Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού η Naval Group
newsroom newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
18/06/2024 · 18:16

Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού η Naval Group

Η Naval Group Hellas, η ίδρυση της οποίας ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2023, αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσής και του ισχυρού αποτυπώματος της μητρικής εταιρείας στην Ελλάδα και υποστηρίζει τις αναπτυσσόμενες δραστηριότητές της τελευταίας με τους Έλληνες εταίρους.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Την ένταξη της εταιρείας Naval Group Hellas, θυγατρικής εταιρείας του γαλλικού ναυπηγοκατασκευαστικού κολοσσού Naval Group, στην οικογένεια της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας ανακοίνωσε σήμερα ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ).

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, κατά τη δεύτερη ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας EUROSATORY 2024, στο Ελληνικό Περίπτερο υπογράφτηκε η ένταξη της Naval Group Hellas στο ΣΕΚΠΥ από τον Πρόεδρο του ΣΕΚΠΥ, κ. Αναστάσιο Ροζολή, και τον κ. Benoit Chapalain, Εκτελεστικού Διευθυντή της Naval Group Hellas παρουσία του Pierre Eric Pommellet, Διευθύνων Σύμβουλο της Naval Group.

Η Naval Group Hellas, η ίδρυση της οποίας ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2023, αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμης δέσμευσής και του ισχυρού αποτυπώματος της μητρικής εταιρείας στην Ελλάδα και υποστηρίζει τις αναπτυσσόμενες δραστηριότητές της τελευταίας με τους Έλληνες εταίρους.

Μετά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης της Naval Group με ελληνική εταιρεία για την παραγωγή στην Ελλάδα του εξοπλισμού των φρεγατών FDI σήμερα, περισσότερες από 100 παραγγελίες αγοράς έχουν υπογραφεί με 30 ελληνικές εταιρείες για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα της Naval Group: όπως ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (προκατασκευασμένα μπλοκ κύτους για ελληνικές και γαλλικές FDI), MALLIONDA (σωληνώσεις και ηλεκτρολογικές εργασίες στο ναυπηγείο του Lorient), METKA και MEVACO (μηχανολογικός εξοπλισμός), AKMON, SSMART, PRISMA, MAREL και SIMON TECHNOLOGIES (ηλεκτρονικός εξοπλισμός), EMMIS, KASSIDIARIS και KAFKAS (ηλεκτρολογικός εξοπλισμός), FARAD (εξοπλισμός HVAC), VIKING NORDSAFE HELLAS και MARITA HELLAS (φουσκωτά σκάφη άκαμπτου κύτους και εξοπλισμός ασφαλείας), κ.λπ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η διαχρονική παρουσία της Naval Group στην Ελλάδα από το 2008 έχει αλλάξει την πορεία της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας λόγω της επένδυσης της στο εγχώριο τεχνολογικό κεφάλαιο και των δραστηριοτήτων Μεταφοράς Τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, χάρη σε αυτή τη μακροχρόνια παρουσία, η εταιρεία έχει καταφέρει να εντοπίσει, να οικοδομήσει και να εδραιώσει σχέσεις όχι μόνο με πολλές καινοτόμες εταιρείες υψηλής ειδίκευσης, αλλά και με ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς εταίρους. Ως εκ τούτου, το αμυντικό οικοσύστημα της Ελλάδας έχει ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Naval Group στην Ελλάδα χάρη στο πολύ φιλόδοξο Σχέδιο Συμμετοχής της Ελληνικής Βιομηχανίας, μια στρατηγική κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα την ενσωμάτωση πολλών ελληνικών οντοτήτων στην εφοδιαστική αλυσίδα της Naval Group δημιουργώντας ποικίλες βιομηχανικές ευκαιρίες.

Η συνεργασία αυτή συνάδει πλήρως με τον στόχο της ενίσχυσης της ευρωπαϊκής αμυντικής βιομηχανικής και τεχνολογικής βάσης και της βιωσιμότητας και της ανθεκτικότητας της εγχώριας αμυντικής βιομηχανικής βάσης. Σε αυτό το πλαίσιο, η ένταξη της Naval Group Hellas στο Σύνδεσμο όχι μόνο αποτελεί το επιστέγασμα της μέχρι τώρα αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών, αλλά θέτει και τις βάσεις για τη δημιουργία νέων, σημαντικών προοπτικών. Ο ΣΕΚΠΥ υποστηρίζει έμπρακτα προσπάθειες που προωθούν την καινοτομία και τη συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, και ως εκ τούτου, σκοπεύει να κάνει τη συνεργασία με τη NAVAL GROUP τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ, Tάσος Ροζολής, εξέφρασε τον ενθουσιασμό για την ένταξη της Naval Group Hellas στον Σύνδεσμό και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για ένα ορόσημο για το εγχώριο αμυντικό οικοσύστημα, όχι μόνο γιατί μεγαλώνει η οικογένειά μας, αλλά γιατί η προσθήκη μιας βιομηχανίας με το μέγεθος της Naval Group επιβεβαιώνει τη δυναμική του της χώρας μας στον τομέα της άμυνας και της ασφάλειας. Η δημιουργία της θυγατρικής της Naval Group Hellas εντάσσεται πλήρως στη διαδικασία ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής βιομηχανίας και αποτελεί πυλώνα του μακροπρόθεσμου αποτυπώματος της Naval Group στην Ελλάδα. Η εισαγωγή της εταιρείας στην οικογένεια της ΣΕΚΠΥ θα διευκολύνει και θα εγκαινιάσει περαιτέρω σημαντικές προοπτικές που θα εδραιώσουν τη βιωσιμότητα και την ανθεκτικότητα της εγχώριας αμυντικής βιομηχανικής βάσης. Είμαστε ευτυχείς που σας έχουμε μαζί μας σε μια προσπάθεια να πάμε το αμυντικό σύμφωνο ορόσημο και τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας ένα βήμα παραπέρα».

NAVAL GROUP

Όπως ανακοίνωσε η Naval Group, ο Pierre Eric Pommellet, Διευθύνων Σύμβουλος της Naval Group, και ο Τάσος Ροζολής, Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ, γιόρτασαν την ένταξη της Naval Group Hellas στον ΣΕΚΠΥ στο Ελληνικό Περίπτερο. Ένα σημαντικό ορόσημο, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης της Naval Group με ελληνική εταιρεία για την παραγωγή στην Ελλάδα του εξοπλισμού των φρεγατών FDI.

Η επίσημη ένταξη του ομίλου Naval Group στη ΣΕΚΠΥ, μέσω της Naval Group Hellas, αποτελεί ένα νέο βήμα στη συνεργασία του ομίλου με την ελληνική βιομηχανία, η οποία ξεκίνησε το 2008, όταν η εταιρεία εγκαταστάθηκε στη χώρα μας, και καρποφόρησε με το σχέδιο Ελληνικής Βιομηχανικής Συμμετοχής που ξεκίνησε το 2022 με την έναρξη του προγράμματος FDI για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Στο πλαίσιο αυτό, η Naval Group υπέγραψε τον Ιούνιο του 2022 τις πρώτες βασικές συμβάσεις και συμφωνίες συνεργασίας. Έκτοτε, η Naval Group έχει επεκτείνει σημαντικά τη συμμετοχή των Ελλήνων βιομηχανικών εταίρων στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της, για το πρόγραμμα φρεγατών FDI, τόσο για το Ελληνικό Ναυτικό όσο και για το Γαλλικό Ναυτικό, αλλά και για άλλα προγράμματα της, διεθνείς μελλοντικούς διαγωνισμούς και μέσω έργων R&D. Η Naval Group Hellas ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2023 για να ενισχύσει τη συμμετοχή και το αποτύπωμα της Naval Group στην Ελλάδα.

Σήμερα, περισσότερες από 100 παραγγελίες αγοράς έχουν υπογραφεί με 30 ελληνικές εταιρείες για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα της Naval Group : όπως ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (προκατασκευασμένα μπλοκ κύτους για ελληνικές και γαλλικές FDI), MALLIONDA (σωληνώσεις και ηλεκτρολογικές εργασίες στο ναυπηγείο του Lorient), METKA και MEVACO (μηχανολογικός εξοπλισμός), AKMON, SSMART, PRISMA, MAREL και SIMON TECHNOLOGIES (ηλεκτρονικός εξοπλισμός), EMMIS, KASSIDIARIS και KAFKAS (ηλεκτρολογικός εξοπλισμός), FARAD (εξοπλισμός HVAC), VIKING NORDSAFE HELLAS και MARITA HELLAS (φουσκωτά σκάφη άκαμπτου κύτους και εξοπλισμός ασφαλείας), κ.λπ.

Η ελληνική βιομηχανία αποδεικνύει καθημερινά το υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων της και την ικανότητά της να παρέχει εγκαίρως εξοπλισμό και υπηρεσίες πολύ υψηλής ποιότητας. Η Naval Group Hellas προσλαμβάνει Έλληνες μηχανικούς οι οποίοι επωφελούνται από μια ολοκληρωμένη μεταφορά τεχνογνωσίας σε τομείς όπως η ναυτική αρχιτεκτονική ή το σύστημα διαχείρισης μάχης. Μετά την παράδοση των φρεγατών FDI στην Ελλάδα, το ελληνικό προσωπικό της Naval Group θα συμμετέχει στη συντήρηση των πλοίων, σε συνεργασία με ελληνικές εταιρείες.

Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση εγκαινίων του Ελληνικού Περιπτέρου

Το πρωί της δεύτερης ημέρας της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας EUROSATORY 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αξιωματούχων και εκπροσώπων ξένων και Ελληνικών εταιρειών η εκδήλωση εγκαινίων του Ελληνικού Περιπτέρου όπου έγινε και απονομή δώρων και πλακετών από πλευράς του ΣΕΚΠΥ. Το Ελληνικό Περίπτερο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην EUROSATORY από τον ΣΕΚΠΥ με τη συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Εξοπλισμών (ΓΔΑΕΕ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδας και την αμέριστη υποστήριξη του Enterprise Greece.

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν η Κα. Μάιρα Μυρογιάννη του Enterprise Greece ο πρέσβης της Ελλάδας στη Γαλλία Δημήτρης Ζεβελάκης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Υποστράτηγος Ιωάννης Μπούρας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής αναφλερθηκε στη πολύπλευρη δράση του Συνδέσμου και σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «Το Ελληνικό Περίπτερο στέκεται υπερήφανο ανάμεσα σε άλλες σημαντικές συμμετοχές, μια προσπάθεια που δεν θα μπορούσε να θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη σταθερή συνδρομή του Enterprise Greece και την αμέριστη υποστήριξη του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ο λόγος που συμμετέχουμε στο EUROSATORY 2024 έχει τις ρίζες του στη δέσμευση της ΣΕΚΠΥ για την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας, ώστε να πυροδοτηθεί η διασυνοριακή συνεργασία και να επεκταθεί έξω από τα σύνορα τόσο του εγχώριου όσο και του ευρωπαϊκού αμυντικού οικοσυστήματος».

  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
  • ·
  • NAVAL GROUP
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σενάρια για νέα «βόμβα» με ΛεMπρόν Τζέιμς στους Μαϊάμι Χιτ!

All Content

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ!

All Content - BusinessNews.gr

Τερκενλής: Τζίρος 19 εκατ. για τα πιο φημισμένα τσουρέκια της Θεσσαλονίκης

All Content - BusinessNews.gr

Newrest Hellas: Αύξηση τζίρου 7,3%, αλλά πιέσεις στην κερδοφορία

All Content - BusinessNews.gr

Viohalco: Placement για περίπου 6 εκατ. μετοχές της Cenergy Holdings - Οι στόχοι

All Content

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Στην τελική ευθεία και ο κλάδος της Διαφήµισης

All Content

Bronze Lion για την Ogilvy Greece με το Toyota «Escape Vehicle»

FleetNews

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

FleetNews

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

FleetNews

Από 40.990 ευρώ το εντυπωσιακό Xpeng P7+

All Content

Η ανάρτηση του Γιάννη λίγο πριν γίνει trade στους Μαϊάμι Χιτ (pic)

All Content

Μπέβερλι για την ανταλλαγή του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα είναι ΟΚ να πάρουν μαζί του και τον Θανάση;»

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Βενιέρης, CEO ΧΗΤΟΣ, μέλος του Green Beverages Group: Εξελισσόμαστε χωρίς να απομακρυνόμαστε από τις αξίες μας

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Πουλόπουλος, CEO, Bright Group: Έχουμε δημιουργήσει τις βάσεις για την επόμενη φάση της ανάπτυξής μας

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Φθηνότερα από 9 ευρωπαϊκές χώρες τα ελληνικά σούπερ μάρκετ – Στα 141 ευρώ το ελληνικό καλάθι

FleetNews

Τα van της Stellantis αποκτούν νέα πολυχρηστική έκδοση

FleetNews

Η Aviloo παρουσιάζει την εγγύηση «Κατάστασης Υγείας» των μπαταριών BEV

CSRΝews.gr

Τα Public επενδύουν στην αγορά των AI συσκευών και φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα

CSRΝews.gr

Ευρωπαϊκή έκθεση οδικής ασφάλειας: Μείωση 22% στους θανάτους από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα το 2025

CSRΝews.gr

Χρυσή διάκριση EcoVadis για τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ και τις επιδόσεις του στη βιώσιμη ανάπτυξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Φωτιά ξέσπασε σε κτίριο της Novo Nordisk στην Κοπεγχάγη
Φωτιά ξέσπασε σε κτίριο της Novo Nordisk στην Κοπεγχάγη 18/06/2024 - 17:52
Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Άνοδος 1,30%, στα 110,01 εκατ. ευρώ ο τζίρος 18/06/2024 - 18:28
Χρηματιστήριο - Κλείσιμο: Άνοδος 1,30%, στα 110,01 εκατ. ευρώ ο τζίρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • METLEN: Εγκαινιάστηκε στον Βόλο η νέα βιομηχανική μονάδα της M Technologies
    23/06/2026 - 13:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Κωτσόβολος διακρίθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
    23/06/2026 - 13:51 ESG
  • REVOIL Α.Ε.Ε.Π.: Δημοσιοποίησε την 5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2025
    23/06/2026 - 13:49 ESG
  • Δ. Αβραμόπουλος: Στη Βουλή διαβιβάστηκε από το υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας
    23/06/2026 - 13:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η nrg επεκτείνεται με νέο κατάστημα στον Κορυδαλλό
    23/06/2026 - 13:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρετανία: Φαβορί ο πρώην δήμαρχος Μάντσεστερ Μπέρναμ στη μετά Στάρμερ εποχή
    23/06/2026 - 13:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΤτΕ: Ανάπτυξη 2% το 2026 και 2,1% το 2027 - Οι προκλήσεις για την ελληνική οικονομία και η συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
    23/06/2026 - 13:34 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Η νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια του Νόμου Κατσέλη αφορά πάνω από 100.000 συμπολίτες μας»
    23/06/2026 - 13:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: Οι Ταλιμπάν θα βρεθούν σήμερα στις Βρυξέλλες για τον επαναπατρισμό Αφγανών προσφύγων
    23/06/2026 - 13:29 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.484,56 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,66%
    23/06/2026 - 13:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή στο Euronext Athens
    22/06/2026 - 16:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Viohalco: Placement για περίπου 6 εκατ. μετοχές της Cenergy Holdings - Οι στόχοι
    22/06/2026 - 20:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης για την αξιοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας - Τι προβλέπει
    22/06/2026 - 20:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυριάκος Πιερρακάκης: Σε «Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο» μετονομάζεται το Υπερταμείο
    22/06/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Meta: Νέος CEO της WhatsApp ο Ινδός ιδρυτής της CRED Kunal Shah
    22/06/2026 - 17:21 MEDIA

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρωταθλητές οι U15 του Ολυμπιακού στο Legacy Basketball Tournament

23/06/2026 - 10:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανελλήνιο Παίδων: Τα ρόστερ των 8 φιναλίστ

23/06/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Τα Public επενδύουν στην αγορά των AI συσκευών και φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα

23/06/2026 - 10:22
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google: Επέκταση της επαλήθευσης διαφημιζομένων για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

23/06/2026 - 10:21
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ευρωπαϊκή έκθεση οδικής ασφάλειας: Μείωση 22% στους θανάτους από τροχαία δυστυχήματα στην Ελλάδα το 2025

23/06/2026 - 10:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Scarlet Agency: Νέα καμπάνια με τον Papito για την l'artigiano

23/06/2026 - 10:14
FleetNews
fleetnews.gr

Renault 4 Troop: Έτοιμο για… πεδίο μάχης

22/06/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Το BMW Group αναθεωρεί τις προβλέψεις του για το 2026

22/06/2026 - 04:09
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo