Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ETSC: Διοργάνωσε την ημερίδα YEARS για την οδική ασφάλεια
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
13/06/2017 · 03:00

ETSC: Διοργάνωσε την ημερίδα YEARS για την οδική ασφάλεια

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Πολιτείας και φορέων για την Οδική Ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην Αθήνα, η Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος YEARS για την ασφάλεια των νέων στο δρόμο.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με εξαιρετική επιτυχία και παρουσία πλήθους εκπροσώπων της Πολιτείας και φορέων για την Οδική Ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου στην Αθήνα, η Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος YEARS για την ασφάλεια των νέων στο δρόμο. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC) και ο στρατηγικός εταίρος του στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, κ. Παυσανίας Παπαγεωργίου, ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Ευτύχιος Φυτράκης και ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος, εκπροσωπώντας των Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Αναγνωστάκης μίλησε για την ανάγκη μετάβασης από ένα μοντέλο καταστολής σε μια στρατηγική που θα «έχει ως προμετωπίδα την πρόληψη» και η οποία θα στηρίζεται στην ορθολογικότητα, την εξωστρέφεια, την εντατική ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της Τροχαίας καθώς και στις συνέργειες με φορείς «όπως το Ι.Ο.ΑΣ. που με ανιδιοτέλεια είναι μπροστάρης σε μια πραγματικότητα όπως τα τροχαία, εκφράζοντας μία κοινωνική αγωνία που το Υπουργείο πάντα θα στηρίζει».

Στο σημαντικό έλλειμα εκπαίδευσης σε θέματα οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα «όπου η αποφυγή ατυχημάτων είναι θέμα δεξιοτήτων και όχι παιδείας» αναφέρθηκε ο κ. Παπαγεωργίου, από το βήμα της Ημερίδας, ο οποίος δεσμεύτηκε πως «με την επανίδρυση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς το θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής θα είναι στην κορυφή, έτσι ώστε αυτό που έχει ξεκινήσει στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση να μπορέσουμε να το περάσουμε και στο Γυμνάσιο και το Λύκειο όπου υπάρχουν και τα περισσότερο ενεργητικά θύματα από τροχαία συμβάντα».

Χαιρετίζοντας την εκπροσώπηση όλων των υπουργείων στην Ημερίδα, ο κ. Φυτράκης υπογράμμισε με τη σειρά του την ανάγκη μιας συνολικής στράτευσης της κυβέρνησης στο θέμα της προστασίας των νέων στους δρόμους με στόχο να ενισχυθεί το τρίπτυχο «Πρόληψη - Οδική Ασφάλεια - Αντιμετώπιση της παραβατικότητας», η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει φανεί και από το Πρόγραμμα «ΕΡΜΗΣ» για νέους με αποκλίνουσα συμπεριφορά, που υλοποιείται με πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Την Ημερίδα συντόνισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, κ. Δημήτριος Κατσώχης ενώ τα κύρια σημεία της συνόψισε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κυρία Άννα Δάντη. Ένα από τα κύρια συμπεράσματα της Ημερίδας YEARS στην Αθήνα είναι πως αποτελεί πλέον επιτακτική και κρίσιμη ανάγκη να υπάρξει και στην Ελλάδα ενεργοποίηση και συμπόρευση Πολιτείας και φορέων για το σχεδιασμό συντονισμένης και στοχευμένης δράσης με στόχο την αντιμετώπιση των ιδιαίτερα μεγάλων κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι και νεαροί οδηγοί, πεζοί και ποδηλάτες, σε σχέση με άλλες ηλικιακές ομάδες. Η χώρα μας μάλιστα αντιμετωπίζει ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα καθώς το 2015 κατέγραψε πανευρωπαϊκά τον υψηλότερο αριθμό θανάτων νέων ανθρώπων στο δρόμο αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Βάσει πολυάριθμων στατιστικών που αφορούν και τη χώρα μας, οι νέοι οδηγοί διατρέχουν 2 με 3 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να εμπλακούν σε θανατηφόρο ή άλλο δυστύχημα σε σχέση με τους πιο έμπειρους οδηγούς. Επίσης, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί συγκεκριμένα στην προστασία των εφήβων και νεαρών ανδρών που, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αντιπροσωπεύουν το 72% και 82% αντίστοιχα των θυμάτων από τροχαίο συμβάν σε αυτές τις ηλικίες. Σύμφωνα με στοιχεία, μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχουν επίσης οι έφηβοι και νεαροί οδηγοί και επιβάτες που κινούνται με δίκυκλα, σε επαρχιακές οδούς. Σύμφωνα και με σχετική έκθεση που δημοσίευσε το ETSC, η χώρα μας διατηρεί την πρωτιά και στις συγκρούσεις με μόνο ένα όχημα (single-vehicle collisions) με κύρια αίτια την υπερβολική ταχύτητα, την απόσπαση προσοχής και το αλκοόλ, με θύματα κυρίως νέους οδηγούς και επιβάτες.

Τα στοιχεία που αφορούν στην Οδική Ασφάλεια των νέων στην Ελλάδα επιβεβαίωσε στην κεντρική εισήγησή της η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ., Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, τονίζοντας την ανησυχία της για τις θλιβερές πρωτιές που καταγράφει πανευρωπαϊκά η χώρα μας στα τροχαία δυστυχήματα όπου εμπλέκονται νέοι ηλικίας 15 – 24. Προτείνοντας λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος, η κυρία Μυλωνά παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων ευαισθητοποίησης των νέων που σχεδιάζει και υλοποιεί το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς», βάσει διεθνώς βέλτιστων πρακτικών και σε συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οργανισμούς για την Οδική Ασφάλεια.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ETSC, Antonio Avenoso, στην εισήγησή του κάλεσε όλους τους φορείς στην Ελλάδα να εστιάσουν στην προστασία των νέων και των ευάλωτων χρηστών στους δρόμους επενδύοντας στην εκπαίδευση από μικρή ηλικία και σε στοχευμένες καμπάνιες ενημέρωσης. «Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν από μικρά πως το να κινούνται ως πεζοί ή ποδηλάτες στους δρόμους είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που κάνουν στη ζωή τους» είπε ο κ. Avenoso, τονίζοντας ωστόσο πως «η εκπαίδευση από μόνη της δεν μπορεί να υποκαταστήσει σε καμία περίπτωση την αποτελεσματικότητα της συστηματικής αστυνόμευσης και άλλων μέτρων για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων».

Στην Ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι του Γερμανικού (German Road Safety Council) και του Βελγικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας (Belgian Road Safety Council), παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βέλτιστες πρακτικές με σπουδαία αποτελέσματα που έχουν υιοθετηθεί στις δύο χώρες. Η ταχύτητα είναι ο κυριότερος παράγοντας κινδύνου για τους εφήβους και τους νέους στη Γερμανία, ανέφερε η Jacqueline Lacroix, υπογραμμίζοντας τη θεαματική βελτίωση του επιπέδου κατάρτισης και την εμπειρίας των νεαρών Γερμανών οδηγών έπειτα από νομοθετικές πρωτοβουλίες όπως η υποχρεωτική εποπτεία των νέων οδηγών τα πρώτα δύο χρόνια από την απόκτηση του διπλώματος. Εστιάζοντας στο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας των νέων στο Βέλγιο, η Liesje Pauwels παρουσίασε -μεταξύ άλλων- την πλατφόρμα Smart Drivers Project που προετοιμάζει τους νεαρούς Βέλγους οδηγούς με συμβουλές, καλές πρακτικές και παραδείγματα από βίντεο ενώ ενθαρρύνει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των χρηστών.

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, Διδάκτορας στον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του ΕΜΠ παρουσίασε στοιχεία για τα κύρια αίτια του προβλήματος της ελλιπούς οδικής ασφάλειας των νέων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη καθώς και προτάσεις για τη συστηματικότερη μελέτη και αντιμετώπισή τους. Εκπροσωπώντας τον χώρο της μοτοσικλέτας και του φορέα «ΜΟΤΟΘέσις» της ΜΟΤΟΕ, ο Θωμάς Κακαδιάρης αναφέρθηκε στα στοιχεία πρόσφατης έρευνας όπου καταγράφεται αυξημένη τάση των δικυκλιστών στην Ελλάδα να υιοθετούν ριψοκίνδυνες συμπεριφορές, αγνοώντας ή και αρνούμενοι τη σπουδαιότητα της χρήσης μέσων αυτό-προστασίας στο δρόμο, όπως το κράνος. Από την πλευρά του Ασφαλιστικού Κλάδου, η Λένα Πλαϊτη, Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ασφαλιστική, Μέλους της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» του Ι.Ο.ΑΣ., παρουσίασε την πλούσια δράση που αναπτύσσει η Εταιρία στους τομείς της Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, με έμφαση σε προγράμματα που απευθύνονται στους εφήβους και νέους, όπως το «Κάν’το Σωστά» που υλοποιείται σταθερά σε συνεργασία με το Ινστιτούτο «Πάνος Μυλωνάς» σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα και η βραβευμένη πλατφόρμα ευαισθητοποίησης «Άσε τις Βλακείες».

Η Ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος YEARS (Young Europeans Acting for Road Safety) το οποίο υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κοινοβουλίου για την Ασφάλεια των Μεταφορών (PACTS) του Ηνωμένου Βασιλείου, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κορυφαίων ευρωπαϊκών οργανισμών για την οδική ασφάλεια.

  • ΗΜΕΡΙΔΑ YEARS
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague Power Rankings: Στο Νο1 ο Παναθηναϊκός, στο Νο2 ο Ολυμπιακός!

All Content

Στη Ρουμανία για το Ευρωμπάσκετ U16 η Εθνική Παίδων - Η δωδεκάδα

All Content - BusinessNews.gr

GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά

All Content

TV: Η σκακιέρα της νέας σεζόν

All Content

IAB Hellas: Νέα Διοικούσα Επιτροπή και νέο Διοικητικό Συμβούλιο - Πρόεδρος ο Γαληνός Γιαγλής

FleetNews

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

FleetNews

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

FleetNews

Η συμφωνία Arval-Athlon αναδιαμορφώνει την αγορά leasing

All Content

Περσίδης: «Επιπλέον κίνητρο όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ -Για ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα είμαι εκεί»

All Content

Μαρούσι: Άρχισαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2026/27

All Content - BusinessNews.gr

ΙΕΛΚΑ: Αρνητικός «πληθωρισμός» -0,47% στα σούπερ μάρκετ τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ολοκλήρωσε την πρώτη παράδοση LNG στη Bulgartransgaz στο FSRU Αλεξανδρούπολης

All Content - BusinessNews.gr

UBS: Ξεκινά κάλυψη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τιμή στόχο τα 55 ευρώ

FleetNews

VW: Η δύσκολη εξίσωση της αναδιάρθρωσης

FleetNews

Ford: Θέμα χρόνου η είσοδος των Κινέζων στις ΗΠΑ

CSRΝews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

CSRΝews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

CSRΝews.gr

Η EY Ελλάδος διακρίθηκε με το Σήμα Διαφορετικότητας για τη δέσμευσή της στη συμπερίληψη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνάντηση της γενικής γραμματέως Ισότητας των Φύλων με τον υπουργό Παιδείας
Συνάντηση της γενικής γραμματέως Ισότητας των Φύλων με τον υπουργό Παιδείας 13/06/2017 - 03:00
MAKEDONIA PALACE: Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου υπογράφει τα μενού 13/06/2017 - 03:00
MAKEDONIA PALACE: Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου υπογράφει τα μενού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ford και Dacia σταματούν την παραγωγή στη Ρουμανία έως τις 19 Αυγούστου λόγω της ενεργειακής κρίσης
    04/08/2026 - 18:02 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΜΕΤΕΟ: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε τα τελευταία δέκα χρόνια
    04/08/2026 - 17:42 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η DOTSOFT ανανεώνει τη συνεργασία της με το International IDEA για ακόμη τρία χρόνια
    04/08/2026 - 17:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στους 75 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στην κρίση της Θέουτα, λέει η Ισπανία
    04/08/2026 - 17:06 ΚΟΣΜΟΣ
  • Volvo Car Hellas: Νέος CEO ο Gábor Bodrogai - Αποχωρεί η Jovana Jovic
    04/08/2026 - 16:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης από Βοιωτία: «Η κλιματική κρίση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως άλλοθι»
    04/08/2026 - 16:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη
    04/08/2026 - 15:52 ESG
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.618,39 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,25%
    04/08/2026 - 15:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Fais Group: Στα 46,48 εκατ. ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ
    04/08/2026 - 15:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε «Red Code» Αττική και ΠΕ Εύβοιας, Χίου και Λέσβου αύριο λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
    04/08/2026 - 15:03 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • H ΟΛΠ προετοιμάζει το έδαφος για εξαγορές και επέκταση πέρα από τον λιμάνι του Πειραιά
    04/08/2026 - 08:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • GO Delivery: Άλμα 74,7% στον τζίρο, κέρδη 5,9 εκατ. ευρώ και μέρισμα 5 εκατ. ευρώ
    04/08/2026 - 10:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Capital Clean Energy Carriers: Παρέλαβε το LNG carrier «Alcaios I»
    04/08/2026 - 08:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα Κύπρου: Καθαρά κέρδη 252 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2026
    04/08/2026 - 09:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Επαφές του Δ. Μαρκόπουλου με παραγωγικούς φορείς της Μακεδονίας ενόψει της ΔΕΘ
    04/08/2026 - 10:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανακοίνωσε τον Πολ Εμπουά η Ντερτόνα

04/08/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2026-27: Οι βασικές πεντάδες των 30 ομάδων

04/08/2026 - 14:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ESG Report 2025: Πώς η ΑΒ Βασιλόπουλος μετατρέπει τη βιωσιμότητα σε καθημερινή πράξη

04/08/2026 - 12:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Stoiximan: «Πού ήσουν;» στις μεγάλες στιγμές του Ολυμπιακού

04/08/2026 - 09:37
FleetNews
fleetnews.gr

Η Chery επενδύει 75 εκατ. δολάρια στην KG Mobility

04/08/2026 - 09:24
FleetNews
fleetnews.gr

Το FIAT 500 Hybrid τώρα από 18.990 ευρώ

04/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo