Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Εμφιαλωμένα νερά: Επενδύσεις και εξαγορές αλλάζουν το τοπίο – Αρωγός η εκτίναξη τουρισμού και Horeca
Μαρία Μπακοπούλου Γράφει η Μαρία Μπακοπούλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
23/08/2022 · 21:36

Εμφιαλωμένα νερά: Επενδύσεις και εξαγορές αλλάζουν το τοπίο – Αρωγός η εκτίναξη τουρισμού και Horeca

Στην ελληνική αγορά εμφιαλωμένου νερού δραστηριοποιούνται πάνω από 70 μεγάλες και μικρότερες εταιρείες.

Ξεδιψά το χειμώνα, αλλά ξεδιψά ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι το εμφιαλωμένο νερό, με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο να προχωρούν τους προηγούμενους μήνες σε σημαντικές επενδύσεις, συνέργειες, αλλά και εξαγορές, προκειμένου να τονώσουν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Συνολικά στην ελληνική αγορά εμφιαλωμένου νερού δραστηριοποιούνται πάνω από 70 μεγάλες και μικρότερες εταιρείες. Από αυτές, οι περισσότερες δραστηριοποιούνται τόσο στη λιανική, όσο και στη Horeca, η οποία με το άνοιγμά της μετά την πανδημία και την άνοδο του τουρισμού καταφέρνει να αποσπάσει εκ νέου μεγάλο κομμάτι της πίτας των κερδών.

Η γκάμα των εταιρειών είναι μακρά και πιάνει όλες τις περιοχές της Ελλάδος: ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (Ζαγόρι), ΒΙΚΟΣ, ΑΗΒ Group (Θεόνη), Nestle Hellas (ΚΟΡΠΗ), Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. (Διός, Σέλι), Δίρφυς, Coca Cola 3E (Αύρα), Ζαρός, Σαμαριά, Σουρωτή είναι μόνο κάποιες από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται τις τελευταίες δεκαετίες στο χώρο, σε μια αγορά που υπολογίζεται, την τρέχουσα χρονιά, κοντά στα 430 εκατ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο, το 2022 αναδείχθηκε μία από τις πιο ‘’καρποφόρες’’ χρονιές σε ό,τι αφορά την κινητικότητα στις εταιρείες και τις επενδύσεις.

Nestle Hellas - Koρπή: Επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ μέχρι το 2025

Κινητικότητα υπάρχει το δεύτερο εξάμηνο του 2022 σε σχέση με το brand του εμφιαλωμένου νερού Κορπή της Nestle Hellas, καθώς, κατά πληροφορίες του BusinessNews.gr, δρομολογούνται επενδύσεις στη μονάδα παραγωγής, ενώ μέσα στα άμεσα σχέδια είναι και νέα γεώτρηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση στο εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΚΟΡΠΗ στο Μοναστηράκι Βόνιτσας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, τόσο οι επενδύσεις όσο και η γεώτρηση που σχεδιάζεται θα συντελέσουν σε διπλασιασμό της παραγωγικής δυναμικότητας της μονάδας εμφιάλωσης νερού.

Πιο αναλυτικά, οι επενδύσεις στη μονάδα παραγωγής αναμένεται να αγγίξουν τα 5 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθούν το 2025 ενώ η διαδικασία της γεώτρησης άντλησης νερού αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023.

Αναγέννηση του πρώην εργοστασίου της Pepsico - Κυκλοφόρησε το Eonio νερό Λουτρακίου

Στις αρχές του καλοκαιριού, εξάλλου, άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά το eonio νερό Λουτρακίου, το οποίο εμφιαλώνεται στο πρώην εργοστάσιο της Pepsico στην περιοχή. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο άνοιξε ξανά τις πύλες του τον περασμένο Μάρτιο, μετά από εννέα χρόνια εγκατάλειψης, με νέο business plan από την εταιρεία N.U.Aqua.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το εργοστάσιο παράγει καταρχήν εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου, ενώ στα άμεσα σχέδια της N.U. Aqua, είναι και η παραγωγή, σε δεύτερο χρόνο, του αναψυκτικού Pepsi.

Kατά όσα εχουν γίνει ακόμα γνωστά, η πηγή που βρίσκεται εντός του εργοστασίου και ανήκει στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα εξακολουθήσει να ανήκει στον δήμο, ενώ η PepsiCo Hellas θα αναλάβει τη διανομή του νερού, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι η είδηση για την επανέναρξη λειτουργίας του εργοστασίου έχει, ήδη, γίνει γνωστή από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Υπουργείο Ανάπτυξης, όταν δημοσιοποιήθηκε η αγορά του εργοστασίου από το fund N.U. Aqua, επικεφαλής του οποίου είναι ο Δημήτρης Μπαμπάκος.
Το εργοστάσιο δεν άλλαξε χρήση και αποτελεί πλέον μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού, ενώ βάσει της συμφωνίας, η PepsiCo Hellas, μέσα από το εμπορικό της δίκτυο, διανέμει, ήδη, το προϊόν με αιχμή του δόρατος τόσο την διάθεση στη λιανική αγορά, όσο και στην αγορά Ho.Re.Ca.

Βίκος Α.Ε: Έτοιμη το φθινόπωρο η νέα γραμμή παραγωγής στο Καλπάκι

Παράλληλα, με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr η ανέγερση της νέας μονάδας παραγωγής και εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών της εταιρείας στο Καλπάκι του Δήμου Πωγωνίου, η οποία θα περιλαμβάνει δύο γραμμές παραγωγής (γυαλί και can) της γερμανικής εταιρείας KRONES.

Κατά όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγους μήνες, πρόκειται για μία αναπτυξιακή επένδυση ύψους 22 εκατ. ευρώ η οποία αναμένεται να ενισχύσει το επιχειρηματικό αποτύπωμα, αλλά και την παραγωγική δυναμικότητα της Βίκος.
Η νέα εγκατάσταση έρχεται μετά την ολοκλήρωση ενός επίσης μεγάλου επενδυτικού πλάνου, ύψους 25 εκατ. ευρώ, την τελευταία πενταετία και αποτελεί συνέχεια της μεθοδικής στρατηγικής εξέλιξης και ανάπτυξης που ακολουθεί με συνέπεια η εταιρεία.

Η καινούργια μονάδα έχει τη δυνατότητα να παράγει 42.000 αλουμινένιες συσκευασίες (cans) ανά ώρα και 20.000 γυάλινες φιάλες ανά ώρα. Η νέα παραγωγή έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα (359.000 ανά ώρα) φτάνοντας τη συνολική δυναμικότητα της εταιρείας στις 421.000 φιάλες ανά ώρα, που την καθιστά κορυφαία στη χώρα.

Η νέα μονάδα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και τεθεί σε λειτουργία έως τον προσεχή Σεπτέμβριο, καθώς οι κατασκευαστικές και τεχνικές εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ θα καταλαμβάνει 8.800 τ.μ. (παρασκευαστήριο, εμφιαλωτήριο, αποθηκευτικοί και βοηθητικοί χώροι).

Με την ολοκλήρωση της νέας μονάδας η συνολική επιφάνεια των κτηριακών εγκαταστάσεων της εταιρείας θα ξεπερνούν τα 87.000 τ.μ., ενώ, επί της ουσίας, η συγκεκριμένη επένδυση συνιστά ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα της εταιρείας στην αγορά Ho.Re.Ca, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη λόγω του τουρισμού. Θα δώσει, δε, έμφαση στα γυάλινα μπουκάλια, τόσο νερού, όσο και αναψυκτικών, τα οποία, κατά κύριο λόγο, δίδονται σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις εστίασης.

ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Επενδυτικό πλάνο 25 εκατ. ευρώ μέχρι το 2025

Επενδυτικό πλάνο ύψους 25 εκατ. ευρώ έχει καταρτίσει η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ που βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025. Πέραν της εξαγοράς της εταιρείας εμφιάλωσης νερού ΖΗΡΕΙΑ ΕΠΕ, επενδυτική κίνηση που έλαβε χώρα τους προηγούμενους μήνες, το πλάνο περιλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, την αγορά νέων μηχανημάτων, τη δημιουργία επιπλέον αποθηκευτικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση των ηλεκτρονικών της συστημάτων, με αποτέλεσμα τη σύσταση νέα γραμμή παραγωγής που είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερη στην Ευρώπη στον τομέα εμφιάλωσης νερού.

Εξάλλου, η συνεργασία της εταιρείας με τη γαλλική DANONE WATERS, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο, από 1ης Ιανουαρίου 2022 ήρθε να επισφραγίσει την ενίσχυση της κατηγορίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρεία έχει αναλάβει από την αρχή της χρονιάς την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των κορυφαίων προϊόντων Evian και Ferrarelle.

Επιπλέον, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διεύρυνε ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιό της, αναλαμβάνοντας την εμπορία και διακίνηση του συνολικού προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Green Cola Hellas A.E., μέσα από τη στρατηγική τους συνεργασία, η οποία αναμένεται να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Πριν από λίγες εβδομάδες οι δύο όμιλοι ΧΗΤΟΣ και GREEN COLA ένωσαν, εκ νέου, τις δυνάμεις τους για κοινή πορεία των brands τους στις διεθνείς αγορές. Για τον σκοπό αυτό, συστάθηκε κοινή εταιρεία με την επωνυμία “GREEN BEVERAGES GROUP PLC” (“GREEN BEVERAGES”) με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ελλάδα, οι δύο εταιρείες συνεχίζουν την δραστηριότητά τους ως αυτόνομες νομικές οντότητες και μέσα από αυτη τη συνεργασία στοχεύουν στην αξιοποίηση του διευρυμένου χαρτοφυλακίου μη αλκοολούχων ποτών, με την ισχυροποίηση της παρουσίας των προϊόντων τους στις αγορές του εξωτερικού όπου ήδη δραστηριοποιούνται (Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή) αλλά και την από κοινού είσοδο σε νέες γεωγραφικές αγορές, (Ασία, Αυστραλία, Λατινική και Νότια Αμερική) κεφαλαιοποιώντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο, απόρροια των τάσεων των καταναλωτών που στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε φυσικά και υγιεινά προϊόντα.

Η εταιρεία, επιπρόσθετα, επιδιώκοντας τη διαρκή αναβάθμιση των λειτουργιών της, εγκατέστησε νέα γραμμή παραγωγής φιαλών PET, την πιο γρήγορη, σύμφωνα με τα στελέχη της, στην Ευρώπη στον τομέα εμφιάλωσης νερού, ενώ προχώρησε σε εγκατάσταση και νέας γραμμής παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can, η οποία ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά και παραγωγικά πρότυπά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα γραμμή παραγωγής προϊόντων ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε can αυξάνει την ήδη μεγάλη παραγωγική δυναμικότητα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ που ξεπερνά τις 180.000 μονάδες ανά ώρα ανοίγοντας νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τοπική οικονομία.

Aqua Carpatica: Το 20% στην Pepsico

Μια ακόμα εξαγορά στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών τάραξε τα νερά μέσα στον Αύγουστο. Όπως έγινε γνωστό, η AQUA Carpatica, συμφερόντων οικογένειας Βάλβη και με έδρα τη Ρουμανία, περιλαμβάνεται πλέον στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της PepsiCo στην Ευρώπη, ενώ αναμένεται η συνεργασία τους να επεκταθεί και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγες ημέρες από την PepsiCo, η οποία και έκανε γνωστό ότι έχει προχωρήσει σε στρατηγική συμφωνία με το premium νερό AQUA Carpatica, βάσει της οποίας θα κατέχει το 20% των μετοχών του.

Κατά τα όσα αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση « η συμφωνία περιλαμβάνει το δικαίωμα διανομής του AQUA Carpatica σε Ρουμανία και Πολωνία και τη δυνατότητα επέκτασης του και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ευρωπαϊκή αγορά, το AQUA Carpatica παρουσιάσθηκε το 2010, ενώ στην Ελλάδα ξεκίνησε την πορεία του το 2021.

Περιλαμβάνει το Φυσικό Μεταλλικό νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από παρθένες πηγές στα παρθένα δάση των Καρπαθίων Ορέων.

Νερά Κρήτης: Μπήκαν στα Private Label με έξυπνο τρόπο

Μέχρι πρότινος μια ωραία ιδέα που υλοποιούνταν κυρίως σε γάμους και βαπτίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν να δίνεις στους καλεσμένους σου εμφιαλωμένα νερά τα οποία είχαν την ετικέτα με τα ονόματα του ζευγαριού ή του νεοφώτιστου επάνω.
Πλέον, η Νερά Κρήτης προσφέρει, ήδη από την άνοιξη, αυτή τη δυνατότητα, από μόνη της, στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Τι κάνει δηλαδή η εταιρεία: Προβάλλει τη δυνατότητα που έχει να βάζει αντί για τη δική της ετικέτα, την ετικέτα της εταιρείας που θέλει να κάνει μια διοργάνωση, κάνοντας το μπουκάλι με το νερό να αποτελεί ''κινητή διαφήμιση'' της εταιρείας.
Μάλιστα, η εταιρεία προχώρησε την ενέργεια ένα βήμα παραπέρα, προσθέτοντας στις ετικέτες και έξυπνες-χιουμοριστικές προτάσεις για να ‘’τραβήξει’’ την προσοχή του καταναλωτή.
Για πρώτη φορά η ενέργεια αυτή παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες στην έκθεση HO.RE.CA., ενώ η εταιρεία προβάλλει αυτή την ενέργεια μέσα και από τα Social media της, προκειμένου να την κάνει γνωστή και να προσελκύσει περισσότερο κοινό.

ΕΤΑΝΑΠ Σαμαριά: Επένδυση για επέκταση της παραγωγικής της μονάδας

Το 2022 ξεκίνησε για την θυγατρική της ΑΝΕΚ, συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη με μια επένδυση στην επέκταση της υφιστάμενης μονάδας παραγωγής, η οποία θα έχει ως συνέπεια την ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητας της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την υλοποίηση του συγκεκριμένου επενδυτικού, μπορεί να αυξήσει την παραγωγή φιαλών PET 1,5lt κατά 36.400 τεμάχια την ώρα, την εμφιάλωση φιαλών PET κατά 36.400 τεμάχια την ώρα και την εμφιάλωση γυάλινων φιαλών κατά 5.000 τεμάχια την ώρα.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το συνολικό ενισχυμένο κόστος της επένδυσης ανέρχεται στα 8,9 εκατ. ευρώ με φορολογική απαλλαγή 1,2 εκατ. ευρώ και επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης 1 εκατ. ευρώ.

ΘΕΟΝΗ: Επένδυση 10 εκατ. ευρώ σε γραμμή παραγωγής και logistics

To 2022, επίσης, ξεκίνησε και προχωρά με επενδύσεις για το εμφιαλωμένο νερό ΘΕΟΝΗ, με την εταιρεία, έχοντας ως στόχο να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, να προβαίνει σε νέα επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής και νέου κέντρου αποθήκευσης και παροχής υπηρεσιών logistics.
Κατά όσα έγιναν γνωστά, η νέα γραμμή αναμένεται να αυξήσει τον όγκο παραγωγής κατά 60% των φιαλών / ημέρα σε συσκευασίες των 500 ml & 1.500 ml και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2022, ώστε να καλύψει τη ζήτηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές, μετά και την υπογραφή, πρόσφατα, εμπορικής συμφωνίας στις ΗΠΑ.
Το νέο κέντρο logistics στην περιοχή του Ελληνόπυργου Μουζακίου θα λειτουργήσει, σε χρονική στιγμή που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη διαχείριση των προϊόντων. Θα είναι, δε, ενεργειακά πράσινο εκμεταλλευόμενο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις εγκαταστάσεις του. Σύμφωνα με την εταιρεία, εξάλλου, η εν λόγω επένδυση θα δημιουργήσει πολλές νέες θέσεις εργασίας και έτσι θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομία στην τοπική κοινωνία.

  • ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
  • ·
  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • ·
  • ΕΞΑΓΟΡΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΠΑΟΚ: Μπούτσκος ως το τέλος της σεζόν και Τρινκιέρι από το καλοκαίρι!

All Content

Live: Μεγαρίδα-Πρωτέας Βούλας 63-55 (30')

All Content - BusinessNews.gr

Noval Property: Στα 26,2 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία το 2025 - Αύξηση 27%

All Content - BusinessNews.gr

ΜΑΚΒΕΛ - Eurimac: Η ιδέα και η διαδρομή πίσω από τα ζυμαρικά χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Στο ραντάρ 5 ισχυρών επενδυτών το πρώην βασιλικό κτήμα Τατόι

All Content

Aντώνης Πασσάς, Πρόεδρος Steering Committee, Εrmis: H δηµιουργικότητα είναι στάση ζωής

All Content

Η attp αναλαμβάνει την επικοινωνία της Thermic Sol

FleetNews

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

FleetNews

Νέο, πανίσχυρο Audi RS 5 PHEV με 639 PS και τετρακίνηση νέας γενιάς

FleetNews

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford στην θρυλική πίστα του Le Mans

All Content

Ρεβάνς στο Μαυροβούνιο θέλει απόψε η Εθνική

All Content

EuroLeague: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Μακάμπι-Χάποελ και Παρτιζάν-Ντουμπάι

All Content - BusinessNews.gr

Κατώτατος μισθός: Στο τραπέζι αυξήσεις έως 5% - Οι προτάσεις των φορέων

All Content - BusinessNews.gr

ΕΝΦΙΑ: Έρχεται διπλάσιος φόρος για κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers

All Content - BusinessNews.gr

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά καυσίμων για φαινόμενα κερδοσκοπίας

FleetNews

Volvo EX30: Νέες εισαγωγικές εκδόσεις με ανανεωμένη σχεδίαση

FleetNews

Νέο Renault Symbioz Full Hybrid E-Tech από 27.900€

CSRΝews.gr

Optimems: Λανσάρει το +Mind και ολοκλήρωση του πρώτου επενδυτικού της γύρου με τη συμμετοχή των TECS Capital & Helidoni Group

CSRΝews.gr

Το Έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» κατά την περίοδο 01.11.2024 – 31.10.2025

CSRΝews.gr

Inditex Ελλάδας: Πιστοποιήθηκε ως Top Employer 2026 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γιατί Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ ενώνουν δυνάμεις
Γιατί Κωτσόβολος και ΙΚΕΑ ενώνουν δυνάμεις 23/08/2022 - 13:28
Ναι στην εξυγίναση της Μπουτάρης από το Πρωτοδικείο Βέροιας 24/08/2022 - 08:00
Ναι στην εξυγίναση της Μπουτάρης από το Πρωτοδικείο Βέροιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πηγές ΥΠΕΘΟΟ: Θωρακισμένος ο προϋπολογισμός 2026 απέναντι σε δυσμενή σενάρια
    02/03/2026 - 19:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΤτΕ: Πρόταση για μέρισμα €0,672/μετοχή, 244,4 εκατ. στο ελληνικό Δημόσιο
    02/03/2026 - 18:56 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για τη μείωση της γραφειοκρατίας - Οι 14 παρεμβάσεις
    02/03/2026 - 18:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΟΠΑΠ: Στα €483,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2025 - Μέρισμα €0,80 μετά τη συνένωση με την Allwyn
    02/03/2026 - 18:26 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ελλάκτωρ: Η θυγατρική της LANDMARK απέκτησε κτήριο γραφείων έναντι 44 εκ. ευρώ από την Prodea
    02/03/2026 - 18:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Noval Property: Στα 26,2 εκατ. ευρώ η λειτουργική κερδοφορία το 2025 - Αύξηση 27%
    02/03/2026 - 18:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή πτώση 3,36%, «χάθηκαν» πάνω από 5 δισ. ευρώ
    02/03/2026 - 17:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Huawei: Εντυπωσίασε στην MWC 2026, παρουσιάζοντας νέες συσκευές
    02/03/2026 - 17:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κιρ Στάρμερ: Οι βάσεις μας στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από αμερικανικά βομβαρδιστικά
    02/03/2026 - 17:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραμπ: «Δεν έχουμε καν αρχίσει να τους χτυπάμε σκληρά - Το μεγάλο κύμα δεν έχει καν ξεκινήσει»
    02/03/2026 - 17:50 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κατώτατος μισθός: Στο τραπέζι αυξήσεις έως 5% - Οι προτάσεις των φορέων
    02/03/2026 - 08:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΝΦΙΑ: Έρχεται διπλάσιος φόρος για κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
    02/03/2026 - 08:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημήτρης Γιαννακόπουλος (Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ): Στρατηγικός στόχος είναι η συνεχής πρόοδος μέσω της καινοτομίας
    02/03/2026 - 10:25 CEO INSIGHTS
  • MWC της Βαρκελώνης: Αναζητώντας τους επόμενους «μονόκερους» στο 4YFN26 στη Βαρκελώνη
    02/03/2026 - 07:26 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Αλμα έως και 13% στις τιμές του πετρελαίου - Πάνω από 80 δολάρια το Brent
    02/03/2026 - 08:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Μπούτσκος ως το τέλος της σεζόν και Τρινκιέρι από το καλοκαίρι!

02/03/2026 - 15:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» στον Ζντοβτς

02/03/2026 - 15:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ANT1: Πρώτο το «The 2Night Show» και τον Φεβρουάριο

02/03/2026 - 15:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Optimems: Λανσάρει το +Mind και ολοκλήρωση του πρώτου επενδυτικού της γύρου με τη συμμετοχή των TECS Capital & Helidoni Group

02/03/2026 - 15:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» κατά την περίοδο 01.11.2024 – 31.10.2025

02/03/2026 - 15:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Foundever: 4η Open Career Day στις 7 Μαρτίου

02/03/2026 - 14:40
FleetNews
fleetnews.gr

Σημαντικές διακρίσεις για τα μοντέλα της BMW

02/03/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο, πανίσχυρο Audi RS 5 PHEV με 639 PS και τετρακίνηση νέας γενιάς

02/03/2026 - 06:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo