Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
3ο SETE Workshop "To κρασί συναντά τον τουρισμό"
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
05/12/2018 · 02:00

3ο SETE Workshop "To κρασί συναντά τον τουρισμό"

Κατά τη διάρκεια του workshop, τονίσθηκε το ενεργό ενδιαφέρον του ΣΕΤΕ για την υποστήριξη δράσεων διασύνδεσης του τουρισμού με το κρασί, αλλά και η πρωτοβουλία της Marketing Greece να συμπεριλάβει το κρασί στις προωθητικές της ενέργειες, ως μία από τις αυθεντικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες που επιλέγουν τη χώρα μας ως τόπο διακοπών.

H διασύνδεση του τουρισμού με το κρασί απαιτεί καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας

Η ανάγκη δρομολόγησης συντονισμένων δράσεων μέσω καινοτόμων μοντέλων συνεργασίας για την καλύτερη διασύνδεση του τουρισμού με το κρασί, αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης θεματικής συνάντησης εργασίας του ΣΕΤΕ με τίτλο «Το κρασί συναντά τον τουρισμό», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ).

Κατά τη διάρκεια του workshop, τονίσθηκε το ενεργό ενδιαφέρον του ΣΕΤΕ για την υποστήριξη δράσεων διασύνδεσης του τουρισμού με το κρασί, αλλά και η πρωτοβουλία της Marketing Greece να συμπεριλάβει το κρασί στις προωθητικές της ενέργειες, ως μία από τις αυθεντικές εμπειρίες για τους ταξιδιώτες που επιλέγουν τη χώρα μας ως τόπο διακοπών.

Στην ίδια κατεύθυνση, το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) έχει υπογράψει από το 2016 μνημόνιο συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου, που αφορά στη διασύνδεση γαστρονομίας και τοπικών οινοπαραγωγών, στις περιοχές όπου διεξάγονται τα στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου, με συμμετέχοντες επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης και ευρύτερα από τον τουριστικό τομέα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννης Ρέτσος, ανοίγοντας τις εργασίες της συνάντησης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«H διασύνδεση του τουρισμού με το κρασί , αποτελεί βασικό κομμάτι του τουρισμού γαστρονομίας. Προσφέρει ευκαιρίες σε αναδυόμενους προορισμούς να αναπτυχθούν παράλληλα με τους καθιερωμένους προορισμούς, ενισχύοντας το οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο του τουρισμού στις τοπικές κοινότητες. Παράλληλα, διευκολύνει τη σύνδεση επιμέρους προορισμών γύρω από τον κοινό στόχο της παροχής μοναδικών και καινοτόμων εμπειριών, ενώ μπορεί να αποφέρει σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά οφέλη και να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση των πολιτιστικών και φυσικών πόρων».

Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε ότι: «Η πολυπλοκότητα της ανάπτυξης οινοτουριστικών εμπειριών και το εύρος των ενδιαφερομένων μερών, απαιτεί καινοτόμα μοντέλα συνεργασίας. Δεν αρκεί να προσφέρονται υψηλής ποιότητας κρασιά και ξενοδοχειακά καταλύματα. Θα πρέπει να συνδημιουργούμε αξιομνημόνευτες εμπειρίες».

Την ανάγκη ένταξης και του κρασιού στο τουριστικό προϊόν της χώρας, επισήμανε μιλώντας στη θεματική συνάντηση εργασίας ο πρόεδρος της ΕΔΟΑO, κ. Βαγγέλης Αργύρης. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα από τον κλάδο, με την ενεργό στήριξη πλέον και της Πολιτείας για την προώθηση του οινοτουρισμού, ωστόσο τα μεγέθη συγκριτικά με άλλες οινοπαραγωγές χώρες παραμένουν χαμηλά. Ο κ. Αργύρης τόνισε επίσης την ανάγκη συνεργειών μεταξύ οινικού κλάδου και τουριστικού τομέα, με στόχο, μεταξύ άλλων, τη στήριξη του επώνυμου ελληνικού κρασιού.

Στην τοποθέτησή του ο γενικός γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού, κ. Γιώργος Τζιάλλας, υποστήριξε ότι:

«Το υπουργείο Τουρισμού έχει ως όραμά του να καταστήσει την Ελλάδα έναν ασφαλή προορισμό 365 ημερών το χρόνο. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, δημιουργεί νέα θεματικά προϊόντα που προσφέρονται στους δημοφιλείς, αλλά και σε νέους προορισμούς, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν που προσφέρει η Ελλάδα. Ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της ελληνικής γης, άμεσα συνδεδεμένο με τον γαστρονομικό τουρισμό, είναι το ελληνικό κρασί που προωθούμε και στηρίζουμε, μέσα από το θεσμό του επισκέψιμου οινοποιείου και το αντίστοιχο σήμα ποιότητας».

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Χριστιάνα Καλογήρου ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, τόνισε ότι η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της τουριστικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτό, συμπλήρωσε ότι θα πρέπει να αποτελέσει και αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής για τον τουρισμό, από την πλευρά των Περιφερειών. Η κ. Καλογήρου, με αφορμή τη θεματική συνάντηση εργασίας, σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες κινήσεις απ΄ όλες τις πλευρές προκειμένου να καθοριστούν οι δράσεις ανάπτυξης του γαστρονομικού αλλά και οινικού τουρισμού για την επίτευξη αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Διευθυντής της Ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», κ. Γιάννης Αλμπάνης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Τα τελευταία χρόνια, το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί έκανε πολύ μεγάλα βήματα στη βελτίωση της ποιότητας και της εικόνας του. Παράλληλα, πολλά οινοποιεία επένδυσαν και στον oινοτουρισμό, ενώ οι περιφερειακοί Δρόμοι του Κρασιού βοήθησαν στη δικτύωση και προβολή του oινοτουρισμού. Μετά τη θεσμοθέτηση του oινοτουρισμού και τη δημιουργία της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις, να προωθήσουμε το oινοτουριστικό μας προϊόν και σε εθνικό επίπεδο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όλο το χρόνο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του δικτύου Δρόμοι του κρασιού της Κρήτης, κ. Νίκος Μηλιαράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Το οινικό επίπεδο της χώρας είναι πλέον τέτοιο, που άφοβα μπορεί να ανοίξουν οι πόρτες της οινοτουριστικής εμπειρίας στην Ελλάδα. Η Κρήτη, όπως κι άλλες Περιφέρειες της Ελλάδος, έχουν δημιουργήσει ήδη τη δομή, αλλά και τα εργαλεία για να την αναπτύξουν. Σε αυτό το στάδιο, είναι προϋπόθεση να προκαλέσουμε τις απαραίτητες συνέργειες μεταξύ των λοιπών φορέων (αυτοδιοίκηση, τουρισμός, εστίαση) προκειμένου να πάμε ένα καίριο βήμα παρακάτω, για να επιτύχουμε τη ροή των επισκεπτών με αυτήν την αναζήτηση, αλλά και την πληρέστερη εμπειρία προς τους τελευταίους».

Η αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Οινοτουρισμού, κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, τόνισε τα εξής:

«Αναζητώντας τον τρόπο πως η τυχαία επίσκεψη θα γίνει επιλογή και το οινοποιείο πρωταγωνιστής στην τουριστική εμπειρία των επισκεπτών μιας περιοχής, το κρασί συναντά τον τουρισμό. O οινοτουρισμός είναι μια δραστηριότητα ιδιαίτερη και συνδυάζει τη γεωργία, τη μεταποίηση και τις υπηρεσίες φιλοξενίας. Τα φροντισμένα αμπελοτόπια και τα εξαιρετικά οινοποιεία είναι έτοιμα να υπηρετήσουν την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος σε συνδυασμό με την ανάδειξη της γαστρονομίας. Ο κλάδος του κρασιού μέσα από συνεργασία με θεσμικούς φορείς του Τουρισμού, τον 1ο και 2ο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον ΕΟΤ και τα υπουργεία Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης προσπαθεί με σταθερό βηματισμό να εντάξει τον οινοτουρισμό στο στρατηγικό σχέδιο της ανάπτυξης των θεματικών μορφών».

Ο ιδρυτής της Vins Oenotourism, κ. Σπύρος Τριανταφύλλου επεσήμανε ότι:

«Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε τα τελευταία έτη αναφορικά με την ανάπτυξη του οινοτουρισμού, είναι πολύ θετικές. Θα πρέπει όμως να κτιστεί σε γερά θεμέλια, ώστε να μην αποτελέσει παρoδική επιθυμία των ταξιδιωτών, αλλά εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Υπάρχουν δύο βασικές προϋποθέσεις. Η πρώτη είναι ο εκσυγχρονισμός της οινικής κουλτούρας σε όλο το εύρος της ελληνικής κοινωνίας, οικογένεια, σχολείο, επιχειρήσεις, κ.λπ. και η δεύτερη είναι οι συνέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων –επιχειρήσεων, θεσμών, κ.λπ.– τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, για τη σωστή ανάδειξη αυτού του θεματικού τουριστικού προϊόντος».

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 πρώτες θεματικές συναντήσεις που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ συζητήθηκαν η διασύνδεση του τουρισμού με τον αγροδιατροφικό τομέα και η διασύνδεση του τουρισμού με τον πολιτισμό.

  • ΣΕΤΕ
  • ·
  • ΕΔΟΑΟ
  • ·
  • ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
  • ·
  • 3Ο WORKSHOP
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: «Σίγουρα θα είμαστε στο Final-4, αύριο θα δούμε για Λεσόρ»

All Content

Ολυμπιακός: Χωρίς Βεζένκοφ και Γουόκαπ στο ντέρμπι!

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Ρεκόρ σε κερδοφορία και εκταμιεύσεις - Βρεττού: Το 2025 ήταν μια χρονιά επανεκκίνησης

All Content - BusinessNews.gr

Η Alter Ego του Β. Μαρινάκη εξαγόρασε το 50,1% της More.gr έναντι 20,04 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα

All Content

Frank & Fame: Νέα 360° επικοινωνία για τη Lidl Ελλάς

All Content

Ψηφιακή διαφήµιση στην Ευρώπη: Ανάπτυξη µε νέους πρωταγωνιστές

FleetNews

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

FleetNews

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

FleetNews

Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ανθρωποειδή ρομπότ

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Χολμς εν όψει Ολυμπιακού

All Content

ΠΑΟΚ: Στην προπόνηση της ομάδας ο Τρινκιέρι

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και METLEN συμπράττουν για την ανάπτυξη έργων αποθήκευσης έως 1.500MW σε τρεις χώρες

All Content - BusinessNews.gr

Σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική αγορά καλλυντικών - Καθοριστικός ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

All Content - BusinessNews.gr

Campari Hellas: Αλμα 48,1% στα κέρδη το 2025 - Στα 46,17 εκατ. ευρώ ανήλθε ο τζίρος

FleetNews

Η Volvo Cars ξεκινά τη μεγαλύτερη ασύρματη ενημέρωση λογισμικού αυτοκινήτων

FleetNews

Στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων Renault

CSRΝews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

CSRΝews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Champs Academies Year 3: Campeón & Βασίλης Ξανθόπουλος συνεργάζονται για την προβολή των αξιών του αθλητισμού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το Κυπριακό χαλούμι είναι πλέον...βρετανικό
Το Κυπριακό χαλούμι είναι πλέον...βρετανικό 05/12/2018 - 02:00
Aegean: Προσύμφωνο με Pratt & Whitney για κινητήρες GTF στα νέα Airbus 05/12/2018 - 02:00
Aegean: Προσύμφωνο με Pratt & Whitney για κινητήρες GTF στα νέα Airbus

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μπρατάκος: Συνεργατικά σχήματα και προστιθέμενη αξία για την ενίσχυση της αγροδιατροφής
    05/03/2026 - 18:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Ρεκόρ σε κερδοφορία και εκταμιεύσεις - Βρεττού: Το 2025 ήταν μια χρονιά επανεκκίνησης
    05/03/2026 - 18:28 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ισραήλ: Θα επιτεθεί σε ιρανικές υπόγειες εγκαταστάσεις πυραύλων στη δεύτερη φάση του πολέμου (Reuters)
    05/03/2026 - 18:11 ΚΟΣΜΟΣ
  • ElvalHalcor: Υπογραφή κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 8 εκατ. ευρώ με την CrediaBank
    05/03/2026 - 18:01 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,51%, στα 381,11 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    05/03/2026 - 17:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • e-ΕΦΚΑ: Την Παρασκευή η καταβολή αναδρομικών σε 1.015 συνταξιούχους
    05/03/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιάννης Ανδριανός: Να δώσουμε στο ελληνικό ρύζι την προστιθέμενη αξία που του αξίζει
    05/03/2026 - 17:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η Alter Ego του Β. Μαρινάκη εξαγόρασε το 50,1% της More.gr έναντι 20,04 εκατ. ευρώ
    05/03/2026 - 17:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί το Ισραήλ πως ευθύνεται για τα ντρόουν εναντίον του Αζερμπαϊτζάν
    05/03/2026 - 17:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ΜΕΤΕΟ: Ο χειμώνας του 2025-2026 ο δεύτερος θερμότερος στην Ελλάδα από το 1960
    05/03/2026 - 17:39 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Cenergy Holdings: Στα 2,06 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το 2025, αυξημένες κατά 15% - Οι προοπτικές
    04/03/2026 - 20:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο όμιλος Reale αποκτά το 80% της Lifenet Healthcare - Tι σηματοδοτεί η συμφωνία
    04/03/2026 - 19:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πώς σχολίασε η Novibet την απόσυρση της Allwyn: «Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το επενδυτικό μας πλάνο»
    04/03/2026 - 20:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πειραιώς:Στηρίζει τους παραγωγούς και ενισχύει τις επενδύσεις σε αγροφωτοβολταϊκούς σταθμούς
    04/03/2026 - 19:11 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • «Κρυφό» έλλειμμα δισεκατομμυρίων στη Ρωσία λόγω πολέμου - Φθάνει στα 30,45 δισ.δολάρια
    04/03/2026 - 19:31 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Κατσίβελης, παραμένει εκτός ο Φλιώνης

05/03/2026 - 16:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το «Μοments» το Σάββατο 21 Μαρτίου με την Ζέτα Μακρυπούλια

05/03/2026 - 16:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μονακό: Παρελθόν και τυπικά ο Μακουντού

05/03/2026 - 15:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

05/03/2026 - 15:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

05/03/2026 - 15:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

LAMDA Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα

05/03/2026 - 13:53
FleetNews
fleetnews.gr

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

05/03/2026 - 07:47
FleetNews
fleetnews.gr

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

05/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo