ελλάδα θα προχωρήσει τον επόμενο μήνα σε πρόωρη αποπληρωμή χρέους, ύψους 6,9 δισ. ευρώ
    11/05/2026 - 13:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουγγαρία: Επανεξέταση της επέκτασης του πυρηνικού σταθμού Paks με ρωσικούς αντιδραστήρες
    11/05/2026 - 13:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Asterias Creative Design: Νέο ενιαίο website της Nutricia για τη Danone Ελλάδος
    11/05/2026 - 13:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κοινωνική Αντιπαροχή: 400 διαμερίσματα θα δημοπρατηθούν μέσα στο 2026
    11/05/2026 - 13:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.288,57 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,37%
    11/05/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Super League: Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία της - Νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό
    10/05/2026 - 22:57 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Γιορτή της Μητέρας: Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
    10/05/2026 - 15:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σαντορίνη: Πλαφόν στην κρουαζιέρα, αναβάθμιση υποδομών και στοίχημα η βιωσιμότητα
    10/05/2026 - 15:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/05/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προς νέο ρεκόρ πωλήσεων φέτος - Στόχος οι 78.000 τόνοι
    11/05/2026 - 07:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«ThinkBiz Academy 2026» με διαγωνισμό φοιτητικών Start-Up

11/05/2026 - 11:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός: Ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα Athina 2030 Project

11/05/2026 - 11:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΕΣΚΑΝΑ Παίδες: Ολυμπιακός-Κρόνος Αγίου Δημητρίου στον τελικό την Τρίτη

11/05/2026 - 11:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Superbet λανσάρεται στην Ελλάδα ΜΕ την Ogilvy!

11/05/2026 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Bluegr Hotels & Resort: Διπλή διάκριση στα Best Workplaces 2026

11/05/2026 - 10:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

PressiousArvanitidis: Πραγματοποίηση δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία

11/05/2026 - 10:21
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo