Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Deloitte: Χρηματοδοτεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΠΑΜΑΚ
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
06/06/2024 · 12:00

Deloitte: Χρηματοδοτεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΠΑΜΑΚ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που ιδρύεται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας έχει τίτλο «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» (MSc in Enterprise Software Systems Development).

Ο πρωτοποριακός και καινοτόμος χαρακτήρας ενός νέου Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που ιδρύεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με την υποστήριξη και χρηματοδότηση της Deloitte Ελλάδος επισημάνθηκε κατά τη παρουσίαση του προγράμματος. Υπογραμμίστηκε, επίσης, η αξία του στην καθοριστική ενίσχυση του αναπτυξιακού οικοσυστήματος πληροφορικής που έχει δημιουργηθεί στη Θεσσαλονίκη, με ευνοϊκή επίδραση για όλη τη χώρα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που ιδρύεται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τη δυνατότητα σε πτυχιούχους πανεπιστημιακών Τμημάτων, εκτός αυτών της Πληροφορικής, για επανειδίκευση και ανακατεύθυνση (reskilling/conversion) των προσόντων και των δεξιοτήτων τους, ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες άμεσης απασχόλησης. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για την αξιοποίηση και ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα αλλά και ήπιες δεξιότητες (soft skills).

Τη συμφωνία για την ίδρυση του Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» (MSc in Enterprise Software Systems Development) υπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσόπουλος και ο Πρόεδρος του Deloitte Competence Center και Partner της Deloitte, Βασίλης Καφάτος και με την παρουσία του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Jerrier (Jerry) Ismail, ο οποίος μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Χαιρέτισαν επίσης οι κ. Κατρανίδης, κ. Κουτσόπουλος και Καφάτος, ενώ ο Αντιπρύτανης Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Αλέξανδρος Χατζηγεωργίου, πραγματοποίησε σύντομη παρουσίαση του Προγράμματος. Τέλος, ως απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μίλησε για την προσωπική της εμπειρία και η Βικτωρία Πασχαλίδου, πλέον Assistant Manager Learning and Development στην Deloitte.

Ως ημέρα σταθμό και ημέρα συνέχειας στην ιστορία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας χαρακτήρισε ο κ. Κατρανίδης τη σημερινή, καθώς όπως είπε, το Ίδρυμα για ακόμη μια φορά ανταποκρίνεται στις επιθυμίες της κοινωνίας και τις ανάγκες της αγοράς. Όπως τη δεκαετία του 90 ήταν από τα πρώτα ΑΕΙ που δημιούργησε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, έτσι και τώρα έρχεται πρωτοπορώντας να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της αναντιστοιχίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στελεχών, ιδρύοντας το νέο Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό.

«Ζητούμενο σήμερα είναι η αλλαγή παραγωγικού προτύπου και μια μόνιμη σταθερή οικονομική ανάπτυξη», τόνισε, επισημαίνοντας επιπλέον ότι μόνον τα μισά από τα 430 πανεπιστημιακά τμήματα είναι προσανατολισμένα στο παραγωγικό αναπτυξιακό άλμα που σχεδιάζει η χώρα. Έχοντας υπόψη ότι η Πολιτεία στον τομέα της προσαρμογής κινείται αργά, το κενό μπορεί να καλύψει ένα σύγχρονο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο. Αυτή την ιδιότητα την έχει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, γιατί όπως είπε «έχει το κύρος και το δυναμισμό να το κάνει, αφουγκράζεται τις αγωνίες της κοινωνίας των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, αντιλαμβάνεται τους περιορισμούς και τις δυνατότητες οραματίζεται προτάσεις και λύσεις, μπορεί και σχεδιάζει το μέλλον και ξέρει να υλοποιεί στο παρόν».

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου έκλεισε επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η ίδρυση του νέου μεταπτυχιακού δεν έγινε τυχαία. Όπως είπε, «το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας έχει παρουσία στον χώρο των επιχειρήσεων, έχει κουλτούρα αξιολόγησης και συνεχούς βελτίωσης, ευελιξία στη λήψη αποφάσεων και αποτελεσματικότητα διοίκησης, έτσι ώστε μια εταιρία του διαμετρήματος της Deloitte με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης να ενώνει τις δυνάμεις της με το Πανεπιστήμιό μας σε μια συμφωνία αμοιβαίου συμφέροντος και ιδιαίτερης συμβολής στην ελληνική κοινωνία. Ελπίζω ότι η συνεργασία αυτή θα ευοδωθεί και θα διευρυνθεί περαιτέρω βρίσκοντας και άλλους μιμητές».

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδος, σημείωσε σχετικά «Η ίδρυση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε συνεργασία με τον ΠΑΜΑΚ είναι μια κομβική στιγμή για την Deloitte και έρχεται να συμπληρώσει την τεράστια επένδυσή της στο ταλέντο σε όλη την Ελλάδα. Με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας μας συνδέει ένα κοινό όραμα: Να συν-δημιουργήσουμε ένα ανθρώπινο δυναμικό που θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά στην εγχώρια και την παγκόσμια αγορά εργασίας και να προσφέρουμε στους νέους τις δεξιότητες που απαιτούνται. Ακαδημαϊκή κοινότητα και επιχειρηματική πρωτοβουλία ενώνονται για ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα που γίνεται για πρώτη φορά με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε θερμά τις αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας για την εξαιρετική συνεργασία. Μαζί βάζουμε τα θεμέλια για στρατηγικές συνεργασίες που βάζουν μπροστά τους νέους, την πόλη της Θεσσαλονίκης και την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».

Το λόγο έλαβε στη συνέχεια ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Jerrier (Jerry) Ismail, ο οποίος χαιρέτισε θερμά την πρωτοβουλία χαρακτηρίζοντάς την όχι απλώς ως «Win Win», αλλά ως «Win Win Win», αφού όπως τόνισε ωφελημένοι είναι τρεις: Οι απόφοιτοι που θα το παρακολουθήσουν, το ίδιο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά και η Deloitte Ελλάδος. Θύμισε μάλιστα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και στις ΗΠΑ πριν από περίπου 30 χρόνια και είχε αρχίσει να αντιμετωπίζεται επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον. Υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα είναι εκτός όλων των άλλων σημαντικό επειδή δίνει τα απαραίτητα εφόδια όχι μόνον στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά και στον τομέα της ανθρώπινης επικοινωνίας, κάτι που θα συνεχίσει να είναι αναγκαίο όσο και να εξελιχθεί ο τεχνικός κλάδος. Συνεχάρη τέλος τόσο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όσο και την Deloitte Ελλάδος για την πρωτοβουλία και προέτρεψε και άλλους να την ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Καφάτο, Partner, Deloitte Competence Center President: «Από την ίδρυση του Deloitte Competence Center, του πρώτου κέντρου ανάπτυξης καινοτομίας και δεξιοτήτων στις νέες τεχνολογίες στη Θεσσαλονίκη, έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με στόχο την ανάπτυξη του ταλέντου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα μαζί ανακοινώνουμε το πρώτο στην Ελλάδα Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών επανειδίκευσης και ανακατεύθυνσης αποφοίτων διαφόρων σχολών στο αντικείμενο της Ανάπτυξης Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού. Το νέο μεταπτυχιακό του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση της Deloitte, θα συμβάλλει στην αντιστοίχιση δεξιοτήτων αποφοίτων με τις ανάγκες της αγοράς, στη μείωση του κενού ειδικών πληροφορικής στην αγορά εργασίας και στην άμεση επανακατάρτιση και απασχόληση ανέργων. Είμαι βέβαιος ότι ο συνδυασμός του υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με την διεθνή τεχνογνωσία σε τεχνολογίες αιχμής της Deloitte θα εφοδιάσει τους αποφοίτους με τις απαραίτητες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες του μέλλοντος και θα τους δώσει τη δυνατότητα να αριστεύσουν σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον»

Εποπτική παρουσίαση και ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που θα ιδρυθεί από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας έγινε και από τον Αντιπρύτανη Εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητή Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε στις καινοτομίες του Προγράμματος Σπουδών, στα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή και την παρακολούθηση του προγράμματος όσο και στις σημαντικές δυνατότητες αποκατάστασης που διανοίγονται έπειτα από την ολοκλήρωσή του.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προσωπική της εμπειρία της Βικτωρίας Πασχαλίδου, Assistant Manager Learning and Development στην Deloitte και απόφοιτο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η οποία αναφέρθηκε στην πορεία των σπουδών της και πώς τελικά κατέληξε να βρει την σταδιοδρομία την οποία επιθυμούσε μέσα από τη βοήθεια τόσο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας όσο και τις προοπτικές που της έδινε η συνεργασία της με την Deloitte.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων «Ηλίας Ι. Κουσκουβέλης» παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας Ν. Τζόλλας, εκπρόσωποι των Ε.Δ., οι Πρυτανικές Αρχές, μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, Κοσμήτορες, Πρόεδροι Τμημάτων, μέλη ΔΕΠ και πλήθος φοιτητών και φοιτητριών.

  • DELOITTE
  • ·
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·
  • ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
  • ·
  • ΠΑΜΑΚ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση της Καρδίτσας στους «16» του BCL (vid)

All Content

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια: Η photo gallery

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor

All Content - BusinessNews.gr

“Luxury” μέρισμα 7 εκατ. ευρώ από τα attica stores

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

ΣΔΕ: Στην τελική ευθεία για το Cross Media Measurement

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ιστορική πρόκριση στους «16» η Καρδίτσα, 84-75 τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα!

All Content

Παπανικολάου: «Βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό πλέον η Μπάγερν»

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Τα 25 σημαντικότερα έργα και δράσεις του 2025

All Content - BusinessNews.gr

Μικρές επιχειρήσεις με έδρα την ΕΕ - Το νέο πλαίσιο απαλλαγής από ΦΠΑ στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική: Λήγει η προστασία από τους πιστωτές - 15ετές σχέδιο εξυγίανσης

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ideal Holdings: Με ποσοστό άνω του 10% στη γενική συνέλευση ο μέτοχος Κων. Τσουβελεκάκης
Ideal Holdings: Με ποσοστό άνω του 10% στη γενική συνέλευση ο μέτοχος Κων. Τσουβελεκάκης 06/06/2024 - 11:43
Η nvisionist για 4η συνεχή χρονιά στο Τechnology Workshop 2024 της Wind Europe 06/06/2024 - 12:38
Η nvisionist για 4η συνεχή χρονιά στο Τechnology Workshop 2024 της Wind Europe

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ισχυροί άνεμοι κρατούν δεμένα τα πλοία στα περισσότερα λιμάνια
    08/01/2026 - 21:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    08/01/2026 - 20:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέο δυναμικό άνοιγμα του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ - Επενδύει 30 εκατ. δολάρια στη Semafor
    08/01/2026 - 19:29 MEDIA
  • Γαλλία: «Αγροτική πολιορκία» στο Παρίσι για τη Mercosur
    08/01/2026 - 19:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: Θεαματική βελτίωση των θεμελιωδών μεγεθών του πιστωτικού συστήματος
    08/01/2026 - 18:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δένδιας: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε κανένα εφάπαξ στρατιωτικών, παρά μόνο αυξήσεις
    08/01/2026 - 18:30 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Jumbo: Με +7,22% έτρεξαν οι πωλήσεις το 2025 - Πρόταση της διοίκησης για διανομή 0,50 ευρώ ανά μετοχή
    08/01/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Ανάπτυξης: Σύσταση τριών επιτροπών για το καθεστώς «Μεγάλες Επενδύσεις»
    08/01/2026 - 18:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • IBM - NRF Μελέτη: Η AI μετασχηματίζει το Λιανεμπόριο, διαμορφώνοντας τις καταναλωτικές αποφάσεις
    08/01/2026 - 17:52 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή άνοδος 1,87% πάνω από τις 2.200 μονάδες, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    08/01/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μικρές επιχειρήσεις με έδρα την ΕΕ - Το νέο πλαίσιο απαλλαγής από ΦΠΑ στην Ελλάδα
    08/01/2026 - 08:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Theon: Απέκτησε ποσοστό 9,8% της Exosens - Στα 268,7 εκατ. ευρώ το τίμημα
    08/01/2026 - 08:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διεθνής Αθλητική: Λήγει η προστασία από τους πιστωτές - 15ετές σχέδιο εξυγίανσης
    08/01/2026 - 10:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σύσταση επιτροπής για τον πρωτογενή τομέα μετά από απόφαση του Πρωθυπουργού
    08/01/2026 - 12:56 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για νέους ανέργους - Έως 17.500 για ίδρυση επιχείρησης
    08/01/2026 - 09:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός-Βίρτους Μπολόνια: Η photo gallery

08/01/2026 - 19:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση της Καρδίτσας στους «16» του BCL (vid)

08/01/2026 - 19:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

08/01/2026 - 17:03
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η BYD και ο Όμιλος Mediawan ανακοινώνουν μια πρωτοποριακή στρατηγική συνεργασία αφιερωμένη στη δημιουργία

08/01/2026 - 15:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
FleetNews
fleetnews.gr

Το αναβαθμισμένο Audi Q6 e-tron τώρα με νέα τιμή

08/01/2026 - 05:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo