Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ο CEO της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης, ο ιδρυτής και CEO της Volotea κ. Carlos Munoz και ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης Ο CEO της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης, ο ιδρυτής και CEO της Volotea κ. Carlos Munoz και ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης
Δημήτρης Τσουκαλάς Γράφει ο Δημήτρης Τσουκαλάς
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
04/09/2024 · 06:56

Αegean: Tι κερδίζει από την επένδυση, ύψους 50 εκατ. ευρώ, στην Volotea – Όλες οι λεπτομέρειες του deal

Πως θα πραγματοποιηθεί η επένδυση των 50 εκατ. ευρώ, τι προβλέπει η επέκταση της εμπορικής συμφωνίας και ποια είναι τα οφέλη της Aegean.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

H συμπληρωματικότητα των προϊόντων και υπηρεσιών των δυο εταιρειών, αλλά και η συμπληρωματικότητα στις δεξιότητες των ομάδων τους και τον τρόπο λειτουργίας τους αποτελούν την βάση και το κίνητρο για την επένδυση της Aegean στην Volotea, όπως υπογράμμισαν χθες στην σχετική συνέντευξη Τύπου, ο Πρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, ο CEO της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης και ο ιδρυτής και CEO της Volotea κ. Carlos Munoz.

Οι δυο πλευρές εκτιμούν πως η συγκεκριμένη στρατηγική συμφωνία – επένδυση θα δώσει στην AEGEAN αλλά και τη Volotea τη δυνατότητα να επεκτείνουν τη διεθνή παρουσία τους, να διευρύνουν το δίκτυο των προορισμών τους, να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο των επιλογών που προφέρουν στους επιβάτες τους και να αξιοποιήσουν αποτελεσματικά τους πόρους της, διατηρώντας παράλληλα μια συνεργατική προσέγγιση και μία στενευμένη επένδυση που θα φέρει ανάπτυξη. Όπως δε τόνισε ο κ. Βασιλάκης πρόκειται για μια επένδυση που εντάσσεται απόλυτα στις οικονομικές δυνατότητες της AEGEAN και δεν μεταβάλλει με κανένα τρόπο το υπόλοιπο επενδυτικό πλάνο και την στρατηγική της εταιρείας. Ο ίδιος υπογράμμισε, επίσης, πως οι διάφορες κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και με λελογισμένα βήματα, ακολουθώντας την πάγια φιλοσοφία της AEGEAN.

Τι προβλέπει η συμφωνία για την επένδυση

Αναλυτικότερα, η AEGEAN πραγματοποιεί ένα ακόμη βήμα για περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς της προχωρώντας σε μια νέα στρατηγική επένδυση και συνεργασία με μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες χαμηλού κόστους (LCC) της Νότιας Ευρώπης.

Η AEGEAN επενδύει 25 εκατομμύρια άμεσα, με δυνατότητα αύξησης κατά αλλά 25 εκατομμύρια, δηλαδή σύνολο στα έως 50 εκατομμύρια ευρώ τον επόμενο χρόνο (μεταξύ 4-6/2025)Παράλληλα, εκτός της AEGEAN και οι υπάρχοντες μέτοχοι της Volotea καταβάλουν τα υπόλοιπα χρήματα τόσο για την πρώτη δόση έως 50εκατ, όσο και για τη δεύτερη δόση (εφόσον λάβει χώρα) επίσης έως 50εκατ. Μαζί με τη συμμετοχή της AEGEAN τα κεφάλαια της Volotea ενισχύονται έως και κατά €100 εκατ. σε δυο φάσεις (Αύγουστος 2024/ H1 2025). Η επένδυση πραγματοποιείται μέσω της έκδοσης μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου (με συμμετοχή στα κέρδη). Σε περίπτωση που μετατραπεί σε μετοχές, η πρώτη δόση ισοδυναμεί για την AEGEAN σε ποσοστό 13% στη Volotea ενώ σε περίπτωση που τεθεί σε εφαρμογή και το 2ο σκέλος της συμφωνίας το ποσοστό μπορεί να ανέλθει σε 21%. Ήδη από την πρώτη φάση η AEGEAN θα διαθέτει ένα μέλος στο ΔΣ της Volotea χωρίς δικαίωμα ψήφου ενώ εάν τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο σκέλος του deal θα υπάρχει εκπροσώπηση στο ΔΣ με δικαίωμα ψήφου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η AEGEAN ακόμη και αν ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση της αύξησης κεφαλαίου το 2025, θα παραμείνει μέτοχος μειοψηφίας, της Volotea. Όπως υπογράμμισε ο κ. Βασιλάκης, η πλειοψηφία, παραμένει στην ομάδα των αρχικών μετόχων της Volotea ενώ και τo management της παραμένει και αυτό χωρίς καμμιά διαφοροποίηση, υπό την ηγεσία του ιδρυτή και CEO της Carlos Munoz.

Πως διευρύνεται η εμπορική συμφωνία

H AEGEAN συνεργάζεται με την Volotea ήδη από το 2021 για κάποιες πτήσεις κοινού κωδικού στο εξωτερικό, με τη συνεργασία να έχει προσφέρει θετικά αποτελέσματα και για τις δυο εταιρίες. Πλέον και μετά από αρκετές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις πραγματοποιείται το επόμενο βήμα σε αυτή την συνεργασία.

Ειδικότερα, η επέκταση της εμπορικής συμφωνίας προβλέπει την ενίσχυση της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιρειών για cross selling μέσω των ιδίων καναλιών διανομής και πωλήσεων (κυρίως τα websites), την αύξηση των πτήσεων κοινού κωδικού, ώστε να ενισχυθεί η εμπορική παρουσία των δυο εταιρειών στις αγορές που δραστηριοποιούνται καθώς και την από κοινού ανάπτυξη και εκμετάλλευση δρομολογίων εξωτερικού από/προς τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μέσω συμφωνίας διάρκειας 5 ετών. Σε πρώτη φάση και συγκεκριμένα τα επόμενα δυο χρόνια προτεραιότητα θα δοθεί σε πτήσεις απόκαι προς Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο), προς τις 3 βασικές αγορές που έχει βάσεις και παρουσία η Volotea (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία). Η διαδικασία αυτή θα αφορά αφενός τον κοινό σχεδιασμό του δικτύου αφετέρου συντονισμό των πτήσεων ώστε να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και να δίνουν περισσότερες επιλογές στου πελάτες και συνεκμετάλλευση αυτών των πτήσεων. Επίσης η συμφωνία που ανακοινώθηκε χθες προβλέπει και την διερεύνηση από τις δυο εταιρείες της δυνατότητας εξυπηρέτησης μέρους των αναγκών της Volotea για χρήση εξομοιωτών πτήσεων, αλλά και υπηρεσιών συντήρησης μέρους των αεροσκαφών της στο νέο εκπαιδευτικό κέντρο και τη νέα τεχνική βάση της AEGEAN.

Τι κερδίζει η Aegean με την επένδυση

  • Υπεραξίες σε βάθος χρόνου

Η AEGEAN, αναμενόμενα, προσβλέπει σε απόδοση της επένδυσής της σε βάθος 3-5 ετών από την συμμετοχή. Όπως προκύπτει ξεκάθαρα η AEGEAN πιστεύει ότι η Volotea, ιδιαίτερα μετά την εκ νέου ενίσχυση κεφαλαίων από τους μέχρι σήμερα μέτοχους της και την AEGEAN, έχει ιδιαίτερα θετικές προοπτικές ανάπτυξης και μπορεί στο μέλλον να φέρει σημαντικές υπεράξιες στους μέτοχους της. Δεν πρέπει, άλλωστε, να παραβλέπουμε πως -όπως όπως επιβεβαίωσε επίσημα ο Carlos Munoz στην συνέντευξη Τύπου- πρόθεση της εταιρείας είναι η είσοδος στην χρηματιστηριακή αγορά όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν

  • Ενίσχυση εξωστρέφειας άμεσα

Παράλληλα ενισχύει την παρουσία της και την εξωστρέφειά της σε μεγάλες αγορές της Νότιας Ευρώπης όπως είναι η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία, δεδομένου ότι το 92% της δραστηριότητας της Volotea εστιάζει στις συγκεκριμένες αγορές.

  • Αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της Voloteα

Η AEGEAN αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Volotea, η οποία και αποτελεί μία εταιρεία χαμηλού κόστους με εξειδικευμένο και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργείας. Η Volotea διακρίνεται για τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα αποτελεσματικότητας που την κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες, χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες.

  • Συμβαδίζει με την παγκόσμια τάση δημιουργίας «οικονομίων κλίμακας» αλλά και «ελάχιστου μεγέθους

Επίσης η AEGEAN κατ’ αυτό τον τρόπο συμμετέχει, στη γενικότερα τάση των στρατηγικών συμμετοχών, συνεργασιών, εξαγορών και ενοποιήσεων που καταγράφεται στην αεροπορική αγορά της Ευρώπης, ιδιαιτέρως μετά τον Covid. Όλες οι μεγάλες ή full service αεροπορικές εταιρείες, είτε έχουν δημιουργήσει, είτε έχουν εξαγοράσει, είτε συνεργάζονται με εταιρίες χαμηλού κόστους, που σε συγκεκριμένα μέρη του δικτύου, συγκεκριμένες ανάγκες καταναλωτών, είναι πιο κατάλληλες.

Όπως τόνισε ο κ. Βασιλάκης, μετά τον covid υπάρχει αυξημένη τάση για εξαγορές από ανταγωνιστές και είναι πιο σημαντική από ποτέ η δυνατότητα, δημιουργίας «οικονομίων κλίμακας» αλλά και «ελάχιστου μεγέθους» ιδιαίτερα για τη διανομή (distribution) καθώς επενδύουν ή εντάσσουν εξολοκλήρου στη δραστηριότητα τους μία χαμηλού κόστους θυγατρική εταιρεία προκειμένου να διαφοροποιήσουν το προϊόν και τη στρατηγική τους. Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση της AEGEAN επέλεξε να επενδύσει από κοινού με τους υφιστάμενους μετόχους της Volotea σε μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες της Νότιας Ευρώπης με μια σαφή συμπληρωματική στρατηγική πρόσθετης ανάπτυξης και με τον τρόπο αυτό να παραμείνει ανταγωνιστική σε μια αγορά που εξελίσσεται διαρκώς.

Ποια είναι η Volotea

Η Volotea είναι μια εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία ακολουθεί μια πολύ εξειδικευμένη στρατηγική ανάπτυξης εστιάζοντας κυρίως σε εποχιακές, μικρότερες διαδρομές και αγορές αναψυχής, προηγουμένως μη συνδεδεμένες, στις όποιες προσφέρει νέες συνδέσεις. Αυτό το μοντέλο «υψηλής εποχικότητας» στη λειτουργία του, υποστηρίζεται από χρήση αεροσκαφών (Airbus 320/319) mid-life, χαμηλότερου κεφαλαιακού κόστους, ώστε να δημιουργείται η δυνατότητα κερδοφορίας με λιγότερες ώρες χρήσης/πτήσεων ανά έτους (γεγονός που ταιριάζει στην εποχική δραστηριότητα).

Ιδρύθηκε το 2011 από τους Carlos Muñoz και Lázaro Ros, ιδρυτές και της Vueling (η οποία από το 2010 είναι θυγατρική της Iberia/BA/IAG). Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ανεξάρτητες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, αυξάνοντας τον στόλο της, τα δρομολόγια που εξυπηρετεί και τις προσφερόμενες θέσεις κάθε χρόνο. Φέτος, θα εκτελεί σχεδόν 450 δρομολόγια (με περισσότερα από τα μισά αποκλειστικά), θα προσφέρει μεταξύ 12,5 εκατομμυρίων και 13 εκατομμυρίων θέσεων (+12% έως +16% έναντι του 2023) και θα πραγματοποιήσει περίπου 80.000 πτήσεις. Όπως ανέφερε ο κ. Μunoz ο τζίρος της αναμένεται να αγγίξει φέτος τα 800 εκατ. ευρώ καθώς εκτιμάται πως θα καταγράψει άνοδο σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται. Σημειώνεται πως η Ελλάδα αποτελεί την 4η πιο σημαντική αγορά για αυτήν.

  • AEGEAN
  • ·
  • VOLOTEA
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ
  • ·
  • ΕΥΤΥΧΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
  • ·
  • ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ·
  • CARLOS MUNOZ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Λος Άντζελες Λέικερς: Μπλόκο της Τζινι Μπας στην πώληση των μετοχών της οικογένειας

All Content

ΓΣ Αγίας Παρασκευής: Τίμησε τη Λυδία Χατήρα σε φιλικό με το Χάρβαρντ (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content

Προμηθέας Πάτρας: "Ποδαρικό" για τη νέα σεζόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΑΔΜΗΕ: Διανομή προμερίσματος 0,055 ευρώ/μετοχή (καθαρό) - Καταβολή από 16 Σεπτεμβρίου
ΑΔΜΗΕ: Διανομή προμερίσματος 0,055 ευρώ/μετοχή (καθαρό) - Καταβολή από 16 Σεπτεμβρίου 03/09/2024 - 20:32
ΟΠΑΠ: Χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα οι μετοχές από 4 Νοεμβρίου - Καταβολή από 11/11 04/09/2024 - 07:21
ΟΠΑΠ: Χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα οι μετοχές από 4 Νοεμβρίου - Καταβολή από 11/11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Το Ιράν απειλεί να περάσει στην «επίθεση», οι ΗΠΑ αποκλείουν παράταση της συμφωνίας εκεχειρίας
    18/08/2026 - 09:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ στο χαμηλότερο επίπεδο και των δυο θητειών του
    18/08/2026 - 09:16 ΚΟΣΜΟΣ
  • Φορολογική «ένεση» στα κρατικά ταμεία: Στα 9 δισ. ευρώ τα έσοδα τον Ιούλιο
    18/08/2026 - 09:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
    17/08/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I
    17/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.613,59 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,37%
    17/08/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία
    17/08/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΓΣ Αγίας Παρασκευής: Τίμησε τη Λυδία Χατήρα σε φιλικό με το Χάρβαρντ (pics)

18/08/2026 - 06:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λος Άντζελες Λέικερς: Μπλόκο της Τζινι Μπας στην πώληση των μετοχών της οικογένειας

18/08/2026 - 05:35
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo