Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η καλύτερη bartender του κόσμου για το 2017
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
25/08/2017 · 03:00

Η καλύτερη bartender του κόσμου για το 2017

Η Kaitlyn Stewart κέρδισε τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2017 στον παγκόσμιο τελικό που διεξήχ

Η Kaitlyn Stewart κέρδισε τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2017 στον παγκόσμιο τελικό που διεξήχθη στην πόλη του Μεξικό.

Την τελευταία εβδομάδα, η Kaitlyn διακρίθηκε σε μια σειρά προκλήσεων που δοκίμασαν κάθε δεξιότητα και ικανότητα που καθιστά έναν bartender ξεχωριστό. Αγωνίστηκε στο ρινγκ της πρόκλησης Lucha Libre, για να δημιουργήσει το κλασσικό cocktail που έκανε τη διαφορά. Ανταπεξήλθε στη συναρπαστική Heat of The Moment δοκιμασία με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας ένα cocktail πέρα από τα συνηθισμένα χρησιμοποιώντας γαστρονομικές τεχνικές. Και φυσικά, λαμβάνοντας υπόψιν την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την οποία γίνεται λόγος ολοένα και πιο συχνά, δημιούργησε το απόλυτο «green» cocktail στα πλαίσια της δοκιμασίας Mex ECO.

Οι επισκέπτες και καλεσμένοι του WORLD CLASS διαγωνισμού παρακολούθησαν την δημιουργία μοναδικών serves, και έγιναν μάρτυρες των νέων trends που διαμορφώνουν μια νέα εποχή στη fine drinking σκηνή. Παρόλο που όλοι οι υποψήφιοι ήταν χαρισματικοί, η Kaitlyn πραγματικά ξεχώρισε, και είναι πλέον έτοιμη να δημιουργήσει μοναδικά cocktails, αξιοποιώντας πάντα το Reserve portfolio των εκλεκτών αποσταγμάτων της Diageo.

O διαγωνισμός WORLD CLASS Bartender of the Year είναι ο μεγαλύτερος σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν ήδη συμμετάσχει παραπάνω από 10,000 bartenders από 57 χώρες. 55 από αυτούς, μετά από την πρόκριση τους στον τοπικό διαγωνισμό της χώρας που εκπροσωπούν, συγκεντρώθηκαν στην πόλη του Μεξικό την Κυριακή 20 Αυγούστου, με σκοπό να διεκδικήσουν τον κορυφαίο τίτλο στο χώρο. Χθες, η σκληρή μάχη στο ρινγκ του Lucha Libre ανέδειξε τους καλύτερους 4 υποψηφίους που προκρίθηκαν στην τελική δοκιμασία, στην οποία έπρεπε να επιδείξουν τις γνώσεις και τη δημιουργικότητα τους για τη δημιουργία κλασσικών και signature serves.

Η Kaitlyn θα έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει ανά τον κόσμο ως Diageo Reserve Brand Ambassador, να δημιουργήσει ξεχωριστά ποτά σε μακρινούς προορισμούς και διαγωνισμούς, ενώ θα βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων του κλάδου, αποτελώντας το ένατο μέλος του WORLD CLASS Hall of Fame.

Όπως ανέφερε η Kaitlyn, παγκόσμια πρωταθλητής του WORLD CLASS: «Είμαι συγκλονισμένη για την κατάκτηση της θέσης του κορυφαίου τίτλου στο χώρο του bartending παγκοσμίως. Ήταν μία εξαντλητική εβδομάδα, όπου συμμετείχα σε πολύ δύσκολες δοκιμασίες με μερικούς από τους πιο έμπειρους bartenders που έχω γνωρίσει ποτέ. Η συμμετοχή που στον Τελικό ήταν κάτι το συναρπαστικό, αλλά το να ολοκληρώνεται η εβδομάδα και να είμαι η νικήτρια… Είμαι τόσο χαρούμενη! Τα cocktails είναι πλέον «στα καλύτερά τους» όσο ποτέ άλλοτε και το να βρίσκομαι στην «πρώτη γραμμή» αυτής της τάσης, ενισχύοντας την ιδέα νέων υλικών και πρωτοποριακών συνταγών, είναι κάτι πραγματικά με το οποίο είμαι πραγματικά παθιασμένη. Έχω αγαπήσει κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας!»

Η Johanna Dalley, Global Director του WORLD CLASS ανέφερε: «Αυτή η εβδομάδα ήταν ιδιαίτερη για τους bartenders και με αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκειά της, δεν απογοητεύτηκε κανείς – ήταν πράγματι εκπληκτικά. Η κουλτούρα του cocktail ακμάζει και οι φιναλίστ του WORLD CLASS είναι αυτοί που χαράσσουν τον δρόμο, ενισχύοντας την άνθιση αυτής της βιομηχανίας. Όσοι είμαστε στο WORLD CLASS, βρισκόμαστε σε αποστολή, που δεν είναι άλλη από το να εμπνέουμε τους ανθρώπους να πίνουν ποιοτικά, διαμορφώνοντας το μέλλον του ποτού, είστε στο σπίτι, είστε στα bars. Ο τελικός του WORLD FINAL είναι ένας τρόπος για να έρθουμε όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωση αυτού του σκοπού.»

Η Lauren Mote, Diageo Reserve’s Global Cocktalian και κριτής του WORLD CLASS δήλωσε τα εξής: «Ουάου! Τι εκπληκτική εβδομάδα! Σαν κριτές είδαμε συγκλονιστικές εκτελέσεις και συνδυασμούς πρώτων υλών που δεν φανταζόμασταν! »

Ενώ για τον νικητή του διαγωνισμού, πρόσθεσε “΄Όλοι οι φιναλίστ ήταν εκπληκτικοί, ωστόσο για μένα η Kaytlin πραγματικά έκανε τη διαφορά. Η απόδοσή της στο Lucha Libre ρινγκ ήταν υποδειγματική, ενώ παράλληλα με εντυπωσίασε ο τρόπος που αντιμετώπισε την πρόκληση του Heat of the Moment. Όμως στη τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού, θέλαμε να βρούμε αυτόν τον χαρισματικό bartender, που θα ξεχωρίσει για την δημιουργικότητα του και την απόλυτη γνώση των κλασσικών και signature ποτών. Η Kaytlin κέρδισε επάξια τον τίτλο. Ήταν μοναδικό το να είσαι μέρος αυτής της εμπειρίας.”

Λίγο πιο πριν, ο διαγωνισμός ανέδειξε 4 νέες τάσεις που θα αλλάξουν την παγκόσμια fine drinking σκηνή. Μιλώντας για τα νέα trends, η Lauren δήλωσε μεταξύ άλλων: “ Ο στόχος του WORLD CLASS δεν είναι μόνο να βρεθούν οι καλύτεροι bartenders στον κόσμο. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους οπαδούς των κοκτέιλ σε όλο τον κόσμο να πίνουν ποιοτικά - θέλουμε περισσότεροι «ερασιτέχνες» mixologists να έχουν το θάρρος να διερευνήσουν το τι είναι δυνατό και να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό signature serve στην κουζίνα τους. Το επόμενο έτος αναμένουμε ακριβώς αυτό - περισσότεροι άνθρωποι να τολμούν να πειραματίζονται με κοκτέιλ στο σπίτι. Αναμένουμε επίσης ότι η βιωσιμότητα θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία κοκτέιλ, είτε στα συστατικά που χρησιμοποιούνται είτε στη μέθοδο που εφαρμόζεται. Και τέλος, πιστεύουμε ότι οι επαγγελματίες mixologists θα υιοθετήσουν συστατικά και ανατρεπτικές γαστρονομικές τεχνικές διαμορφώνοντας μια νέα εποχή στη δημιουργία cocktail. Θα είναι ένα συναρπαστικό έτος!»

Το World Class θα γιορτάσει την 10η επέτειο του στο Βερολίνο, ένα από τα πιο δυναμικά πολιτιστικά κέντρα του κόσμου. Η World Class Director, Johanna Dalley, δήλωσε: «Το Βερολίνο είναι διάσημο για την νυχτερινή ζωή του και τα bars του- είναι το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει τους τελικούς του World Class 2018. Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι από πρωτοποριακά bars που επαναπροσδιορίζουν συνεχώς τα όρια της κουλτούρας κοκτέιλ. Πέρα από αυτό, η μοναδική κουλτούρα και πολυπολιτισμικό υπόβαθρο της πόλης, το καθιστά μια συγκλονιστική εμπειρία για όλους».

Το WORLD CLASS είναι ο μοναδικός θεσμός που αποσκοπεί να μυήσει τους ανθρώπους στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού και ταυτόχρονα να διαμορφώσει το μέλλον της κατανάλωσης αλκοόλ, είτε στο σπίτι είτε στο μπαρ.

Εάν επιθυμείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο του fine drinking, επισκεφθείτε το https://www.theworldclassclub.com/ ή την παγκόσμια Facebook κοινότητα του WORLD CLASS https://www.facebook.com/worldclassgreece/?brand_redir=383464007800 , όπου μπορείτε να βρείτε νέες συνταγές από τους φιναλίστ μας, how-to videos καθώς και τα τελευταία trends.

Για να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό και να ζήσετε live την κάθε συναρπαστική στιγμή των δοκιμασιών μπορείτε να βρείτε το livestream στη σελίδα https://www.theworldclassclub.com/

  • DIAGEO
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

60άρα Ντόντσιτς στο 134-126 των Λέικερς στο Μαϊάμι! (vids)

All Content

Clutch Γουεμπανιάμα με νικητήριο καλάθι στο 101-100 των Σπερς επί των Σανς (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA στα 2 δισ. και καθαρά κέρδη στα 0,45 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Marcin Burdach, Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπήκαμε πιο δυνατοί στο 2026 – Ενίσχυση θέσης και επενδύσεις 30 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

SMERC: Νέες επενδύσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ στις εταιρείες Άροσις-Γης Βοΐου και Organic3S

All Content

Πειραιάς: Spec 1,18 εκατ. ευρώ για τουριστική προβολή

All Content

Ακόμη 8,6 εκατ. ευρώ για κρατική διαφήμιση

FleetNews

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

FleetNews

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

FleetNews

Στην Ελλάδα το νέο Peugeot 308 με 4 επιλογές κινητήρων

All Content

Συντριβή Μπακς 96-128 από τους Γιούτα Τζαζ (vid)

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank: Μνημόνιο συνεργασίας στην Κρήτη για τον αγροδιατροφικό κλάδο

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Το 8% προσέγγισε η αύξηση στις τιμές των κατοικίων το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος TITAN: EBITDA ρεκόρ 606 εκατ. ευρώ - Καθαρά κέρδη στα 236 εκατ. ευρώ

FleetNews

Νέο Ford Capri με έως 627 χλμ. αυτονομία και νέες τεχνολογίες

FleetNews

Nissan, Wayve και Uber ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη ρομποταξί

CSRΝews.gr

Campeón Gaming: Για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026

CSRΝews.gr

AbbVie: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas

CSRΝews.gr

L’Oréal Hellas: Συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη δημιουργία του 3ου micro Forest στην Ελλάδα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

adidas:Αυτή είναι η επίσημη μπάλα της φάσης των Ομίλων του UEFA Champions League 2017/18
adidas:Αυτή είναι η επίσημη μπάλα της φάσης των Ομίλων του UEFA Champions League 2017/18 25/08/2017 - 03:00
Πιέζουν οι δανειστές για οριστική απεξάρτηση των ΔΕΚΟ από το δημόσιο 25/08/2017 - 03:00
Πιέζουν οι δανειστές για οριστική απεξάρτηση των ΔΕΚΟ από το δημόσιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της κρίσης
    20/03/2026 - 08:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Λαγκάρντ: Λήψη μέτρων για την ενίσχυση της οικονομίας – Τα σενάρια για ΑΕΠ και πληθωρισμό
    20/03/2026 - 08:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • SMERemediumCap: Στο επίκεντρο η δημιουργία ισχυρού εξαγωγικού ομίλου τροφίμων
    20/03/2026 - 08:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Real Consulting: Ολοκληρώθηκε η Aύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με κάλυψη από την OTS
    20/03/2026 - 07:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • AEGEAN: Αναπροσαρμογή στις τιμές των εισιτηρίων, λόγω κόστους καυσίμων
    20/03/2026 - 07:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Tι απαντούν οι τράπεζες σε δημοσιεύματα για χρεώσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς
    20/03/2026 - 07:32 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Γιάννης Στουρνάρας: «Ανθεκτική η ελληνική οικονομία, καθώς βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια»
    20/03/2026 - 07:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Pax Burgers: Λανσάρει το Korean Crunch με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη
    19/03/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lavipharm: Ισχυρή αύξηση EBITDA κατά 48,9%, στα 15,47 εκατ. ευρώ
    19/03/2026 - 20:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Aστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς του Ασπροπύργου και της Μάνδρας - Εννέα συλλήψεις
    19/03/2026 - 19:10 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Όμιλος TITAN: EBITDA ρεκόρ 606 εκατ. ευρώ - Καθαρά κέρδη στα 236 εκατ. ευρώ
    19/03/2026 - 10:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλή: Στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο της κύρωσης των μέτρων για την ανάσχεση φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας
    19/03/2026 - 10:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Up Hellas: Γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας το FlexOne
    19/03/2026 - 10:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Όμιλος ΔΕΗ: Αύξηση του προσαρμοσμένου EBITDA στα 2 δισ. και καθαρά κέρδη στα 0,45 δισ. ευρώ
    19/03/2026 - 17:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ιωάννης Καπετανάκης (Transcombi Express): Απαιτείται η χάραξη μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής
    19/03/2026 - 12:00 CEO INSIGHTS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Clutch Γουεμπανιάμα με νικητήριο καλάθι στο 101-100 των Σπερς επί των Σανς (vids)

20/03/2026 - 06:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

60άρα Ντόντσιτς στο 134-126 των Λέικερς στο Μαϊάμι! (vids)

20/03/2026 - 05:44
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Campeón Gaming: Για τρίτη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα Best Workplaces™ for Women Hellas 2026

19/03/2026 - 15:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AbbVie: Κατέκτησε την πρώτη θέση στα Best Workplaces™ for Women Hellas

19/03/2026 - 15:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Village Cinemas: Ισχυρή πλατφόρμα σύνδεσης των brands με το κοινό

19/03/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Κωτσόβολος στήριξε τη νέα γενιά δημιουργών στα Young Lions 2026

19/03/2026 - 14:23
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το DS N°7: Ηλεκτρική και υβριδική υπεροχή σε ένα premium SUV

19/03/2026 - 06:10
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται ο διάδοχος του VW ID.3 με νέα γενιά λογισμικού

19/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo