Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
«Σχεδία»: Πωλητές για μία ώρα
Newsroom Newsroom
ESG
05/02/2020 · 18:17

«Σχεδία»: Πωλητές για μία ώρα

Αγαπημένοι άνθρωποι από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, συμπολίτες μας που διακρίνονται με το έργο τους ο καθένας στον δικό του χώρο ετοιμάζονται να μπουν στο κόκκινο γιλέκο και να καταλάβουν ένα από τα πόστα των πωλητών της «σχεδίας».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Αγαπημένοι άνθρωποι από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, συμπολίτες μας που διακρίνονται με το έργο τους ο καθένας στον δικό του χώρο ετοιμάζονται να μπουν στο κόκκινο γιλέκο και να καταλάβουν ένα από τα πόστα των πωλητών της «σχεδίας». Μεταξύ αυτών, η συγγραφέας Άννη Θεοχάρη και οι ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης, Αλίνα Κωτσοβούλου και Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα «παρελάσουν» από το «σχεδία home» φορώντας το κόκκινο γιλέκο, άνθρωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, στελέχη και εργαζόμενοι εταιρειών και φορέων, μαθητές, εκπρόσωποι της πολιτείας και του πολιτικού κόσμου, εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών στη χώρα μας, μα και δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του ελληνικού περιοδικού δρόμου, οι οποίοι κρατώντας τη «σχεδία» ψηλά, θα κάνουν τούτο το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου κεντρικά «πόστα» της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δικά τους για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στη φτώχεια και του κοινωνικό αποκλεισμό. Όλα αυτά στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week), στις οποίες, βεβαίως, συμμετέχει και το ελληνικό περιοδικό δρόμου.

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας «γενεθλίων» της «σχεδίας», αλλά και ο μήνας που υλοποιούνται μια σειρά δράσεων σε όλα τα περιοδικά δρόμου του πλανήτη, στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου». Μία από τις πλέον δημοφιλείς είναι η δράση «Πωλητής για μία ώρα». Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, συμπολίτες μας που διακρίνονται με το έργο τους ο καθένας στον δικό του χώρο, φίλοι αναγνώστες και υποστηρικτές της «σχεδίας» θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο των πωλητών του ελληνικού περιοδικού δρόμου και θα καταλάβουν από τις 11:00 το πρωί ένα από τα πόστα στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, και φέτος, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (3-9) Φεβρουαρίου, στη δράση συμμετέχουν ομαδικά φορείς, ιδρύματα, γραφεία και εταιρείες, ακόμη και σχολεία.

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι, θα «παρελάσουν» από το «σχεδία home» φορώντας το κόκκινο γιλέκο και ζεσταίνοντας όχι μόνο τη δική τους καρδιά μα και τις ψυχές όλων μας η συγγραφέας Άννη Θεοχάρη και οι ηθοποιοί Αλίνα Κωτσοβούλου, Λεωνίδας Κακούρης και Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Την αυλαία άνοιξαν τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου οι άνθρωποι της εταιρείας McCann, που φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο από τις 10 ώς τις 11 το πρωί στο μετρό του Χαλανδρίου, ακολουθούμενοι από τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κηφισιάς που μπήκαν στο κόκκινο γιλέκο από τις 14:30 ώς τις 16:00 στο κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κηφισιά. Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ήταν η σειρά των ανθρώπων της Interamerican να βγουν με το κόκκινο γιλέκο για μία ώρα, από τις 09:30 ώς τις 10:30, στο σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, ενώ από τις 11 ώς τις 12 το πρωί στην έξοδο του μετρό στο Πανεπιστήμιο βγήκαν η δημοσιογράφος Σοφία Τριανταφυλλοπούλου, οι άνθρωποι του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδας, δίνοντας τη σκυτάλη στους ανθρώπους του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper.

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου θα σταθούν στην πλατεία Κολωνακίου, από τις 12:00 ώς τις 13:00, κρατώντας ψηλά τη «σχεδία» εκπρόσωποι του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, ενώ οι άνθρωποι της Εθνικής Λυρικής Σκηνής την ίδια μέρα και ώρα στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Από τη μεριά τους, οι άνθρωποι του Μουσείου Μπενάκη θα στείλουν τα δικά τους μηνύματα ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό από την πλατεία του Κολωνακίου, μεταξύ 14:00 και 15:00. Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ο πρεσβευτής της Αυστραλίας στη χώρα μας κ. Arthur Spyrou θα φορέσει το κόκκινο γιλέκο στην έξοδο του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ οι άνθρωποι του British Council θα βρίσκονται με το κόκκινο γιλέκο στην πλατεία Κολωνακίου, από τις 15:00 ώς τις 16:00. Οι εργαζόμενοι της Teleperformance, δε, θα πάρουν μία γεύση από τη ζωή με το κόκκινο γιλέκο, από τις 16:30 ώς τις 17:30, στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, σε Μοσχάτο, Ταύρο και Πειραιά.

Αυτό το Σάββατο, στην Αθήνα, το κόκκινο γιλέκο θα φορέσουν, επίσης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας (πλατεία Αγίας Ειρήνης), ο ζαχαροπλάστης και συγγραφέας Στέλιος Παρλιάρος (οδός Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου), οι συγγραφείς Άλκηστις Χαλικιά (Μετρό Ακρόπολη), Γιώργος Ευγενιάδης (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), οι τραγουδίστριες Μάγδα Βαρούχα (πλατεία Συντάγματος) και Ματούλα Ζαμάνη(στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων, επί της οδού Καλλιδρομίου), οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Δημήτρης Λιόλιος (πλατεία Κολωνακίου), Κλέλια Ρένεση (πλατεία Καπνικαρέας), Γιούλικα Σκαφιδά (πλατεία Συντάγματος, οδός Ερμού), Γιάννης Στάνκογλου(πλατεία Κολωνακίου), Βασίλης Χαραλαμπόπουλος(πλατεία Συντάγματος), Γιώργος Χρανιώτης(πλατεία Κολωνακίου), οι υπερμαραθωνοδρόμοι Πέτρος Παρθένης και Σπύρος Λογοθέτης (πλατεία Συντάγματος, οδός Ερμού),ο διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κ. Εμμανουήλ Πλειώνης(Μετρό Μοναστηράκι, έξοδος Αθηνάς), ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργος Σταμάτης (Μετρό Ακρόπολη), ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» κ. Παύλος Γερουλάνος (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), καθώς και οι δημοσιογράφοι Γιώργος Ευγενίδης (Μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Βιβλιοθήκη), Νίκος Καρμοίρης (Μετρό Μοναστηράκι, έξοδος Αθηνάς), Ελευθερία Κουμάντου (λαϊκή Εξαρχείων, επί της οδού Καλλιδρομίου), Γιάννης Πολίτης (οδός Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου) και Ευθύμης Σαββάκης (πλατεία Συντάγματος).

Στη Θεσσαλονίκη, την αρχή θα κάνουν την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ, από τις 12:00 ώς τις 13:00 (Τσιμισκή και Κομνηνών, Τσιμισκή και Κ.Ντηλ), ακολουθούμενοι από πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στο καμπ στα Νέα Λουτρά Απολλωνίας, καθώς και εργαζόμενους στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, που θα φορέσουν το κόκκινο γιλέκο από τις 12:00 ώς τις 13:00 (Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας). Από την πλευρά τους, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας «Κάνε Κάτι» θα βιώσουν τη ζωή με το κόκκινο γιλέκο από τις 18:00 ώς τις 17:00.

Το Σάββατο, στα πόστα τους θα είναι και θα σας περιμένουν ο πρεσβευτής Βέλτιστων Πρακτικών του ΟΗΕ Αλέξανδρος Τανασκίδης (Τσιμισκή και Ίωνος Δραγούμη), ο καλλιτέχνης Γιώργος Μαυρίδης (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), ο παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς (Τσιμισκή και Νικηφόρου Φωκά), η σκηνοθέτρια και ηθοποιός Βαρβάρα Δουμανίδου(Τσιμισκή και Ε. Αμύνης), ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου (Τσιμισκή και Κ.Ντηλ), η διευθύντρια του Ιδρύματος «Μέλισσα» Βασιλεία Μαύρου (πλατεία Αγίας Σοφίας), η συγγραφέας Χαρά Χρυσάφη (Τσιμισκή και Π.Π.Γερμανού), η ψυχοθεραπεύτρια Νέλη Βυζαντιάδου (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού), ο καθηγητής Συμβολικής και Δογματικής Θεολογίας στο ΑΠΘ και μουσικός Χρυσόστομος Σταμούλης (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου (Τσιμισκή και Γρ. Παλαμά), η ραδιοφωνική παραγωγός Πέτρα Καρυώτη (Μητροπόλεως και Αριστοτέλους),οι δημοσιογράφοι Ναυσικά Γκράτσιου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Κωστής Ζαφειράκης(Τσιμισκή και Κομνηνών), Νικόλ Καζαντζίδου(Τσιμισκή και Βενιζέλου), Αλεξάνδρα Παπαδάκη(Τσιμισκή και Κ. Ντηλ), Έλενα Παπαδημητρίου(Τσιμισκή και Δ. Γούναρη), Ελευθερία Χριστοφορίδου (Τσιμισκή και Αριστοτέλους), μέλη της ομάδας του TFC Magazine(Τσιμισκή και Π. Μελά), εργαζόμενοι του Solidarity Now (Ερμού και Αριστοτέλους), των εταιρειών Oxygen (Τσιμισκή και Δημ. Γούναρη) και Teleperformance (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), εκπρόσωποι του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» (Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας), όπως και μαθητές και καθηγητές των εκπαιδευτηρίων «Βασιλειάδη» (Τσιμισκή και Βενιζέλου).

Αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση «Πωλητής για μία ώρα» θα βρείτε στον ιστότοπο της «σχεδίας» μας (www.shedia.gr).

Η πλεύση, όμως, της «σχεδίας» στις θάλασσες της αλληλεγγύης δεν σταματάει εδώ. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, η «σχεδία» βουτά στα νερά του Σαρωνικού (και πιο συγκεκριμένα στην Ακτή Βουλιαγμένης) παρέα με την ομάδα weswim (εμπνευστής της οποίας είναι ο Πέτρος Παρθένης, που ασχολείται πάνω από είκοσι χρόνια με τον αθλητισμό), ένα κίνημα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για όλους. Η ώρα συνάντησης έχει οριστεί για τις 11:00, ενώ οι πρώτου 100 θα εισέλθουν δωρεάν στην ακτή. Μάλιστα, το αναμνηστικό σκουφάκι της «σχεδίας» είναι προσφορά της Benetton.

«Πάνω από 100 εφημερίδες δρόμου, 34 χώρες, 5 ήπειροι, 24 γλώσσες, 9.300 άστεγοι πωλητές κάθε μέρα, 21.000 άστεγοι πωλητές κάθε χρόνο, 2.000 εθελοντές, 5.000.000 αναγνώστες, 20.000.000 πωλήσεις για το 2017, που σημαίνει 2.300.000€ έσοδα μηνιαίως και 27.000.000€ ετησίως έσοδα για τους πωλητές παγκοσμίως και, συνάμα, 1 φωνή ενωμένη ενάντια στη φτώχεια» είναι το σύνθημα του Διεθνούς Δικτύου Εφημερίδων του Δρόμου (International Network of Street Papers – INSP, www.insp.ngo).

  • ΣΧΕΔΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Σάκοτα - «Για πάντα εδώ» (pics)

All Content

Γουόρντ: «Δεν βλέπουμε την ώρα να σας δούμε στην Κρήτη» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Epsilon Net: Άλμα 41,83% στα καθαρά κέρδη – Επενδύσεις σε AI και Cloud και Fintech

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Παραδίδουμε το πιο σύγχρονο και ασφαλές στην Ευρώπη»

All Content - BusinessNews.gr

Allwyn: Ισχυρό δεύτερο τρίμηνο με έσοδα €1,25 δισ. και EBITDA €458 εκατ. - Οι προβλέψεις για το 2026

All Content

Επιμελητήριο Πιερίας: Spec 500 χιλ. ευρώ για την προώθηση της μυδοκαλλιέργειας

All Content

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Spec 214,9 χιλ. ευρώ για το Visit Peloponnese

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

All Content

Λούκιτς: «Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν»

All Content

Εθνική: Η photo gallery από την αναχώρηση για τη Λετονία (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Κοινωνικό Ταμείο: Ποιες δράσεις προβλέπονται, πού θα διατεθούν τα 5,3 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική ανάπτυξης της Superbet στην ελληνική αγορά

All Content - BusinessNews.gr

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Ήπια υποχώρηση του οικονομικού κλίματος για τις ΜμΕ επιχειρήσεις το Α΄ εξάμηνο του 2026

FleetNews

Toyota C-HR: Δέκα χρόνια επιτυχίας για το Νο.1 C-SUV της μάρκας

FleetNews

Η Volkswagen σε αναβρασμό λόγω σχεδίου περικοπών θέσεων εργασίας

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

CSRΝews.gr

Η Κομισιόν ενέκρινε το κοινωνικό σχέδιο της Ελλάδας για το κλίμα ύψους 4,77 δισ. ευρώ έως το 2032

CSRΝews.gr

Alpha Bank και «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»: Συνεχίζουν για 4η χρονιά τη δράση Job Shadowing

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Η Eurolife ERB στηρίζει το Κέντρο Υγείας Ανωγείων
Η Eurolife ERB στηρίζει το Κέντρο Υγείας Ανωγείων 05/02/2020 - 13:06
2.091 δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 1.513 παιδιά πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη 06/02/2020 - 11:35
2.091 δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 1.513 παιδιά πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ανδρουλάκης: Οι 10+1 προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος
    27/08/2026 - 21:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    27/08/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Epsilon Net: Άλμα 41,83% στα καθαρά κέρδη – Επενδύσεις σε AI και Cloud και Fintech
    27/08/2026 - 20:21 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κεραμέως: Το ασφαλιστικό σύστημα είναι ενισχυμένο σημαντικά, σε σχέση με το 2019
    27/08/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Mattel Game Studios: Νέα μονάδα ψηφιακών παιχνιδιών από τη Mattel
    27/08/2026 - 19:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Οι προτάσεις του ΣΕΒΕ προς τον πρωθυπουργό - Στόχος οι εξαγωγές να ξεπεράσουν το 50% του ΑΕΠ
    27/08/2026 - 19:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βρετανία: Κυβερνοεπίθεση εναντίον τριών βρετανικών αεροδρομίων
    27/08/2026 - 19:01 ΚΟΣΜΟΣ
  • Premia: Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά την παραίτηση του Βασίλειου Ανδρικόπουλου
    27/08/2026 - 18:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Πληρώθηκαν 73.542 δικαιούχοι – Ποιοι έμειναν εκτός
    27/08/2026 - 18:14 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,74%, στα 263,75 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    27/08/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χαλκιαδάκης: Κερδίζει σταθερά τη «μάχη της Κρήτης»
    27/08/2026 - 07:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αισχύλεια 2026: Δυναμική έναρξη την Κυριακή 30 Αυγούστου
    26/08/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • ΑΑΔΕ: Περισσότεροι επαγγελματίες στις αιτήσεις για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης
    26/08/2026 - 22:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιες επιχειρήσεις μπαίνουν υποχρεωτικά στο νέο σύστημα από 1η Οκτωβρίου
    27/08/2026 - 08:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιστορική χρηματοδότηση 4 εκατ. ευρώ για τον Δήμο Λυκόβρυσης–Πεύκης από την Περιφέρεια Αττικής
    27/08/2026 - 11:29 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Φωτογραφίες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα Ιωάννινα

27/08/2026 - 18:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΠΚ 2027: Με το δεξί στη Β' φάση οι Σουηδία και Ουγγαρία

27/08/2026 - 17:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet εγκαινιάζει τη νέα εποχή του Κυπέλλου Ελλάδας – Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της League Phase

27/08/2026 - 13:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

27/08/2026 - 12:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

10 χρόνια «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον Alpha

27/08/2026 - 11:33
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Κομισιόν ενέκρινε το κοινωνικό σχέδιο της Ελλάδας για το κλίμα ύψους 4,77 δισ. ευρώ έως το 2032

27/08/2026 - 10:18
FleetNews
fleetnews.gr

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

27/08/2026 - 10:05
FleetNews
fleetnews.gr

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

27/08/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo