Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών
Newsroom Newsroom
ESG
11/04/2016 · 03:00

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών

Το 2015, μαζί με τον IOCC, διέθεσαν περισσότερα από 327.000€ για την ενίσχυση καινοτόμων προγραμμάτων 24ων αγροτικών συνεταιρισμών.

Μετά την ολοκλήρωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου καινοτόμου αναπτυξιακού Προγράμματος Ενίσχυσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Ομάδων και Συλλόγων στη Βόρεια Ελλάδα που εκπόνησε κατά την προηγούμενη χρονιά, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC, προχωρά σε περαιτέρω επένδυση και στήριξη του συγκεκριμένου τομέα ανακοινώνοντας σήμερα τη συνέχιση του προγράμματος.

Σε μία από τις πιο επώδυνες και δύσκολες περιόδους για τη χώρα, τους πολίτες και την ελληνική οικονομία, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προχωρά πέραν από τις ανθρωπιστικές τις δράσεις, στην παρουσίαση ολοκληρωμένων αναπτυξιακών προγραμμάτων με στόχο τη στήριξη των ελλήνων αγροτών προκειμένου να διευρύνουν αλλά και να προωθήσουν την παραγωγή τους.

Το 2015 η «Αποστολή» με τον IOCC διέθεσαν περισσότερα από 327.000€ για την ενίσχυση καινοτόμων προγραμμάτων 24ων αγροτικών συνεταιρισμών και τη στήριξη 850 οικογενειών ( περισσότερα από 3400 άτομα).

Για το 2016 η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους αγροτικούς-δασικούς-αλιευτικούς-γυναικείους συνεταιρισμούς και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 2ο Πρόγραμμα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ » κ. Κωστής Δήμτσας δήλωσε: «Σε μία περίοδο που η ανάπτυξη στην Ελλάδα αποτελεί πλέον βιοποριστική αναγκαιότητα, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συνέχιση και ενίσχυσή των αγροτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων. Προτεραιότητά της «Αποστολής» και προσωπικά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου είναι η στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε την εγχώρια παραγωγή και να δώσουμε στους Έλληνες αγρότες τη δυνατότητα και τα μέσα να προχωρήσουν στο άμεσο μέλλον τόσο στην παραδοσιακή γεωργία όσο και τις νέες καλλιέργειες».

Το νέο πρόγραμμα έχει σαν βασικό σκοπό του τη στήριξη δέκα συνεταιρισμών στις διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης προϊόντων τους. Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί την αγορά εξοπλισμού σε ποσοστό 100% με ανώτερο όριο χρηματοδότησης έως του ποσού των €13.000 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για στήριξη βελτιωτικών δράσεων έχουν αποκλειστικά και μόνο συνεταιρισμοί και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, και όχι μεμονωμένοι παραγωγοί, με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι €1.500.000, που εδρεύουν στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η δαπάνη της προμήθειας εξοπλισμού, θα καλυφθεί απευθείας από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και αφορά στην προμήθεια αποκλειστικά καινούργιου εξοπλισμού εργοστασιακής προέλευσης.

Οι Συνεταιρισμοί/ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. που θα ενισχυθούν από το πρόγραμμα θα δωρίσουν, από τα είδη που παράγουν, το 10% της αξίας του εξοπλισμού που θα λάβουν από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ, σε ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους συνεταιρισμούς είναι η 27 Απριλίου 2016, Μεγάλη Τετάρτη (27 Απριλίου 2016) έως και τις 15:00. Αιτήσεις γίνονται δεκτές είτε ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά στα γραφεία της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, Δέσπως Σέχου 37, ΤΚ 11743 Αθήνα, με την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2016. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τα κριτήρια επιλογής και την αίτηση συμμετοχής, στο website της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ www.mkoapostoli.gr και στο τηλέφωνο 2130 184426.

Οι επωφελούμενοι αγροτικοί συνεταιρισμοί που επωφελήθηκαν την πρώτη χρονιά υλοποίησης του προγράμματος είναι οι ακόλουθοι:

  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘Σπείρα Γης’ στην Κατερίνη, Υποστήριξη και εκπαίδευση των αγροτών για την ενίσχυση και βελτίωση των καλλιεργειών τους μέσω καινοτόμων, φυσικών συμπληρωμάτων και εδαφοβελτιωτικών λίπανσης και ιδιαίτερα της χρήσης της τεχνολογίας ενεργών μικροοργανισμών ΤΜ.
  • Γυναικείος Συνεταιρισμός ‘ΒΑΛΜΑΔΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ’ Θεσσαλονίκη, Παραγωγή παραδοσιακών χειροποίητων προϊόντων (τραχανάς, χυλοπίτες, μαρμελάδες, γλυκά, πίτες, κλπ).
  • Γυναικείος Συνεταιρισμός ‘ΕΥΓΕ’ Θεσσαλονίκη, Παραγωγή παραδοσιακών χειροποίητων προϊόντων (τραχανάς, χυλοπίτες, μαρμελάδες, γλυκά, πίτες, κλπ).
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ’ Φλώρινα, Διαλογή και τυποποίηση μεγαλόσπερμων φασολιών Πρεσπών (γίγαντες).
  • Γυναικείος Συνεταιρισμός ‘ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ’ Θεσσαλονίκη, Παραγωγή χειροποίητων παραδοσιακών ποντιακών ζυμαρικών, που προψήνονται στο τζάκι, γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΓΗ’ Σέρρες, Καλλιέργεια δενδρυλλίων αρώνιας και πρωτογενής μεταποίηση (αποξηραμένος καρπός, σιρόπι, τσάι, dressing, γλυκό του κουταλιού), καθώς και καλλιέργεια σιταριού και παραγωγή αλεύρου και ζυμαρικών με χρήση βουβαλίσιου γάλακτος.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΚΑΤΩ ΠΟΡΡΟΙΑ’ Σέρρες, Παραγωγή αρωματικών-φαρμακευτικών φυτών (καλλιέργεια 75 στρεμμάτων ρίγανης) και βιολογική παραγωγή.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΑΡΩΝΙΑ ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες, Βιολογική καλλιέργεια 150 στρεμμάτων αρωματικού φυτού αρώνιας, μεταποίηση, συσκευασία και εμπορία μαρμελάδας, γλυκού του κουταλιού, κατεψυγμένων προϊόντων και σταφίδας. Βιολογική καλλιέργεια ροδιού, παραγωγή χυμού που χρησιμοποιείται μέχρι στιγμής ως προσθετικό συστατικό στα προϊόντα αρώνιας και με σκοπό εμφιάλωσης και εμπορίας του χυμού.
  • Γυναικείος Συνεταιρισμός ‘ΚΥΨΕΛΗ’ Θεσσαλονίκη, Παραγωγή χειροποίητων ζυμαρικών, γλυκών του κουταλιού, μαρμελάδων και σαλτσών. Τροφοδοσία εκδηλώσεων και θρησκευτικών τελετών.
  • Δασικός Συνεταιρισμός ‘ΠΡΟΟΔΟΣ’ Θεσσαλονίκη, Συνεταιρισμός με αντικείμενο την υλοτομία κορμών δένδρων.
  • Δασικός Συνεταιρισμός ‘ΕΝΩΣΗ’ Θεσσαλονίκη, Συνεταιρισμός με αντικείμενο την υλοτομία κορμών δένδρων.
  • Δασικός Συνεταιρισμός ‘ΣΤΕΦΑΝΙΝΑ’ Θεσσαλονίκη, Συνεταιρισμός με αντικείμενο την υλοτομία κορμών δένδρων.
  • Γυναικείος Συνεταιρισμός ‘ΚΑΛΟΑΓΡΙΤΙΣΣΑ’ Δράμα, Πιστοποιημένη παραγωγή χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων (ζυμαρικών, τραχανά, πιτών, γλυκών του κουταλιού, μαρμελάδων). Τροφοδοσία εκδηλώσεων και θρησκευτικών τελετών. Εργαστήριο τροφίμων με παραγωγική διαδικασία από το 2011.
  • Δασικός Συνεταιρισμός ‘ΧΩΡΙΣΤΗ’ Δράμα, Υλοποίηση βασικών δασικών εργασιών, παραγωγή και εμπορία πρωτογενών δασικών προϊόντων (στρογγύλια, σχίζες, στήλοι ΔΕΗ, καυσόξυλα, τεχνική ξυλεία).
  • Δασικός Συνεταιρισμός ‘ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ’ Δράμα, Υλοποίηση βασικών δασικών εργασιών, παραγωγή και εμπορία πρωτογενών δασικών προϊόντων (στρογγύλια, σχίζες, καυσόξυλα, τεχνική ξυλεία).
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ’ Δράμα, Καλλιέργεια, διαλογή, συσκευασίας και εμπορία πατάτας Νευροκοπίου και οσπρίων.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΡΑΧΩΝΙ ΘΑΣΟΥ’ Καβάλα, Παραγωγή ελαιολάδου με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου.
  • Αλιευτικός Συνεταιρισμός ‘ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ’ Ξάνθη, Συνεταιρισμός εκμετάλλευσης των ιχθυοτροφείων Βιστωνίδας & Πόρτο Λάγος με παραγωγή και διάθεση διαφόρων ειδών αλιευμάτων (κέφαλοι, λαβράκια, αθερίνες, χέλια, τσιπούρες) χωρίς τη χρήση ιχθυοτροφών, αλλά εκτατικής καλλιέργειας.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΓΕΝΙΣΣΕΑ’ Ξάνθη, Καλλιέργεια και συγκομιδή ζαχαροκάλαμου, μεταποίηση (βρασμός) και συσκευασία προϊόντος σε βάζα (πετιμέζι). Σκοπός η καλλιέργεια με χρήση πιστοποιημένου σπόρου.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ’ Ροδόπη, Εργαστήριο παραγωγής αλεύρων από παραδοσιακού τύπου πετρόμυλο και παραδοσιακών ζυμαρικών. Συνεταιρισμός με έντονη κοινωνική δράση. Σε συνεργασία με το δήμο συντηρεί δημοτικούς λαχανόκηπους.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΣΚΟΡΔΟ ΒΥΣΣΑΣ’ Έβρος , Παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία σκόρδου. Ετήσια καλλιέργεια περίπου 500 στρεμμάτων σκόρδου.
  • Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΘΡΑΚΩΝ ΑΜΝΟΣ Έβρος, Κτηνοτροφικός συνεταιρισμός σε συνεργασία με την τοπική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ. Δραστηριοποιείται στην εμπορία γάλακτος και κρέατος και την ποιοτική ανάλυση των προϊόντων τους.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΘΕΟΓΕΝΗΣ’ Έβρος, Νεοσύστατος συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται στην παραγωγή οσπρίων, πεπονιού Θράκης (χαρακτηρισμένο ως προϊόν ΠΓΕ-Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) και μελιού Έβρου και εστιάζει στην προώθηση των συγκεκριμένων τοπικών προϊόντων.
  • Κοινωνικός Συνεταιρισμός ‘ΣΥΛΛΟΓΗ’ Ξάνθη, Συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται στη συλλογή και τυποποίηση φρέσκιας μαύρης τρούφας χρησιμοποιώντας εκπαιδευμένα σκυλιά για την αναζήτησή της στο φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον, παρέχει εκπαίδευση, τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη για την αναζήτηση τρούφας και την τεχνική καλλιέργειάς της.

  • IOCC
  • ·
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  • ·
  • ΚΩΣΤΗΣ ΔΗΜΤΣΑΣ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

All Content

Συγκίνηση ΛεΜπρον στην επιστροφή στο Κλίβελαντ με... συντριβή των Λέικερς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Στο κλαμπ των διεκδικητών για την Aluminium Dunkerque, το μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης

All Content - BusinessNews.gr

Έκθεση ΙΟΒΕ για ΦΠΑ: Κερδίζει τη μάχη στη συμμόρφωση αλλά χάνει στα έσοδα

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

Η A3 Resizing Ideas πίσω από το λανσάρισμα του brand Hairfection

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Κυρίαρχος Γουεμπανιάμα στο 111-99 του Σαν Αντόνιο στο Χιούστον (vids)

All Content

Στεφ Κάρι: 19oς σκόρερ όλων των εποχών και βραβείο στο... Sundance Film Festival!

All Content - BusinessNews.gr

Μπρατάκος (ΕΒΕΑ): Δημιουργία ψηφιακής πλατφόρμας αξιολόγησης επιχειρηματικών σχεδίων

All Content - BusinessNews.gr

«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για το GREGY – 9,56 εκατ. ευρώ για τη διασύνδεση Αιγύπτου–Ελλάδας

All Content - BusinessNews.gr

Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο τεχνικός βάρδιας της «Βιολάντα»

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

QNF: Παρουσιάστηκε ο Ελληνικός Κώδικας Βιωσιμότητας
QNF: Παρουσιάστηκε ο Ελληνικός Κώδικας Βιωσιμότητας 11/04/2016 - 03:00
ΥΠΕΝ: Ενίσχυση για τον Ενεργειακό Επιθεωρητή 11/04/2016 - 03:00
ΥΠΕΝ: Ενίσχυση για τον Ενεργειακό Επιθεωρητή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω ισχυρών ανέμων
    29/01/2026 - 10:44 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ευρωαγορές: Με θετικό πρόσημο η έναρξη των συναλλαγών
    29/01/2026 - 10:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κέρδη 6,12 δισ. ευρώ για την Deutsche Bank το 2025 - Τα υψηλότερα από το 2007
    29/01/2026 - 10:34 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Σφοδρή επίθεση των ΗΠΑ στην ΕΕ για τη συμφωνία με την Ινδία: «Έβαλαν το εμπόριο πάνω από την Ουκρανία»
    29/01/2026 - 10:33 ΚΟΣΜΟΣ
  • Titan: Πάνω από 2,6 δισ. ευρώ οι προσφορές για το ομόλογο 350 εκατ. ευρώ
    29/01/2026 - 10:29 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Nvidia, Microsoft και Amazon σε συνομιλίες για επένδυση έως και 60 δισ. δολαρίων στην OpenAI
    29/01/2026 - 10:14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βρέθηκαν ναρκωτικά 900.000 ευρώ σε φορτηγό στο Ρίο - Επιχείρηση της αστυνομίας σε Πάτρα και Αθήνα
    29/01/2026 - 10:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παπαθανάσης: Υπηρεσίες για ένταξη φοιτητών στην αγορά εργασίας με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
    29/01/2026 - 09:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Lukoil: Θα πουλήσει στον αμερικανικό όμιλο Carlyle τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει στο εξωτερικό
    29/01/2026 - 09:52 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης
    29/01/2026 - 09:41 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 13,7 μονάδων η ΝΔ - Μείωση ποσοστών για τα περισσότερα κόμματα
    28/01/2026 - 22:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πυροσβεστική για έκρηξη στη Βιολάντα: Πολύμηνη διαρροή προπανίου στο έδαφος
    28/01/2026 - 15:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fed: «Φρένο» στις μειώσεις επιτοκίων, στο εύρος 3,5% με 3,75%
    28/01/2026 - 18:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Space Hellas: Αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών του ΑΧΕΠΑ
    28/01/2026 - 12:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Επιστρέφει η έκθεση τροφίμων και ποτών στο MEC Παιανίας - Συμμετοχή πλέον των 300 εκθετών
    28/01/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media: Ενας χρόνος στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Άνοδος, μέρισμα και νέα φάση ανάπτυξης

29/01/2026 - 08:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τέταρτη σερί νίκη των Νικς 119-92 στο Τορόντο και ήττα Σέλτικς 106-117 από τους Χοκς (vids)

29/01/2026 - 07:59
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Στεφ Κάρι: 19oς σκόρερ όλων των εποχών και βραβείο στο... Sundance Film Festival!

29/01/2026 - 07:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

29/01/2026 - 07:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Ανησυχητικά στοιχεία για την αυτοκτονικότητα παιδιών

28/01/2026 - 15:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. & Παιδικά Χωριά SOS: Μνημόνιο Συνεργασίας για την κοινωνική ένταξη και την απασχόληση

28/01/2026 - 14:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

#EDGED2 DSQUARED2 FALL/WINTER 2026

27/01/2026 - 17:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo