Τρίτη, 12 Μαΐου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ιατρικό Πάρκο Αθηνών: Eπένδυση 150 εκατ. ευρώ στα Μεσόγεια
Λιλή Καρακώστα Γράφει η Λιλή Καρακώστα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
24/04/2023 · 10:08

Ιατρικό Πάρκο Αθηνών: Eπένδυση 150 εκατ. ευρώ στα Μεσόγεια

Μετά από δεκαετίες αναμονής, ξεμπλοκάρει επένδυση ύψους 150 εκατ. ευρώ στα Μεσόγεια, όπου o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σχεδιάζει τη δημιουργία ενός νέου ιατρικού πάρκου με δυναμικότητα 420 νοσοκομειακών κλινών, το οποίο θα δημιουργήσει 5.500 θέσεις εργασίας.

Χρειάστηκαν μόνο μερικές… δεκαετίες για να ξεμπλοκάρει μία ακόμη μεγάλη επένδυση που θα αλλάξει το τοπίο στα Μεσόγεια και θα δημιουργήσει ένα πρότυπο ιατρικό πάρκο παρόμοιο με αυτά που συχνά συναντάμε στο εξωτερικό. Ο λόγος για το νέο Ιατρικό Πάρκο Αθηνών, που θα δημιουργηθεί στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα σε μια πελώρια έκταση στην Παιανία, δημιουργώντας έναν σύγχρονο πόλο ανάπτυξης υπηρεσιών υγείας.

Η επένδυση που θα είχε ολοκληρωθεί το 2003…

Από το μακρινό 2001 έως το 2023 μπορεί τα χρόνια να είναι πολλά, αλλά φαίνεται πως στο εγχώριο επιχειρείν οι δεκαετίες που περνούν χωρίς καμία απολύτως πρόοδο σε διάφορα θέματα είναι κάτι συνηθισμένο. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την επένδυση που από το 2001 οραματιζόταν ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, επιθυμώντας στις εγκαταστάσεις του εν λόγω πάρκου να ιδρύσει και την πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα, εφόσον το επέτρεπε το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας.

Μάλιστα, από το 2001, ο όμιλος είχε προχωρήσει στην πλήρη απόκτηση της Eurosite, εξαγοράζοντας το 50% από την Interamerican, με την οποία έως τότε είχε συνάψει συμφωνητικό για την από κοινού δημιουργία του πάρκου. Με την πεποίθηση ωστόσο πως η επένδυση θα προχωρούσε, ο όμιλος εξαγόρασε τη Eurosite με σκοπό να ολοκληρωθεί το πάρκο το… 2003.

Γκάζι μόλις… δύο δεκαετίες μετά

Ακριβώς 20 χρόνια μετά και με την επένδυση να έχει μείνει στα χαρτιά αλλά με το όραμα να μην έχει σβήσει, δημοσιεύθηκαν τον Ιανουάριο του 2023 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προς δημόσια διαβούλευση 30 ημερών το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΕΠΣ) για την επένδυση στην περιοχή και η αντίστοιχη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ).

Για την εν λόγω περιοχή έχει ληφθεί ήδη απόφαση προέγκρισης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου από το ΚΕΣΥΠΟΘΑ για τη δημιουργία του Ιατρικού Πάρκου Αθηνών, ενώ σε σχέση με το μέγεθος των προς ανάπτυξη έργων, καθορίζεται ένας μέσος συντελεστής δόμησης (Σ.Δ.) = 0,45 για τη συνολική έκταση του ακινήτου.

Στην αρχική μελέτη προβλέπονταν η κατασκευή γενικής νοσηλευτικής μονάδας, μονάδας θεραπείας και αποκατάστασης, κέντρου φυσικής υγιεινής και ανανέωσης, παιδιατρική μονάδα, αμφιθέατρο, καταστήματα, χώροι εστίασης, ενεργειακό κέντρο εξοικονόμησης ενέργειας, συγκρότημα ρομποτικής χειρουργικής κ.ά., ενώ στο νέο Ιατρικό Πάρκο Αθηνών, όπως θα ονομαστεί, θα φιλοξενηθούν σε έκταση 83 στρεμμάτων 420 νοσοκομειακές κλίνες.

Πού βρίσκεται και τι θα περιλαμβάνει η επένδυση

Η αχανής έκταση των δεκάδων στρεμμάτων εντός Αττικής στα Μεσόγεια αποτελείται από 7 όμορα και συνεχόμενα γεωτεμάχια συνολικής έκτασης 82,53 στρεμμάτων εντός των ορίων του Δήμου Παιανίας, στο βόρειο όριό του και σε επαφή με το Δήμο Παλλήνης.

Βρίσκεται στα όρια των Δήμων Παλλήνης και Παιανίας, σε άμεση γειτνίαση με το Ελληνο-Αμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Πιο συγκεκριμένα, περικλείεται από την Λεωφόρο Παλαιοπαναγιάς στα βορειοδυτικά, την Αττική Οδό και την Οδό Αγίας Μαρίνας στα ανατολικά και την Οδό Αμαλίας στα νοτιοδυτικά και ανήκει στην Δημοτική Ενότητα Παιανίας του Δήμου Παιανίας.

Το άθροισμα επιφανειών της επένδυσης υπολογίζεται σε 40.040 τ.μ., ενώ μαζί με τμήματα βιολογικού καθαρισμού (1.300 τ.μ.), το Κέντρο Κλινικών Μελετών Centre of Excellence (1.900 τ.μ.), τις 500 θέσεις parking και τους άλλους χώρους, το σύνολο φτάνει σε άνω των 50.000 τ.μ. Προβλέπεται, σύμφωνα με τη μελέτη, προσωπικό (μόνιμο προσωπικό, σύμφωνα με τον 517/91) 2.046 ατόμων, ενώ με συνεργαζόμενους γιατρούς (3.500) θα φτάνει τα 5.546 άτομα, δημιουργώντας χιλιάδες μόνιμες θέσεις εργασίας σε μια μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτη περιοχή.

Στόχος της Eurosite είναι η έκταση να λειτουργήσει ως υποδοχέας μιας επένδυσης υπερτοπικής κλίμακας και στρατηγικής σημασίας, στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας. Καθώς βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τον Διεθνή Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, σκοπεύει να καταστήσει την Ανατολική Αττική έναν πόλο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, με εξειδίκευση στον ιατρικό τουρισμό και αντίστοιχα διεθνή ακτινοβολία.

Γιατί αντιδρά το Ελληνο-Αμερικανικό Κολλέγιο στην επένδυση;

Η επένδυση των 150 εκατ. ευρώ που μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης μετά από 20 χρόνια αναμονής, φαίνεται πως θα αναγκαστεί να υπερπηδήσει ένα ακόμη εμπόδιο. Ο λόγος για την έντονη αντίδραση του δημοτικού σχολείου του Ελληνο-Αμερικανικού Κολλεγίου στην Κάντζα, που γειτνιάζει με το νέο Ιατρικό Πάρκο και αντιδρά στην προοπτική δημιουργίας τόσο της Μονάδας Επεξεργασίας Νοσοκομειακών Αποβλήτων όσο και του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών, οι εγκαταστάσεις των οποίων προβλέπονται εντός του νέου Ιατρικού Πάρκου.

Σε επιστολή που έστειλαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος αναφέρεται πως στο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο και τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έχουν συμπεριληφθεί και άσχετες προς την «περίθαλψη» δραστηριότητες στο νέο Ιατρικό Πάρκο, όπως το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ) και οστών καθώς και το Κέντρο Λειτουργίας Κεντρικής Αποστείρωσης για τη θερμική επεξεργασία ιατρικών αποβλήτων.

Οι γονείς αναφέρουν πως στο σχολείο βρίσκονται καθημερινά περισσότεροι από 2.000 μαθητές και ανησυχούν για τις ψυχολογικές και πιθανές άλλες επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών τους. Οι Σύλλογοι Γονέων τονίζουν πως είναι αδιανόητο να συσσωρεύονται επικίνδυνα απόβλητα πλησίον του σχολείου, ενώ παράλληλα τονίζουν πως είναι γνωστό ότι από τα αποτεφρωτήρια νεκρών δύναται να εκπέμπονται ουσίες όπως σκόνη, μονοξείδιο του άνθρακα και άλλες επικίνδυνες για την υγεία ουσίες.

Με την επιστολή τους στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, οι γονείς ζητούν αφενός να απορριφθεί η διαδικασία εγκατάστασης Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών και αφετέρου να μη γίνει καμία διαχείριση αποστείρωσης νοσοκομειακών αποβλήτων επικινδύνων και μη. Τέλος, σημειώνουν πως θα πρέπει να επανεξεταστούν το μέγεθος και ο όγκος των εγκαταστάσεων, ώστε να μη βλάπτονται οι λειτουργίες του σχολείου και να μην επιβαρύνονται οι κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής, καθώς όπως τονίζουν, τους δρόμους πέριξ του σχολείου θα πλημμυρίζουν καθημερινά αυτοκίνητα ασθενών, γιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και ασθενοφόρα.

Θετική γνωμοδότηση του Δήμου Παιανίας για την επένδυση

Από την πλευρά του, ο Δήμος Παιανίας, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ισίδωρου Μάδη, λαμβάνοντας υπόψη τις επιστολές διαμαρτυρίας των συλλόγων γονέων του Ελληνο-Αμερικανικού Κολλεγίου, πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την τεχνική του υπηρεσία, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαου, αναζητώντας απαντήσεις στις ανησυχίες των γονέων. Μετά τη συνάντηση και αφού ο δήμος έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις πως δεν αναμένονται δυσμενείς περιβαλλοντικές μεταβολές στρατηγικού χαρακτήρα σε κανέναν τομέα περιβάλλοντος και πως θα γίνουν οι απαιτούμενες υποδομές/επενδύσεις τόσο για τη διαχείριση αποβλήτων (αποχετευτικό σύστημα) όσο και την κυκλοφοριακή σύνδεση και διαμόρφωση των οδών όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία σε κατασκευές/επενδύσεις σε εκτός σχεδίου περιοχές, γνωμοδότησε θετικά επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) για το «Ιατρικό Πάρκο Αθηνών».

  • ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: Εμπιστεύομαι τους διαιτητές!

All Content

Ναν: «Προετοιμάζομαι όλη την καριέρα μου για τέτοια παιχνίδια»

All Content - BusinessNews.gr

Ξυνό Νερό Φλώρινας: Βγαίνει για πρώτη φορά στο εξωτερικό - Το νέο εργοστάσιο και ο τζίρος των 10 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Τι πουλάει η Swatch Group στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Διεθνής Αθλητική (Admiral): Ψάχνει απαντήσεις στην εστίαση

All Content

Προκηρύχθηκε επίσημα το spec του ΕΟΠΥΥ

All Content

Ο Γιώργος Γαρεφαλάκης στο Publicis Groupe Greece

FleetNews

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

FleetNews

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

FleetNews

BMW i Ventures: Κονδύλιο 300 εκατ. δολαρίων για νεοφυείς ΑΙ επιχειρήσεις

All Content

Βαλένθια: Με προστατευτική μάσκα στην προπόνηση ο Μπράξτον Κι (vid)

All Content

Γιαννακόπουλος: "Βαλένθια ερχόμαστε" -MARCA: "Δεν του επιτρέπεται η είσοδος"

All Content - BusinessNews.gr

Optima Bank: Στα 47,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Σαρωτικές διασταυρώσεις με το ΜΙΔΑ σε επιδόματα, ενοίκια και αγροτικές ενισχύσεις

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική υπεροχή του Luxury Real Estate της Αττικής στη Μεσόγειο

FleetNews

Η BYD στην κορυφή της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

FleetNews

Νέο Opel Corsa GSE: Στην… πρίζα με 281 HP

CSRΝews.gr

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

CSRΝews.gr

efood Love Delivered: Ένα τρίμηνο δράσεων για την κοινωνία και το περιβάλλον

CSRΝews.gr

Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ & Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Συνεργασία για την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Fedex Express: Φτάνει πλέον σε μία ημέρα, από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα
Fedex Express: Φτάνει πλέον σε μία ημέρα, από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα 24/04/2023 - 10:08
MIG HOLDINGS: Το ΔΣ ενέκρινε την ανταλλαγή με Strix για τις μετοχές της Attica Group 24/04/2023 - 11:00
MIG HOLDINGS: Το ΔΣ ενέκρινε την ανταλλαγή με Strix για τις μετοχές της Attica Group

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Στο 3,8% ο πληθωρισμός, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023
    12/05/2026 - 16:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει 1,7 εκατ. κατοίκους έως το 2060
    12/05/2026 - 16:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ισραηλινή σεξουαλική βία κατά των παλαιστινίων κρατουμένων είναι γενικευμένη, καταγγέλουν οι NYT
    12/05/2026 - 15:59 ΚΟΣΜΟΣ
  • Γερμανία: Οι υψηλές τιμές και η αβεβαιότητα στρέφουν τους Γερμανούς στον εσωτερικό τουρισμό
    12/05/2026 - 15:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κλείνει το πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Η ανακοίνωση της εταιρείας
    12/05/2026 - 15:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Πρόστιμο 150.000 ευρώ στην PCRAMA Μονοπρόσωπη ΙΚΕ
    12/05/2026 - 15:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρετανία: Θα αποχωρήσει ο Κιρ Στάρμερ; Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
    12/05/2026 - 15:39 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Greka Icons διακρίθηκε στα Greek Export Awards 2026 με τρεις σημαντικές βραβεύσεις
    12/05/2026 - 15:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurovision: Ξεκινά σήμερα σε τεταμένο κλίμα στη Βιέννη λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
    12/05/2026 - 15:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.260,55 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 1,51%
    12/05/2026 - 15:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου - Ολες οι ημερομηνίες
    11/05/2026 - 21:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσκόπηση ALCO: Χάνει μια μονάδα η ΝΔ, στο 22,8% - Στο 12,2 καταγράφεται το ΠΑΣΟΚ
    11/05/2026 - 20:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • CrediaBank: Εξαγοράζει το 70% της Παντελάκης Χρηματιστηριακή έναντι 8,75 εκατ. ευρώ
    11/05/2026 - 17:59 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΗΠΑ: Δύο στους τρεις Αμερικανούς λένε ότι ο Τραμπ δεν έχει εξηγήσει στον λαό γιατί γίνεται πόλεμος στο Ιράν
    11/05/2026 - 22:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οδυσσέας Αθανασίου (CEO Lamda) Πάνω από 3.000 κάτοικοι στο Ελληνικό μέχρι το 2028
    11/05/2026 - 17:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Τα Ermis Awards διοργανώνουν το 2o ADathon

12/05/2026 - 13:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπουντούρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, πάνω από όλους»

12/05/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρτίνεθ: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός, ο παράγοντας έδρα δεν είναι τόσο σημαντικός»

12/05/2026 - 12:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στον ΑΝΤ1 οι τελικοί του UEFA Europa League και Conference League

12/05/2026 - 12:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών

12/05/2026 - 12:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

efood Love Delivered: Ένα τρίμηνο δράσεων για την κοινωνία και το περιβάλλον

12/05/2026 - 11:44
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Η θέση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό χάρτη αστικής κινητικότητας

11/05/2026 - 05:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες ειδικές – premium εκδόσεις Citroën C4 – Από 22.900€

11/05/2026 - 05:10
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Influencers Awards 2026”

08/05/2026 - 16:50
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“AMOH, a Luxury Collection Resort, Rhodes”

08/05/2026 - 16:41
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo