Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 39 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α' τρίμηνο του 2023
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/06/2023 · 10:52

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 39 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α' τρίμηνο του 2023

Αυξημένος κατά 2% ο κύκλος εργασιών της εταιρίας

Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) της τάξης των 39 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για το πρώτο τρίμηνο του 2023, με τα κέρδη προ Φόρων να διαμορφώνονται στα 11 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα Καθαρά Κέρδη διαμορφώθηκαν σε 2,5 εκατ. ευρώ, έναντι 7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Παράλληλα, ο Κύκλος Εργασιών ανήλθε στα 205 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 2%.

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη 1ου τριμήνου 2023:

  • Συνολικός Κύκλος Εργασιών για το 1ο τρίμηνο ’23 €205 εκατ. (εκ των οποίων €91 εκατ. από Συνεχιζόμενες Δραστηριότητες -Σ.Δ.), αυξημένος κατά 2% σε επίπεδο Σ.Δ.. Η σε συνολικό επίπεδο μείωση κατά 7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, οφείλεται στη μη ενσωμάτωση πλέον του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), η πώληση του οποίου ολοκληρώθηκε τον 12ο 2022.
  • Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) για το 1ο τρίμηνο ’23 €39 εκατ. (εκ των οποίων €45 εκατ. από Σ.Δ., αύξηση 42% σε ετήσια βάση), με περιθώριο EBITDA Σ.Δ. στο 49%.
  • Κέρδη προ Φόρων (ΚΠΦ) στο 1ο τρίμηνο 2023 €11 εκατ. (από τα οποία τα €20 εκατ. από Σ.Δ.), έναντι ΚΠΦ €12 εκατ. στο 1ο τρίμηνο 2022 (από τα οποία ζημίες €3 εκατ. από Σ.Δ.).
  • Τα Καθαρά Κέρδη για το 1ο τρίμηνο 2023 διαμορφώθηκαν σε €2,5 εκατ. (€13,2 εκατ. από Σ.Δ.) έναντι €7 εκατ. (ζημίες €7,1 εκατ. από Σ.Δ.) την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
  • Αρνητικός Καθαρός Δανεισμός (καθαρή ρευστότητα) από Σ.Δ: €115 εκατ. στις 31.03.2023 έναντι €132 εκατ. στις 31.12.2022. Τα ταμειακά διαθέσιμα και άμεσα ρευστοποιήσιμα στοιχεία ενεργητικού του Ομίλου (εξαιρουμένου του Μορέα) ανήλθαν σε €394 εκατ. στις 31.03.2023 έναντι €371 εκατ. στο τέλος του 2022.
  • €821 εκατ. τα αναλογούντα ίδια κεφάλαια στους μετόχους της πλειοψηφίας
  • Θετικές Λειτουργικές Ταμειακές Ροές από Σ.Δ. ύψους €53 εκατ. για το 1ο τρίμηνο 2023 έναντι €49 εκατ. κατά το 1ο τρίμηνο 2022.

Επίδοση ανά κλάδο δραστηριότητας

Κατασκευή (Διακοπείσες Δραστηριότητες)

Ο κλάδος της Κατασκευής παρουσίασε κατά το 1ο τρίμηνο 2023 έσοδα €114,3 εκατ. έναντι εσόδων €98,9 εκατ. στο 1ο τρίμηνο 2022, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 15,6%, η οποία προέρχεται κυρίως από τη δραστηριότητα στην Ελλάδα, με τη συνεισφορά των νέων έργων, αλλά και του έργου Centura στη Ρουμανία το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το EBITDA του κλάδου Κατασκευής για το 1ο τρίμηνο 2023 διαμορφώθηκε σε ζημιά €5,4 εκατ. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται κυρίως στην ολοκλήρωση παλαιών ζημιογόνων έργων σε Ελλάδα και Ρουμανία, τα οποία είχαν

αυξημένη αρνητική επίδραση στα αποτελέσματα της περιόδου.

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Το συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της ΑΚΤΩΡ και των θυγατρικών της ανέρχεται σήμερα στα €2,7 δισ. Περιλαμβάνει έργα ύψους €186 εκατ. που υπεγράφησαν μετά την 31.03.2023. Περιλαμβάνονται η κατασκευή οδικού άξονα ΝΔ Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Μεθώνη, και ο αυτοκινητόδρομος ΒΟΑΚ, τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη. Περιλαμβάνονται επίσης έργα ύψους €350 εκατ. για τα οποία αναμένεται υπογραφή συμβάσεων σύντομα. Η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς για έργα με συνολική αξία €14 δισ.

Στις 24.04.2023, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ ενέκρινε την πώληση του συνόλου των μετοχών της ΑΚΤΩΡ στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ.

Παραχωρήσεις

Κατά το 1ο τρίμηνο του 2023 τα έσοδα του κλάδου των Παραχωρήσεων διαμορφώθηκαν σε €64,2 εκατ. έναντι €56,5 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο 2022, παρουσιάζοντας αύξηση 13,5%. Η εν λόγω αύξηση στα έσοδα οφείλεται στην αύξηση της κυκλοφορίας σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους (+13,2%) και κυρίως στην Αττική Οδό (+13,4%), σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Το EBITDA του κλάδου των Παραχωρήσεων κατά το 1ο τρίμηνο του 2023 διαμορφώθηκε σε €41,0 εκατ. έναντι €24,3 εκατ. (€33,3 εκατ. συγκρίσιμο EBITDA) πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 68,5% επηρεαζόμενο από την προαναφερόμενη αύξηση της κυκλοφορίας. Το περιθώριο EBITDA διαμορφώθηκε σε 64% έναντι 43% πέρυσι. Ωστόσο το EBITDA της αντίστοιχης περσινής περιόδου του κλάδου των Παραχωρήσεων είχε επιβαρυνθεί με ποσό ύψους €9 εκατ. λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας "Ελπίς".

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Τον Απρίλιο του 2023, η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ υπέγραψε συμβάσεις ΣΔΙΤ διάρκειας 30 ετών για τα εξής έργα: Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Οδικού Άξονα ΝΔ Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, με το σχήμα ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (60%) - ΙΝΤΡΑΚΑΤ (40%), και Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη, με το σχήμα ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (55%) - ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (20%) -
ΙΝΤΡΑΚΑΤ (25%).

Επιπλέον, στις 8 Μαΐου 2023, η ένωση προσώπων ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (51%) - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ (49%) υπέβαλε Δεσμευτική Προσφορά για το Έργο Μελέτη-Κατασκευή-Χρηματοδότηση-Λειτουργία-Συντήρηση και Εκμετάλλευση του ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο.

Τέλος, στις 17 Μαΐου 2023, η ένωση προσώπων ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (36%) - ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (32%) - ΑΒΑΞ (32%) κατέθεσε Πρότυπη Πρόταση για το Έργο ΑΘΗΝΑ Ι, που περιλαμβάνει επεκτάσεις του οδικού δικτύου της Αττικής προς Λαύριο, Ραφήνα και Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Περιβάλλον

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου Περιβάλλοντος για το 1ο τρίμηνο 2023 ανήλθε σε €24,1 εκατ. έναντι €30,9 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα 2022, μείωση 22%, οφειλόμενη κυρίως σε ολοκλήρωση συμβατικής λειτουργίας μονάδας Osnabruck, στη μείωση των τιμών ανακυκλώσιμων υλικών, στην επιβολή πλαφόν €85/MWh στην τιμή αποζημίωσης ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ που διατίθεται στην spot αγορά (μάλιστα το αντίστοιχο περσινό διάστημα η αντίστοιχη τιμή αποζημίωσης ενέργειας ήταν αυξημένη, ενώ η επιβολή έκτακτης εισφοράς – clawback – εφαρμόστηκε αναδρομικά) και στη μειωμένη κατασκευαστική δραστηριότητα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο ‘22. Τα ανωτέρω, μερικώς αντισταθμίστηκαν από την αύξηση ποσοτήτων και την αύξηση των τιμών αποδοχής απορριμμάτων.

Αντίστοιχα, το EBITDA για το 1ο τρίμηνο 2023 εμφανίζεται μειωμένο κατά 51,6% (Δ -€3,9 εκατ.) και διαμορφώθηκε σε €3,7 εκατ., κυρίως λόγω των υψηλών τιμών διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας στην spot αγορά το Q1’22 και την επιβολή πλαφόν €85/MWh μετά την 01.07.2022 (Δ -€2,5 εκατ.) και της μείωσης των τιμών ανακυκλώσιμων υλικών που μερικώς αντισταθμίστηκε από αύξηση των ποσοτήτων και την αύξηση των τιμών αποδοχής αποβλήτων (net Δ -€0,6 εκατ.).

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων 3MW στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας. Η παραγόμενη ενέργεια θα αξιοποιηθεί με την αρχή του zero feed-in. Η επένδυση πραγματοποιείται από την θυγατρική εταιρεία ΕΔΑΔΥΜ ΜΑΕ, η οποία είναι κατά 100% ιδιοκτησία της.

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η ΗΛΕΚΤΩΡ, μέσω ομάδας οικονομικών φορέων στην οποία συμμετέχει κατά 80%, είναι ο μοναδικός διαγωνιζόμενος για την υλοποίηση της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή Χερσόνησος (Περιφέρεια Κρήτης). Το έργο έχει προϋπολογισμό κατασκευής €21,5 εκατ., και προϋπολογισμό λειτουργίας (3 έτη) €12,4 εκατ., συν δικαίωμα προαίρεσης (3 έτη) €12,4 εκατ.

Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ υπέγραψε σύμβαση για έργο ύψους €3 εκατ., για την κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) και μονάδας κομποστοποίησης στη Μήλο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για έργα συνολικού προϋπολογισμού €89,25 εκατ. συν ΦΠΑ, εκτός από τα προαιρετικά δικαιώματα (μερίδιο της εταιρείας €48,25 εκατ.), ενώ κατακυρώθηκε έργο ύψους €41,6 εκατ., εκτός από τα προαιρετικά δικαιώματα που θα αναληφθούν μέσω κοινοπρακτικού σχήματος με συμμετοχή της εταιρείας 50%. Επιπλέον, η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ υπέβαλε προσφορές για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων στην Κέρκυρα και την Αχαΐα.

Ανάπτυξη Ακινήτων

Ο κλάδος της Ανάπτυξης Ακινήτων εμφάνισε το 1ο τρίμηνο 2023 έσοδα ύψους €2,5 εκατ., έναντι ποσού €2,1 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο 2022, σημειώνοντας αύξηση κατά 19,3%.

Τα κέρδη προ τόκων, αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) του 1ου τριμήνου του 2023 διαμορφώθηκαν σε €1,8 εκατ., έναντι €1,7 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (EBIT) ανήλθαν σε €1,4 εκατ., τα ίδια περίπου με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι (€1,2 εκατ.).

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Η εταιρεία ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝ, ΑΕ, θυγατρική της REDS, ανακοίνωσε την υπογραφή κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους €71,4 εκατ., με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το δάνειο αυτό προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων με πιο ευνοϊκούς όρους και για την εκ νέου χρηματοδότηση των επενδυτικών πλάνων του Ομίλου.

Επίσης, η εταιρεία έχει μισθώσει το 99% του εμπορικού κέντρου "Smart Park" στην περιοχή Γυαλού, Σπάτα Αττικής, με συνολική επιφάνεια περίπου 53.000 τ.μ. Τον Φεβρουάριο του 2023, η REDS αγόρασε επίσης όμορα οικόπεδα στην ίδια περιοχή, με σκοπό την ανάπτυξη συμπληρωματικών δράσεων για την αύξηση της επισκεψιμότητας του πάρκου.

Τέλος, η REDS ολοκλήρωσε συναλλαγές πώλησης ακινήτων στη Ρουμανία και αναμένεται να υλοποιήσει ένα επενδυτικό σχέδιο ύψους €350 εκατ., σε διάφορες περιοχές.

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

All Content

Τα highlights του Τζόσεφ από την προηγούμενη σεζόν (video)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Mε Πάντερ-Σενγκέλια η Μπαρτσελόνα 98-91 τη Βιλερμπάν πριν από τον Ολυμπιακό

All Content

Τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη ο Ερυθρός Αστερας 102-93 στην Μπολόνια

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη
O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη 02/06/2023 - 10:49
ΓΣΕΕ: Είναι καιρός να επιταχυνθεί η μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία 02/06/2023 - 11:46
ΓΣΕΕ: Είναι καιρός να επιταχυνθεί η μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος - Eκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
    23/01/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Ιανουαρίου
    23/01/2026 - 20:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εβδομάδα απωλειών για τις ευρωαγορές - Με πτώση έκλεισαν οι συναλλαγές της Παρασκευής
    23/01/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • HENGAS: Τον Απρίλιο ξεκινά η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Νάουσα
    23/01/2026 - 20:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης από την ΑΑΔΕ: Δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργεί το Δημόσιο
    23/01/2026 - 19:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025
    23/01/2026 - 19:14 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ideal: Από τις 4 Φεβρουαρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου €0,15/μετοχή
    23/01/2026 - 18:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Έξι εβδομάδες κερδών στο ταμπλό – Τράπεζες και οίκοι δίνουν σήμα «αγοράς»
    23/01/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απευθείας σύνδεση Αθήνας και Βομβάης από την IndiGo - H συνεργασία με την Aegean
    23/01/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,49%, στα 245,42 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    23/01/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Logitech: Παρουσιάζει το Logitech for Business Experience Center
    23/01/2026 - 11:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Νέα εξαγορά από την Mασούτης
    23/01/2026 - 10:33 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030
    23/01/2026 - 08:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα
    23/01/2026 - 08:46 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool
    23/01/2026 - 13:12 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επική ανατροπή από το -27 η Παρτιζάν και 104-101 στην παράταση τη Χάποελ στο Μόναχο!

23/01/2026 - 22:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

23/01/2026 - 21:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
FleetNews
fleetnews.gr

Σαλόνι Βρυξελλών: 10 μοντέλα για διαχειριστές στόλων

23/01/2026 - 13:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Alpha Bank – IQonomy: Έως 12,83 ευρώ κοινωνικής αξίας για κάθε 1 ευρώ επένδυσης στον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό

23/01/2026 - 11:29
FleetNews
fleetnews.gr

Η Skoda τρίτη πιο εμπορική μάρκα στην Ευρώπη το 2025

22/01/2026 - 07:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo