Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 39 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α' τρίμηνο του 2023
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/06/2023 · 10:52

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 39 εκατ. ευρώ τα EBITDA το α' τρίμηνο του 2023

Αυξημένος κατά 2% ο κύκλος εργασιών της εταιρίας
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) της τάξης των 39 εκατ. ευρώ εμφάνισε ο όμιλος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για το πρώτο τρίμηνο του 2023, με τα κέρδη προ Φόρων να διαμορφώνονται στα 11 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα Καθαρά Κέρδη διαμορφώθηκαν σε 2,5 εκατ. ευρώ, έναντι 7 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Παράλληλα, ο Κύκλος Εργασιών ανήλθε στα 205 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 2%.

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει τα βασικά οικονομικά μεγέθη 1ου τριμήνου 2023:

  • Συνολικός Κύκλος Εργασιών για το 1ο τρίμηνο ’23 €205 εκατ. (εκ των οποίων €91 εκατ. από Συνεχιζόμενες Δραστηριότητες -Σ.Δ.), αυξημένος κατά 2% σε επίπεδο Σ.Δ.. Η σε συνολικό επίπεδο μείωση κατά 7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, οφείλεται στη μη ενσωμάτωση πλέον του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), η πώληση του οποίου ολοκληρώθηκε τον 12ο 2022.
  • Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) για το 1ο τρίμηνο ’23 €39 εκατ. (εκ των οποίων €45 εκατ. από Σ.Δ., αύξηση 42% σε ετήσια βάση), με περιθώριο EBITDA Σ.Δ. στο 49%.
  • Κέρδη προ Φόρων (ΚΠΦ) στο 1ο τρίμηνο 2023 €11 εκατ. (από τα οποία τα €20 εκατ. από Σ.Δ.), έναντι ΚΠΦ €12 εκατ. στο 1ο τρίμηνο 2022 (από τα οποία ζημίες €3 εκατ. από Σ.Δ.).
  • Τα Καθαρά Κέρδη για το 1ο τρίμηνο 2023 διαμορφώθηκαν σε €2,5 εκατ. (€13,2 εκατ. από Σ.Δ.) έναντι €7 εκατ. (ζημίες €7,1 εκατ. από Σ.Δ.) την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
  • Αρνητικός Καθαρός Δανεισμός (καθαρή ρευστότητα) από Σ.Δ: €115 εκατ. στις 31.03.2023 έναντι €132 εκατ. στις 31.12.2022. Τα ταμειακά διαθέσιμα και άμεσα ρευστοποιήσιμα στοιχεία ενεργητικού του Ομίλου (εξαιρουμένου του Μορέα) ανήλθαν σε €394 εκατ. στις 31.03.2023 έναντι €371 εκατ. στο τέλος του 2022.
  • €821 εκατ. τα αναλογούντα ίδια κεφάλαια στους μετόχους της πλειοψηφίας
  • Θετικές Λειτουργικές Ταμειακές Ροές από Σ.Δ. ύψους €53 εκατ. για το 1ο τρίμηνο 2023 έναντι €49 εκατ. κατά το 1ο τρίμηνο 2022.

Επίδοση ανά κλάδο δραστηριότητας

Κατασκευή (Διακοπείσες Δραστηριότητες)

Ο κλάδος της Κατασκευής παρουσίασε κατά το 1ο τρίμηνο 2023 έσοδα €114,3 εκατ. έναντι εσόδων €98,9 εκατ. στο 1ο τρίμηνο 2022, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 15,6%, η οποία προέρχεται κυρίως από τη δραστηριότητα στην Ελλάδα, με τη συνεισφορά των νέων έργων, αλλά και του έργου Centura στη Ρουμανία το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Το EBITDA του κλάδου Κατασκευής για το 1ο τρίμηνο 2023 διαμορφώθηκε σε ζημιά €5,4 εκατ. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται κυρίως στην ολοκλήρωση παλαιών ζημιογόνων έργων σε Ελλάδα και Ρουμανία, τα οποία είχαν

αυξημένη αρνητική επίδραση στα αποτελέσματα της περιόδου.

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Το συνολικό ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργων της ΑΚΤΩΡ και των θυγατρικών της ανέρχεται σήμερα στα €2,7 δισ. Περιλαμβάνει έργα ύψους €186 εκατ. που υπεγράφησαν μετά την 31.03.2023. Περιλαμβάνονται η κατασκευή οδικού άξονα ΝΔ Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Μεθώνη, και ο αυτοκινητόδρομος ΒΟΑΚ, τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη. Περιλαμβάνονται επίσης έργα ύψους €350 εκατ. για τα οποία αναμένεται υπογραφή συμβάσεων σύντομα. Η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς για έργα με συνολική αξία €14 δισ.

Στις 24.04.2023, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΑΕ ενέκρινε την πώληση του συνόλου των μετοχών της ΑΚΤΩΡ στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ.

Παραχωρήσεις

Κατά το 1ο τρίμηνο του 2023 τα έσοδα του κλάδου των Παραχωρήσεων διαμορφώθηκαν σε €64,2 εκατ. έναντι €56,5 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο 2022, παρουσιάζοντας αύξηση 13,5%. Η εν λόγω αύξηση στα έσοδα οφείλεται στην αύξηση της κυκλοφορίας σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους (+13,2%) και κυρίως στην Αττική Οδό (+13,4%), σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Το EBITDA του κλάδου των Παραχωρήσεων κατά το 1ο τρίμηνο του 2023 διαμορφώθηκε σε €41,0 εκατ. έναντι €24,3 εκατ. (€33,3 εκατ. συγκρίσιμο EBITDA) πέρυσι, σημειώνοντας αύξηση 68,5% επηρεαζόμενο από την προαναφερόμενη αύξηση της κυκλοφορίας. Το περιθώριο EBITDA διαμορφώθηκε σε 64% έναντι 43% πέρυσι. Ωστόσο το EBITDA της αντίστοιχης περσινής περιόδου του κλάδου των Παραχωρήσεων είχε επιβαρυνθεί με ποσό ύψους €9 εκατ. λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας "Ελπίς".

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Τον Απρίλιο του 2023, η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ υπέγραψε συμβάσεις ΣΔΙΤ διάρκειας 30 ετών για τα εξής έργα: Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Οδικού Άξονα ΝΔ Πελοποννήσου, τμήμα Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη, με το σχήμα ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (60%) - ΙΝΤΡΑΚΑΤ (40%), και Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Συντήρηση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, τμήμα Χερσόνησος-Νεάπολη, με το σχήμα ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (55%) - ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (20%) -
ΙΝΤΡΑΚΑΤ (25%).

Επιπλέον, στις 8 Μαΐου 2023, η ένωση προσώπων ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (51%) - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ (49%) υπέβαλε Δεσμευτική Προσφορά για το Έργο Μελέτη-Κατασκευή-Χρηματοδότηση-Λειτουργία-Συντήρηση και Εκμετάλλευση του ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά-Ηράκλειο.

Τέλος, στις 17 Μαΐου 2023, η ένωση προσώπων ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ (36%) - ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ (32%) - ΑΒΑΞ (32%) κατέθεσε Πρότυπη Πρόταση για το Έργο ΑΘΗΝΑ Ι, που περιλαμβάνει επεκτάσεις του οδικού δικτύου της Αττικής προς Λαύριο, Ραφήνα και Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Περιβάλλον

Ο κύκλος εργασιών του κλάδου Περιβάλλοντος για το 1ο τρίμηνο 2023 ανήλθε σε €24,1 εκατ. έναντι €30,9 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα 2022, μείωση 22%, οφειλόμενη κυρίως σε ολοκλήρωση συμβατικής λειτουργίας μονάδας Osnabruck, στη μείωση των τιμών ανακυκλώσιμων υλικών, στην επιβολή πλαφόν €85/MWh στην τιμή αποζημίωσης ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ που διατίθεται στην spot αγορά (μάλιστα το αντίστοιχο περσινό διάστημα η αντίστοιχη τιμή αποζημίωσης ενέργειας ήταν αυξημένη, ενώ η επιβολή έκτακτης εισφοράς – clawback – εφαρμόστηκε αναδρομικά) και στη μειωμένη κατασκευαστική δραστηριότητα σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο ‘22. Τα ανωτέρω, μερικώς αντισταθμίστηκαν από την αύξηση ποσοτήτων και την αύξηση των τιμών αποδοχής απορριμμάτων.

Αντίστοιχα, το EBITDA για το 1ο τρίμηνο 2023 εμφανίζεται μειωμένο κατά 51,6% (Δ -€3,9 εκατ.) και διαμορφώθηκε σε €3,7 εκατ., κυρίως λόγω των υψηλών τιμών διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας στην spot αγορά το Q1’22 και την επιβολή πλαφόν €85/MWh μετά την 01.07.2022 (Δ -€2,5 εκατ.) και της μείωσης των τιμών ανακυκλώσιμων υλικών που μερικώς αντισταθμίστηκε από αύξηση των ποσοτήτων και την αύξηση των τιμών αποδοχής αποβλήτων (net Δ -€0,6 εκατ.).

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων 3MW στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας. Η παραγόμενη ενέργεια θα αξιοποιηθεί με την αρχή του zero feed-in. Η επένδυση πραγματοποιείται από την θυγατρική εταιρεία ΕΔΑΔΥΜ ΜΑΕ, η οποία είναι κατά 100% ιδιοκτησία της.

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η ΗΛΕΚΤΩΡ, μέσω ομάδας οικονομικών φορέων στην οποία συμμετέχει κατά 80%, είναι ο μοναδικός διαγωνιζόμενος για την υλοποίηση της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή Χερσόνησος (Περιφέρεια Κρήτης). Το έργο έχει προϋπολογισμό κατασκευής €21,5 εκατ., και προϋπολογισμό λειτουργίας (3 έτη) €12,4 εκατ., συν δικαίωμα προαίρεσης (3 έτη) €12,4 εκατ.

Η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ υπέγραψε σύμβαση για έργο ύψους €3 εκατ., για την κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ) και μονάδας κομποστοποίησης στη Μήλο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για έργα συνολικού προϋπολογισμού €89,25 εκατ. συν ΦΠΑ, εκτός από τα προαιρετικά δικαιώματα (μερίδιο της εταιρείας €48,25 εκατ.), ενώ κατακυρώθηκε έργο ύψους €41,6 εκατ., εκτός από τα προαιρετικά δικαιώματα που θα αναληφθούν μέσω κοινοπρακτικού σχήματος με συμμετοχή της εταιρείας 50%. Επιπλέον, η ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ υπέβαλε προσφορές για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων στην Κέρκυρα και την Αχαΐα.

Ανάπτυξη Ακινήτων

Ο κλάδος της Ανάπτυξης Ακινήτων εμφάνισε το 1ο τρίμηνο 2023 έσοδα ύψους €2,5 εκατ., έναντι ποσού €2,1 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο 2022, σημειώνοντας αύξηση κατά 19,3%.

Τα κέρδη προ τόκων, αποσβέσεων και φόρων (EBITDA) του 1ου τριμήνου του 2023 διαμορφώθηκαν σε €1,8 εκατ., έναντι €1,7 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και τα αποτελέσματα εκμετάλλευσης (EBIT) ανήλθαν σε €1,4 εκατ., τα ίδια περίπου με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι (€1,2 εκατ.).

Γεγονότα μετά την 31.03.2023 – Εξελίξεις / Προοπτικές

Η εταιρεία ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝ, ΑΕ, θυγατρική της REDS, ανακοίνωσε την υπογραφή κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους €71,4 εκατ., με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το δάνειο αυτό προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων με πιο ευνοϊκούς όρους και για την εκ νέου χρηματοδότηση των επενδυτικών πλάνων του Ομίλου.

Επίσης, η εταιρεία έχει μισθώσει το 99% του εμπορικού κέντρου "Smart Park" στην περιοχή Γυαλού, Σπάτα Αττικής, με συνολική επιφάνεια περίπου 53.000 τ.μ. Τον Φεβρουάριο του 2023, η REDS αγόρασε επίσης όμορα οικόπεδα στην ίδια περιοχή, με σκοπό την ανάπτυξη συμπληρωματικών δράσεων για την αύξηση της επισκεψιμότητας του πάρκου.

Τέλος, η REDS ολοκλήρωσε συναλλαγές πώλησης ακινήτων στη Ρουμανία και αναμένεται να υλοποιήσει ένα επενδυτικό σχέδιο ύψους €350 εκατ., σε διάφορες περιοχές.

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τα highlights από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές (vid)

All Content

Μπαρτζώκας: «Οι 23 ασίστ και τα 21 επιθετικά ριμπάουντ αποδεικνύουν τι έγινε στο παιχνίδι»

All Content - BusinessNews.gr

Β. Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της CMF στο Χρηματιστήριο Αθηνών

All Content - BusinessNews.gr

Lidl Ελλάς & Lidl Κύπρου: Ο Γεώργιος Τοκατλής αναλαμβάνει CEO

All Content - BusinessNews.gr

The Mart: Τζίρος 450 εκατ. ευρώ, επενδύσεις 25 εκατ. φέτος και νέο κέντρο διανομής στον Ταύρο

All Content

McCann Greece: Στη 2η θέση παγκοσμίως στην κατάταξη Experience Agency των Cannes Lions 2026

All Content

Retail Business Awards 2026: Το Retail είναι παντού

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Με Μοντέρο και άμυνα ο Ολυμπιακός, 89-66 την Εφές στη Sunel Arena

All Content

Νίκη για την Μπεσίκτας στη Βιτόρια, 92-84 την Μπασκόνια

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΑΚΤΩΡ: Ξεκινά κάλυψη η Ambrosia Capital, η τιμή-στόχος

All Content - BusinessNews.gr

Κομισιόν: Έγκριση της ενεργειακής ρήτρας διαφυγής για την Ελλάδα – Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ έως το 2028

All Content - BusinessNews.gr

Συμφωνία ΕΕ – Κίνας για μείωση κατά 50% των εξαγωγών υβριδικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

CSRΝews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

CSRΝews.gr

Αίθουσα «Στέφανος Μάνος» η κεντρική αίθουσα του ΥΠΕΝ- Δηλώσεις Κυρ. Μητσοτάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη
O CapsuleT και το ΞΕΕ στήριξαν την διεξαγωγή του EBAN Annual Congress 2023 στη Θεσσαλονίκη 02/06/2023 - 10:49
ΓΣΕΕ: Είναι καιρός να επιταχυνθεί η μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία 02/06/2023 - 11:46
ΓΣΕΕ: Είναι καιρός να επιταχυνθεί η μετάβαση σε μία κυκλική οικονομία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ενεργειακή στροφή Τραμπ προς τη Μόσχα: Η Ρωσία θα ρίξει στην αγορά 3 εκατ. τόνους ντίζελ τις επόμενες εβδομάδες
    09/10/2026 - 22:28 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος
    09/10/2026 - 21:01 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με άνοδο το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    09/10/2026 - 20:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Ως εδώ - Η Ευρώπη χάνει στρατηγικές πρώτες ύλες»: Μυτιληναίος κατά Κομισιόν για το αλουμίνιο
    09/10/2026 - 20:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ενεργειακή ανάσα για την Ευρώπη: Η Σαουδική Αραβία αποκαθιστά τις παραδόσεις πετρελαίου
    09/10/2026 - 19:42 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΕΕ: Στο τραπέζι έκτακτος φόρος στα υπερκέρδη των ενεργειακών εταιρειών – Οι έξι χώρες που πιέζουν
    09/10/2026 - 19:17 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία πτώση 2,93% και νέος γύρος θετικών εκθέσεων για τις ελληνικές τράπεζες
    09/10/2026 - 18:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Tο Συμβούλιο ECOFIN συμφώνησε για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών
    09/10/2026 - 18:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συμφωνία ΕΕ – Κίνας για μείωση κατά 50% των εξαγωγών υβριδικών αυτοκινήτων στην ευρωπαϊκή αγορά
    09/10/2026 - 18:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου
    09/10/2026 - 17:54 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Acer: Πώς θέλει να διπλασιάσει το μερίδιο αγοράς της στην Ελλάδα και να φτάσει σε τζίρο 10 εκατ. ευρώ
    09/10/2026 - 07:27 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • CUBOX: Tο «container» ως νέα κατηγορία στην μικρή λιανική
    09/10/2026 - 08:00 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Β. Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της CMF στο Χρηματιστήριο Αθηνών
    09/10/2026 - 12:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • The Mart: Τζίρος 450 εκατ. ευρώ, επενδύσεις 25 εκατ. φέτος και νέο κέντρο διανομής στον Ταύρο
    09/10/2026 - 12:54 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Κόκκινα δάνεια: Νέοι κανόνες για servicers και οφειλέτες – Οι νέες ρυθμίσεις και οι δικλίδες προστασίας
    09/10/2026 - 08:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights από την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές (vid)

09/10/2026 - 20:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Νίκη για την Μπεσίκτας στη Βιτόρια, 92-84 την Μπασκόνια

09/10/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 6η Ετήσια Συνάντηση Lean In Network Greece-Athens στις 11 Οκτωβρίου

09/10/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ELABET Ονομαστικός Χορηγός της ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τη φετινή αγωνιστική σεζόν

09/10/2026 - 14:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μήνυμα του ΕΟΠΑΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Πρόληψη και φροντίδα για όλους

09/10/2026 - 13:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Σαρωνικού με το ΕΛΚΕΘΕ

09/10/2026 - 13:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo