Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum “Opportunities & Challenges”
Newsroom Newsroom
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
22/02/2018 · 02:00

9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum “Opportunities & Challenges”

Με μοναδική επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1200 άτομα πραγματοποιήθηκε το 9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum “Opportunities & Challenges”, στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Divani Caravel Hotel σε συνεργασία με το NASDAQ και το New York Stock Exchange.

Με μοναδική επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 1200 άτομα πραγματοποιήθηκε το 9ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum “Opportunities & Challenges”, στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Divani Caravel Hotel σε συνεργασία με το NASDAQ και το New York Stock Exchange.

Η ελληνική ναυτιλία παραμένει σημαντική αποτελώντας πάνω από το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου στόλου. Παρά τις ασταθείς αγορές και την οικονομική ύφεση, οι Έλληνες επαγγελματίες της ναυτιλίας προσαρμόζονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, αναζητώντας την ανάπτυξη καθώς και καινούργιες ευκαιρίες.

Η ναυτιλία είναι η αρτηρία του παγκόσμιου εμπορίου μέσω της οποίας μεταφέρεται το 90% των εμπορευμάτων και η ελληνική ναυτιλία διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΔΟΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου έγινε παρουσίαση των σημερινών τάσεων και προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας στις κύριες αγορές βασικών προϊόντων, της ενέργειας και της ναυτιλίας. Συζητήθηκαν επίσης τα κρίσιμα ζητήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένων των γεωπολιτικών και διαρρυθμιστικών εξελίξεων, καθώς και η τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου και η πρόσβαση σε κεφάλαια. Επίσης εξετάστηκαν τρόποι χρηματοδότησης από τη τραπεζική αγορά, από τη κεφαλαιαγορά και από άλλους εναλλακτικούς μηχανισμούς και πηγές χρηματοδότησης.

2018 CAPITAL LINK GREEK SHIPPING LEADERSHIP AWARD

Το "2018 Capital Link Greek Shipping Leadership Award" απενεμήθη στους κκ. Πάνο Λασκαρίδη Πρόεδρο, European Community Shipowners Associations; Διευθύνοντα Σύμβουλο, Lavinia Corporation/Laskaridis Shipping Co. Ltd. και Αθανάσιο Λασκαρίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Lavinia Corporation, Lavinia Enterprises Limited and Laskaridis Shipping Company Ltd. ως αναγνώριση της μοναδικής και εκτεταμένης συμβολής τους στην Ναυτιλία και στην Ελλάδα. Η συνεισφορά τους είναι τεράστια στην ναυτιλιακή βιομηχανία η οποία επιτυγχάνεται τόσο μέσα από την πολυετή προσωπική τους συμβολή, όσο και από την συλλογική προσπάθεια όλης της οικογένειας.

Το «Capital Link Greek Shipping Leadership Award» στοχεύει στην αναγνώριση των «πατριαρχών» της Ελληνικής Ναυτιλίας, των προσωπικοτήτων που μέσα από την καταξιωμένη μακρόχρονη πορεία τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάδειξη της Ελληνικής Ναυτιλίας στην ηγετική της θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το «Capital Link Greek Shipping Leadership Award» το 2013 απονεμήθηκε στον Captain Παναγιώτη Ν.Τσάκο, το 2014 στον κ. Περικλή Παναγόπουλο, το 2015 στον κ. Λάμπρο Βαρναβίδη, Vice Chairman of the Baltic Exchange, Trustee of the Lloyds Register Foundation and Managing Director and Global Head of Shipping RBS 1998 to 2014, το 2016 στους κ.κ. Νικόλα, Γιώργο και Αντρέα Τσαβλίρη, Tsavliris Salvage Group και το 2017 στον Καθηγητή κ. Κώστα Θ. Γραμμένο, CBE DSc, LRF Chair in Shipping, Trade & Finance, Chairman, Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade & Finance, Cass Business School, City, University of London.

Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες υψηλού επιπέδου παρακολούθησαν το γεύμα αντιπροσωπεύοντας την ελίτ της ναυτιλίας, της χρηματοοικονομικής και επενδυτικής κοινότητας, καθώς και των επιχειρήσεων, τόσο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και από την Ελλάδα και το Λονδίνο.

Ο Πρόεδρος της Capital Link κ. Νικόλαος Μπορνόζης προλόγισε τους βραβευόμενους στους οποίους απονεμήθηκαν τα βραβεία αναφέροντας: «Είναι τιμή και χαρά για εμάς που τιμούμε σήμερα τους κ.κ. Πάνο και Θανάση Λασκαρίδη ως αναγνώριση της τεράστιας συνεισφοράς τους στην ναυτιλιακή βιομηχανία».

Τον κ. Πάνο Λασκαρίδη προλόγισε ο κ. Γεώργιος Γράτσος, HELMEPA Chairman ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε: «Γνωρίζω τον Πάνο Λασκαρίδη από την δεκαετία του 1980. Είναι πλήρως καταξιωμένος σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας, καθώς και μια ηγετική προσωπικότητα του επιχειρείν. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, διαθέτει πτυχία στη μηχανολογία και τη ναυπηγική από κορυφαία πανεπιστήμια.

Το βιογραφικό του είναι μοναδικό. Ασχολείται έντονα με τα ζητήματα της διεθνούς ναυτιλίας ως πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και μέλος των εκτελεστικών επιτροπών πολλών συμβουλίων σε σχετικές με το αντικείμενο διεθνείς οργανώσεις. Ασχολείται επίσης με πολλές επιχειρήσεις στην ξηρά, ιδίως στον χώρο του τουρισμού.

Ακόμη σημαντικότερα, είναι ένας σπουδαίος φιλάνθρωπος ο οποίος έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και πολλές προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας, της εκπαίδευσης και της πρόσβασης στη γνώση για τους μειονεκτούντες. Είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, με την εντυπωσιακή συλλογή βιβλίων, το οποίο προσφέρει, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτικά προγράμματα και ομιλίες σημαντικών μελετητών των τεχνών και των επιστημών, για κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους, με σκοπό τη διεύρυνση των οριζόντων τους στη ζωή και τον πολιτισμό. Ο Πάνος Λασκαρίδης έχει επίσης αναλάβει την επισκευή πολλών ιστορικών ελληνικών φάρων, έχει αναβαθμίσει τον στόλο του Ναυτικού και της Ακτοφυλακής, έχει βοηθήσει σε θαλάσσιες αρχαιολογικές έρευνες και εμπλέκεται σε εκτενή έργα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.»

Τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη προλόγισε ο κ. Τάκης Αράπογλου, Πρόεδρος της Tsakos Energy Navigation (TEN) Ltd αναφέροντας: «Νοιώθω μεγάλη τιμή που μου ζητήθηκε να προλογίσω τον κ. Αθανάσιο Λασκαρίδη, κοντινό μου φίλο επί τέσσερις δεκαετίες, με αφορμή το σημαντικό βραβείο που του απονέμει η Capital Link. Η αξιοσημείωτη επιτυχία με την οποία διοικεί μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων, από τον χώρο της ναυτιλίας μέχρι τα κτηματομεσιτικά, τη διασκέδαση και τον τουρισμό, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο, είναι αποτέλεσμα της διορατικότητας και της οξυδέρκειάς του. Όντας εξαιρετικά ενημερωμένος σε ποικίλα θέματα, ποτέ δεν δίστασε να εκφέρει τη γνώμη του για όλα τα σημαντικά ζητήματα. Ο Αθανάσιος Λασκαρίδης συνδυάζει τη προνοητικότητα και την αποφασιστικότητα με τον ρεαλισμό πριν αποφασίσει για την κάθε του κίνηση. Εργάζεται σκληρά όλη του τη ζωή, όντας ταυτόχρονα κοντά στην οικογένειά του και πιστός στους φίλους του. Η έμπρακτη στήριξη του ιδίου και της οικογένειάς του σε πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα είναι ένας ακόμη λόγος για να τον συγχαρώ, αλλά και για να ευχαριστήσω την Capital Link για την τιμητική αναγνώριση που του προσφέρει σήμερα.»

Ο κ. Τάκης Αράπογλου παρέδωσε το βραβείο στον γιο του κ. Αθανάσιου Λασκαρίδη, Οδυσσέα Λασκαρίδη Διευθύνοντα Σύμβουλο- Laskaridis Shipping Company Ltd. ο οποίος δήλωσε: «Είναι τιμή και προνόμιο να βρίσκομαι εδώ εκπροσωπώντας την οικογένειά μου, και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να ακολουθώ τα χνάρια του πατέρα μου.»

Στην ομιλία του, ο κ. Πάνος Λασκαρίδης ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων στους οργανωτές για τη σημαντική αυτή διάκριση. Θεωρώ πως λέει περισσότερα για τους επί χρόνια φίλους και συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τον αδερφό μου, παρά για όσα κάποιοι θεωρούν πως έχω καταφέρει.

Εδώ και πάνω από 40 χρόνια έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα πλοία, στη ναυτιλία και τη διαχείριση σκαφών. Υπήρξα τυχερός που γνώρισα και εργάστηκα από κοινού με εξαίρετα στελέχη και εφοπλιστές, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν πετύχει περισσότερο απ’ ότι εγώ, και μου έμαθαν όσα γνωρίζω για τον κλάδο.

Η ναυτιλία σήμερα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πριν από 40 χρόνια, όταν ξεκίνησα να εργάζομαι. Οι αλλαγές υπήρξαν σαρωτικές. Η σημαντικότερη διαφορά είναι η νομοθεσία. Η διαφορά των παγκόσμιων και των τοπικών κανονισμών αποτελεί επίσης πρόβλημα. Επικρατούν οι περιβαλλοντικές ανησυχίες και οι δημόσιες πιέσεις, την ώρα που ο κλάδος επεξεργάζεται τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν πολιτικές και εξελίξεις τα επόμενα 20-30 χρόνια. Αυτή είναι η δουλειά των πολιτικών και είναι καθήκον των ναυτιλιακών φορέων να συμμετέχουν ενεργά στις απαιτητικές αυτές συζητήσεις.

Η ευρωπαϊκή ναυτιλιακή πολιτική αντιμετωπίζει σήμερα πολλές από τις σημαντικές πτυχές του μέλλοντος, και είναι χρέος της κοινότητας μας να συνεχίσει μέσω των εκπροσώπων της αυτόν τον διάλογο. Η Ελλάδα προεδρεύει αυτήν τη στιγμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πλοιοκτητών και προσπαθούμε από κοινού με σκοπό να επωφεληθεί η ναυτιλιακή βιομηχανία στο σύνολό της.»

Στην ομιλία του, μέσω webcast, ο κ. Αθανάσιος Λασκαρίδης ανέφερε: «Η παγκόσμια ναυτιλία βρίσκεται σε ένα νομοθετικό σημείο καμπής, οι συνέπειες του οποίου παραμένουν ασαφείς. Το στοιχείο της αβεβαιότητας καθιστά τον κλάδο μας ενδιαφέροντα αλλά και απαιτητικό. Η ελληνική ναυτιλία συγκεκριμένα, έχοντας κάνει άλματα προόδου ενάντια σε κάθε προσδοκία τα τελευταία δέκα χρόνια, βρίσκεται τώρα σε μια πλεονεκτική θέση, με έναν σημαντικά βελτιωμένο στόλο στη διάθεσή της. Δεν είναι όμως η στιγμή να επαναπαυθούμε, όταν τα ελληνικά σκάφη στο σύνολο τους έχουν αξία 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ πολλές πολυεθνικές εταιρείες διαθέτουν στόλους πολλαπλάσιας αξίας. Οι Έλληνες πλοιοκτήτες πρέπει να δραστηριοποιηθούν περισσότερο ως προς την στήριξη της χώρας μας και την επίλυση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά την εύρυθμη λειτουργία του καπιταλισμού παγκοσμίως.»

Εναρκτήρια Ομιλία

Ο Πρόεδρος της Capital Link κ. Νικόλαος Μπορνόζης, καλωσόρισε το ακροατήριο στο συνέδριο δηλώνοντας πως: «Το σημερινό συνέδριο καλύπτει το εξελισσόμενο τοπίο της παγκόσμιας ναυτιλίας. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και οι περισσότεροι τομείς της ναυτιλίας ανακάμπτουν. Παράλληλα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις, οι αυξανόμενοι κανονισμοί, η τεχνολογική καινοτομία και οι νέοι τρόποι πρόσβασης σε κεφάλαια μεταμορφώνουν τη ναυτιλία.

Τόνισε επίσης ότι το Capital Link Forum προσελκύει ομιλητές και εκπροσώπους υψηλότατου επιπέδου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και αυτό είναι ενδεικτικό του σεβασμού της διεθνούς κοινότητας προς την ελληνική ναυτιλία.

  • CAPITAL LINK
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άντεξε η Αρμάνι 87-84 την Μπαρτσελόνα, στο τέλος η Ρεάλ 92-84 τη Βίρτους

All Content

Ρεκόρ νικών για τη δεύτερη Βαλένθια 91-87 στο τέλος τη Ζαλγκίρις

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: «Ποδαρικό» με τζίρο 1,04 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Στα 28 εκατ. ευρώ το online κανάλι

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Ρεκόρ σε κερδοφορία και εκταμιεύσεις - Βρεττού: Το 2025 ήταν μια χρονιά επανεκκίνησης

All Content - BusinessNews.gr

Viohalco: Στα 7,2 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2025 - Αύξηση 46% στα καθαρά κέρδη

All Content

Frank & Fame: Νέα 360° επικοινωνία για τη Lidl Ελλάς

All Content

Ψηφιακή διαφήµιση στην Ευρώπη: Ανάπτυξη µε νέους πρωταγωνιστές

FleetNews

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

FleetNews

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

FleetNews

Το BMW Group θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά ανθρωποειδή ρομπότ

All Content

Ένατη συνεχόμενη νίκη η Φενέρμπαχτσε 88-70 τη Μονακό -Επεισόδιο Τζέιμς-Οκόμπο

All Content

Αταμάν: «Σίγουρα θα είμαστε στο Final-4, αύριο θα δούμε για Λεσόρ»

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί αγόρασε το 50,1% της MORE.GR o Βαγγέλης Μαρινάκης;

All Content - BusinessNews.gr

LAMDA Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα

All Content - BusinessNews.gr

Σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική αγορά καλλυντικών - Καθοριστικός ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

FleetNews

Η Volvo Cars ξεκινά τη μεγαλύτερη ασύρματη ενημέρωση λογισμικού αυτοκινήτων

FleetNews

Στην Αθήνα το παγκόσμιο συνέδριο εισαγωγέων Renault

CSRΝews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

CSRΝews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

CSRΝews.gr

Champs Academies Year 3: Campeón & Βασίλης Ξανθόπουλος συνεργάζονται για την προβολή των αξιών του αθλητισμού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΤΕ: Στα 192,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2017
ΟΤΕ: Στα 192,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2017 22/02/2018 - 02:00
Κτήμα Λαζαρίδη: Συμφωνία με Eurobank για κάλυψη ομολογιακού δανείου 22/02/2018 - 02:00
Κτήμα Λαζαρίδη: Συμφωνία με Eurobank για κάλυψη ομολογιακού δανείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΔΕΗ και Metlen χτίζουν ενεργειακό «τείχος» αποθήκευσης στη ΝΑ Ευρώπη - Το μεγάλο στοίχημα
    06/03/2026 - 08:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Γεραπετρίτης: Η Σούδα δεν απειλείται - Η αμυντική διάταξη της χώρας δεν τίθεται προς συζήτηση
    06/03/2026 - 08:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι πριν από την υποβολή
    06/03/2026 - 08:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ντόναλντ Τραμπ για τιμές καυσίμων: «Και αν αυξηθούν, ας αυξηθούν»
    06/03/2026 - 07:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συμβούλιο Ασφαλείας: Ενέργεια και κρίσιμα ορυκτά στο επίκεντρο - Η θέση της Ελλάδας
    06/03/2026 - 07:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σούπερ μάρκετ: «Ποδαρικό» με τζίρο 1,04 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο – Στα 28 εκατ. ευρώ το online κανάλι
    06/03/2026 - 07:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Γιατί αγόρασε το 50,1% της MORE.GR o Βαγγέλης Μαρινάκης;
    06/03/2026 - 07:05 MEDIA
  • Παπασταύρου: Οι συμφωνίες με CHEVRON βάζουν τα θεμέλια η Ελλάδα να γίνει χώρα-παραγωγός φυσικού αερίου
    05/03/2026 - 21:57 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το Νομισματικό Πρόγραμμα της Τράπεζας της Ελλάδος για το 2026 με τον γενικό τίτλο «Ηρωισμός και Δόξα»
    05/03/2026 - 21:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Viohalco: Στα 7,2 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2025 - Αύξηση 46% στα καθαρά κέρδη
    05/03/2026 - 21:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική αγορά καλλυντικών - Καθοριστικός ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
    05/03/2026 - 08:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ και METLEN συμπράττουν για την ανάπτυξη έργων αποθήκευσης έως 1.500MW σε τρεις χώρες
    05/03/2026 - 09:51 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Νίκος Δριβάκος (S.C. Johnson Hellas): H πραγματική ηγεσία είναι να εμπνέεις εμπιστοσύνη και να δίνεις κατεύθυνση
    05/03/2026 - 14:07 CEO INSIGHTS
  • Πειραιώς: Business plan με στόχευση σε διπλασιασμό μερίσματος - Οι προτεραιότητες έως το 2030
    05/03/2026 - 10:24 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Eurobank: Προχωρά στη δημιουργία του TourismTech Cluster, με σκοπό την επιτάχυνση της ανάπτυξης
    05/03/2026 - 12:38 ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεκόρ νικών για τη δεύτερη Βαλένθια 91-87 στο τέλος τη Ζαλγκίρις

05/03/2026 - 21:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άντεξε η Αρμάνι 87-84 την Μπαρτσελόνα, στο τέλος η Ρεάλ 92-84 τη Βίρτους

05/03/2026 - 21:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το «Μοments» το Σάββατο 21 Μαρτίου με την Ζέτα Μακρυπούλια

05/03/2026 - 16:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»: Ανανεώση της συνεργασίας με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

05/03/2026 - 15:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου: Δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την παραμονή 80 ιατρών σε 47 Μικρά Νησιά της Ελλάδας

05/03/2026 - 15:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

LAMDA Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα

05/03/2026 - 13:53
FleetNews
fleetnews.gr

«Κινούμαι ηλεκτρικά»: Επιπλέον πόροι και παράταση αιτήσεων

05/03/2026 - 07:47
FleetNews
fleetnews.gr

Τα 5 σημεία που κάνουν την Ford Mustang Mach-E να ξεχωρίζει

05/03/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“NUVIA Medical Aesthetics”

04/03/2026 - 15:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Backstage Videoclip – Johanna”

04/03/2026 - 15:35
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo