Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης «Girl’s Day: Ανακάλυψε τα πράσινα επαγγέλματα από κοντά»
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
20/06/2019 · 03:00

Μεγάλη απήχηση της εκδήλωσης «Girl’s Day: Ανακάλυψε τα πράσινα επαγγέλματα από κοντά»

Πάνω από 300 μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην εκδήλωση «Girl’s Day: Ανακάλυψε τα πράσινα επαγγέλματα από κοντά», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Πάνω από 300 μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην εκδήλωση «Girl’s Day: Ανακάλυψε τα πράσινα επαγγέλματα από κοντά», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα, διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου GRÆDUCATION (www.graeducation.org), με κεντρικό θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό νέων γυναικών και μαθητριών στον τομέα των πράσινων τεχνολογιών.

Σημειώνεται ότι το έργο GRÆDUCATION χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας και υλοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ινστιτούτο Έρευνας FIAP (Ερευνητικό Ινστιτούτο για την καινοτόμο Σχεδίαση Επαγγελμάτων και την Πρόληψη), το Wissenschaftpark Gelsenkirchen (Επιστημονικό Πάρκο Γκέλζενκιρχεν) και το HBZ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Μίνστερ) και αφορά την ανάπτυξη προγραμμάτων Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στον κλάδο των «Πράσινων Επαγγελμάτων».

Στους διοργανωτές της εκδήλωσης συγκαταλέχθηκε και ο Ο.Α.Ε.Δ., ενώ υποστηρικτές ήταν η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ο Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών (Helapco), η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), o Άνεμος Ανανέωσης, το Catering Μπεγνής και η ICON GROUP. Ο χώρος παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η εκδήλωση «Girl’s Day: Ανακάλυψε τα πράσινα επαγγέλματα από κοντά» αποτελούνταν από δυο μέρη. Το ένα μέρος ήταν συνεδριακό, όπου απηύθυναν χαιρετισμό o κ. Thomas Rachel, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας, και η κα Μαρία Καραμεσίνη, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διοικήτρια του Ο.Α.Ε.Δ..

Ο κ. Thomas Rachel, μίλησε για το έργο συνεργασίας GRÆDUCATION, το οποίο αποσκοπεί στην ελληνογερμανική συνεργασία για την έρευνα, την ανάπτυξη και το σχεδιασμό εκπαιδευτικών υπηρεσιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Όπως είπε, πρόκειται για ανταλλαγή και μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των δυο χωρών μέσω του διαλόγου, έτσι ώστε να βελτιωθεί από κοινού η επαγγελματική εκπαίδευση και να συμπεριληφθούν στην εκπαίδευση και κατάρτιση θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Ο κ. Rachel τόνισε το γεγονός ότι οι πράσινες τεχνολογίες αποτελούν μία αναπτυσσόμενη αγορά στην Ελλάδα και προσφέρουν καλές προοπτικές για το μέλλον.

Από την πλευρά της, η κα Μαρία Καραμεσίνη, επεσήμανε την εξαιρετική συνεργασία των εταίρων στο έργο GRÆDUCATION, όπως και τη συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αλλά και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας. Η κα Καραμεσίνη υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι νέα κορίτσια να κάνουν στροφή προς τα πράσινα επαγγέλματα, αλλά και να ανοίγονται δυνατότητες σε μαθήτριες για νέους επαγγελματικούς προσανατολισμούς, που έχουν άμεση σχέση με την τεχνολογία και την οικονομία της χώρας. Ακόμα, τόνισε την ανάγκη βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των προγραμμάτων σπουδών και έδωσε κάποια στοιχεία για το ρόλο και την ιστορία του Ο.Α.Ε.Δ. στην επαγγελματική εκπαίδευση.

Ακολούθησε συζήτηση με θέμα: «Τα κορίτσια στα ‘πράσινα’ επαγγέλματα. Καινοτόμες ιδέες για την επαγγελματική εκπαίδευση» στο πλαίσιο του ελληνογερμανικού διαλόγου. Στο πάνελ συμμετείχαν η κα Νατάσσα Σακκά, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Ο.Α.Ε.Δ., ο Δρ. Μηχ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Hannes Barske, DLR (German Aerospace Center), ο κ. Δημήτρης Μαναγούδης, Γενικός Διευθυντής ICON GROUP και ο κύριος Wolfgang Jung, Γενικός Διευθυντής Wissenschaftspark Gelsenkirchen. Το λόγο πήραν επίσης δυο μαθητές και μία εκπαιδευτικός, για να παρουσιάσουν το ζήτημα από τη δική τους οπτική.

Ο Δρ. Μηχ. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, μίλησε για το ρόλο της πολιτικής ηγεσίας, ώστε να καταπολεμηθεί η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού στη χώρα, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται αφενός έμφαση στην επαγγελματική εκπαίδευση και ποιοτικότερη προβολή της, αφετέρου οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συμβάλουν στο διάλογο, με στόχο τη μεγαλύτερη σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Αναφορικά με τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας τόνισε τη σημασία συνέχισης των ερευνητικών και πιλοτικών προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης, με στόχο την ποιοτικότερη και αρτιότερη μεταφορά τεχνογνωσίας από και προς τις δύο χώρες. Επίσης, τόνισε ότι η ενίσχυση του brand της Διττής Εκπαίδευσης χρειάζεται να γίνεται υπό μια ενιαία ομπρέλα, ενός ενιαίου φορέα εκπαίδευσης. Τέλος, αναφέρθηκε στη διαφορά νοοτροπίας και φιλοσοφίας των δύο χωρών στα ζητήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης, στη λειτουργία της επαγγελματικής εκπαίδευσης και στο ρόλο των επιχειρήσεων, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τις διαφορές στις αρμοδιότητες των φορέων και τη σχέση της επιχειρηματικότητας με την επαγγελματική εκπαίδευση.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο του Φάρου και περιλάμβανε βιωματικά εργαστήρια και τη δυνατότητα γνωριμίας των συμμετεχόντων στη διοργάνωση με εκπροσώπους επιχειρήσεων και φορέων της αγοράς. Μαθήτριες ηλικίας μεταξύ 10 και 16 ετών πειραματίστηκαν με τις πράσινες τεχνολογίες από τους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, καθώς και της τεχνολογίας Smart Home. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι νεαρές μαθήτριες στο εργαστήριο για την εικονική πραγματικότητα (VR). Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Σε μορφή διαδραστικών περιπτέρων συμμετείχαν: η ΕΠΑΣ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA), το Goethe-Institut, το Ινστιτούτο για το Παθητικό Κτίριο, The Tipping Point in Education, το πρόγραμμα διττής επαγγελματικής εκπαίδευσης DUAL Hellas, τα ΕΠΑΛ Στερεάς Ελλάδας ‘Μαθητεία ΕΠΑγγεΛματική ευκαιρία’, «Σχολεία ανοιχτά στην προστασία του κλίματος & στην εξοικονόμηση της ενέργειας 2017-2019 Βερολίνο Αθήνα» και οι εταιρίες Αleo solar GmbH, ENGIE Hellas, Schneider Electric και PHOTOVOLTAIC.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μία κλήρωση δώρων, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα, που προσφέρθηκαν από τους φορείς και τις εταιρίες που υποστήριξαν την εκδήλωση.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στέκεται αρωγός σε όλες τις συντονισμένες προσπάθειες, με στόχο την κινητοποίηση νέων στην πράσινη οικονομία και την επαγγελματική εκπαίδευση και καλεί και άλλους φορείς να πραγματοποιήσουν παρόμοιες δράσεις.

Για πληροφορίες σχετικά με το έργο GRÆDUCATION, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 036 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα: https://www.dual.com.gr/graeducation/.

  • ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στο Κλίβελαντ ο Τζέιμς Χάρντεν σε ανταλλαγή με τον Ντάριους Γκάρλαντ

All Content - BusinessNews.gr

Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι Πίστoνς 124-121 τους Νάγκετς και συνέχεια στα σερί νικών με Νικς, Σέλτικς, Σίξερς (vids)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΔΕΔΔΗΕ: Ευχαριστίες στην Ασφάλεια Αττικής για την εξάρθρωση συμμορίας ρευματοκλοπών
ΔΕΔΔΗΕ: Ευχαριστίες στην Ασφάλεια Αττικής για την εξάρθρωση συμμορίας ρευματοκλοπών 20/06/2019 - 03:00
ΔΕΗ: Αβάσιμα τα δημοσιεύματα πως αναζητάμε 300 εκατ. ευρώ 20/06/2019 - 03:00
ΔΕΗ: Αβάσιμα τα δημοσιεύματα πως αναζητάμε 300 εκατ. ευρώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • La Roche-Posay και UICC: Ενωμένοι κατά του Καρκίνου για 4η χρονιά
    04/02/2026 - 09:30 ΥΓΕΙΑ
  • Alpha Bank: Προσφορές άνω των 3,5 δισ. ευρώ για το 7ετές senior preferred ομόλογο
    04/02/2026 - 09:21 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • UBS: Aύξηση κερδών κατά 56% το δ' τρίμηνο, στα 1,2 δισ. δολάρια
    04/02/2026 - 09:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Motor Oil: Στα σκαριά μπαταρία 20 MW στη Βόρεια Μακεδονία
    04/02/2026 - 09:07 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    04/02/2026 - 09:00 MEDIA
  • Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση πλοιάριου με πρόσφυγες και μετανάστες με περιπολικό σκάφος
    04/02/2026 - 08:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για τη νόμιμη μετανάστευση
    04/02/2026 - 08:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Άλμα 46,3% στα στεγαστικά δάνεια και διψήφια άνοδος στην καταναλωτική πίστη το 2025
    04/02/2026 - 08:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τζιρακιάν Profil: Στο 20,21% μειώθηκε το ποσοστό του βασικού μετόχου Αρι Τζιρακιάν
    03/02/2026 - 21:37 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025
    03/02/2026 - 10:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο η Αθήνα
    03/02/2026 - 09:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Yalco: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Ανδρέας Σκύρλας
    03/02/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή
    03/02/2026 - 17:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Εύκολα στο Μπρούκλιν οι Λέικερς 125-109 στην επιστροφή του Όστιν Ριβς (vid)

04/02/2026 - 06:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

04/02/2026 - 06:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Samsung: Παρουσιάζει σε παγκόσμιο επίπεδο τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης 3D, χωρίς γυαλιά

03/02/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο νέος Αδύναμος Κρίκος έρχονται στο OPEN

03/02/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo