Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΙΚΕΑ: Απολαύστε τις φθινοπωρινές ημέρες στο σπίτι με τα νέα προϊόντα
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
02/11/2020 · 14:03

ΙΚΕΑ: Απολαύστε τις φθινοπωρινές ημέρες στο σπίτι με τα νέα προϊόντα

Οι νέες, φθινοπωρινές σειρές της ΙΚΕΑ εμπνέονται από τη βορειο-ευρωπαϊκή τέχνη και μας ταξιδεύουν στη θαλπωρή μιας άλλης εποχής.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και η ανάγκη μας να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι μεγαλώνει. Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να «ζεστάνετε» τους χώρους του σπιτιού και να τους δώσετε μια αίσθηση άνεσης και θαλπωρής. Τα νέα προϊόντα είναι εμπνευσμένα από έργα διακεκριμένων Ολλανδών καλλιτεχνών και προετοιμάζουν τη διάθεσή μας για τη χειμερινή περίοδο. Το στιλ είναι παραδοσιακό, με έντονη νοσταλγική διάθεση, ενώ τα χρώματα είναι ζεστά, όπως το σκουριασμένο κόκκινο και το σκούρο πράσινο και μας γυρνούν πίσω σε μία άλλη εποχή. Στα νέα προϊόντα, δίνεται μεγάλη έμφαση στους ευέλικτους αποθηκευτικούς χώρους και σε μοναδικά αξεσουάρ που προσδίδουν έναν μοναδικό αέρα ανανέωσης και ζεστασιάς.

Οργανωμένο σπίτι, οργανωμένη ζωή!

Με δύο καινούριες σειρές αποθηκευτικών επίπλων, η ΙΚΕΑ σας προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για την οργάνωση του σπιτιού. Η νέα σειρά HAUGA, με παραδοσιακό στιλ, συνδυάζει έπιπλα «ανοιχτής» και «κλειστής» αποθήκευσης, όπως συρταριέρες, έπιπλα τηλεόρασης, ντουλάπες και μπουφέ που μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, δημιουργώντας μικρές ή μεγάλες λύσεις ανάλογα με τον χώρο σας. Η σειρά IDANÄS προσφέρει εξαιρετικά πρακτικές και καλοσχεδιασμένες λύσεις, ιδιαίτερα για την κρεβατοκάμαρα. Κάθε έπιπλο έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως ήπιες καμπύλες και ξύλινα συρτάρια και πόδια και αυξάνει σημαντικά τη λειτουργικότητα, ενώ όλα τα ντουλάπια διαθέτουν πτυσσόμενες πόρτες, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμες ιδιαίτερα για μικρούς χώρους. Πρόκειται για μία διαχρονική σειρά που συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα και σας επιτρέπει να συνδυάσετε σκελετούς κρεβατιών με ντουλάπα, συρταριέρα και κομοδίνο, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως το μασίφ ξύλο.

Το παιδικό δωμάτιο έρχεται στο προσκήνιο με το καινούριο σύνθεση ύπνου και αποθήκευσης SMÅSTAD, το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες και την οπτική των παιδιών. Χάρη στα έξυπνα εξαρτήματα και τις ιδιαίτερες του λειτουργίες ανά ηλικία, η σειρά SMÅSTAD δίνει στα παιδιά αμέτρητες δυνατότητες για να παίξουν και να αλληλεπιδράσουν με τους χώρους αποθήκευσης, αναπτύσσοντας την ίδια στιγμή τις δεξιότητές τους. Η σειρά περιλαμβάνει λύσεις για κρεβάτι-σοφίτα, αλλαξιέρα, ντουλάπες, συρταριέρες και ράφια, οι οποίες μπορούν να «μεγαλώσουν» μαζί με το παιδί σας. Παράλληλα, τα νέα συρόμενα τμήματα κάνουν την αποθήκευση πιο εύκολη και προσβάσιμη, ενώ η σύνθεση είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, με στρογγυλεμένες γωνίες και μεντεσέδες με ομαλό κλείσιμο.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Καθώς οι νύχτες μεγαλώνουν και το φυσικό φως λιγοστεύει, είναι η ιδανική στιγμή να ανακαλύψετε τις καινούριες προτάσεις φωτισμού της ΙΚΕΑ. Το σχήμα και τα χρώματα της νέας σειράς φωτιστικών FYXNÄS έχουν ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοιάζουν σαν να έχουν έρθει… από το διάστημα! Το καπέλο τους αποτελείται από διπλή στρώση ελαστικού υφάσματος, που δημιουργεί ένα όμορφο ατμοσφαιρικό φως, ενώ στηρίζεται σε αποσπώμενο μεταλλικό τρίποδο. Για τους πιο ρομαντικούς, δημιουργήστε μια ζεστή ατμόσφαιρα με τα φωτιστικά SOLKLINT, που μοιάζουν με «κοσμήματα» για το σπίτι σας. Ως φωτιστικά οροφής, επιτραπέζια ή τοίχου, αυτά τα όμορφα παραδοσιακά φωτιστικά εντάσσονται σε πολλά μέρη του σπιτιού και προσφέρουν μια ιδιαίτερη αίσθηση, εκπέμποντας ένα πολύ απαλό φως.

Προσκαλέστε τη φύση σπίτι σας

Με την νέα σειρά καλαθιών LUSTIGKURRE από φυσικά υλικά, η ΙΚΕΑ συνεχίζει να εξερευνά τις δυνατότητες των φυσικών ινών εισάγοντας ένα νέο υλικό που έχει σαν βάση τις ίνες από το κοτσάνι του φοινικόδεντρου. Η σειρά LUSTIGKURRE περιλαμβάνει καλάθια και μια βάση περιοδικών σε διαφορετικά σχέδια από φυσικές ίνες όπως φύκια, υδρόβιους υάκινθους, μπαμπού και γιούτα. Τα καλάθια είναι χειροποίητα και αυτό καθιστά το καθένα από αυτά μοναδικό. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε προϊόντα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία παράλληλα ωφελούν τις κοινωνίες από τις οποίες προέρχονται.

Οι μικρές πινελιές κάνουν την διαφορά!

Εάν θέλετε να ανανεώσετε γρήγορα κι εύκολα τους χώρους σας, η καλύτερη επιλογή είναι τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύμματα μαξιλαριών της σειράς DEKORERA, σε ζεστές αποχρώσεις, αλλά και το κλασσικό ζακάρ μαξιλάρι ÅLANDSROT, στολισμένο με μοτίβο από τουλίπες, από 40% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές και 60% ανακυκλωμένο πολυεστέρα. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα για το ύφασμα, καταναλώνονται λιγότεροι νέοι πόροι και μειώνεται έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Παράλληλα, οι χειροποίητες θήκες μαξιλαριών TILLTALANDE, ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους σχέδια από καμήλες και φοίνικες, τα οποία είναι κεντημένα στο χέρι από μέλη του ιδρύματος Jordan River Foundation (JDF) για την ΙΚΕΑ. Το κάθε κάλυμμά είναι ξεχωριστό, και διηγείται μια ιστορία υψηλής δεξιοτεχνίας και μοντέρνου design.

Η νέα σειρά DEKORERA αποτελείται από αξεσουάρ σπιτιού και υφάσματα που συνδυάζουν τα πλούσια χρώματα και το ύφος καλλιτεχνών όπως ο Rembrandt, ο Vermeer και ο Hals, με την παραδοσιακή Σκανδιναβική δεξιοτεχνία. Χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής είναι τα χαλιά DEKORERA σε floral και γεωμετρικά μοτίβα και οι κανάτες και τα μπολ DEKORERA που αναδεικνύουν την παραδοσιακή βόρειο-ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Εάν θέλετε να δώσετε μια πιο καλλιτεχνική πινελιά στο χώρο σας, αξιοποιήστε τους δίσκους DEKORERA, εμπνευσμένους από πίνακες του Vermeer και του Da Vinci, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικά στον τοίχο σας. Για εσάς που αναζητάτε επιπλέον τρόπους να γίνετε δημιουργικοί με τη διακόσμηση του καθιστικού σας, το σετ από τα βάζα της σειράς KRINGGÅ αποτελεί την ιδανική λύση. Τα τέσσερα αυτά βάζα διαφέρουν σε διάσταση και σχήμα και είναι κατάλληλα για να τοποθετήσετε ένα λουλούδι, ένα κλαδί ή σαν διακοσμητικά αντικείμενα στο χώρο σας. Τοποθετήστε τα είτε σε σειρά, είτε σε ομάδα ή ακόμα και το καθένα μόνο του και δείτε το χώρο σας να μεταμορφώνεται.

  • ΙΚΕΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

WNBA: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Ντριμ, 92-82 τη Λίμπερτι

All Content

ΠΑΟΚ: O Μοτιεγιούνας επέστρεψε στο PAOK Sports Arena μετά από 16 χρόνια (pics)

All Content

AWGMeta και Grafima Print ενώνουν δυνάμεις

All Content

ΕΟΣ Σάμου - ΕΑΣ Νάξου: Spec 2,29 εκατ. ευρώ για προώθηση ΠΟΠ και ΠΓΕ στην Ασία

All Content

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»

All Content

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα»

CSRΝews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

CSRΝews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

CSRΝews.gr

Η Stoiximan ανανεώνει τη συνεργασία της ως Μεγάλος και Ονομαστικός Χορηγός της Stoiximan GBL μέχρι το 2028

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

L’Oreal Paris: Λανσάρει τις νέες αμπούλες γλυκολικού οξέος Revitalift Laser
L’Oreal Paris: Λανσάρει τις νέες αμπούλες γλυκολικού οξέος Revitalift Laser 02/11/2020 - 13:51
Parabita: Εγκαινίασε νέο κατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης 02/11/2020 - 15:57
Parabita: Εγκαινίασε νέο κατάστημα στο Ηράκλειο της Κρήτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    04/10/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • OPEC+: Αμετάβλητοι οι στόχοι παραγωγής πετρελαίου για τον Νοέμβριο
    04/10/2026 - 14:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Π. Μαρινάκης: Στόχος η τιμή εκκίνησης στο πετρέλαιο θέρμανσης να είναι κάτω από 1,75 ευρώ
    04/10/2026 - 14:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνολικά 188 νεκροί σε δυστυχήματα στον αγροτικό κλάδο από το 2022
    04/10/2026 - 13:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • Λετονία: Το φιλοευρωπαϊκό κόμμα του πρωθυπουργού Κούλμπεργκς κερδίζει τις εκλογές
    04/10/2026 - 13:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η ελληνική ναυτιλία "ξαναδένει" στην Αθήνα – Euronext, νέα κεφάλαια και 1.003 πλοία στο βιβλίο παραγγελιών
    04/10/2026 - 12:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Μητσοτάκης: Να μην αφήσουμε μια παγκόσμια κρίση να μετατραπεί σε εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
    04/10/2026 - 12:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υψηλή κάλυψη κενών στην έναρξη της σχολικης χρονιάς, σε σχέση με πέρυσι
    04/10/2026 - 12:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • Playmobil: Τι πουλάει στην Ελλάδα η εταιρεία πίσω από το viral trend των ημερών - Το μεγάλο restart του γερμανικού ομίλου
    04/10/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το νέο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων
    04/10/2026 - 11:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Playmobil: Τι πουλάει στην Ελλάδα η εταιρεία πίσω από το viral trend των ημερών - Το μεγάλο restart του γερμανικού ομίλου
    04/10/2026 - 12:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διπλασιασμός Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στο επτάμηνο 2026 – Η δήλωση Στουρνάρα
    04/10/2026 - 09:58 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η ελληνική ναυτιλία "ξαναδένει" στην Αθήνα – Euronext, νέα κεφάλαια και 1.003 πλοία στο βιβλίο παραγγελιών
    04/10/2026 - 12:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο «χάρτης» της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση - Πάνω από 300.000 συνταξιούχοι εργάζονται σήμερα
    04/10/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κ. Μητσοτάκης: Να μην αφήσουμε μια παγκόσμια κρίση να μετατραπεί σε εθνικό αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
    04/10/2026 - 12:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: O Μοτιεγιούνας επέστρεψε στο PAOK Sports Arena μετά από 16 χρόνια (pics)

04/10/2026 - 20:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

WNBA: Πρώτο βήμα για πρόκριση στους τελικούς η Ντριμ, 92-82 τη Λίμπερτι

04/10/2026 - 20:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΠΟΡ FM TV: Νέα πλατφόρμα αθλητικού περιεχομένου

02/10/2026 - 15:17
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Super League: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις της ομάδας εργασίας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

02/10/2026 - 14:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Kομισιόν για ενεργειακή κρίση: Στο τραπέζι συντονισμένη απελευθέρωση αποθεμάτων

02/10/2026 - 13:55
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Samsung Electronics Hellas Επίσημος Χορηγός στο επετειακό 20ό Ioannina Lake Run

02/10/2026 - 13:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Lux Stage Athens – Γιώργος Κακοσαίος”

25/09/2026 - 17:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

It’s time to switch everything: Wahl Professional Announces the Vapor Switch

25/09/2026 - 09:56
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo